Ресурсбук Каталог на фирми по категории
  <<<   Регистрация    >>>   

Фирми от  България Разширено търсене  Добави фирма      Покажи текущата карта  
Брой фирми в категорията: 4172
      Избрани        Други ресурси:         Сайтове       Обекти       Стоки       Лица       Събития
GSM и комуникации 
Администрация 
Геодезия, кадастър 
Инвестиции 
Козметика 
Консултанти 
Мебели 
Облекла и обувки 
Партии и организации 
Празненства и церемонии 
Производители 
Стоки за дома и бита 
Строително-ремонтна дейност 
Счетоводни услуги 
Трудова борса и работа 
Услуги 
Хартии и опаковки 
Храни и напитки 
Авто,мото,вело 
Банки,Застраховане 
Електро,Енерго,Топло 
Инвестиционен посредник 
Коли под наем 
Култура, Музика 
Медицина и фармация 
Обучение / курсове 
Почистване 
Програмни продукти 
Пътна помощ 
Стоки за офиса 
Строителство 
Техника и оборудване 
Туризъм 
Финансови къщи 
Химически продукти 
Автоматизация 
Водно стопанство 
Железария,инструменти 
Информация, Реклама 
Компютри. Електроника 
Машини и апарати 
Недвижими имоти 
Охрана 
Право 
Проектиране 
Селско,Горско,Еко 
Стоки за човека 
Суровини и материали 
Транспорт 
Търговия 
Фирми на борсата 
Хоби,Свободно време 
  Фирми фаворити от раздел Каталог на фирми по категории  
    Camera-icon
Фирми в ред обратен на регистрацията По посещения Последно коментирани Снимки на фирмите   Фирмите върху карта

Категории фирми в Ресурсбук   На карта 
Администрация. Банки, Застраховане. Правни услуги. Счетоводни услуги. Фирми на борсата. Инвестиции. Инвестиционни посредници. Консултанти. Информация, Реклама. Компютри. Електроника. Програмни продукти. GSM и комуникации. Техника и оборудване. Машини и апарати. Железария, инструменти. Авто,мото,вело. Автоматизация. Електро, Енерго, Топло. Водно стопанство. Селско, Горско, Еко. Геодезия, кадастър. Търговия. Туризъм. Транспорт. Коли под наем. Пътна помощ. Услуги. Почистване. Празненства и церемонии. Охрана и сигурност. Производители. Строителство. Строително-ремонтна дейност. Суровини и материали. Химически продукти. Недвижими имоти. Мебели и обзавеждане. Хартии и опаковки. Здравеопазване. Стоки за дома и бита. Стоки за офиса. Стоки за човека. Храни и напитки. Козметика. Облекла и обувки. Култура, Музика. Обучение / курсове. Трудова борса и работа. Хоби, Свободно време.
Регистриран: 28/03/20 Посещения: 40404 Гласували: 2 Оценка: 5.50     Запомни в моя колекция  

