Ресурсбук Каталог на фирми по категории
  <<<   Регистрация    >>>   

Фирми от  България Разширено търсене  Добави фирма      Покажи текущата карта  
Брой фирми в категорията: 4443
      Избрани        Други ресурси:         Сайтове       Обекти       Стоки       Лица       Събития
GSM и комуникации 
Администрация 
Водно стопанство 
Железария,инструменти 
Информационни технолигии 
Коли под наем 
Култура, Музика 
Медицина и фармация 
Обучение / курсове 
Почистване 
Програмни продукти 
Пътна помощ 
Стоки за офиса 
Строителство 
Техника и оборудване 
Туризъм 
Финансови къщи 
Химически продукти 
Авто,мото,вело 
Аптека 
Геодезия, кадастър 
Инвестиции 
Информация, Реклама 
Компютри. Електроника 
Машини и апарати 
Недвижими имоти 
Охрана 
Право 
Проектиране 
Селско,Горско,Еко 
Стоки за човека 
Суровини и материали 
Транспорт 
Търговия 
Фирми на борсата 
Хоби,Свободно време 
Автоматизация 
Банки,Застраховане 
Електро,Енерго,Топло 
Инвестиционен посредник 
Козметика 
Консултанти 
Мебели 
Облекла и обувки 
Партии и организации 
Празненства и церемонии 
Производители 
Стоки за дома и бита 
Строително-ремонтна дейност 
Счетоводни услуги 
Трудова борса и работа 
Услуги 
Хартии и опаковки 
Храни и напитки 
  Фирми фаворити от раздел Каталог на фирми по категории  
    Camera-icon
Фирми в ред обратен на регистрацията По посещения Последно коментирани Снимки на фирмите   Фирмите върху карта

Категории фирми в Ресурсбук   На карта 
Администрация. Банки, Застраховане. Правни услуги. Счетоводни услуги. Фирми на борсата. Инвестиции. Инвестиционни посредници. Консултанти. Информация, Реклама. Компютри. Електроника. Програмни продукти. GSM и комуникации. Техника и оборудване. Машини и апарати. Железария, инструменти. Авто,мото,вело. Автоматизация. Електро, Енерго, Топло. Водно стопанство. Селско, Горско, Еко. Геодезия, кадастър. Търговия. Туризъм. Транспорт. Коли под наем. Пътна помощ. Услуги. Почистване. Празненства и церемонии. Охрана и сигурност. Производители. Строителство. Строително-ремонтна дейност. Суровини и материали. Химически продукти. Недвижими имоти. Мебели и обзавеждане. Хартии и опаковки. Здравеопазване. Стоки за дома и бита. Стоки за офиса. Стоки за човека. Храни и напитки. Козметика. Облекла и обувки. Култура, Музика. Обучение / курсове. Трудова борса и работа. Хоби, Свободно време.
Регистриран: 28/03/20 Посещения: 53902 Гласували: 2 Оценка: 5.50     Запомни в моя колекция  

Индекс на фирмите от БФБ   На карта 
Главен индекс на фирмите от Българска Фондова Борса. За всяка една от фирмите показва в реално време котировките й в Българска Фондова Борса през сайта infostock.bg Рзадели на фирмите от Българска Фондова Борса: ~ Холдингите на Българска фондова борса ~ Индустриални стоки и материали ~ Потребителски и бизнес услуги ~ Потребителски стоки ~ Инвестиционни дружества и договорни фондове ~ Строителство и инфраструктура ~ АДСИЦ фирми на Софийската борса ~ Финансови услуги ~ Здравеопазване ~ Комуникации ~ Туризъм.
Регистриран: 24/04/20 Посещения: 2380 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Маркан Холдинг АД   На карта 
Маркан Холдинг АД е българско холдингово дружество. Основните му инвестиции са в областта на строителството, недвижимите имоти и хотелиерството. Собственост на компанията са Хотел Новотел София, престижното интернационално училище Американо-английска академия и редица други участия в около 20 дъщерни дружества. Ключово звено в структурите на холдинга е основаната през 1993 г. "Маркан" ЕООД - един от лидерите в строителния бранш у нас. Строителната компания е специализирана в консултирането и цялостното изпълнение на някои от най-мащабните и сложни инвестиционни проекти в България. В обектите, които проектира и изпълнява, се прилагат най-съвременните решения в технологията и организацията.
Регистриран: 26/01/22 Посещения: 25 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Лактина   На карта 
target=_blank href=https://lactina-ltd.com/probiotitsi/>Пробиотиците са специално подбрани „добри” бактерии, които възстановяват здравето и жизнеспособността на човешкия организъм като
Регистриран: 25/01/22 Посещения: 1 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

