Ресурсбук Каталог на фирми по категории
  <<<   Регистрация    >>>   

Фирми от  България Разширено търсене  Добави фирма      Покажи текущата карта  
Брой фирми в категорията: 4567
      Избрани        Други ресурси:         Сайтове       Обекти       Стоки       Лица       Събития
Авто,мото,вело 
Електро,Енерго,Топло 
Информационни технологии 
Мебели 
Облекла и обувки 
Производители 
Стоки за офиса 
Суровини и материали 
Туризъм 
Фирми на борсата 
Хоби,Свободно време 
Администрация 
Изкуство и култура 
Информация, Реклама 
Медицина и фармация 
Обучение / курсове 
Селско,Горско,Еко 
Стоки за човека 
Техника и оборудване 
Търговия 
Хартии и опаковки 
Храни и напитки 
Банки,Застраховане,Финанси 
Инвестиции. Посредници 
Машини и апарати 
Недвижими имоти 
Партии и организации 
Стоки за дома и бита 
Строителство 
Транспорт 
Услуги 
Химически продукти 

  Фирми фаворити от раздел Каталог на фирми по категории  
    Camera-icon
Фирми в ред обратен на регистрацията По посещения Последно коментирани Снимки на фирмите   Фирмите върху карта

Категории фирми в Ресурсбук   На карта 
Администрация. Банки, Застраховане. Правни услуги. Счетоводни услуги. Фирми на борсата. Инвестиции. Инвестиционни посредници. Консултанти. Информация, Реклама. Компютри. Електроника. Програмни продукти. GSM и комуникации. Техника и оборудване. Машини и апарати. Железария, инструменти. Авто,мото,вело. Автоматизация. Електро, Енерго, Топло. Водно стопанство. Селско, Горско, Еко. Геодезия, кадастър. Търговия. Туризъм. Транспорт. Коли под наем. Пътна помощ. Услуги. Почистване. Празненства и церемонии. Охрана и сигурност. Производители. Строителство. Строително-ремонтна дейност. Суровини и материали. Химически продукти. Недвижими имоти. Мебели и обзавеждане. Хартии и опаковки. Здравеопазване. Стоки за дома и бита. Стоки за офиса. Стоки за човека. Храни и напитки. Козметика. Облекла и обувки. Култура, Музика. Обучение / курсове. Трудова борса и работа. Хоби, Свободно време.
Регистриран: 31/07/22 Посещения: 65365 Гласували: 2 Оценка: 5.50     Запомни в моя колекция  

Индекс на фирмите от БФБ   На карта 
Главен индекс на фирмите от Българска Фондова Борса. За всяка една от фирмите показва в реално време котировките й в Българска Фондова Борса през сайта infostock.bg Рзадели на фирмите от Българска Фондова Борса: ~ Холдингите на Българска фондова борса ~ Индустриални стоки и материали ~ Потребителски и бизнес услуги ~ Потребителски стоки ~ Инвестиционни дружества и договорни фондове ~ Строителство и инфраструктура ~ АДСИЦ фирми на Софийската борса ~ Финансови услуги ~ Здравеопазване ~ Комуникации ~ Туризъм.
Регистриран: 24/04/20 Посещения: 2813 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

