Ресурсбук Каталог на фирми по категории
  <<<   Регистрация    >>>   

Фирми от  България Разширено търсене  Добави фирма      Покажи текущата карта  
Брой фирми в категорията: 4520
      Избрани        Други ресурси:         Сайтове       Обекти       Стоки       Лица       Събития
Авто,мото,вело 
Електро,Енерго,Топло 
Информационни технологии 
Мебели 
Облекла и обувки 
Производители 
Стоки за офиса 
Суровини и материали 
Туризъм 
Фирми на борсата 
Хоби,Свободно време 
Администрация 
Изкуство и култура 
Информация, Реклама 
Медицина и фармация 
Обучение / курсове 
Селско,Горско,Еко 
Стоки за човека 
Техника и оборудване 
Търговия 
Хартии и опаковки 
Храни и напитки 
Банки,Застраховане,Финанси 
Инвестиции. Посредници 
Машини и апарати 
Недвижими имоти 
Партии и организации 
Стоки за дома и бита 
Строителство 
Транспорт 
Услуги 
Химически продукти 

  Фирми фаворити от раздел Каталог на фирми по категории  
    Camera-icon
Фирми в ред обратен на регистрацията По посещения Последно коментирани Снимки на фирмите   Фирмите върху карта

Категории фирми в Ресурсбук   На карта 
Администрация. Банки, Застраховане. Правни услуги. Счетоводни услуги. Фирми на борсата. Инвестиции. Инвестиционни посредници. Консултанти. Информация, Реклама. Компютри. Електроника. Програмни продукти. GSM и комуникации. Техника и оборудване. Машини и апарати. Железария, инструменти. Авто,мото,вело. Автоматизация. Електро, Енерго, Топло. Водно стопанство. Селско, Горско, Еко. Геодезия, кадастър. Търговия. Туризъм. Транспорт. Коли под наем. Пътна помощ. Услуги. Почистване. Празненства и церемонии. Охрана и сигурност. Производители. Строителство. Строително-ремонтна дейност. Суровини и материали. Химически продукти. Недвижими имоти. Мебели и обзавеждане. Хартии и опаковки. Здравеопазване. Стоки за дома и бита. Стоки за офиса. Стоки за човека. Храни и напитки. Козметика. Облекла и обувки. Култура, Музика. Обучение / курсове. Трудова борса и работа. Хоби, Свободно време.
Регистриран: 31/07/22 Посещения: 59312 Гласували: 2 Оценка: 5.50     Запомни в моя колекция  