Индекс на фирмите от БФБ   На карта 
Главен индекс на фирмите от Българска Фондова Борса. За всяка една от фирмите показва в реално време котировките й в Българска Фондова Борса през сайта infostock.bg Рзадели на фирмите от Българска Фондова Борса: ~ Холдингите на Българска фондова борса ~ Индустриални стоки и материали ~ Потребителски и бизнес услуги ~ Потребителски стоки ~ Инвестиционни дружества и договорни фондове ~ Строителство и инфраструктура ~ АДСИЦ фирми на Софийската борса ~ Финансови услуги ~ Здравеопазване ~ Комуникации ~ Туризъм.
Регистриран: 24/04/20 Посещения: 1954 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Синергон Енерджи ЕООД   На карта 
“Синергон Енерджи” ЕООД е българска компания, създадена през 2014г. като търговец на електрическа енергия и координатор на балансираща група с лицензия № Л-430-15/06.11.2014 г. Дружеството е активен участник на свободния пазар и доставя енергия на над 7000 клиента – големи индустриални потребители, малък и среден бизнес. Основните ни дейности включват търговия с електрическа енергия, както на Българския, така и на международните пазари, управление на ВЕИ производители, енергиен мениджмънт, оперативно планиране, координиране и управление на енергийни системи. Нашата политика е да градим трайни партньорски отношения с клиентите си, като залагаме на стабилност, конкурентни условия и качествено обслужване с широк спектър от допълнителни услуги. Екипът ни от специалисти с дългогодишен опит е изцяло на Ваше разположение за анализи, консултации и съдействие във всички области на енергетиката.
Регистриран: 29/10/20 Посещения: 4 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Физио   На карта 
Physio Be Active - център по кинезитерапия и рехабилитация
Регистриран: 29/10/20 Посещения: 0 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Aдвокатска кантора Петкова   На карта 
Адвокатска кантора „Петкова“ предлага комплексно правно обслужване във всички сфери на правото – гражданско, наказателно и публично право, както и в областта на нормотворчеството. Водени от принципите независимост, доверие, почтеност и поверителност, специалистите на кантората гарантират персонално внимание и подход към правния проблем на всеки индивидуален и корпоративен клиент. Предоставянето на правни услуги на място в кантората става след предварително уговорен час. Денонощно правно обслужване при задържане и за пострадали от домашно насилие и сексуални престъпления.
Регистриран: 29/10/20 Посещения: 15 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Център за изследване на демокрацията   На карта 
Основан в края на 1989 г., Центърът за изследване на демокрацията насърчава процеса на реформи в Европа чрез въздействие върху политиката и гражданското общество. Мисията на Центъра за изследване на демокрацията е „изграждането на мостове между науката и политиката“, и като независим, интердисциплинарен аналитичен институт, той съчетава широк спектър от знания, умения и възможности. Изграждането на мостове е утвърден метод за обединяване усилията за социална промяна и създаване на нови партньорства. Със своята тридесетгодишна история, Центърът се утвърди не само като генератор на идеи, но и като активен участник във формирането и осъществяването на обществените политики.
Регистриран: 28/10/20 Посещения: 12 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Съюз на издателите в България   На карта 
Основните цели на СИБ са: ► Да защитава независимостта на българските печатни и интернет медии; ► Да защитава и издига престижа на периодичните печатни издания и интернет медиите пред обществеността и представлява общите им интереси пред органите на държавната власт и местното самоуправление, стопански и други субекти в страната; ► Да спомага за повишаване на качеството на българската журналистика; ► Да утвърждава принципите на саморегулацията при изграждането и защитата на професионалните стандарти; ► Да спомага за изграждане на отношения на лоялна конкуренция и взаимно доверие между неговите членове; ► Да спомага за решаване на стопански въпроси от общ интерес; ► Да подпомага обучението на бъдещите кадри в медийните организации. Адрес: ул. „Лъчезар Станчев“ 5, кула А, вход SBT, р-н Изгрев, п.к. 1756 гр. София
Регистриран: 25/10/20 Посещения: 12 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Nestlé Nespresso   На карта 
Nespresso е новатор и еталон за най-висококачественото кафе в капсули. Компанията работи с повече от 110 000 фермери в 14 страни, чрез своята програма AAA Sustainable Quality™ за внедряване на практики за устойчиво развитие в кафе плантациите и околната среда. През 2003 г. в сътрудничество с Rainforest Alliance, компанията стартира програма за помагане и подобряване на добива и качеството на реколтите, като гарантира устойчиво предлагане на висококачествено кафе и спомага за подобряване поминъка на фермерите и техните общности. Централният офис на Nespresso се намира в Лозана, Швейцария. Компанията оперира в 84 страни и има 14 250 служители. През 2019, Nespresso развива глобална мрежа за търговия, благодарение на своите 810 бутика в цял свят. Понастоящем марката има над 100 000 пункта за събиране на използваните капсули в световен мащаб, което позволява на 91% от потребителите да рециклират.
Регистриран: 24/10/20 Посещения: 14 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Топлофикация София ЕАД   На карта 
„Топлофикация София” EАД е най-старата топлофикационна система в България. По мащабите на производство и периметъра на обслужване „Топлофикация София” EАД е най-голямото дружество в страната и на Балканския полуостров.

