Ресурсбук Каталог на фирми по категории
  <<<   Регистрация    >>>   

Фирми от Софийска България Разширено търсене  Добави фирма      Покажи текущата карта  
Брой фирми в категорията: 66
      Избрани        Други ресурси:         Сайтове       Обекти       Стоки       Лица       Събития
Авто,мото,вело 
Електро,Енерго,Топло 
Информационни технологии 
Мебели 
Облекла и обувки 
Производители 
Стоки за офиса 
Суровини и материали 
Туризъм 
Фирми на борсата 
Хоби,Свободно време 
Администрация 
Изкуство и култура 
Информация, Реклама 
Медицина и фармация 
Обучение / курсове 
Селско,Горско,Еко 
Стоки за човека 
Техника и оборудване 
Търговия 
Хартии и опаковки 
Храни и напитки 
Банки,Застраховане,Финанси 
Инвестиции. Посредници 
Машини и апарати 
Недвижими имоти 
Партии и организации 
Стоки за дома и бита 
Строителство 
Транспорт 
Услуги 
Химически продукти 

  Фирми фаворити от раздел Каталог на фирми по категории  
    Camera-icon
Фирми в ред обратен на регистрацията По посещения Последно коментирани Снимки на фирмите   Фирмите върху карта

Мебели Богора  На карта 

Ние се занимаваме с изработка, доставка и монтаж на мебели по поръчка. Предлагаме дизайн, конструктивни проекти, 3D визуализация и консултации. Материалите които използваме за да осъществим вашите идеи са широкообхватни. Работим с Масив - чам, бук, дъб, орех и др. В новото и модерно общество често се предпочитат материали като МДФ натурален или фурнирован, ламинирани ПДЧ и дори PVC плоскости. За да Ви дадем най-добрият продукт ние работим с добри партньори - вносители и производители на плоскости за мебели, мебелен обков, профилни и мембранни мебелни врати, домакински електроуреди, матраци, мивки, плотове и др.

Регистриран: 09/10/23 Посещения: 63 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Аурубис България  На карта 

„Аурубис България“ е част Aurubis AG - водеща международна група за производство на метали, базирана в Хамбург, Германия. В наши дни „Аурубис“ е най-големият данъкоплатец в България, със структурно значение за икономиката на страната. Основната дейност е преработването на медни концентрати, производство на рафинирана мед, регистрирана на Лондонската метална борса като бренд „Пирдоп“, на медни аноди и вторични продукти като сярна киселина и железен силикат. Заводът на „Аурубис България“ е разположен в Средногорието. От създаването си през 1958 г. до днес, медодобивното производство край Пирдоп и Златица е неделима част от историята на региона и развитието на България. Едва ли има семейство от Средногорието, което да не е било по някакъв начин свързано с това пътуване през над шест десетилетия. Компанията е и научно звено, което създава иновативни предложения, подобрения и модернизации в технологиите за производство на мед и опазването на околната среда. „Аурубис България“ прове ...

Регистриран: 27/12/22 Посещения: 188 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Юск(JYSK) - мебели и обзавеждане  На карта 

Юск(JYSK) е датска верига за търговия на дребно, продажба на матраци, мебели, интериорно обзавеждане и др. JYSK е най-големият датски търговец на дребно, действащ в международен план, с повече от 2500 магазина в 50 страни. JYSK е основана от Ларс Ларсен, който отваря първия си магазин в датския град Орхус през 1979 г.

Регистриран: 07/10/23 Посещения: 162 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Дънди Прешъс. Минно-добивна компания  На карта 

Дънди Прешъс Металс е най-голямата минно-добивна компания в България с общи приходи на двете дружества от ок. 0,5 млрд. лв. през първото полугодие на 2022г.

Регистриран: 07/10/23 Посещения: 222 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Пак Ест ЕООД. Опаковъчни материали  На карта 

През 2019-а в гр. Сливница откриха предприятие за производство на рекламни и опаковъчни материали. Френска инвестиция. Дружеството е "Пак Ест" ЕООД като годишните приходи са по ок. 10 млн. лв.

Регистриран: 07/10/23 Посещения: 176 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Платинум ВД ЕООД  На карта 

Creative Beauty е търговската марка на нашия онлайн магазин за кратко CBO

Регистриран: 10/08/22 Посещения: 225 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Лидл България  На карта 

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа, част e от немската Schwarz Gruppe и присъства в 32 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 103 магазина в 48 града и 3000 служители. Предимствата на специфичния бизнес модел, широката гама продукти с оптимално съотношение качество-цена и въвеждането на редица иновативни практики и модели, наложиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена и компания, която подхожда честно, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, служители и партньори.

