Onycomycosis, Tendonitis, Arthritis
 Natural treatment

ТЕНДИНИТ

 
           


Билки на гръцката природа срещу ТЕНДИНИТ

Тендинитът представлява възпаление на сухожилията. Състоянието се усеща като болка и силна чувствителност около ставата, в близост до засегнатото място. Заболяването може да се появи навсякъде в тялото, но обикновено се проявява в раменете, лактите, китките и петите. Ако състоянието е по-тежко, се получава разкъсване на сухожилието и може да се стигне до хирургична намеса.

Резултатите от използването на крем KEROSPORT T

След първите три дни от използването на крема, има намаляване на почти 80% от болката. Има случаи на пълно изцеление на тендинит в процент над 70%. Кремът KEROSPORT T работи перфектно в случаи на хроничен тендинит, както и в този на тендинит във футбола. В тези случаи има и голям процент от пълно изцеление. Ако е необходимо да се разшири използването отвъд седем дни можем да го правим още седем дни, въпреки че в зависимост от резултатите досега, първите седем дни са достатъчни за изцеление на тендинит.

Опаковки

Кремът KEROSPORT T се продава в стъклени опаковки в количества от 25, 30 и 40 грама.


  КОД ЗА ПОРЪЧКА: TEN
   КУПИ СЕГА

Инструкция за употреба

Тендинит на рамото

Нанесете крема върху зоната на страдание или по рамото и ръката до височината на лакътя, всяка вечер в продължение на седем дни.

Блокирано рамо

Използването на крем KEROSPORT T дава резултат блокирано(замразено) рамо след операция и го прави да се движи до нормална височина, както и преди.

Тенис лакът

Кремът KEROSPORT T има отлични резултати на тендинит (страничен епикондилит) на лакътя. Нанесете крема от външната и вътрешната страна на лакътя в продължение на седем дни.

Синдром на карпалния тунел

Кремът KEROSPORT T може да функционира ефективно и в този случай, въпреки че нашият опит показва, че в най-сериозните случаи, заедно с KEROSPORT T, ще бъде необходимо да се използва втори крем за най-малко един месец. В по-тежки случаи, е достатъчно да се използва KEROSPORT T в продължение на петнадесет дни.

Нанесете върху зоната на страдание, или на китката и дланта.

Тендинит на ахилесовата пета

Нанесете крема върху болната област в продължение на седем дни. Освен това намажете и разтрийте останалата част на стъпалото. За всички останали случаи на тендинит, се препоръчва да използвате крема в продължение на най-малко седем дни.

Артрит на пръстите на ръцете

Кремът KEROSPORT T намалява болката на пръстите на ръцете причинени от ревматоиден артрит, смазва ставите и премахва зачервяването на ставите. Той се справя добре с възпаление в определени точки на пръстите на ръцете и ги кара да работят отново.

Нанесете крема върху болната област в продължение на седем дни. Ако болката не премине, повторете нанасянето на крема за още седем дни.

Показания

Тендинит на рамото, тендовагинит на китката, тендинит на коляното, синдром на карпалния тунел, тендинит на ахилесовата пета и всички случаи на тендинит на пръстите с ревматоиден артрит, проблеми в стъпалото на крака, болка в гърба, краката, болка в шията и обща болка на опорно-двигателния апарат.

Внимание!

Ние предлагаме прилагането на KEROSPORT T като алтернативно лечение, което може да замени всяко лекарство, дадено ви от вашия лекар. Преди да използвате KEROSPORT T трябва да го тествате за някакви алергични реакции, чрез прилагане на малко количество от крема в една видима точка на ръката ви. В случай на алергична реакция, спрете веднага употребата на крема.

  Отговори на въпроси

  Задай въпрос >>> Отвори формата за текст