Onycomycosis, Tendonitis, Arthritis
  Природно лечение

Други приложения на Kerosport


Други приложения на Kerosport
  • намалява подуването след травми
  • намалява хематоми
  • намалява отоци, омекотява мазоли
  • отключва невро ишиас в синергия с друг крем на Helenic physsis
  • подобрява състоянието на кожата при екзема от псориазис във взаимодействие с друг крем на Helenic physsis
Keroknism

Kрем против псориазис на скалпа на главата с невероятни резултати (премахва пърхота сърбеж и дискомфорт в кратък период от време)

SuperGen

Ние сме горди с този продукт. Той е страхотен аналгетик крем против болки в гърба и коляното. Помага при навяхвания и измързвания. Също така след намазвване отпуска уморени крака.

Крем Kerost

Природен аналгетик крем за остеоартрит и други форми на артрит почти елиминира болката само след 5 минути. Ефектът продължава от часове до дни в зависимост от състоянието на пациента.

Крем Floriniotissa (F)

Ние сме горди с този продукт. Той е прекрасен билков крем с лавандула, роза, портокал и нар за лицето и ръцете. Хидратиращ и против бръчки. Нанася се най-много два или три пъти седмично за през нощта.

Крем Keroacme

Изключителен крем за тежки и леки форми на акне.

Опаковане

Кремът Kerosport се продава в стъклени опаковки в количества от 25, 30 и 40 грама.


   КУПИ СЕГА

Ние предлагаме прилагането на KEROSPORT като алтернативно лечение, което може да замени всяко лекарство, дадено ви от вашия лекар.

Преди да използвате KEROSPORT кремът трябва да се тества за някакви алергични реакции. Намажете малко количество от крема в една видима точка на ръката си. В случай на алергична реакция, спрете веднага употребата на крема.