Ресурсбук България. Данни за избрана фирма

Мапекс

Мапекс АД е българска геоинформационна фирма – доставчик на качествени геодезически и информационни услуги и технологии за проектанти и бизнес професионалисти. Продуктовото портфолио на фирмата е разработено на технологичната база, създадена в последните 10 години от водещи български консултанти в областта на геодезията и географските информационни системи.

Мапекс предлага геодезически и геоинформационни услуги, специализирани за клиенти в областта на кадастъра и имотната регистрация, градоустройство, регионално планиране, инфраструктура, околна среда.

• Геодезически измервания - Мапекс предлага широк спектър от геодезически услуги - GPS измервания, геодезически заснемания за кадастър, трасировки, регулация, контрол на строителни работи, деформации на инженерни съоръжения и др.

• ГИС приложения - Мапекс АД има изградени ноу-хау и технологии за разработка на софтуерни приложения в среда на ESRI ArcGIS, ESRI SDE, MS SQL Server.

• Дигитализиране на карти - Екипът на Мапекс има опит в дигитализиране на различни по тип и мащаб карти като използва технологиите векторизиране на сканирани изображения, дигитализиране на графични оригинали.

• Изграждане на цифрови модели на територии - Разработените собствени технологии и богатите данни от геодезическите измервания и дигитализацията на карти ни дават възможност за изработката на пълни и точни цифрови модели.

• Консултантска дейност и управление на проекти - Експертите на Мапекс са участвали в редица проекти за изграждане и внедряване на информационни системи, сред които са националната информационна система на кадастъра, съвместно с холандския кадастър, проект за оценка на околната среда на общия градоустройствен план на софийската община и др.

Други подобни ресурси
Стоки:    Услуги
Сайтове: Недвижими имоти


 
  Снимки от фирмата или реклама на "Геодезия, кадастър"
 
 
Линкове към Мапекс
 
S2013 Кадастър Градоустройство Услуга Виж  ~  
 
  Контакти
 
  Лице за контакти:  
  Телефон   02\9171971
  E-Mail  mapex@mapex.biz
  WEB Site  http://www.mapex.biz
 
  Адресни данни
 
  Област: София-град
  Община: София
  Населено място: София
  Адрес: ул. Плана планина 13
  Пощ.код/кутия: 1421 /
 
  Идентификация
 
  Тип на фирмата: Геодезия, кадастър
  Данъчен номер:  
  Булстат:  
 
Стоки и услуги доставяни от фирмата

Код Име на стоката Производител Мярка Количество Цена Детайли
Виж
 
  
 
НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 
  Задай въпрос, добави коментар >>>   Отвори формата за текст  
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6      
 
  Брой посещения:  853       Гласували:  0     Оценка:  0.00                Последна редакция:   11/06/19

Google