texamax   На карта 
Голямо разнообразие от килими и черги в нашия онлайн магазин. Дългокосмести шаги килими, мокетени пътеки, модерни килими и много други за всеки вкус. Евтини килими с високо качество от Тексамакс.
Регистриран: 24/01/22 Посещения: 2 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Съюз на съдиите в България (ССБ)   На карта 
Съюзът на съдиите в България (ССБ) е независима, доброволна, професионална организация, обединяваща съдиите в България и съдействуваща за защита на техните професионални, интелектуални, социални и материални интереси, за укрепване на престижа на съдилищата в България.
Регистриран: 23/01/22 Посещения: 13 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Метал Груп ТТ ООД   На карта 
Метал Груп TT ЕООД - производство на оранжерии и парници, оранжерии 4м, 6м, 8м и по поръчка. Доставка и монтаж в цялата страна. Фирмата се намира в с. Божичен, област Русе.
Регистриран: 23/01/22 Посещения: 5 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

KoliZaScrap.com   На карта 
KoliZaScrap е компания, която изкупува и преработва коли за скрап на достъпни цени в Дупница, Перник и Монтана.
Регистриран: 20/01/22 Посещения: 6 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

KolaZaSkrap.bg   На карта 
КолаЗаСкрап.бг е фирма, която се занимава с изкупуване на коли за скрап, черни и цветни метали на уникални цени в София.
Регистриран: 19/01/22 Посещения: 9 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Елиста   На карта 
Elista е фотографско студио концентрирано единствено и само в следните четири сфери на фотографията - продуктова фотография, интериорна фотография, будоарна фотография, художествена фотография. Много фотографи предлагат голям спектър от фотозаснемане, но всеки кадър и събитие си имат своите моменти и е изключително важно те да бъдат уловени. Концентрирането в специфични сфери позволява максималното им изучаване и разбиране. Ако пък имате и нужда от графичен дизайнер за изработка на лого, фирмена идентичност или рекламни материали.
Регистриран: 12/01/22 Посещения: 14 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Никман Канал Сервиз   На карта 
Никман Канал Сервиз предлага високо качествени каналопочистващи услуги, видеодиагностика на канализационни системи и отпушване на канали и шахти във Варна, Добрич и Русе. Основната ни дейност е почистване и поддръжка на канализационни системи и съоръжения. Услугите ни се отличават с отлично качество, бързина и точност. Разполагаме с най-модерната техника и добре обучен екип. Нашите услуги включват: отпушване на канали, видеодиагностика, почистване на шахти, транспортиране на отпадъци, озеленяване, измиване на алеи и улици, измиване на строителна техника, водоноска, тв инспекция на канали, почистване на септични ями
Регистриран: 12/01/22 Посещения: 10 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