Индекс на фирмите от БФБ   На карта 
Главен индекс на фирмите от Българска Фондова Борса. За всяка една от фирмите показва в реално време котировките й в Българска Фондова Борса през сайта infostock.bg Рзадели на фирмите от Българска Фондова Борса: ~ Холдингите на Българска фондова борса ~ Индустриални стоки и материали ~ Потребителски и бизнес услуги ~ Потребителски стоки ~ Инвестиционни дружества и договорни фондове ~ Строителство и инфраструктура ~ АДСИЦ фирми на Софийската борса ~ Финансови услуги ~ Здравеопазване ~ Комуникации ~ Туризъм.
Регистриран: 24/04/20 Посещения: 2591 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Анастаси   На карта 
Траурните услуги са неприятна, но наложителна тема. Това е пределно ясно на всеки един от нас, защото просто това е част от живота. А именно траурните услуги са това, което ни е необходимо, за да организираме погребението на някой наш близък човек.
Регистриран: 24/09/22 Посещения: 23 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Дафне   На карта 
Дафне е една от водещите марки в България за изработка на елегантни дамски облекла, които се носят с удоволствие от жени на различна възраст. Повече от 29 години ние непрестанно преследваме все по-високите си критерии за качество, актуалност, креативност и максимална практичност на моделите. Нашата взискателност, постоянство и най-вече отговорността към клиентите ни наложи Daphne на българския пазар като утвърдена с времето и перспективна в бъдещ план марка. Всички материали и технологични елементи, вложени в моделите ни, от тъканите до най-малките, почти незабележими детайли, са съобразени не само с естетическите ни виждания, но и с критериите ни за качество, дълготрайност и удобство на дрехата. Тъканите и спомагателните материали за изработването на колекциите ни, технологичната и производствена база са подбрани с прецизност от световно утвърдени фирми. Дългогодишният ни опит е и една от причините успешно да балансираме между високото качество, по отношение на което ни ...
Регистриран: 19/09/22 Посещения: 46 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Selamore Design   На карта 
Магазините Selamore предлагат голямо разнообразие от качествени италиански мебели, произведени в най- големите фабрики в Италия като Calligaris, Natuzzi Italia, Alberta Salotti, Sangiacomo, Cattelan Italia, Lago и други. В магазините в София и Варна ще откриете много налични мебели за цялостно обзавеждане на дома – от кухнята и трапезарията, през дневната и спалнята, до градина и терасата. А в допълнение, предлагаме богат избор от осветление, килими и различни аксесоари като закачалки и огледала, които създават истинския уют в дома ви. Всички мебели може да бъдат поръчани и изпълнени според вашите нужди като размер и композиция, както и според вашите желание за вид и цвят на тапицерия, облицовки и покрития. Това предоставя безкрайни възможности за комбинации. Нашите дизайнери ще ви помогнат да обзаведете вашия дом дори по-добре, отколкото сте си представяли.
Регистриран: 15/09/22 Посещения: 15 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Политрон Интернешънъл ЕООД   На карта 
Политрон Интернешънъл ЕООД е вносител и изключителен представител за България на Американските Моторни Масла и Добавки POLYTRON. В Онлайн Магазин POLYTRON предлагаме: - Полусинтетични Моторни Масла POLYTRON SAE 10W30, POLYTRON SAE 10W40 и POLYTRON SAE 15W40 - Синтетични Моторни Масла POLYTRON SAE 0W30, POLYTRON SAE 0W40, POLYTRON SAE 5W30, POLYTRON SAE 5W40, POLYTRON SAE 10W30, POLYTRON SAE 10W40, POLYTRON Racing Tech SAE 10W60, POLYTRON SAE 15W40 - Синтетично мотоциклетно масло POLYTRON Racing Tech 4T SAE 10W40 - Трансмисионни масла POLYTRON 75W80, POLYTRON 75W90, POLYTRON ATF Dexron III H - Добавка за Масло POLYTRON MTC - Добавка за Бензин и Дизел POLYTRON GDFC - Проникваща Смазка Спрей POLYTRON PL - Литиева Грес POLYTRON EP-2 Технологично най-напредналите Смазочни Продукти, научен пробив в микро-смазочната технология. Елиминират 95% износването на двигателя и оборудването, драстично намаляват разхода на Гориво и Масло. Предпазват двигателя при загуба на Масло или охладите ...
Регистриран: 11/09/22 Посещения: 22 Гласували: 1 Оценка: 6.00     Запомни в моя колекция  