"ПММС" ЕООД   На карта 
Мебели Петров предлага разнообразие от мека и корпусна мебел, изработка и на индивидуални мебели по проект. Доставка и монтаж в цялата страна.
Регистриран: 29/05/23 Посещения: 6 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Разпродажба резервни части за Кафемашини   На карта 
Online каталог и магазин за резервни части за кафемашини, кафеавтомати и вендинг машини. Намалени до-50% оригинални резервни части Saeco Philips Jura Bianchi Delonghi Krups Bosch Siemens AEG Lavazza Nespresso Gaggia Franke и др.
Регистриран: 24/05/23 Посещения: 12 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Инвест пропъртис   На карта 
Ние сме ИНВЕСТ ПРОПЪРТИС - консултанти в сферата на недвижимите имоти. Вече повече от 18 години, се стремим да даваме най-доброто от себе си в услуга на нашите клиенти. Ако имате нужда: ✔️ да продадете имота си на възможно най-добра цена ✔️ да бъде защитен вашият интерес ✔️ да получите качеството, което заслужавате ✔️ да имате прозрачност, коректност и пълна ангажираност с вашия казус ✔️ да имате отношението, което заслужавате Ние сме част от BNI Maximum. Ако имате интерес да се запознаете и да направите контакт с 30+ собственици на бизнес от различни сфери и да представите своята дейност пред тях - свържете се с мен, за да ви регистрирам за седмичната ни среща - всеки петък от 7:45 в хотел Маринела. (заради коронавируса срещите ни в момента се провеждат онлайн).
Регистриран: 21/05/23 Посещения: 13 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Бългериан Пропертис ООД   На карта 
BULGARIAN PROPERTIES е водеща българска компания за недвижими имоти с 20 години опит в сферата на посредничеството и консултирането при покупко-продажби на имоти, отдаване под наем, ново строителство, консултантски услуги, пазарни анализи и други услуги, свързани с имотния сектор. Разполагаме с отлично развита мрежа от офиси в големите градове на страната, както и в основните морски и ски курорти. Това, което ни отличава, е комбинацията от дългогодишен опит и познаване в детайли на всички сегменти от пазара на недвижими имоти в България, съчетани с отлично обслужване на нашите клиенти от България и чужбина.
Регистриран: 19/05/23 Посещения: 22 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

НАВИ - Магазин за обувки (NAVVI)   На карта 
NAVVI е бранд за обувки, който има за цел да съчетае авангардната мода с ежедневния стил. Използвайки дългогодишния си опит като производствената фирма в областта на обувки за водещи италиански марки, през 2004г. фирмата създава свой бранд под името NAVVI. Оттогава модния стил и дизайн на NAVVI стигат до обществено признание и международен интерес. За да улови същността на удобството и лукса NAVVI създавава дамска и мъжка линия, предназначени да посрещнат различните нужди на съвременните дами и господа, изработени изцяло от висококачествена естествена кожа. Марката се утвърждава като луксозен бранд за обувки, който прави силно впечатление със своята креативност, новаторство и стил. На всеки един модел на бранда се отделя специално внимание до последния детайл. Всички материали са произведени и набавени от Италия. Ръчна изработка, качество и уникалност на изделието очертават идентичността на бранда.
Регистриран: 08/05/23 Посещения: 38 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

ЕЛИ-Г.Господинов   На карта 
Производство на мебели с безкомпромисно качество и отлична цена!
Регистриран: 06/05/23 Посещения: 36 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Инструменти орг ЕООД   На карта 
Инструменти орг ЕООД е има дългогодишен опит в продажбата на ръчни инструменти, както и на специализирани инструменти за авторемонт. Отличното качество на продуктите и достъпните цени са една от причините за лидерската ни позиция на пазара. 95% от предлаганите от Нас продукти ги доставяме до Вас директно от производителят - Toptul, V-coil, Vogel, Magma и други. и така можем да предложим достъпни цени. Друга основна причина е обратната връзка с клиентите, което ни позволява да предложим по-богат избор от качествени инструменти. Нашите консултанти могат да ви помогнат по всяко време с правилното решение за вашият сервиз и автомобил.
Регистриран: 05/05/23 Посещения: 50 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Смарт Арена ЕООД   На карта 
Смарт Арена ЕООД (Smart Arena EOOD) е българска компания, специализирана във вноса и търговията със смарт устройства за умен дом. Разполагайки със своя онлайн магазин на адрес https://smartarena.bg, компанията предлага широка гама от продукти, които помагат на потребителите да автоматизират и улеснят своя домашен живот.
Регистриран: 05/05/23 Посещения: 19 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Автошкола   На карта 
Автошкола Навигатор се намира в централната част на град София, в близост до Пирогов и хипермакет Кауфланд.
Регистриран: 30/04/23 Посещения: 9 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Автошкола Навигатор   На карта 
Автошкола Навигатор се намира в централната част на град София, в близост до Пирогов и хипермакет Кауфланд. Подготовката на курсистите е с модерни дидактически материали и мултимедийни продукти, както и с най-новите учебни помагала. Обучението протича в спокойна и сигурна среда, а нашите автоинструктори гарантират, че ще направят всичко по силите си, за да може да станете добри и отговорни шофьори.
Регистриран: 30/04/23 Посещения: 23 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Viva Credit   На карта 
Viva Credit e една от водещите небанкови финансови институции в България. Лесно и бързо можеш да кандидатстваш изцяло онлайн на vivacredit.bg или на телефон 0700 45 245. ВИВА КРЕДИТ разполага и с голяма клонова мрежа в страната включваща, както всички големи градове, като София, Пловдив, Варна, Бургас, така и по-малки населени места. Ние сме насреща, за да ти съдействаме при нужда от допълнителни средства.
Регистриран: 27/04/23 Посещения: 23 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Fantasmagorix - Дизайн   На карта 
Креативно портфолио, за Графичен дизайн, Дизайн на флаери, Визитки, Менюта, Лога, Темплейти, Уеб страници.Famtasmagorix се занимава основно с дизайн на рекламни материали, дизайн на флаери, Дизайн на визитки, уеб дизайн, дизайн на лого и Фирмена идентичност.
Регистриран: 20/04/23 Посещения: 20 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

