Ресурсбук България. Събитие / обява

 

Какво е това авторско право?

Не всички видове произведения могат да бъдат защитени с авторски права. Авторското право не защитава идеи, открития, концепции или теории. Имена на марки , лога, слогани Какво е това авторско право, имена на домейни и заглавия също не могат да бъдат защитени от закона за авторското право. За да бъде оригиналното произведение защитено с авторски права, то трябва да е в материална форма.

Това означава, че всяка реч, открития, музикални партитури или идеи трябва да бъдат записани във физическа форма, за да бъдат защитени с авторско право.

В САЩ оригиналните собственици са защитени от законите за авторското право през целия си живот до 70 години след смъртта им.

Ако оригиналният автор на защитения с авторски права материал е корпорация, периодът на защита на авторското право е 95 години от датата на публикуване или 120 години, което от двете изтече първо.

Законът за авторското право в САЩ претърпя редица изменения и допълнения, които промениха продължителността на защитата на авторското право. Защитата „живот на автора плюс 70 години“ може да се припише на Закона за удължаване на срока на авторското право от 1998 г. (известен също като Закона за защита на Мики Маус или Закона за Сони Боно), който обикновено увеличава защитата на авторските права с 20 години.

 
  Снимки на събитието / обявата
 
 
Линкове към Какво е това авторско право?
 
W18 Информация, Реклама Фирми Раздел    
 
  Контакти
 
  Фирма - организатор:  
  Обект:  
  Лице за контакти:  
  Телефон:  
 
  Адресни данни
 
  Област:
  Община:
  Населено място:
  Адрес:
  Пощ.код:
  П.Кутия:
 
  Място и време
 
  Място на събитието:   София
  Дата и час от:   02/06/23
  Дата и час до:   09/06/33
 
  Идентификация
 
  Тип на събитието: Информация   >>>
  Количество: 1
  Стойност:
 
  
 
 
Google
 
 
 
 
НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 
  Задай въпрос, добави коментар >>>   Отвори формата за текст  
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6    
 
  Брой посещения:  31       Гласували:  0     Оценка:  0.00                Последна редакция:   02/06/23