Коут България ЕООД   На карта 
Трудов посредник за работа в чужбина на кораб и на суша.Агенция за работа в чужбина.Трудова борса предлагаща работа напълно безплатно за кандидатите за работа на територията на Европа.
Регистриран: 10/09/22 Посещения: 16 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Дънди Прешъс   На карта 
Дънди Прешъс Металс е най-голямата минно-добивна компания в България с общи приходи на двете дружества от ок. 0,5 млрд. лв. през първото полугодие на 2022г.
Регистриран: 10/09/22 Посещения: 34 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Заложни къщи   На карта 
Всички заложни къщи в страната.
Регистриран: 08/09/22 Посещения: 44 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Регистрация на фирми   На карта 
Откриване на фирма на ниски цени онлайн
Регистриран: 08/09/22 Посещения: 31 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Aрон   На карта 
Магазин за мебели Арон
Регистриран: 08/09/22 Посещения: 38 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Пак Ест ЕООД   На карта 
През 2019-а в гр. Сливница откриха предприятие за производство на рекламни и опаковъчни материали. Френска инвестиция. Дружеството е "Пак Ест" ЕООД като годишните приходи са по ок. 10 млн. лв.
Регистриран: 03/09/22 Посещения: 36 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Ел Контрол ЕООД   На карта 
Ел Контрол ЕООД, Стара Загора - изграждане на електрически инсталации, производство на ел.табла и др. електромонтажни дейности. С приходи от над 13 млн. лв. през 2020г., дружеството е в класацията Топ 10 на Българска стопанска камара в този бранш.
Регистриран: 03/09/22 Посещения: 38 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Electrolux AB   На карта 
Electrolux AB е шведски мултинационален производител на домакински уреди, със седалище в Стокхолм. Той постоянно се класира като вторият по големина производител на уреди в света по брой продадени единици след Whirlpool.
Регистриран: 03/09/22 Посещения: 63 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