УАЙЛД ХОСТ ЕООД   На карта 
Добре дошли в нашата уеб платформа за уеб хостинг, домейни, виртуални и наети сървъри! Ние сме екип от професионалисти, които предоставят бързи, надеждни и сигурни услуги на клиенти от всички нива - от начинаещи до големи предприятия.
Регистриран: 20/04/23 Посещения: 59 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Sisi-bg   На карта 
Sisi-bg предлага дамски, мъжки и детски обувки и чанти. На сайта https://www.sisi-bg.com/ ще откриете разнообразие от обувки и чанти, подходящи за всеки сезон и отговарящи на всеки вкус и стил - отлични цени и бърза доставка.
Регистриран: 28/04/23 Посещения: 36 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Skeyndor Institute Bulgaria   На карта 
Skeyndor предоставя на своите клиенти терапии за лице и тяло, масажи, маникюр и фризьорски услуги с изключително внимание и грижа. Skeyndor създава красота вече години наред с най-актуалните процедури и продукти на пазара. Научете повече на https://skeyndorinstitute.bg/.
Регистриран: 06/04/23 Посещения: 21 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Zarena   На карта 
Zarena Bags предлага уникални модели на дамски и мъжки чанти от естествена кожа, раници, картодържатели, портмонета, клъчове и още много. Разгледайте ранообразите от модели на https://zarenabags.com/
Регистриран: 06/04/23 Посещения: 22 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

ИВ-МОДА 2016 ЕООД   На карта 
ModenMag е онлайн магазин за мъжки и дамски обувки, предлагащ огромно разнообразие от модели и размери: – дамски боти – дамски ботуши от естествена кожа – дамски елегантни и ежедневни обувки – мъжки елегантни и ежедневни обувки и много други. Работим с български и чуждестрани доставчици, които покриват всички Европейски стандарти за качество и безопастност на материалите. Възползвайте се от отлични условия за покупка и доставка.
Регистриран: 30/03/23 Посещения: 37 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Асфалтиране в София   На карта 
Ние сме фирма за Асфалтиране в София и София област. Ако търсите ниски цени и качествено изпълнение на обектите и работата, ние ще успеем да Ви помогнем. Асфалтираме качествено улици, пътища, тротоари, дворове, алеи и паркинги. Гарантираме професионализъм в работата и извършване на обектите в срок. Разполагаме със съвременна техника и дългогодишен опит в асфалтирането на алеи, улици и пътища в София и областта. Работим както с корпоративни, така и с физически лица и обсъждаме внимателно всяка поръчка, за максимално качествено изпълнение на всяка задача. Като допълнение към асфалтирането на улици и други площи, ние имаме опит и в реденето на унипаваж, като сме една от водещите фирми за София в тази сфера. Въпреки наличието на различни материали като вид и качество, ние работим единствено и само с гнайс. Той се е доказал във времето със своята издръжливост и сравнително ниска цена, за това което предоставя. Свържете се с нас за уточняване и обсъждане на това, от което имате нужда. ...
Регистриран: 24/03/23 Посещения: 31 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

