Ресурсбук България. Събитие / обява

 

Водещи работодатели очакват 4000 квалифицирани кадри на Career Show 2021

Водещото кариерно изложение за квалифицирани кадри в България - Career Show 2021 - ще се проведе на 29 септември в Sofia Event Center (мол "Парадайс") и на 30 септември в онлайн формат. Очаква се в Career Show 2021 да се включат над 100 работодатели и повече от 4000 квалифицирани кандидати.

Вие избирате следващия си работодател

За поредна година Career Show събира на едно място водещите работодатели в България и Европа. Работодателите, които ще присъстват на събитието, оперират в различни сектори на икономиката и представят възможности за хора с разнообразни компетенции и опит.

На събитието ще присъстват компании - лидери в сферата на IT, финанси, аутсорсинг, търговия и логистика, телекомуникации, инженерство и промишленост и др. Малка част от фирмите, които ще очакват своите нови служители на Career Show 2021, са VMware, Codix, Alorica, Phoenix Media, Amadeus, Next Solutions, Nexo, Nielsen, Райфайзенбанк, Philip Morris, Kaufland, ProCredit Bank, А1, "Уча.се", Ingram Micro, Telenor, LIDL.

Само за ден пред участниците се разкрива възможността да се срещнат лично с множество работодатели и да разберат какви са актуалните им предложения за реализация. Това помага на кандидатите да се ориентират в настоящата обстановка на пазара на труда, както и да разберат до каква степен са конкурентоспособни и какви умения е нужно да усъвършенстват, за да избегнат застой в развитието си.

Career Show 2021 е възможност за участниците да зададат въпроси, които са важна част от първоначалната комуникация с бъдещ работодател. Условия на труд, график на работа, възможности за дистанционни позиции или опция за работа от вкъщи, социални придобивки, обучения и възможност за растеж в компанията - всичко това са въпроси, на които кандидатите ще получат отговор в деня на събитието.

"Career Show е събитие, наложило се като водещ кариерен форум в България. Стотици работодатели се довериха на Career Show като мястото, където ще срещнат квалифицирани, амбицирани, търсещи хора, които да се присъединят към екипите им. От друга страна, Career Show помага на хиляди таланти, които посещават събитията ни, да се възползват от потенциала за развитие, който проекта ни предоставя", споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Не просто кариерно изложение, а място за развитие

Career Show 2021 не е просто кариерно изложение, а място за професионално и личностно развитие. Неотменна част от Career Show всяка година е целодневната семинарна програма, в която доказани професионалисти от различни сфери споделят безценен опит. Различни съвети за кариерен успех, високи технологии, здравословен баланс между работата и личния живот, добро физическо и психическо здраве са част от програмата.

Програмата на събитието е разделена на 2 тематични сцени. Сцената LIFE/GROW е посветена на кариерното развитие, усъвършенстване на уменията и добрия баланс между работата и личния живот. Своите формули за успех там ще споделят Левон Хампарцумян, шеф Силвена Роу, Миролюба Бенатова, Мария Цънцарова, Крис Захариев и други признати експерти от света на бизнеса и обществения живот.

TECH/EXPLORE е втората сцена, където участниците ще научат кои са последните тенденции в света на високите технологии. Ще могат да се запознаят с индустрии, иновации и научни сфери, за чието динамично може би не са подозирали. Ще се разискват уменията, които трябва да имат младите софтуерни инженери, тенденциите във финтех индустрията, развитието на т.нар. вътрешно предприемачество, възможностите, които WordPress разкрива пред бизнеса. Ще разберат повече за генетичната и биомедицинска революция в съвременната биологична наука и други интересни теми за дигиталното бъдеще на света.

По време на онлайн деня на Career Show 2021 участниците ще имат възможност да провеждат лични видеосрещи с избрани от тях работодатели в удобна и иновативна платформа. Платформа на събитието се фокусира върху ефективността и гъвкавостта. Тя предоставя на работодателите и кандидатите подробни филтри, в които да зададат своите критерии и изисквания. Така максимално бързо и ефективно участниците откриват точния събеседник, с когото да обсъдят конкретни възможности.

Платформата ще бъде отворена за достъп предварително, което дава възможност личните срещи да се организират в съответствие с индивидуалния график на всеки от участниците.

Участието в Career Show 2021 e безплатно, но изисква задължителна регистрация. Всеки желаещ може да се регистрира за събитието на сайта на Career Show: https://careershow.bg/register/

 
  Снимки на събитието / обявата
 
 
Линкове към Водещи работодатели очакват 4000 квалифицирани кадри на Career Show 2021
 
W96096 Водещи работодатели очакват 4000 квалифицирани кадри на Career Show 2021 Източник Dnevnik.bg
 
  Контакти
 
  Фирма - организатор:  
  Обект:  
  Лице за контакти:  
  Телефон:  
 
  Адресни данни
 
  Област: София-град
  Община: Лозенец
  Населено място:София
  Адрес:ул. Черни връх
  Пощ.код:
  П.Кутия:
 
  Място и време
 
  Място на събитието:  
  Дата и час от:   29/09/21
  Дата и час до:   29/09/21
 
  Идентификация
 
  Тип на събитието: Изложба   >>>
  Количество: 1
  Стойност:
 
  
 
 
Google
 
 
 
 
ДЕТАЙЛИ, НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 
  Задай въпрос, добави коментар >>>   Отвори формата за текст  
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6    
 
  Брой посещения:  427       Гласували:  0     Оценка:  0.00                Последна редакция:   16/09/21