Ресурсбук България. Данни за избрана фирма

Malongo България | Coffee & Tea House

Кинг Софт...или Coffee & Tea House…Това сме ние и имаме удоволствието и честта да сме представители за България на световно известната френска марка за най-висок клас кафета MALONGO. Компанията е създадена през далечната 1934 година в Ница Франция. От тогава тя предлага единствено и само едно качество – Най-доброто!

Представители сме и на немската чаена компания CREANO. Работим съвместно и с някои от най-старите чаени къщи в Германия.

Coffee and Tea House и "Малонго" имат удоволствието да ви представят една широка палитра от кафета, разкриваща цял един нов свят от вкусове и аромати. Кафе, което може да се проследи от плантацията до чашката. Ние изискваме и търсим само едно - перфектното качество. Стремим се с всяко от нашите кафета да достигнем съвършенство. Това е принцип и на "Малонго" - на всички етапи: от плантацията, където се отглежда кафето до изпичането и пакетирането на кафето.

Наша мисия е да осигурим най-доброто качество и да удовлетворим вкуса на всеки почитател на кафето. Това е и причината поради която предлагаме огромно разнообразие от висококачествени кафета , сред които всеки може да открие своя предпочитан вкус и аромат. Предлагаме повече от 60 вида най-висок клас кафе на зърна и мляно кафе, повече от 15 вида кафе на капсули, био кафета, инстантни кафета с изключително качество. Горди сме да ви предложим и нашата серия специални кафета " Single origine".

Предлаганите от нас кафета са 100% от най-висококачествените Арабики в света, специално подбрани за вас. Предлагаме и няколко бленда Арабика и Робуста, като изполваните от нас сортове Робуста са с изключително качество.

Има много критерии и етапи, за да се получи едно наистина качествено кафе. Всеки един от тези етапи и критерии е важен и може да допринесе да се развали качеството на кафето. Кафето за нас е един благороден продукт, който изисква специални грижи. Самата селекция на качествени кафеени зърна е много важна, но от изключително значение е и процеса на изпичане на кафето. Тук се намесват изключителните майстори пекари на "Малонго", които зорко следят целия процес на изпичане на зеленото кафе. Начина на изпичане е съобразен с вида, сорта кафе и извличане на всички вкусове и аромати. "Малонго" изпичат своите невероятни кафета по тяхна изпитана и доказала се с времето рецепта- 20 мин , бавно и постепено. Методите на изпичане на "Малонго" позволяват предлаганите от нас кафета да разкрият уникалните си аромати и вкусове .

Coffee & Tea House ще ви предложи освен многообразието от изискани гурме кафета на Malongo и изключителнo висококачествен чай от цял свят доставени за нас в България от немските чаени къщи.

Бял разцъфващ чай с различни вкусове за кана и за чаша от Creano, богато разнообразие от всички представители на растението чай „camellia sinensis” - най-добрите в световен мащаб бял чай, зелен чай, черен чай, оолонг, пу-ер, ройбоси, плодови и билкови, аюрведични, уелнес и моринга.

От тези компании са и прекрасните аксесоари за чай и кафе – от чашата с цедка, каничката и чашката, часовничето за отмерване времето за запарка, термометърът за градусите на водата, сетове, кутийки за чай и кафе, стъклени канички, изработени ръчно от боросиликатно стъкло за разцъфващия ни прекрасен бял чай с различни цветни вкусове, стъклени чашки и диамантени кани.....едно море от приказни съдове за най-вълшебните ни мигове на покой – с чаша чай или ароматно кафе...

Други подобни ресурси
Обекти:  Магазин - хран.стоки
Лица:     Химия
Стоки:    Храни и напитки
Сайтове: Храни и напитки


 
  Снимки от фирмата или реклама на "Храни и напитки"
 
 
Линкове към Malongo България | Coffee & Tea House
 
W70758 Интернет пазар. Хранителни продукти Сайтове Раздел Виж  ~  
W70759 Храни и напитки Фирми Раздел Виж  ~  
W70760 Храни и напитки Сайтове Раздел Виж  ~  
W70761 Храни и напитки Стоки и услуги Раздел Виж  ~  
F5870 Главен индекс на храни и напитки Храни и напитки Индекс Виж  ~  
 
  Контакти
 
  Лице за контакти:  
  Телефон   359884283029, 0888799605
  E-Mail  sales@coffeeteahouse.bg
  WEB Site  http://coffeeteahouse.bg?tracking=58d44afeb5bab
 
  Адресни данни
 
  Област: Варненска
  Община: Варна
  Населено място: Варна
  Адрес: ул. Владислав Варненчик 106
  Пощ.код/кутия: /
 
  Идентификация
 
  Тип на фирмата: Храни и напитки
  Данъчен номер:  
  Булстат:  
 
Стоки и услуги доставяни от фирмата
Код Име на стоката Производител Мярка Количество Цена Детайли
2483 Чай и кафе от Malongo България Malongo България | Coffee & Tea House Брой 1 12 Виж : 506
 
  
 
НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 
  Задай въпрос, добави коментар >>>   Отвори формата за текст  
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6      
 
  Брой посещения:  734       Гласували:  0     Оценка:  0.00                Последна редакция:   13/06/19

Google