Ресурсбук България. Данни за избрана фирма

Уеб Дизайнс ЕООД

Професионален Уеб Дизайн от Уеб Дизайнс ЕООД - Web Designs Ltd. - Русе - Уеб дизайн, Ре-дизайн, 3D дизайн, Банер-дизайн, Лого-дизайн, CSS стилизация, Web дизайн, Изработка на сайтове, онлайн магазини, форуми, блогове, HTML, XHTML и PHP сайтове, социални мрежи и др., SEO оптимизация на уеб сайтове, Защита на уеб сайтове, Печат на визитки, флаери, календари, менюта, плакати, табели и др.,

Инсталация и преинсталация на OS и софтуер, почистване на вируси, възстановяване на HDD, възстановяване на изтрити данни, програмиране и препрограмиране, продажба и покупка на нови и употребявани компютри и компютърни системи, компютърни компоненти, компютърни услуги, промоции на компютри, ремонт и поправка на компютри, монитори, принтери, лаптопи, сервиз за компютри, форум за компютри, поправка на компютри по домовете, абонаментно обслужване и абонаментна поддръжка на компютри, профилактика на компютри, компютърни консултации, компютърен конфигуратор, изработка на уеб сайт и уеб страници.

Компоненти и компютърни конфигурации втора употреба, пълна компютърна поддръжка, продажба и покупка на компютри, компютърни системи, сървъри, компютърни услуги по домовете, компютърна поддръжка за фирми и офиси, компютърно обслужване на фирми, офиси и частни клиенти. Компютърни услуги на място, почистване от вируси, профилактика, ремонт и поддръжка. Услуги по домовете за района на София.

Софтуерни и хардуерни компютърни услуги. Сервиз за компютри (компютърен сервиз) с високо качество на ниски цени. Компютърни услуги от специалисти. Инсталиране, преинсталиране и конфигуриране на Уиндоус (Windows XP, Vista, 7, 8) и Линукс (Debian, Mandriva, Ubuntu etc..). Инсталиране и конфигуриране на софтуер (програми) и драйвери. Инсталация, преинсталация и настройване на програми и почистване от вируси. Компютри на старо (втора ръка) - сервиз на стари компютри, ремонт на лаптопи, посещения до дома или офиса. Подобряване бързодействието на компютъра, ъпгрейд(подсилване) на компютри.

Компютърна помощ. Антивирусни защити, чистене (премахване) и обезвреждане на вируси. Компютърна диагностика. Възстановяване на изтрита информация, данни, файлове и папки. Ниски цени (на вниосител) - дънни платки, процесори, охлаждания, памети, видео карти, захранвания, твърди дискове (хардискове), кутии, оптични носители (СД, ДВД, Блу рей), мрежови карти и компоненти, жични и безжични рутери и адаптери, флаш памети, външни твърди (хард) дискове, мишки, клавиатури, уеб камери, мрежови кабели, охладители от висок клас, охлаждащи подложки за лаптопи и други. Изработка на сайтове и уеб дизайн, оптимизиране на сайтове и техните уеб страници. Сервизен ремонт на лаптопи, монитори, принтери и настолни компютри и сървъри.

Други подобни ресурси
Обекти:  Магазин - техника
Лица:     Машино, Техно...
Събития: Компютърно обучение
Стоки:    Компютри. Софтуер
Сайтове: Компютри.Електроника


 
  Снимки от фирмата или реклама на "Компютри. Електроника"
 
 
Линкове към Уеб Дизайнс ЕООД
 
S2101 Платки Елктронни компоненти Стока Виж  ~  
S1977 Драйвери Програмни компоненти Стока Виж  ~  
S1872 Блогове Информация Интернет Виж  ~  
S2017 Календари Реклама Стоки Виж  ~  
S2153 Табели Информация Дейност Виж  ~  
S2184 Чистене Почистване Услуга Виж  ~  
W70579 Интернет услуги. Уеб дизайн Сайтове Раздел Виж  ~  
 
  Контакти
 
  Лице за контакти:   Юлиян Стоянов
  Телефон   0894714111
  E-Mail  support@wdesigns.eu
  WEB Site  http://wdesigns.eu
 
  Адресни данни
 
  Област: Русенска
  Община: Русе
  Населено място: Русе
  Адрес: ж.к. Здравец - Изток
  Пощ.код/кутия: 7013 /
 
  Идентификация
 
  Тип на фирмата: Компютри. Електроника
  Данъчен номер:  
  Булстат:   203160332
 
Стоки и услуги доставяни от фирмата
Код Име на стоката Производител Мярка Количество Цена Детайли
1977 Драйвери Уеб Дизайнс ЕООД Брой 1 0 Виж : 383
1929 Компютърни вируси Уеб Дизайнс ЕООД Брой 1 0 Виж : 346
1872 Блогове Уеб Дизайнс ЕООД Брой 1 0 Виж : 420
1769 Антивирусни програми Уеб Дизайнс ЕООД Брой 1 0 Виж : 248
1723 Аватари Уеб Дизайнс ЕООД Брой 1 0 Виж : 382
 
  
 
НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 
  Задай въпрос, добави коментар >>>   Отвори формата за текст  
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6      
 
  Брой посещения:  1016       Гласували:  4     Оценка:  5.75                Последна редакция:   12/06/19

Google