София Строй 2006 ЕООД   На карта 
Ние сме фирма за Асфалтиране за София и околността. Работим с модерна и улесняваща работата техника, но едновременно с това предоставяме качество. Имаме дългогодишен опит в афсалтирането на различни обекти като дворове, паркинги, тротоари, алеи и други. Друга основна дейност освен полагането на всякакъв вид пътна настилка е реденото на унипаваж. Работим на едни от най- конкурентните цени на пазара и предоставяме професионализъм във всеки един квадратен сантиметър положен асфалт и унипаваж. Предоставяме професионално редене на унипаваж и тротоарни плочки за София и околността. Използването на естествен камък за настилка на дворни площи и тротоари е традиция, която се изпълнява още от древността. Причината за това, е че просто естествените камъни изглеждат изключително красиво и придават приятна атмосфера. На пазара съществуват различни видове естествен камък за полагане, но ние лично предпочитаме и работим с гнайс, поради неговата изумителна издръжливост.
Регистриран: 17/03/23 Посещения: 40 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Интелигентни трафик системи АД   На карта 
"Интелигентни трафик системи" АД е национален доставчик на услуги за електронно таксуване на пътни такси - електронни винетки и тол от 2019 г. и официален партньор на Агенция "Пътна инфраструктура". Високотехнологични услуги като TollPass Fleet на "Интелигентни трафик системи" са смарт дигитално решение за управление и постигане на по-висока ефективност на транспортните средства и на бранша на тежкотоварните превози.
Регистриран: 14/03/23 Посещения: 53 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

ТАСКОВ & СТОЯНОВ   На карта 
ТАСКОВ & СТОЯНОВ е строително-инвестиционна компания, собственост на Камен Тасков и Никола Стоянов — доказани експерти, съответно в областта на жилищното строителство и маркетинга на имоти в България. Предприемачите развиват дейността си повече от 17 години, а първата сграда датира още от 2004 год. ТАСКОВ & СТОЯНОВ разчита на ефективен бизнес модел, който се е доказал в годините. Следвайки идеята за бутиков тип строителство, съдружниците залагат на няколко важни принципа във всеки един от своите проекти: ✅ КОМФОРТ НА ОБИТАВАНЕ ✅ ЕСТЕТИЧНОСТ И БЕЗУПРЕЧНА АРХИТЕКТУРА ✅ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТ И НЕСКЪПА ПОДДРЪЖКА ✅ НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО НА СТРОИТЕЛНИТЕ РАБОТИ И ВЛАГАНИТЕ МАТЕРИАЛИ ✅ ПОСТОЯНЕН ИНВЕСТИТОРСКИ КОНТРОЛ КЪМ ВСИЧКИ ПОДИЗПЪЛНИТЕЛИ ✅ ЛИЧНО ВНИМАНИЕ КЪМ ВСЕКИ КЛИЕНТ Резултатът е винаги налице — създадената стойност на жилищния продукт надвишава значително неговата цена. Това е гаранция за сигурни продажби и удовлетворение сред клиен ...
Регистриран: 11/03/23 Посещения: 76 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Танграм Реклама БГ ЕООД   На карта 
Рекламна агенция Танграм е специализирана в печатането на висококачествени визитки, флаери, винилни банери и календари. Предлагаме широка гама от опции за персонализация, за да направим вашите маркетингови материали да изпъкнат и да оставят трайно впечатление на вашата целева аудитория. С нашата напреднала печатна технология и екип от експерти в дизайна, гарантираме, че вашите рекламни материали ще бъдат доставени навреме и точно по вашите изисквания. Свържете се с нас днес, за да издигнем вашия брандинг на следващото ниво.
Регистриран: 11/03/23 Посещения: 52 Гласували: 1 Оценка: 6.00     Запомни в моя колекция  