"КАМАКС" ООД   На карта 
КАМАКС ООД е българо-чешка фирма, основана през далечната 1994 година, занимаваща се с производство и продажба на слънцезащитни продукти - щори, сенници, тенти и много други.
Регистриран: 11/01/22 Посещения: 9 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Давитоз ООД   На карта 
Дивидоз е сертифициран образователен център, където ще Ви помогнем да повишите или започете Вашите знания по над 10 чужди езика или да получите курсове за над 50 различни професии. Ние сме сертифициранi с международен лиценз от International Education Society за да могат курсовете ни да бъдат признавание както у нас, така и в чужбина. Също така нашият център е носител на Оксфордски академичен съюз за интернационалната награда Европейско качество. Професионалните ни курсове покриват над 50 професии за да можете да разширите Вашия мироглед над дадената сфера или да започнете изучаването ѝ Някои от сферите за които предлагаме курсове са металообработване, охрана, помощник-възпитател, строителство и техника. Езиковите ни обучения включват над 10 езика. Като допълнение към това нашите преподаватели и превеждат за Вас личните Ви или фирмени документи, а всеки един от четирите ни офиса предлагат бързина и точност в легализирането на официални документи от и за чужбина!
Регистриран: 10/01/22 Посещения: 14 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Micro-Star International (MSI)   На карта 
Micro-Star International (MSI) е тайванска компания със седалище в гр. Тайпей. Основана е през август 1986 г. Произвежда компютърна техника и електроника. Специализира се в разработката и производството на дънни платки, видеокарти, преносими компютри, сървъри, мрежово оборудване, мултимедия, битова електроника и устройства за съхраняване на информация. Произвежданите от компанията дънни платки поддържат процесори на компаниите AMD и Intel, включително имат поддръжка на SLI (Scalable Link Interface) и CrossFire, съответно технологии на Nvidia и ATI за подобряване на графичното изображение. Заводите на компанията са разположени в Тайван и Континентален Китай.
Регистриран: 06/01/22 Посещения: 28 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

НМ Дженомикс   На карта 
Нашата компания НМ Дженомикс е насочени към въвеждане на най-нови медицински технологии в интерес на пациента. Предоставяйки иновативни медицински продукти и услуги с най-високо качество, ние се стремим да осигурим на нашите клиенти достъп до най-високите стандарти в здравеопазването. Дейността на компанията е фокусирана в интегриране на българския пазар на утвърдени в световен мащаб генетични изследвания в сферата на пренаталното проследяване, изследвания за проследяване и оценка ефективността на терапия при пациенти с онкологични заболявания според индивидуалния профил на заболяването, както и психиатрични изследвания на база на които, лекарите могат да изберат най-подходящата терапия и да оптимизират лечебните схеми на пациентите с психиатрични заболявания.
Регистриран: 30/12/21 Посещения: 44 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

pijamite.eu   На карта 
Дамска пижамаУдобни и практични дамски пижами от мека и приятна на усещане памучна материя. За едно по-топло преживяване под завивките и приятен, изпълнен с приказни истории сън - топли пижами от
Регистриран: 28/12/21 Посещения: 17 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

PURUS   На карта 
био етерични масла за ароматерапия
Регистриран: 26/12/21 Посещения: 11 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

PokerStars   На карта 
PokerStars обединява брандовете PokerStars, PokerStars Casino and PokerStars Sports. PokerStars e най-големият покер уеб сайт в света. На платформата са направени повече от 200 милиарда раздавания и са се състояли повече от милиард онлайн турнири. PokerStars Sports пренася същата отдаденост към спортните залагания, която PokerStars има към покера, под утвърдената емблема на червената пика. PokerStars Casino е едно от най-бързо растящите онлайн казина. PokerStars е част от Flutter Entertainment - група от брандове с над 14 милиона клиенти в глобален мащаб и офиси, разположени в целия свят. Компанията, която е част от екосистемата на технологичния пазар в София от 2017 г., има планове за още растеж в страната и набиране на IT специалисти.
Регистриран: 21/12/21 Посещения: 46 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