ЦЕРБ Механо ЕООД   На карта 
ЦЕРБ Механо произвежда стоманени, чугунени отливки, отливки от цветни метали и сплави по техническа документация и по образец, предоставен от клиента. Теглото на произвежданите стоманени отливки може да бъде от 1 до 800кг, а на чугунените - от 1 до 900 кг чисто тегло. Дружеството извършва термообработка, механообработка и производство на изделия и резервни части. Изработваните разнообразни видове изделия, конструктивни компоненти, резервни части, механично обработени детайли намират приложение във всички отрасли на промишлеността. ЦЕРБ Механо търгува с метали (на склад). ул. Локомотив 1, София 1220
Регистриран: 03/09/22 Посещения: 75 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Ви Ем Уеър България   На карта 
Най-голямата софтуерна компания в България и тази година е "Ви Ем Уеър България", българското дружество на американската VMware. Всичко в показателите на дружеството сочи, че 2021 г. е била силна: приходите скачат с 28.4% до 260 млн. лв., печалбата - с 28.6% до 16.3 млн. лв., а броят на наетите се е увеличил с 26.6% до 1623 към края на 2021 г. Данните за персонала подсказват, че тенденцията за наемане на още и още хора не се е променила и в първата половина на тази година. "Екипите ни в България имат значителен принос за постигането на глобалните ни цели, тъй като водещи технологични решения от всички продуктови домейни на VMware се разработват именно тук. През 2021 г. разширихме локалното си продуктово портфолио в сферата на киберсигурността със значителен ръст на VMware Carbon Black Security бизнес звеното в България", коментираха от компанията. В края на март глобалната VMware обяви, че е приела предложение за сделка от страна на производителя на чипове Broadcom срещу 61 мл ...
Регистриран: 02/09/22 Посещения: 66 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Най-големите софтуерни и финтех компании   На карта 
Общите приходи на 30-те най-големи софтуерни компании софтуерни компании в България вече надхвърлят 2 млрд. лв. приходи за 2021 г. В случай че тази статистика не звучи достатъчно внушително, вземете предвид следното - само преди три години общите приходи бяха под 1 млрд. лв. Броят на хората, наети в тези компании, се е увеличил средно с 10% между 31 декември 2020 и същата дата на 2021 г. А общата печалба на всички големи в сектора е 268 млн. лв., или средно маржът е 13 ст. на всеки лев приход. От една страна, всичко изглежда розово - компаниите се оплакват от същите проблеми, от които и преди година, две, три или пет - няма хора, или по-точно казано, хората се увеличават, но пак не стигат. За сектора сякаш коронавирусът никога не се е случвал и няма инфлация - приходите средно скачат с 20%. Ако има едно притеснение, което се цитира и подсказва, че годината е 2022 г., а не някоя друга, това е войната в Украйна и съпътстващата я несигурност на пазарите. Вариации все пак има и ...
Регистриран: 31/08/22 Посещения: 102 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Би енд ди трейдинг оод   На карта 
Онлайн магазин за българска мода, подаръци, макси мода и детско облекло. Безплатна доставка над 100 лв
Регистриран: 23/08/22 Посещения: 34 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Астра Биоплант ЕООД   На карта 
Проектът „Астра Биоплант“ започва през 2007г. с проектирането и изграждането на съвременен завод за производство на растителни масла и биодизел. Той е съобразен с всички правила и изисквания на Европейската Общност. Дружеството започва дейността си през 2009 г. Производствената инсталация дава възможност за достигане на капацитет от 60 000 тона биодизел годишно. АСТРА БИОПЛАНТ ЕООД е съвременно предприятие за производство на биодизелово гориво, рафинирано и нерафинирано масло, свободни мастни киселини, глицерин и шрот.
Регистриран: 20/08/22 Посещения: 45 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Кяшиф ЕООД   На карта 
Производство и търговия с хидравлични цилиндри
Регистриран: 19/08/22 Посещения: 42 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Workout.bg   На карта 
Уъркаут.бг е онлайн търговец на висококачествени фитнес и хранителни добавки, които се предлагат на страхотни цени.
Регистриран: 18/08/22 Посещения: 36 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Балев Био Маркет   На карта 
Балев Био Маркет е българска фирма вносител на органични храни и био продукти. Ние вярваме, че био храните са по-добри за нас, обществото и природата. Нашата мисия е да покажем на хората един по-различен начин на живот - живот в синхрон с природата. Ние работим само с доказани фирми производители, чиито продукти са с най-добро качество, без изкуствени добавки, подсладители, оцветители и консерванти. Същевременно залагаме на по-високите хранителни стойности и неподправени вкусови качества.
Регистриран: 17/08/22 Посещения: 62 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Мисия 9 000 000 българи   На карта 
Учредиха Стратегически институт за национални политики /СИНПИ/, чийто председател е Калоян Паргов. СИНПИ е създаден през юни 2022 г., а в Управителния съвет, освен Паргов, участват проф. Ваня Добрева, която е била заместник-министър на образованието, бившият здравен министър д-р Таня Андреева, политологът и преподавател Христо Господинов и посланик Чавдар Минчев, който е председател на Националната асоциация за международни отношения. Първата и най-важна задача, която си поставя СИНПИ, е "МИСИЯ 9 000 000 българи" (М9М). Той припомни, че тази цел е изглеждала обозрима в средата на 80-те години на миналия век, когато нацията наброява над 8 900 000. Малко след това, в началото на 90-те, трендът тръгва категорично надолу. Преброяването през 2021 г. констатира население от 6 милиона и половина. През 2018 г. БАН направи черната прогноза, че изчезването на българите е необратим процес до 2040 г. Институтът ще предложи национална доктрина с хоризонт 20 - 25 години, която да не е ...