Танграм Реклама България   На карта 
Тениски | Ключодържатели | Химикали | Запалки | Бележници | Чаши | Флаш (USB) памети | КАЛЕНДАРИ | МАГНИТИ | ☎ 0876 637 297 ✉️ sales@tangram-bg.com
Регистриран: 29/03/23 Посещения: 47 Гласували: 1 Оценка: 6.00     Запомни в моя колекция  

Вайб Билд   На карта 
Ние от Вайб Билд ООД сме доказала се строителна фирма в София. Спазвайки своите традиции и дългогодишен опит ние сме добре подбран квалифициран персонал от инженери от строители. Успяхме да създадем строителна фирма, която с услугите си подобрява качеството на живот във Вашите жилища. Но освен подобряването на жилища, ние имаме участие в създаването на благоприятно условия за множество бизнеси в различни промишлености. Получаваме запитвания, относно крайните решения, що се отнася до строителство и строителни ремонти. Избирайки да работите с нас вие ще получите: Гъвкав график - винаги ще се съобразяваме с Вашите ангажименти и лично време. Проявяваме разбиране и подхождаме коректно към уговорените часове Достъпни Цени - опитваме да предложим максимално конкурентни за сферата цени. Влизаме в положение на своите клиенти. Специални намаления - В работния процес винаги могат да се срещнат неочаквани предимства. Запазваме своето право да променим крайната цена в полза на кл ...
Регистриран: 10/03/23 Посещения: 56 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

softproneo   На карта 
Ние сме екип от специалисти и предлагаме изключително много софтуерни решения, като например изработка на уеб сайт, изработка на онлайн магазин, SEO оптимизация,PPC реклама, изработка на ERP/CRM и още много други. Ако проявявате интерес към нашите услуги, моля свържете с нас.
Регистриран: 20/04/23 Посещения: 42 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

ДИНЕВИ ГРУП. Недвижими имоти   На карта 
ДИНЕВИ ГРУП са пионери в строителството на луксозни комплекси от „затворен тип“ и за 30 години успяха да превърнат Свети Влас в един от най-модерните курорти на Балканите.
Регистриран: 22/02/23 Посещения: 85 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Булт ООД   На карта 
Булт ООД е Варненска фирма, която предлага на своите клиенти висококачествени работни облекла, работни обувки и всякакви видове лични предпазни средства. Нашите продукти гарантират здравословни и безопасни условия на труд, като защитават работещите от вредни въздействия на околната и работната среда.
Регистриран: 21/02/23 Посещения: 58 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Производители на компютри   На карта 
Фирми производители на компютри
Регистриран: 21/02/23 Посещения: 64 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Дронамикс   На карта 
"Дронамикс" е водещ разработчик и оператор на товарни дронове с голям обсег. Техният "Черен лебед" може да пренесе 350 кг товар на разстояние до 2500 км, правейки го 80% по-бързо, 50% по-евтино и с до 60% по-ниски емисии в сравнение с алтернативните видове транспорт, включително въздушния. Това дава възможност за доставки в рамките на същия ден на много дълги разстояния за различни индустрии, от фармацевтична до хранителна, от електронна търговия до резервни части.
Регистриран: 20/02/23 Посещения: 88 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Хоум Рипейр   На карта 
Ние сме висококвалифицарани майстори за цялостни, строителни ремонти в гр. Пловдвив и област Пловдив. Предлагаме широк набор от всякакви видове вътрешни и външни ремонти и довършителни услуги за жилища и обществени сгради. Имаме огромен опит в ремонтите на баня и мокри помещения. Предлагаме изключително качествени и професионални услуги.
Регистриран: 20/04/23 Посещения: 51 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

 Уточняващо търсене по име (1), по дума от описанието (2) или на индекс Запазване на маркираните фирми в колекция на текущия потребител
 
 (1)    (2)  
 
 
Навигация Снимки Карта Добави фирма
Брой намерени фирми: 4567 Брой страници: 153 Текуща страница: 1     Сайтове     Обекти     Стоки     Лица     Събития
 Google реклами
 
 Google търсене

Google