CETIN България   На карта 
CETIN България" е високотехнологична компания, която за година и половина от основаването й се утвърди на българския пазар като водещ доставчик на мрежови и инфраструктурни услуги на едро. Фирмата пое предизвикателството да разработи нов бизнес модел - т.нар. мрежа като услуга (NAAS), след като PPF Group - компанията майка, отдели достъпа и транспортната мрежа, ИТ инфраструктурата и бизнеса на едро, които сега се управляват от CETIN, от частта на дребно в "Теленор". Услугите "CETIN България" предоставя услуги за покритие, капацитет и свързаност чрез притежаване, внедряване и експлоатация на телекомуникационна мрежа в домейни за достъп и свързаност, включително активни елементи (базови станции, транспортни връзки и др.), както и пасивна инфраструктура (кули, оптични кабели и др.). Освен това ние сме доставчик на ИТ инфраструктура, което не е много обичайно за подобни компании. Следователно ние се позиционираме като истински двигател на дигиталната трансформация, като пре ...
Регистриран: 19/12/21 Посещения: 54 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Самсунг България   На карта 
Нашата мисия и подход Samsung следва лесна бизнес философия: да използва своите таланти и технологии за създаване на превъзходни продукти и услуги, които допринасят за по-добро световно общество. За да го постигне, Samsung придава голяма стойност на своите служители и технологии. Ценностите, които определят духа на Samsung Samsung вярва, че силните ценности са ключът за добър бизнес. Затова тези основни ценности, заедно със стабилния кодекс на поведение, са в основата на всяко решение, което компанията взема. Пет бизнес принципа на Samsung В израз на своя ангажимент за корпоративна социална отговорност като световна водеща компания, през 2005 г. Samsung Electronics обяви „Пет бизнес принципа на Samsung“. Принципите служат за основа на нейния световен кодекс на поведение в съответствие с правните и етичните стандарти и изпълнението на нейните корпоративни социални отговорности.
Регистриран: 17/12/21 Посещения: 61 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Правителство на Кирил Петков   На карта 
Кирил Петков представи кандидатите за министри
Регистриран: 11/12/21 Посещения: 160 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Биттел   На карта 
Биттел е водеща българска компания създадена през 2000 -та година в град Пловдив, с основна дейност внос, дистрибуция и продажба на техника и мебели. Продуктовата гама включва климатични, соларни и домофонни системи, мебели за дома и офиса, видеонаблюдение, телекомуникационно и smart home оборудване. Компанията е представител и вносител на някои от най-престижните и световноизвестни марки като Daikin, Toshiba, Panasonic, Gigaset, Alcatel, Farfisa, а също създател и собственик на търговски марки Nippon и мебели Carmen. Днес Биттел разполага с изложбени зали и търговски офиси в София, Пловдив и Варна, а през годините се превърна в предпочитан и надежден партньор на редица български компании. Нашата мисия е да помогнем на партньорите ни да се развиват и да подобрим ежедневието на хората, като им предлагаме само висококачествени продукти от доказани производители, допълнени от коректно отношение и професионално обслужване. За да постигнем това, разчитаме на нашето най-голямо богат ...
Регистриран: 07/12/21 Посещения: 56 Гласували: 1 Оценка: 6.00     Запомни в моя колекция  

