Мултимедиа ООД. Общи условия за позване

Общи условия на Мултимедиа ООД

Използването на сайтовете на Мултимедиа ООД се счита за приемане на настоящите Условия чрез факта на използването им. Ако не приемате настоящите Условия, моля не използвайте сайтовете на Мултимедиа ООД

Услугите на сайтовете на Мултимедиа ООД включват, но не се ограничават само до:

- достъп до информационни ресурси/данни на сайтовете на Мултимедиа ООД;
- възможност на потребители да създават и споделят дигитално съдържание произведено от тях;
- участие във форумите и коментарите на сайтовете на Мултимедиа ООД;
- създаване и персонализация на потребителски профили посредством регистрация, която дава възможност за достъп до зоните на сайтовете на Мултимедиа ООД изискващи регистрация;

Регистрация

Някои части от сайтовете на Мултимедиа ООД изискват регистрация от потребителите. Попълвайки регистрационната форма и въвеждайки е-мейл адреса си и парола ще се счита, че сте приели тези условия за ползване.

Когато се регистрирате, за да ползвате услугите на конкретен сайт, вие се регистрирате, като частно лице, потребител на сайтовете на Мултимедиа ООД. Достъпа до зоните на сайтовете изискващи регистрация се осъществява чрез потребителското ви име и парола генерирани по време на регистрационния процес, за съответния сайт.

Регистрирайки се за конкретен сайт от сайтовете на Мултимедиа ООД вие си създавате индивидуален потребителски профил, чрез които получавате достъп до зоните изискващи регистрация за конкретния сайт. Във вашия профил, вие се задължавате да предоставяте пълна, вярна, истинска и точна информация.

Когато се регистрирате в даден сайт на Мултимедиа ООД, вие давате своето съгласие Мултимедиа ООД да съхранява и обработва ваши лични данни, доброволно предоставени от вас.

Публикуване на съдържание

Когато ни изпращате текст, снимки, видео или други графични и/или мултимедйини материали, вие правите това в съответствие с условията за ползване на сайтовете на Мултимедиа ООД. Това означава, че вие се съгласявате, че вие сте създали текстовите, графичните и/или мултимедийни материали или, че вие имате разрешение от или сте оторизиран от собственика на материала да ни го изпратите.

Реклами и промоции

Може да виждате рекламни материали, публикувани от трети страни в сайтовете на Мултимедиа ООД. Индивидуалните рекламодатели са единствено отговорни за съдържанието на рекламите материали, които публикуват в сайтовете на Мултимедиа ООД. Ние не носим отговорност за съдържанието на рекламните материали, включително и без ограничение, всяка грешка, пропуск или неточност в тях.

Лични данни

Мултимедиа ООД се ангажира да гарантира неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни, предоставяна от потребителите онлайн посредством попълнени заявки за регистрация. Разкриване е възможно единствено в случаите когато информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, оправомощени със закон да изискват.

 
  Снимки от Ресурсбук
 
 
  Линкове (връзки) към други ресурси
 
W6274 Ресурсбук България. Мрежа от клъстъри за знания, бизнес и търговия Интернет Начало Виж 
F10 Категории фирми в Ресурсбук Фирми Индекс Виж 
O10 Категории обекти в Ресурсбук Обекти Индекс Виж 
W10 Категории WEB сайтове в Ресурсбук Сайтове Индекс Виж 
S10 Категории стоки в Ресурсбук Стоки Индекс Виж 
P10 Категории лица в Ресурсбук Лица Индекс Виж 
E10 Категории новини и събития в Ресурсбук Събития Индекс Виж 
W71431 Интернет. Портали Сайтове Раздел Виж 
 
 

 
 
 
Google