Регистриран: 15/10/20 Посещения: 660 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Извозване на стари мебели София  На карта 

Хамали Стоянов е една от първите фирми за извозване на стари мебели в София. Предлагаме професионално изнасяне на стари мебели и ненужни вещи за изхвърляне и извозването им до депо за отпадъци в София. Извършваме цялостно почистване на жилища, мазета и тавани от стари мебели, битови и строителни отпадъци за изхвърляне. Извършваме още преместване на дома, мебели и багаж с екип от опитни хамали и подходящ транспорт. Професионално преместване на жилища и офиси в София и страната.

Регистриран: 11/04/20 Посещения: 412 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Busfor.bg - автобусни билети  На карта 

Busfor.bg е услуга за продажба на автобусни билети в България и в цяла Европа. Изберете точка на отпътуване и дестинация и купете автобусен билет!

Регистриран: 10/10/23 Посещения: 462 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Pochistvane2000.com - почистване на дом  На карта 

Pochistvane2000 е фирма за почистване на домове и миене на прозорци, която работи с надеждни препарати и техника на невероятна цена.

Регистриран: 10/10/23 Посещения: 372 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Isover. Топлоизолация и звукоизолация  На карта 

ИЗОВЕР предлага ефективни топлоизолационни и звукоизолационни решения за изграждане на енергоефективни сгради, като осигурява сигурност на обитателите и спомага за опазване на околната среда.

Регистриран: 28/12/18 Посещения: 603 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Уеб сайт БилдърБГ  На карта 

Изработка на сайт, поддръжка, хостинг, домейн, SSL сертификат за криптиране на връзката, SEO, Вие сте на правилното място!

Регистриран: 09/04/22 Посещения: 496 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

ISOVER Bulgaria - изолационни материали  На карта 

Лидер в изолациите и изолационните материали. Богат избор от материали за топлоизолация, звуко- и шумоизолация. Отлични за изолация на таван, изолация на покриви, изолация на подове, изолация на стени, изолация на фасади, саниране. Каменна вата и стъклена вата.

Регистриран: 11/10/23 Посещения: 622 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Земелрок Щайн унд Дизайн  На карта 

Марката Semmelrock Stein+Design притежава 55-годишна история в производството на вибропресовани бетонни изделия. Основана през 1958 г. като семейна фирма в Австрия, днес Semmelrock Stein+Design е мултинационална компания с 16 производствени бази в осем държави от Централна и Източна Европа – Австрия, Полша, Унгария, Чехия, Словакия, Румъния, Хърватска, България и дистрибуторски мрежи на територията на Словения и Босна и Херцеговина.

Регистриран: 09/04/22 Посещения: 1578 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

SKI SECOND HAND - онлайн магазин  На карта 

SKI SECOND HAND е динамично развиващ се онлайн магазин с основна дейност внос и търговия със ски, ски обувки, сноуборд и сноуборд обувки втора употреба. Познавайки добре пазара, ние се стремим да предлагаме на нашите клиенти, най-качествените и запазени продукти. Предлаганите артикули са нов внос от Австрия. При нас може да намерите голямо разнообразие от модели на водещи марки като ATOMIC, BLIZZARD, FISCHER, NORDICA, SALOMON, K2 и много други. Стоките, които предлагаме, са изключително добра комбинация от външен вид, качество и цена. Всички ски са сервизирани, със заточени кантове, шлайфани повърхности, според специфичните нужди и изисквания на нашите настоящи и бъдещи клиенти. Благодарение на опита, който сме натрупали, ние можем да Ви бъдем полезни за правилния избор на ски, ски обувки, сноуборд и сноуборд обувки втора употреба . Екипът на "SKI SECOND HAND" е в готовност да Ви обслужи бързо, качествено и професионално в удобно за вас време, 24 часа в денонощието. ...

Регистриран: 16/04/22 Посещения: 1135 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

ДАРБИ ЕООД - образование в чужбина  На карта 

Консултантска къща за образование в чужбина „Дарби” предлага експертна помощ при кандидатстването в елитни средни училища и водещи университети в Европа. Кариерно ориентиране и правилен избор на специалност и училище/университет. Целогодишни и летни езикови курсове и програми в България и чужбина.