Регистриран: 14/08/22 Посещения: 66 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Кинтекс ЕАД   На карта 
„Кинтекс“ ЕАД е еднолично акционерно дружество, регистрирано по реда на Търговския закон. Правата на едноличният собственик на капитала се упражняват от „Държавна консолидационна компания“. Съгласно Устава на „Кинтекс” ЕАД, предметът на дейност на Дружеството е: „Внос, износ и реекспорт на специално специално имущество, инженерингова дейност, техническа помощ и обучение, трансфер на технологии и ноу-хау, промишлено коопериране в областта на специалното производство, маркетинг, услуги, реклама, комисионерска и представителска дейност в страната и чужбина.“ История: „Кинтекс“ ЕАД е търговско дружество, основано през 1966. Компанията има повече от 50 години опит в областта на външната търговия с цялата гама от военни продукти и отбранителни технологии.
Регистриран: 12/08/22 Посещения: 80 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Алтерко АД   На карта 
Алтерко е холдингова компания, която включва 8 дъщерни дружества. Компанията създава иновации чрез проектирането, производството и разпространението на висококачествени IoT продукти, които са вдъхновени от потребителите и желанието им да живеят спокойно и щастливо. Алтерко е основана в България, а продуктите и вече покориха над 100 пазара по света, благодарение на екипа от млади, талантливи специалисти, отдадени на идеята да създават лесни за употреба устройства, които променят света ни към по-добро. Компанията създава изцяло нова тенденция на пазара със своите над 100 служителя в 6 държави на 3 континента. Екипът на Алтерко е отдаден на създаването на иновативни IoT решения и продукти, съсредоточени в две основни продуктови линии - умни GPS устройства и детски часовници от серията MyKi и продукти за автоматизация на дома от серията Shelly. Алтерко е публична компания, регистрирана на Българската фондова борса от 2016 г. насам. Холдингът включва 8 компании - Алтерко Робот ...
Регистриран: 11/08/22 Посещения: 68 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Мебели Виденов   На карта 
„Мебели Виденов“ е бранд със сериозно пазарно присъствие в България. Огромното разнообразие от добри продукти на достъпни цени, доставките в кратки срокове, развитата търговска мрежа в цялата страна, както и изключително удобното и добре структурирано онлайн обслужване са само част от предимствата на ямболската компания за мебели днес. В компанията успешно работи вътрешната програма за препоръки, чрез която всеки служител има възможността лично да подкрепи развитието на екипа с предложение за кандидати по отворените позиции в компанията. Стремежът на ръководство то на „Мебели Виденов“ е свързан с утвърждаването ú на пазара като компания, която познава, разбира и се грижи за своите клиенти и прави всичко възможно да удовлетворява техните нужди и очаквания. Основна заслуга за изпълнението на тази задача имат служителите на „Мебели Виденов“. Днес във „Ви Джи Глобал“ в страната работят над 1000 служители. Те на практика са най-голямото богатство на компанията.
Регистриран: 11/08/22 Посещения: 50 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Български възход   На карта 
Софийският градски съд допусна за вписване в регистъра на политическите партии и партията на бившия служебен премиер Стефан Янев - "Български възход". Политическата формация бе учредена на 19 юни, след като Янев подаде оставката си като военен министър в кабинета "Петков". Един месец по-късно в СГС бе подадена молбата за регистрация на партията. На учредителното събрание са събрани над 800 декларации, а впоследствие - и 3608 подписа на граждани, които искат да станат част от "Български възход". Пред магистратите е представено и удостоверение за уникалност на името, издадено по надлежния за това ред от Софийски градски съд и от което е видно, че посочените от заявителя Стефан Янев име и абревиатура не повтарят тези на друга партия, включително чрез прибавянето към тях на думи, букви, цифри, числа и други знаци. Решението подлежи на обжалване или протест в 7-дневен срок от узнаването му пред Върховния касационен съд независимо от предпоставките за допускане на касационно обж ...
Регистриран: 10/08/22 Посещения: 75 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Лексус България   На карта 
Ние сме автомобилна компания, която приема вдъхновен дизайн, безмилостни иновации и безпрепятствено представяне и ги превръща в страстни, вълнуващи изживявания. Но това е само част от нашето ДНК. Ние сме еднакво посветени на предлагането на изключително изживяване на клиентите. И по този начин създаваме лоялност по целия свят – не само сред хората, които купуват нашите превозни средства, но и сред хората в общностите около нас. Да, нашият уникален принос придвижи цялата автомобилна индустрия напред. Но ние никога не забравяме връщането. Ето защо ние се стремим да дадем възможност на живота на хората, да помогнем за опазването на околната среда и да даряваме за много каузи. Това са нещата, които имат значение за нас – нещата, които ни карат всеки ден. Проектиран за лукс и производителност, задвижван от авангардна хибридна технология на двигателя
Регистриран: 09/08/22 Посещения: 70 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Т Клима ЕООД   На карта 
Ние сме Т КЛИМА ЕООД , фирма за климатици в гр. Варна и Ви предлагаме голям избор на модели от утвърдени производители. При нас ще откриете продукти на DAIKIN, FUJITSU, SHARP, PANASONIC и още много други. Създадена през 2009 г., фирма Т КЛИМА ЕООД е изцяло насочена към предоставянето на висококачествени продукти, монтаж и сервиз на климатици и климатична техника. Нашият висококвалифициран екип от специалисти ще достави и монтира климатици до всяка точка на гр. Варна и околностите. Имате нужда от отличен сервиз или обслужване на място? Свържете се с нас на този телефон и ще Ви съдействие в най-кратки срокове.
Регистриран: 09/08/22 Посещения: 44 Гласували: 1 Оценка: 6.00     Запомни в моя колекция  