Регистриран: 21/10/20 Посещения: 24 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

КЕС КОМЕРС ЕООД   На карта 
Електронен магазин за модерни и луксозни ръчно изработени бижута и аксесоари, българско производство с отлично качество! Дамски, мъжки и детски ръчно изработени гривни шамбала, бохо шик и чан лу!
Регистриран: 20/10/20 Посещения: 4 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Алби стайл ЕООД   На карта 
Он-лайн магазин за ръчно плетени играчки и аксесоари. Кухненски аксесоари и помощници. Декорации за дома. Красиви и оригинални подаръци.
Регистриран: 17/10/20 Посещения: 8 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Лидл България   На карта 
Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа, част e от немската Schwarz Gruppe и присъства в 32 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 103 магазина в 48 града и 3000 служители. Предимствата на специфичния бизнес модел, широката гама продукти с оптимално съотношение качество-цена и въвеждането на редица иновативни практики и модели, наложиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена и компания, която подхожда честно, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, служители и партньори.
Регистриран: 15/10/20 Посещения: 39 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Apple Inc.   На карта 
Apple Inc. е американска мултинационална корпорация за производство и продажба на потребителска електроника, компютърен софтуер и персонални компютри. Най-известните продукти на компанията са персоналните компютри Macintosh, операционната система macOS, портативните мултимедийни плеъри iPod, мултимедийния браузър iTunes, уеб браузъра Safari и мобилната операционна система iOS. iPhone са серия смартфони, произвеждани от компанията. Първият iPhone излиза на пазара през януари 2007 г. Към 24 септември 2020 г. тя управлява 511 магазина за продажба на дребно в 25 страни и онлайн магазин, където се продават софтуерни и хардуерни продукти. Към 2020 г. Apple е втората компанията с най-голяма пазарна капитализация в света след Microsoft. Компанията е основана на 1 април 1976 г. в Купертино, Калифорния, в Силициевата долина. В продължение на 30 години тя носи името Apple Computer Inc., докато на 9 януари 2007 премахва „Computer.“ от името си, за да подчертае своето разширение към пазара ...
Регистриран: 14/10/20 Посещения: 30 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

БАН. Бъларска академия на науките   На карта 
Българската академия на науките (БАН) е най-голямата научна организация в България. Тя е автономна държавна структура, която обхваща научни институти, както и самостоятелни звена. Нейните членове биват академици (действителни членове), член-кореспонденти (дописни членове) и чуждестранни членове. Научните институти и самостоятелните звена на БАН извършват фундаментални научни изследвания, приложна и технологична дейност, а също и подготовка на кадри. Академията е основана първоначално като Българско книжовно дружество (БКД) в град Браила, Румъния през 1869 г. Заедно с Екзархията, БКД е първата българска институция и предхожда създаването на Третата българска държава. с почти цяло десетилетие. През 1878 г. дружеството премества седалището си в София и на 13 февруари 1911 се преименува на Българска академия на науките. Това става, след като през 1908 г. председателят на БКД Иван Гешов прави голямо лично дарение, с условието БКД да стане академия. Политическите събития забавят този про ...
Регистриран: 12/10/20 Посещения: 15 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

ДПС   На карта 
Движението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с подкрепата главно на етническите турци и други мюсюлмани в България, определяща се като либерална партия и член на Либералния интернационал. ДПС е определяно като един от основните поддръжници на олигархичния модел на държавно управление.
Регистриран: 12/10/20 Посещения: 35 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Юнит Комфорт   На карта 
Електронен магазин за продукти за дома и градината. Разнообразни стоки. Биоензимни препарати за септични ями, градина, домакинство. Търсим български производители на Био продукти и стоки за дома, от
Регистриран: 11/10/20 Посещения: 8 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

