Onycomycosis, Tendonitis, Arthritis
 Natural treatment

Препоръки

                   
Борци от Козани                    

Много сме доволни от резултатите, трима спортисти с хронични проблеми на рамото се излекуваме само с една седмица лечение.                    

Ria T.                    

В началото аз се опитах типичните кремове от аптеката за текдонит на рамото и не получих никакъв резултат. С KEROSPORT крем след 2-3 дни видях голяма разлика !! Благодаря ти много!! Аз вече го препоръчах на моите приятели! Чувствам се толкова благодарен!                    

Том Томас                    

Скъпи приятели, благодаря ви много за кремовете KEROSPORT и SuperGen, които ми даде за моя хип(блокиран седалищния нерв). Имах голям проблем в продължение на години. На първо място много ме болеше. Дори не можех да си сложа чехлите или да се кача по стъбите. Благодаря ви много, че излекувахте мускулите ми за няколко дни!                    

Костас Хамалидис - европейски шампион на таекуондо WTF                    

Кремът от билки KEROSPORT, който ми пратихте е много, много добър. Той облекчава болката и я лекува, той ми помогна много на нараняванията, които имах по бицепсите на краката и горната част на стъпалото. Считам, че е идеален за спортисти. Също така друг добър крем е SuperGen за болката на мускулите и против схващания.                    

Панайотис T.                    

С помощта на крема съм излекуван от хроничен тендонит. Благодаря ти много!                    

Lamprou K.                    

Използвах Крема за шест дни. Болката на раменете отшумя. С малко повече почивка резултатите ще бъдат още по-впечатляващи.                    

P. Panagos                    

Получих много добри резултати с крема за тендонит KEROSPORT. Аз го използвах за хроничен тендонит и остра болка, както и при пациенти с хроничен артрит. Веднага усетих облекчение и това помогна лечението. Използвах ги и при PT на цервикален синдром, лумбаго, епикондилит.                    

Manolo Voz                    

След седем дни на лечение за тендонит резултатът е впечатляващ. Много ви благодаря.                    

Енрика Сантони                    

Дъщеря ми имаше силна болка в гърба й и не можеше да се движи. След само прилагане на тест крем тя започна да се движи отново и болката вече е по-малко, отколкото преди. Благодаря ти много!                    

Уин Чун Кунг Фу Терми Солун-Golden Dragons Family                    

Исках да ви благодаря за изпращане на крем KEROSPORT в училище Wing Chun Kung Fu на златни дракони в Терми. Вече двама от нашите спортисти, които имат хронични проблеми по рамото и ръцете да се чувстват много по-добре.                    

T. Manis                    

Страхотен КРЕМ!! Само за 24 часа се чувствам почти напълно освободен от болката, която мъчеше рамото ми. СЛЕД НА ДВЕ ОПЕРАЦИИ и след много опити с ТИПИЧНИТЕ кремове без резултат. След втората операция си мислен, че проблемите никога не си отидат, защото тренирам бойни изкуства. Там се появяват постоянно възпаление и тендинит. Още първият ден почувствах облекчение от болката, вторият ден - сбогом възпаление, което ме измъчваше 1,5 месеца. Кремът пропъди тендонита далеч от коляното ми.                    

G. Лазос                    

Днес след 2-3 месеца, в които опитах всичко - хапчета, физиотерапия, само за пет намазвания с KEROSPORT движа ръката си без болка! Благодаря ти много!!!!!                    

ПЕТРОС КИПРЕОС                    

В началото не вярвах в ефективността на крема за тендонит и артрит, но когато ги използвах, аз наистина видях, че той е чудотворен, има невероятни резултати и болката изчезва !!!!!!                    

Димитриос Пойлидис                    

Заради моята работа(аз съм изолатор и използвам битумни мембрани), имам тендинит на рамото и лакътя. След като се намазах в продължение на десет дни с кремът Kerosport T аз не чувствам никаква болка. Аз също искам да ви информирам за моя помощник. Той имаше онихомикоза и тя изчезна за три месеца след като се използва крем kerosport M. Благодаря!                    

Панайотис Хаджипулос                    

Скъпи приятелю, Искам да ви информирам, че проблемът на onychomychosis на големия пръст на мой студент е напълно излекуван, благодарение на крем kerosport M.                    

Макис Кукуцакис                    

Исках да ви информирам, че с помощта на крем kerosport R, аз вече сгъвам коляното си. Кракът ми не се сгъваше след инцидента, който имах с мотор. За пет дни лечение вече сгъвам коляното си без да болка и местя крака си нормално.                    

Фотис Мавридис                    

С помощта на два месеца на крем kerosport M за onychomychosis ноктите ми са напълно излекувани. Фантастичен !!!                    

Rula Chrisovergi                    

Аз използвам в продължение на 15 дни крема KEROSPORT M и аз вече виждам голяма разлика върху ноктите ми. Благодаря.                    

Мимис Тигър                    

С крем kerosport T за tenonditis съм решила проблема, който имах на лакътя си от дълго време. Това е невероятно, само със седем пъти на използване.                    

Такис Комнос (бивш професионален футболист на Ираклис)                    

Исках да ви информирам, че проблемът, който имах в продължение на осем месеца и не можех дори да ходя прав, сега е решен благодарение на Kerosport R само с 15 пъти на използването му. Това е невероятно, благодаря !!!!                    

Елени Kици                    

Вашите кремове за tenonditis kerosport T и kerosport M за onychomychosis са фантастични! Аз ги използвах и аз съм много доволна от резултатите!