„Изи Пласт БГ” ЕООД   На карта 
Производство на пластмасови детайли и пластмасови изделия. „Изи Пласт БГ” ЕООД предлага пълен цикъл за производство на пластмасови детайли. Производство на пластмасови детайли по поръчка на клиенти.
Регистриран: 10/08/22 Посещения: 52 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Европейски съюз   На карта 
Европейският съюз (съкратено ЕС, Евросъюз) е политически и икономически съюз между 27 европейски държави. Той е резултат от процес на доброволна политическа и икономическа интеграция между национални държави в Европа, които делегират упражняването на определени изпълнителни, законодателни и юридически правомощия на наднационални институции. ЕС е самостоятелно юридическо лице, притежаващо правомощия да действа независимо от съставящите го държави в рамките на предоставените му компетенции. Неговият статус е регламентиран в Договора за Европейския съюз (ДЕС) и Договора за функционирането на Европейския съюз, в сила от 1 декември 2009 г. През 2012 г. на ЕС е присъдена Нобелова награда за мир, за продължаващия над шест десетилетия принос за напредъка на мира и съгласието, демокрацията и правата на човека в Европа. Държавите членки са му предоставили голям кръг от правомощия, включително в областта на външните работи и политиката на сигурност. В изчерпателно изброени в ДЕС области ...
Регистриран: 08/08/22 Посещения: 436 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Елнова ЕАД   На карта 
Елнова е специализирана компания в енергийния сектор, създадена през 2019г., титуляр на лицензия за търговия с електроенергия и координатор на стандартна и комбинирана балансиращи групи. ‌Компанията ни развива търговска и консултантска дейност на българския и регионалния енергийни пазари и предлага богато портфолио от услуги за осигуряване на електроенергийното потребление и оптимизиране на енергийните разходи на клиентите си. ‌ Елнова е дъщерно дружество на Грийнтех инженеринг солюшънс АД, компания с дългогодишен и доказан опит в инженеринга, изграждането и оперативното управление на ВЕИ проекти в България и чужбина. В тясно партньорство с нашата компания майка и с компаниите в групата на Хелиос Пауър Груп АД, Елнова предлага дългосрочни икономически ефективни решения за цялостно задоволяване на енергийните нужди ‌на бизнес и индустриални потребители в страната. ‌ ‌Ние създаваме гъвкави решения, съобразени с индивидуалните потребности на всеки н ...
Регистриран: 05/08/22 Посещения: 70 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

 Уточняващо търсене по име (1), по дума от описанието (2) или на индекс Запазване на маркираните фирми в колекция на текущия потребител
 
 (1)    (2)  
 
 
Навигация Снимки Карта Добави фирма
Брой намерени фирми: 4520 Брой страници: 151 Текуща страница: 1     Сайтове     Обекти     Стоки     Лица     Събития
 Google реклами
 
 Google търсене

Google