УИНГСАТР   На карта 
Чудите ли се как да изберете идеалната маша за коса за вас?Имате проблеми с намирането на маша, която е точно за вас? Машините за къдрене варират в зависимост от размера на къдриците, които желаете
Регистриран: 10/10/20 Посещения: 9 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Уолтопия АД   На карта 
"Уолтопия" е световен лидер в производството на стени за катерене и водещ производител на атракционни съоръжения, които съчетават забавление, спорт и адреналин. Сред тях се нареждат роупс корси, нинджа трасета, интерактивни стени за катерене, ролглайдъри, изкуствени пещери и други. Главният офис на компанията е в България, а дъщерните й клонове - в САЩ, Канада и Китай. "Уолтопия" има местни търговски представителства в повече от 20 страни по света, в това число Австралия, ОАЕ, Германия, Великобритания, Австрия и др. В България се намират и производствените бази на компанията - в Летница е тази на "Уолтопия", а в Лозен и Божурище - тези на дъщерните й фирми.
Регистриран: 09/10/20 Посещения: 22 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Камакс ООД   На карта 
Слънцезащитните продукти, произведени в модерната база на „Камакс“ се отличават с несравнимо качество и индивидуалност.
Регистриран: 08/10/20 Посещения: 8 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Toninski Tools   На карта 
Магазини Тонински продават множество машини без значение дали сте професионален майстор или любител.
Регистриран: 08/10/20 Посещения: 8 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Global Research Metrics   На карта 
Нашият екип от доказани специалисти с дългогодишен опит се грижат за осигуряването на качествено обслужване за всички клиенти на агенцията. • Опитни изследователи, модератори, аналитици, специалисти по обработка на данните и консултанти • Творческа система за дигитален мониторинг и дистрибуция/мърчиндайзинг – уеб базирана платформа за мобилни устройства • Специализиран софтуер за медия и планиране
Регистриран: 06/10/20 Посещения: 27 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Laser Boutique   На карта 
Laser Boutique е онлайн магазин, специализиран в предлагането на уникални бутикови подаръци. Асортиментът е прецизно подбран, така че да намерите идеалния подарък за всеки човек и за всеки повод. Подаръците са тематично представени по предназначение – за мъж, за жена, за новородено, за дома, и за всеки специален повод. По ваше желание, закупеният подарък може да бъде гравиран, за да покаже специалното ви отношение към любимия човек.
Регистриран: 05/10/20 Посещения: 13 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Хемус ООД   На карта 
През последните 15 години ХЕМУС – Велинград наложи българското качество на европейския пазар. Килимите на фирмата се намират в едни от най-престижните сгради в Европа, а за прецизността на тази работа писаха издания като: Interiors UK, Architectural Digest, Houses and Gardens и др. Килимите на ХЕМУС -Велинград не могат да бъдат намерени в масовото производство. Адрес: Велинград, ул. Банска 8
Регистриран: 04/10/20 Посещения: 23 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Кока-Кола ХБК България   На карта 
Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България е част от Групата Кока-Кола ХБК, една от водещите бутилиращи компании на търговските марки на The Coca‑Cola Company. Ние имаме богато наследство и вълнуващо бъдеще, от създаването на Coca‑Cola през 1886 до признаването ни като лидер в индустрията от индекса за устойчивост на Дау Джоунс днес. ул. "Рачо Петков - Казанджията", №8
Регистриран: 01/10/20 Посещения: 41 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Туристическа агенция Arena Travel Center   На карта 
Arena Travel Center е туристическа агенция от град София с дългогодишна история в организирането на почивки и екскурзии в чужбина. В сайта на фирмата можете да откриете различни оферти и ексклузивни
Регистриран: 29/09/20 Посещения: 14 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Andi - Kom   На карта 
Анди - Ком е с 20-годишен опит в производството на мебели и дивани. Andoli предлага голямо разнообразие от канапета, стандартни и ъглови дивани, като дава гаранция за качество на най-добра цена. Мисията на Анди - Ком е да доставят комфорт на клиентите си.
Регистриран: 28/09/20 Посещения: 11 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Републиканци за България   На карта 
Бившият зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов учреди официално своята нова партия "Републиканци за България". На официалното събитие в "Интер Експо Център" в София човекът, който години наред беше дясна ръка на премиера Бойко Борисов обяви, че политическата му формация няма да е лидерска и няма да е концентрирана около един човек. Нека у вас да не остава усещането, че „Републиканци за България“ ще се управлява от джипка, от която безотчетно ще се раздават пари. Когато обсъждахме темата с устава на партията, много предложения дойдоха, но водещото бе този проект да не бъде лидерски на един човек, а да е подплатен с широк изпълнителен съвет, който да може, когато се обсъждат дадени въпроси, да сме получили обективен резултат от експертизите на специалистите. Партията ще се ръководи от председател, чийто мандат ще бъде 4-годишен, като той може да бъде повторен само веднъж. Това, което наблюдаваме през последната една година, е липсата на ясен хоризонт за бъдещето на страната ...
Регистриран: 28/09/20 Посещения: 29 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Andi - Kom   На карта 
Анди - Ком е с 20-годишен опит в производството на мебели и дивани. Andoli предлага голямо разнообразие от канапета, стандартни и ъглови дивани, като дава гаранция за качество на най-добра цена. Мисията на Анди - Ком е да доставят комфорт на клиентите си.
Регистриран: 28/09/20 Посещения: 13 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

