Ресурсбук България. Данни за избрана фирма

ЕТ “Верка Атанасова - ИВЕЛ”

прозвежда: шоколад, кувертюр, локум, боза
има дистрибутори в страната

предлага: мая за хляб, подобрители, сол, сметана, маргарини, фарситури, украси за торти, мармалад и други материали за хлебопроизводството и сладкарството
доставка на място в Югозападна България


Други подобни ресурси
Фирми:   Мебели
Обекти:  Цех за производство
Лица:     ПРОИЗВОДИТЕЛ
Събития: Производство
Стоки:    Услуги
Сайтове: Производство


 
  Снимки от фирмата или реклама на "Производители"
 
 
  Линкове (връзки) към ЕТ “Верка Атанасова - ИВЕЛ”  
 
F5893 Хранителни стоки и напитки Производители Индекс Виж  ~  
W71206 Производство Сайтове Раздел Виж  ~  
W71371 Производители Фирми Раздел Виж  ~  
 
  Контакти
 
  Лице за контакти:  
  Телефон   073/ 840503
  E-Mail  ivel_93@dir.bg
  WEB Site  //hib.multimedia.bg/hib_web.dll/SitPort?Map=1&Cat=26
 
  Адресни данни
 
  Област: Благоевградска
  Община: Благоевград
  Населено място: Благоевград
  Адрес: ул. Освобождение
  Пощ.код/кутия: 2700 /
 
  Идентификация
 
  Тип на фирмата: Производители
  Данъчен номер:  
  Булстат:  
 
Стоки и услуги доставяни от фирмата

Код Име на стоката Производител Мярка Количество Цена Детайли
Виж
 
 



 
НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
Дал мнение Оценка               Коментар
Даскало
12/12/06
21:13:31
наистина много интересна фирма с бъдеще!!!
Баретата
12/12/06
21:14:10
наи добрата фирма ж бранша
клиент
19/02/08
21:11:01
Многа добре организирана фирма. В района няма по-коректна и стабилна фирма. Препоръчвам на всички производители да имат тази фирма като доставчик.
кьоравия
13/10/08
13:20:06
всички продукти са гола вода! особено ПАЛАЧИНКИТЕ
Анонимен 255
29/01/09
16:26:00
Явно имат добър доставчик на суровини. Много са готини. Забелязвам, че отскоро продуктите им са О.К. може би от месец.
 
  Задай въпрос, добави коментар >>>   Отвори формата за текст  
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6      
 
  Брой посещения:  358       Гласували:  5     Оценка:  5.20                Последна редакция:   02/10/06

Google