Ресурсбук България. Данни за избрана фирма

Полипак ООД

ПОЛИПАК ООД предлага антикорозионни хартии и полиетиленови фолиа по метода VCI, всички опаковъчни хартии (гладки, крепирани хартии, с полиетиленово покритие, армирани с нишки), както и силиконизирани хартии за печене на тестени изделия, установки за разролване и рязане на хартия и полиетилен от ролки, опаковъчни машини, уреди за термично/ импулсно залепване на полиетилен.

Фирмата е представител за България на немските фирми Karl Fislage GmbH &Co.KG (www.fislage.de), Fuchs Europe Schmierstoffe GmbH (www.fuchs-europe.de), Huedig+Rocholz (www.huedig-rocholz.de) и на шведската фирма Siluett of Sweden AB (www.siluett.se).

Антикорозионните VCI хартии и VCI-полиетилен се използват за опаковане и защита на всякакъв вид метални изделия - от единични детайли до цели машини. Те намират приложение в различни стопански сфери като:
производство на резервни части и възли, на инструменти, крепежни и свързочни елементи, в машиностроенето, електротехниката, автомобилостроенето, металургията и др. Подходящи са както за транспортни опаковки, така и за междинно складиране между отделните технологични процеси.

VCI-хартиите и VCI-полиетиленовите фолиа са с различни грамажи и дебелини и защитават изделия от всякакъв вид метали по метода VCI = Volatile Corrosion Inhibitor или т.нар. суха консервация без използването на масла и греси.

Веществата, които са импрегнирани в различните носители (хартии и фолиа), обуславят образуването на химична пасивация върху металните повърхности и по този начин премахват податливостта им към образуването на ръжда. Посредством непрекъснато изпаряване те изграждат постоянна невидима защитна атмосфера около металните продукти. Не проникват, а само се отлагат върху повърхностите и достигат и до най-малките отвори и процепи на детайлите.

НЕ Е НУЖНО ИЗДЕЛИЯТА ДА БЪДАТ ОМАСЛЕНИ, А ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ ОТПАДА ИЗМИВАНЕТО ИМ ОТ СТРАНА НА КРАЙНИЯ ПОЛУЧАТЕЛ НА СТОКАТА. ОПАКОВАНЕ И ЗАЩИТА ОТ КОРОЗИЯ – ВСИЧКО В ЕДНА РАБОТНА ОПЕРАЦИЯ!

В хранително-вкусовата промишленост успешно се ползват силиконизираните хартии за изпичане на всякакъв вид тестени изделия. Хартиите се поставят в тавите и по този начин не се налага те да бъдат омаслявани и съответно почиствани. Оптимално всички хартии могат да бъдат ползвани многократно, като се спазва температура на изпичане до около 200 - 220 градуса.

Продуктите, изпечени по този начин, лесно се отделят, не залепват, добиват еднаква добре изпечена хрупкава долна страна.

Хартиите са с различни грамажи (40, 42, 70 г/м²) и освен на ролки или листи могат да бъдат доставени и като формички за мъфини, капсули, подложки, чинийки и мн.др. и това разширява още повече тяхното приложение.

Използват се при изпичането на всякакви хлебни и сладкарски изделия, козунаци, торти, сладкиши, пици, замразени полуфабрикати. Могат идеално да бъдат замразявани едновременно с продукта и след това изделието да бъде изпечено директно върху тях.

По желание могат да бъдат отпечатани с Вашето лого или рекламно съобщение до Вашия клиент.

ОПИТАЙТЕ БЕЗПЛАТНО НАШИТЕ МОСТРИ И ИЗБЕРЕТЕ ПРОДУКТА, КОЙТО НАЙ-ДОБРЕ ПОДХОЖДА ЗА БЪРЗОТО, ЛЕСНО, ЧИСТО И ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТО ПРОИЗВОДСТВО НА ВАШИТЕ ИЗДЕЛИЯ!

За да отговорим изцяло на нуждите на нашите клиенти предлагаме и специални стойки, установки и уреди, които са идеален помощник в процеса на опаковане. Те помагат както за по-лесното боравене с ролките хартия или полиетилен, така и за по-бързото им и прецизно разролване и рязане.

За контакт:
тел: 058/ 605377; 604337
факс: 058/ 604308
моб. 0898 631395 Стефан Керанов

Други подобни ресурси
Стоки:    Услуги


 
  Снимки от фирмата или реклама на "Хартии и опаковки"
 
 
Линкове към Полипак ООД
 
S2039 Козунаци Тестени храни Стока Виж  ~  
S1817 Атмосфера Празници Услуга Виж  ~  
S2134 Рязане Метали Дейност Виж  ~  
S1965 Детайли Части Стоки Виж  ~  
S2086 Опаковки Опаковане Стоки Виж  ~  
 
  Контакти
 
  Лице за контакти:   Стефан Керанов
  Телефон   058/605377
  E-Mail  polypac@abv.bg
  WEB Site  http://www.polypac.dir.bg
 
  Адресни данни
 
  Област: Добричка
  Община: Добрич
  Населено място: Добрич
  Адрес: ул. 25-ти септември 39
  Пощ.код/кутия: 9300 /
 
  Идентификация
 
  Тип на фирмата: Хартии и опаковки
  Данъчен номер:  
  Булстат:  
 
Стоки и услуги доставяни от фирмата

Код Име на стоката Производител Мярка Количество Цена Детайли
Виж
 
  
 
НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 
  Задай въпрос, добави коментар >>>   Отвори формата за текст  
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6      
 
  Брой посещения:  947       Гласували:  0     Оценка:  0.00                Последна редакция:   13/06/19

Google