БСП - Българска социалистическа партия   На карта 
Българската социалистическа партия (БСП) е лявоцентристка социалдемократическа политическа партия в България. БСП е прекият наследник на БКП – комунистическа партия от тоталитарния режим, установен в България след края на Втората световна война, когато страната става част от т.нар. съветска зона на влияние зад Желязната завеса. БСП е член на Социалистическия интернационал от октомври 2003 г. и на Партията на европейските социалисти (ПЕС). Дейността ѝ се ръководи от Национален съвет (НС), начело с председател.
Регистриран: 06/10/20 Посещения: 45 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Син кръст 2016 ООД   На карта 
Предмет на дейност търговска дейност, търговско посредничество и представителство; консултантска дейност; транспортна дейност във вътрешно и международно съобщение; дезинфекция и унищожаване на медицински материални и стоки, инсинератор, конрабандни стоки и странични животински продукти; както и всякаква друга незабранена от закон дейност.
Регистриран: 27/09/20 Посещения: 19 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

ЕКО БГ - СЖП   На карта 
Извършване на дейности, предвидени в Регламент 1069/2009 и Регламент 142/2011 год. за неговото прилагане на Европейската общност, които дейности са посочени в Закона за управление на отпадъците, като, но не само събиране, транспортиране, временно съхранение и експедиция на странични животински продукти Категория 3 и предаването им за последващо обезвреждане и/ или преработка; производство, вътрешна и външна търговия с промишлени и хранителни стоки и селскостопанска продукция; търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни фирми; хотелиерство и ресторантьорство; транспортни и туристически услуги; проектиране, ремонт и изграждане на обекти в областта на строителството, търсене и предлагане на недвижими имоти, както и сделки с тях; извършване на всякаква стопанска дейност, разрешена от закона, след издаване на необходимите разрешителни и лицензни съгласно българското законодателство.
Регистриран: 27/09/20 Посещения: 25 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Център за градска мобилност София   На карта 
Център за градска мобилност ЕООД в София е общинско дружество, принадлежащо на Столичната община. Създадено е чрез сливането на „Столичната компания за градски транспорт – София“ ЕООД и „Паркинги и гаражи“ ЕАД в началото на 2009 г. То се занимава с: - организацията и контрола върху дейността на обществения транспорт в София, включващ автобусен, тролейбусен и трамваен транспорт и метрополитен; - контрола върху транспорта в града; - изграждане и експлоатация на местата за паркиране в столицата и др.
Регистриран: 27/09/20 Посещения: 30 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

 Уточняващо търсене по име (1), по дума от описанието (2) или на индекс Запазване на маркираните фирми в колекция на текущия потребител
 
 (1)    (2)  
 
 
Навигация Снимки Карта Добави фирма
Брой намерени фирми: 4172 Брой страници: 140 Текуща страница: 1     Сайтове     Обекти     Стоки     Лица     Събития
 Google реклами
 
 Google търсене

Google