Ресурсбук България. Данни за избрана фирма

Доместина

Онлайн платфорамата „Доместина” е технологичен стартъп, създаден през 2013 години. Компанията предлага услуги за професионално почистване на дома и офиса в София и Пловдив, а от началото на годината работи и във Варшава. Основатели на "Доместина" са Владислав Симов и Николай Казмин.

„Доместина” работи в София, Пловдив и Варшава и на практика представлява Uber за домашни помощници. Благодарение на технологията, която създадохме, компанията предлага на хората професионална помощ за домакинството в рамките на няколко клика в нашата онлайн платформа. Системата ръководи всички оперативни процеси. Затова начинът, по който работи компанията, дава възможност да се развива с бързи темпове. Клиентът получава посещение вкъщи в рамките на 4 часа или 8 часа, след като заяви и плати услугата.

Посещенията са фиксирани в два времеви периода - от 8:30 часа сутринта до 12:30 часа и от 13:30 часа до 17:30 часа. След всяко посещение клиентът попълва обратна връзка, която показва качеството на работа и комуникацията с домашната помощница. Не е случайно, че 63% от заплатите на домашните помощници зависят от оценките на клиентите. На месец изпълняваме около 3 хил. посещения при клиенти, като малко над 2 хил. са в София. На практика в столицата обслужваме 800 домакинства.

Освен по домовете, отскоро „Доместина” предлага и почистване на офиси в София – от 18:00 до 20:00 часа и от 20:30 до 22:30 часа. Тази ниша остана свободна, тъй като големите почистващи компании нямат интерес към малките офиси от 50 до 250 кв. метра. Предимството ни пред останалите почистващи фирми е, че цената на 2-часово посещение е 29 лева, като за тях фирмата получава и фактура.

Други подобни ресурси
Обекти:  Търг.комплекс
Събития: Услуги
Стоки:    Услуги
Сайтове: Услуги


 
  Снимки от фирмата или реклама на "Услуги"
 
 
  Линкове (връзки) към Доместина  
 
W74612 Домашни прислужници в Доместина Услуги economic.bg Виж  ~  
W74611 Победителите във Forbes Business Awards 2017 Бизнесмени София Виж  ~  
 
  Контакти
 
  Лице за контакти:   Владислав Симов
  Телефон   -
  E-Mail  info@domestina.bg
  WEB Site  https://sofia.domestina.bg/
 
  Адресни данни
 
  Област: София-град
  Община: София
  Населено място: София
  Адрес: ул. Рилски езера 28
  Пощ.код/кутия: 1407 /
 
  Идентификация
 
  Тип на фирмата: Услуги
  Данъчен номер:  
  Булстат:  
 
Стоки и услуги доставяни от фирмата

Код Име на стоката Производител Мярка Количество Цена Детайли
Виж
 
  
НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 
  Задай въпрос, добави коментар >>>   Отвори формата за текст  
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6      
 
  Брой посещения:  103       Гласували:  0     Оценка:  0.00                Последна редакция:   13/06/19

Google