Ресурсбук България. Събитие / обява

Остра размяна на реплики между Борисов и Радев

Бойко Борисов

„Вие извадихте голям късмет, че ние управляваме, имате рядък шанс, че сме ние с моите колеги. Ако беше колегата Радев, щеше да постъпи като Путин и Борис Джонсън и щяха да измрат хора…"

Това каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти, след като инспектира напредъка на изграждането на „Балкански поток". Отговорът на министър-председателя, явно коментиращ работата на правителството в рамките на епидемията от коронавирус, дойде след въпрос за смисъла от създаване на държавна петролна компания.

Румен Радев

„Ако аз управлявах България, нямаше да се краде. Откакто ни управлява г-н Борисов, смъртността расте, а България се стопи с 600 000 души."

„Снех доверие към този кабинет, от години апелирам да се пресекат корупционните схеми, които днес неудържимо изплуват на повърхността“.

„Недостойно е да се присвояват достиженията на българските медици. При толкова много социолози, политолози, журналисти, наети да възпяват министър-председателя, не виждам смисъл сам да се хвали“.

Бойко Борисов

„По мое време, докато управлявам, са се родили 770 хил. души. Със 150-200 хил. млади българи повече са се родили по време на моето управление. От тия 600 хил. дето Радев ми цитира, 200 хил. са докато той управлява Президентството. А докато управляваше неговата партия БСП – повече мряха“.

„Представяте ли си колко е пропаднал тоя човек Радев?! С какви данни ме замеря докато аз говоря с лидерите на Балканите как да докараме пари, как да влязат хора в ресторантите, как да напълнят хотелите, как такситата, дето сега протестират, да возят туристи, за да си изкарат парите сами, а не ние да ги съберем от данъците на хората и да им ги раздадем“.


 
  Снимки на събитието / обявата
 
 
Линкове към Остра размяна на реплики между Борисов и Радев
 
W16 Администрация Фирми Раздел    
 
  Контакти
 
  Фирма - организатор:  
  Обект:  
  Лице за контакти:   Интернет
  Телефон:  
 
  Адресни данни
 
  Област: София-град
  Община: София
  Населено място:София
  Адрес:
  Пощ.код:
  П.Кутия:
 
  Място и време
 
  Място на събитието:   София
  Дата и час от:   16/05/20
  Дата и час до:   19/05/20
 
  Идентификация
 
  Тип на събитието: Политическо събитие   >>>
  Количество: 1
  Стойност:
 
  
 
 
Google
 
 
НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 Статистик  
__ 1 __

20/05/20
17:27:52
България е на ПЪРВО място по процент на смъртност в СВЕТА за 2019 година. През 2012 година сме били на шесто място, но под вещото ръководство на този ВЕЛИК КОРМЧИЯ сме извоювали почетното първо място.

През 2019 година смъртността е била 15,433 на 1000 човека, а през 2012 -14,32 на 1000. Това означава, че при еднакво население (7 милиона) през двете години на съвестта на този невероятен наглец лежат 7791 човека само за 2019 година. Това е истината в цифри, а той да си приказва каквото си иска!
 
  Задай въпрос, добави коментар >>>   Отвори формата за текст  
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6    
 
  Брой посещения:  120       Гласували:  0     Оценка:  0.00                Последна редакция:   20/05/20