Ресурсбук България. Данни за избрана фирма

Контеса БГ ЕООД

КОНТЕСА БГ ЕООД се стреми да Ви предложи най - доброто и лечебното от НАТУРАЛНАТА БЪЛГАРСКА КОЗМЕТИКА

Ние сме официални Дистрибутори на БАН - на марките:

SeaStars, Black SeaStars, Solilug (разработени на базата на Стабилизирана Черноморска луга и лечебна кал от Поморийското и Бургаското солени езера), произведени от ИОНХ-БАН /с ръководител на проекта доц. Стефка Тепавичарова/. Продуктите са подходящи за ТАЛАСОТЕРАПИЯ, с доказан лечебен, профилактичен и козметичен ефект.

Широко е приложението им в SPA, Wellness, физиотерапевтични и фитнес центрове, спортната медицина, балнеосанаториуми, козметични студия, сауни, в домашни условия.

Съдържат богат, важен във физиологично отношение минерален състав, микроводорасли и микрофауна, типични за нашите солени езера. Съдържанието на биогенния елемент магнезий е доминиращо.

Минерализират организма. Стимулират защитните реакции и регенеративните тъканни процеси.

Имат широк антимикробен спектър - оказват изразено противовъзпалително и антисептично действие.

Приложими са и при лечение на ревматизъм, артрози, дископатия, възпаление на околоставните тъкани, радикулит, неврити, мускулни болки, в спортната медицина, кожни раздразнения и заболявания (псориазис, акне), настинка, нервно напрежение, депресия, грип, ларингит, фарингит , синуити, възпаления в устната кухина, пародонтоза и др.

GOLDEN SNAIL - производител: "АЛЕКС 1977" ЕООД / с ръководител на проекта проф. Павлина Долашка/.

Създадени след успешни научни изследвания в сътрудничество с редица престижни чуждестранни научни лаборатории и са на основата на натурални компоненти, като висококачествен пречистен екстракт от градински охлюв Helix aspersa и от различни растителни видове.

Продуктите спомагат за ускоряване на регенерирането на тъканите и подсилват имунната система на организма.

Не съдържат парабени, силикони и изкуствени оцветители, за да не предизвикват алергични реакции.

Подходящи са за всеки тип кожа и за всяка възраст, както за мъже, така и за жени. Уникалните свойства на разработените продукти се дължат на екстракта извлечен от градинския охлюв от вида Helix aspersa, който съдържа изключително важни и ценни компоненти като колаген, еластин, алантоин, глюкозамингликани, протеогликани, пептиди и гликопептиди, гликолова киселина, витамини А, С и Е. Активните съставки са много близки по състав и структура до тези в човешкия организъм, което подпомага процесите на възстановяване и регенериране на кожата. Видимо намалява дълбочината на бръчкитe. Екстрактът от охлюви успешно защитава и предпазва кожата от вредните въздействия на околната среда, предизвикващи преждевременно стареене.

ТОБЕКС КО ЕООД - доказал се производител на шипково масло, висококачествени сапуни, създадени на базата на натурални съставки /шипка, шипково масло, екстракт от градински охлюв, розова вода, черен кимион, хималайска сол.../ и хранителни добавки, с основна съставка именно студено пресован плод от шипка.

Шипковото масло е един безценен природен дар за човешката кожа, то е предназначено за нанасяне върху кожа, която показва признаци на остаряване, загуба на еластичност и свеж тен в условията на стрес и висока степен на замърсяване на околната среда. Подхранва кожата с жизненоважни съставки и ускорява образуването на нови клетки. Съдържащите се в него незаменими мастни киселини (Омега-3 и Омега-6), витамини и биофлавоноиди са изключително важни за кожата със своето благотворно здравословно влияние при възстановяването на кожните структури (дермис, колаген и еластин, клетъчни мембрани и т.н)

AVIA - производител БРЕДИС ООД

Марката AVIA се налага на пазара през последните години, като предлага на потребителя чисти и здравословни продукти, изцяло базирани на натурална хума, която има силно енергийно и антисептично действие.

Съдържа всички минерални соли, от които се нуждае човешкото тяло, не съдаржа бактерии.

Лечението с хума помага при заболявания на опорно-двигателния апарат на нервната система, при кожни проблеми, псориазис и целулит. Тя е комбинация от полезни вещества, които действат регенериращо на организма.

Използването на хума по време на детоксикация помага за освобождаване на токсините от организма и за алкализиране на тялото.

Регулира растежа и развитието на клетките в тялото.

Помага за възстановяване на PН баланса в тялото и стабилизира електромагнитната ни система.

Може да се използва по много начини. Външно приложение - за компреси и лапи при главоболие, екзема, акне, ожулване, разтягане на сухожилията и бактериални инфекции. Използването и за масаж или маска за лице осигурява дълбоко пречистване и подмладяване на кожата. При рани хумата абсорбира всички гнойни образувания от организма. Бори се със свободните радикали, които водят до увреждане и стареене на клетките.

DR LAURANNE

Продуктите на Италианската компания са натурални, създадени на базата на различни природни съставки /билки, масла, слуз от охлюв.../ и третират специфични дерматологични проблеми /целулит, акне, стрии, суха, лющеща се кожа.../.

Разработени са и продукти за професионална употреба в козметични и СПА центрове.


 
  Снимки от фирмата или реклама на "Козметика"
 
 
  Линкове (връзки) към Контеса БГ ЕООД  
 
W70648 Услуги. Козметика и масаж Сайтове Раздел Виж  ~  
W70649 Козметика Стоки и услуги Раздел Виж  ~  
W70650 Козметика Фирми Раздел Виж  ~  
W70651 Козметика Сайтове Раздел Виж  ~  
 
  Контакти
 
  Лице за контакти:  
  Телефон   359 888 660 312
  E-Mail  -
  WEB Site  http://contessabg.com?tracking=5874d9a1c36da
 
  Адресни данни
 
  Област: София-град
  Община: София
  Населено място: София
  Адрес: ул. Цанко Церковски 38
  Пощ.код/кутия: /
 
  Идентификация
 
  Тип на фирмата: Козметика
  Данъчен номер:  
  Булстат:  
 
Стоки и услуги доставяни от фирмата
Код Име на стоката Производител Мярка Количество Цена Детайли
2575 Натурална козметика от Контеса БГ Контеса БГ ЕООД Брой 1 19 Виж : 444
 
  
НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
Дал мнение Оценка               Коментар
 
  Задай въпрос, добави коментар >>>   Отвори формата за текст  
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6      
 
  Брой посещения:  243       Гласували:  0     Оценка:  0.00                Последна редакция:   15/04/17

Google