Девил М Еоод   На карта 
VIVORENT - Your Car Rental оперира на пазара за автомобили под наем в София, Пловдив и страната, компанията се е доказала като сигурен и надежден партньор на множество частни и корпоративни клиенти които имат нужда да наемат автомобил.
Регистриран: 06/12/21 Посещения: 21 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Хипопорт София ЕООД   На карта 
Мрежата на Hypoport се състои от около 30 fintech компании, които взаимодействат и повишават синергията чрез сътрудничество. Нашата цел е да трансформираме финансовата индустрия чрез дигитализация чрез предоставяне на иновативни решения за кредита, недвижими имоти и застрахователна индустрия. Хипопорт София е първата международна локация на Хипопорт. Това е важна стъпка за групата към интернационализация. Нашата мисия е да осигурим място за компаниите в нашата мрежа да се свържете и да растете в нова, но позната среда. Адрес: ул. „Галичица“ 22, 1164 ж.к. Лозенец, София Телефон: 088 228 8975
Регистриран: 03/12/21 Посещения: 64 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Ксиаоми България ООД   На карта 
Xiaomi Bulgaria е сертифициран представител на www.ibuygou.com и предоставяме на клиентите си пълната гама от оригиналнипродукти с марката Xiaomi. Ние предлагаме телефони и аксесоари с марката Xiaomi на конкурентни за Българския пазар цени. Имайки впредвид, че продуктите са със заплатени такси и мита, цената е калкулирана така, че да задоволи потребителите. Така избягвате несигурността дали Вашата пратка ще бъдя спряна на митница и ще се наложи да плащате допълнителни данъци, мита и такси.
Регистриран: 02/12/21 Посещения: 66 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Про Директ ЕООД   На карта 
АКВО Е УМЕН ДОМ?Това е съвсем нов начин на живот, който промени живота ни подобно на това, както интернет и смартфоните го промениха по-бързо и по-мощно, отколкото някога сме предполагали, че ще
Регистриран: 24/11/21 Посещения: 53 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Ауто-Мат София ЕООД   На карта 
Специализиран доставчик на автоаксесоари и автокозметика с огромна база продукти. Пазарувайте онлайн директно от нашия сайт: target=_blank href=https://automatbg.com>Към магазина
Регистриран: 23/11/21 Посещения: 56 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Клиър Лендинг АД   На карта 
Klear е компания, залагаща на справедливостта при кредитирането и инвестирането. Целите ѝ са взаимното облагодетелстване на всички участници, следвайки модела на споделената икономика, както и подобряването на финансова грамотност у българите, били те клиенти на компанията или не.
Регистриран: 11/11/21 Посещения: 75 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Теленор България ЕАД   На карта 
Теленор България ЕАД е водеща телекомуникационна компания с над 3,2 милиона активни потребители в България. Към края на септември 2017 г., услугите на компанията са достъпни за 99,64% от населението и на 89,80% от територията на страната, a 4G мрежата на Теленор покрива 90,81% от населението на страната. ж.к. Младост 4, Бизнес Парк София, сграда 6
Регистриран: 11/11/21 Посещения: 71 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Кроношпан България ЕООД   На карта 
Кроношпан е световен лидер в производството на дървесни плоскости. Продуктите, които предлагаме намират разнообразни приложения в мебелната индустрия, за обзавеждане и интериорен дизайн, в строителството, архитектурата и в изграждането на външни фасади и сгради. Нашето портфолио включва координирани продукти, създадени чрез най-модерните технологии на производство и с мисъл за околната среда и природните ресурси, което ще ви позволи да работите с лекота и увереност.
Регистриран: 11/11/21 Посещения: 73 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

БНР. Българско национално радио   На карта 
Българското национално радио е национален автономен информационен и културен институт според Закона за радиото и телевизията, обнародван на 10 септември 1996 г. БНР е една от двете държавни обществени медии в България, заедно с Българската национална телевизия.
Регистриран: 10/11/21 Посещения: 59 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Туркуаз   На карта 
Има много невероятни места в Турция, които ще ти спрат дъха! Всеки град и курорт в тази прекрасна държава предизвиква уникални емоции, които могат да бъдат изпитани само като ги посетите. Можете да
Регистриран: 10/11/21 Посещения: 29 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

 Уточняващо търсене по име (1), по дума от описанието (2) или на индекс Запазване на маркираните фирми в колекция на текущия потребител
 
 (1)    (2)  
 
 
Навигация Снимки Карта Добави фирма
Брой намерени фирми: 4443 Брой страници: 149 Текуща страница: 1     Сайтове     Обекти     Стоки     Лица     Събития
 Google реклами
 
 Google търсене

Google