Ресурсбук България. Събитие / обява

 

Сайтове за пазаруване онлайн

В древността са създадени пазари и панаири , за да се улесни обменът на стоки и услуги. Хората ще пазаруват стоки на обикновен пазар в близките градове. Преходният характер на щандовете и държачите на щандове обаче означава, че потребителите трябва да направят внимателна проверка на стоките преди покупка. В древна Гърция агората е служила като пазар Сайтове за пазаруване онлайн, където търговците са държали сергии или магазини, за да продават стоките си .

Древният Рим е използвал подобен пазар, известен като форум . Рим имаше два форума; Римският форум и Форумът на Траян . Пазарът на Траян във форума на Траян, построен около 100-110 г. от н.е., беше огромно пространство, включващо множество сгради с таберни , които служеха като магазини за търговия на дребно, разположени на четири нива. Римският форум е може би най-ранният пример за постоянна витрина за търговия на дребно. В римския свят централният пазар обслужвал предимно местните селяни. Онези, които живееха в големите имения, бяха достатъчно привлекателни за търговците, за да се отбият директно пред портите на фермите им, премахвайки необходимостта да посещават местните пазари.

Известно е, че списъци за пазаруване са били използвани от римляните. Един такъв списък беше открит близо до стената на Адриан, датиран от 75–125 г. и написан за войник.

 
  Снимки на събитието / обявата
 
 
Линкове към Сайтове за пазаруване онлайн
 
W18 Информация, Реклама Фирми Раздел    
 
  Контакти
 
  Фирма - организатор:  
  Обект:  
  Лице за контакти:  
  Телефон:  
 
  Адресни данни
 
  Област:
  Община:
  Населено място:
  Адрес:
  Пощ.код:
  П.Кутия:
 
  Място и време
 
  Място на събитието:   София
  Дата и час от:   02/06/23
  Дата и час до:   16/06/33
 
  Идентификация
 
  Тип на събитието: Информация   >>>
  Количество: 1
  Стойност:
 
  
 
 
Google
 
 
 
 
НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 
  Задай въпрос, добави коментар >>>   Отвори формата за текст  
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6    
 
  Брой посещения:  60       Гласували:  0     Оценка:  0.00                Последна редакция:   02/06/23