Onycomycosis, Tendonitis, Arthritis
 Natural treatment

Онихомикоза

 
           

KEROSPORT M крем за онихомикоза

Билки на гръцката природа срещу гъбички под ноктите

Кремът KEROSPORT M е идеален за лечение на Онихомикоза - тежка или лека. Кремът KEROSPORT M осигурява пълно излекуване на онихомикоза. Тя не изисква лечение орално, само използването на крема за пълно излекуване.

Опаковки

Кремът KEROSPORT M се продава в стъклени опаковки в количества от 25, 30 и 40 грама.


  КОД ЗА ПОРЪЧКА: NYX
   КУПИ СЕГА

Начин на употреба

Нанесете крема върху ноктите и кожата в продължение на три месеца. Още в първите 20 дни имаме първите големи резултати. То не изисква рязане или друга интервенция върху ноктите, a само просто прилагане KEROSPORT M. KEROSPORT M е може би единственото лекарство, което лекува онихомикоза напълно (100%). След три месеца лечение - ноктите са лъскави и здрави. Не се забелязва връщането на онихомикоза.

Онихомикоза

Onychomycosis (известен също като dermatophytic онихомикоза или кел unguium) е гъбична инфекция на ноктите. Това е най-често заболяване на ноктите и представлява около половината от всички нарушения на ноктите. Около 10% от възрастните хора имат такива симптоми.

Най-честият симптом на гъбична инфекция на ноктите е че ноктите стават по-твърди и с променен цвят: бяло, черно, жълто или зелено. С напредването на инфекцията на ноктите стават чупливи и с откъснати парчета. Ако не се лекува, кожата може да се възпали болезнено под и около ноктите. Може да има и бели или жълти петна в основата на ноктите и неприятна миризма. Товеа обикновено е без болка освен ако болестта не е в тежка форма. Хората с онихомикоза могат да изпитат значителни психосоциални проблеми, дължащи се на външния вид на ноктите, особено когато инфекцията е на пръстите са ръцете, които винаги са видими, а не са засегнати ноктите на краката.

Dermatophytids са гъбички без кожни лезии, които понякога се образуват в резултат на гъбична инфекция в друга част на тялото. Това може да бъде под формата на обрив или сърбеж в зона на тялото, която не е заразена с гъбички. Dermatophytids може да се мисли като алергична реакция към гъбички.

Причини

Патогени причинители на онихомикоза включват Дерматофити, Кандида и недерматофитни форми. Дерматофитите се срещат най-често в умерените западните страни; докато Кандида и недерматофитни форми се срещат по-често в тропиците и субтропиците с горещ и влажен климат.

Дерматофити

Trichophyton Rubrum е най-често срещан дерматофит, който участва в онихомикозата. Други дерматофити, които могат да бъдат срещнати са Т. interdigitale, Epidermophyton floccosum, T. violaceum, Microsporum gypseum, Т. tonsurans, Т. soudanense.

Други

Други патогени, причиняващи онихомикоза включват Кандида и недерматофитни форми, в частност членовете на Scytalidium (име наскоро променено на Neoscytalidium) за генериране на мухъл, Scopulariopsis, и Aspergillus. Candida SPP главно предизвика онихомикоза на ноктите при хора, чиито ръце често са потопени във вода. Scytalidium засяга предимно хора в тропиците, макар че продължава да съществува и ако по-късно се преместят в области с умерен климат.

Другите форми по-често се засягат хората на възраст над 60 години, и тяхното присъствие в ноктите отразява отслабването на способността на ноктите да се защитават срещу гъбична инвазия.

Рискови фактори

Остаряването е най-често срещаният рисков фактор за онихомикоза поради забавеното кръвообращение, ноктите растат по-бавно и се втвърдяват, увеличаване на чувствителността към инфекции. Гъбичките по ноктите засягат повече мъже отколкото жени и е свързано с фамилна история на тази инфекция. Други рискови фактори включват силно изпотяване, престой във влажна среда, псориазис, носенето на чорапи и обувки, които пречат на вентилацията и не абсорбират потта, ходене бос във влажни обществени места като плувни басейни, спортни зали и помещения с душове, нараняване на ноктите, повредени нокти, или друга инфекция като диабет, проблеми в кръвообращението, което може да доведе и до по-ниски периферни температури върху ръцете и краката, или отслабена имунна система.

Диагноза

За да се избегне погрешна диагноза като псориазис на ноктите, контактен дерматит, тумори на ноктените легла, като меланом, травма, или синдром на жълти нокти, може да е необходимо лабораторно потвърждение. Трите основни методи са намазване с калиев хидроксид , проби и хистология. Това включва микроскопско изследване и проби на остъргани или изрязани нокти. Последните резултати показват най-чувствителните диагностични методи са пряко намазка комбинирана с хистологично изследване и биопсия на нокътната плочка с помощта на киселина.

Ние предлагаме прилагането на KEROSPORT M като алтернативно лечение, което може да замени всяко лекарство, дадено ви от вашия лекар. Преди да използвате KEROSPORT M трябва да го тествате за някакви алергични реакции, чрез прилагане на малко количество от крема в една видима точка на ръката ви. В случай на алергична реакция, спрете веднага употребата на крема.

  Отговори на въпроси

  Задай въпрос >>> Отвори формата за текст