Регистриран: 12/10/23 Посещения: 858 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Каиса 2003 ЕООД - вода  На карта 

Продуктовата гама, предлагана от Каиса 2003 ЕООД включва всички видове минерални, трапезни, изворни и зеолитни води. Фирмата разполага със складови бази, разположени на стратегичеки места в двата края на София - кв. Горубляне и Божурище, с цел максимално бърза доставка за всеки клиент. Благодарение на дългогодишния ни опит ние знаем как да отговорним на най-високите очаквания, спазвайки световни стандарти за качество по разработената от нас система за качество "5 звезди". С нейна помощ следим съдържанието, чистотата, вкусовите характеристики, начина на съхранение, начина на транспортиране на всеки доставен от нас продукт. Чрез същата система се извършва подбора на всеки от нашите партньори, така, че да задоволим потребностите от достъп до разнообразна по вид и качествена вода за всеки от нашите безценни клиенти.

Регистриран: 12/10/23 Посещения: 996 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Венера плюс макси мода  На карта 

Венера плюс е българска модна компания, търгуваща онлайн с облекла големи размери. Дрехите ни са подбрани с модерен дизайн, перфектно качество, достъпна цена и бърза доставка. Работим както с утвърдени български производители, така и предлагаме собствена модна линия от авторски макси модели под марката „Венера плюс“. Дрехите ни са елегантни и вдъхват увереност на жените с по-пищни извивки, че са стилни и елегантни във всеки размер!

Регистриран: 12/06/19 Посещения: 904 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Чугунолеене АД  На карта 

Предмет на дейност на фирмата: Производство на едри, средни и дребни чугунени отливки; нестандартно оборудване, метални, пластмасови и дървени леярски модели; водно стъкло, плакиран пясък, кислород, извършване на транспортни услуги за превоз на товари у нас и в чужбина; пречистване на отпадни води. Борсов код: 59C / CHUG Пазар: Сегмент акции Standard ISIN: BG11CUIHAT10 Сектор: Индустриални стоки и материали БУЛСТАТ: 122003719 Общ брой акции 640 599 Номинал на 1 акция 1.00

Регистриран: 15/04/22 Посещения: 1054 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Сливница-1968 АД. Дървесни влакна  На карта 

Предмет на дейност на фирмата: Производство на плочи от дървесни влакна и дървени частици; композити; бичени дървени материали; амбалажи; опаковки; изделия от дървесина. Борсов код: 3JN / SLIV Пазар: Алтернативен пазар (BaSE) ISIN: BG11SLSLAT15 Сектор: Потребителски стоки БУЛСТАТ: 122013955 Принадлежност към индекс: - Общ брой акции 109 320 Номинал на 1 акция 1.00 Адрес: ул. Гео Милев № 40

Регистриран: 13/10/23 Посещения: 558 Гласували: 1 Оценка: 6.00       Запомни в моя колекция  

Симко АД/в ликвидация/ - млечни продукти  На карта 

Предмет на дейност на фирмата: Изкупуване и преработка на мляко и млечни продукти. Борсов код: 3JK / SIMKO Пазар: Алтернативен пазар (BaSE) ISIN: BG11SISOAT17 Сектор: Потребителски стоки БУЛСТАТ: 121301417 Принадлежност към индекс: - Общ брой акции 99 832 Номинал на 1 акция 1.00

Регистриран: 13/10/23 Посещения: 378 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Костенец-ХХИ АД. Дървесинна маса  На карта 

Предмет на дейност на фирмата: Производство на дървесинна маса, хартии, картони, изделия от тях, резервни части, вътрешна и външно-търговска дейност. Борсов код: 4KT / HHI Пазар: Алтернативен пазар (BaSE) ISIN: BG11KOKOAT15 Сектор: Индустриални стоки и материали БУЛСТАТ: 832064969 Общ брой акции 1 042 593 Номинал на 1 акция 1.00 Адрес: ул. Съеденение 2

Регистриран: 16/10/23 Посещения: 402 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Интерскай АД - пътници и товари  На карта 

Предмет на дейност на фирмата: Превоз на пътници и товари и авиационни услуги със самолети и вертолети, обучение на летателно – технически състав, санитарна авиация за борба с пожари и други природни бедствия, авиохимическа работа, международен транспорт, летищна дейност, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, строителство и ремонт, лизинг и други дейности, незабранени от закона. Борсов код: N0K / N0K Пазар: Алтернативен пазар (BaSE) ISIN: BG1100076089 Сектор: Потребителски услуги БУЛСТАТ: 200493755 Общ брой акции 11 370 000 Номинал на 1 акция 1.00

Регистриран: 16/10/23 Посещения: 223 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

НЕСА КОМПЮТЪРС ЕООД  На карта 

Специализирани в продажба и сервиз на компютърна техника. Вече повече от 10 години опит ние можем да Ви предложим следните услуги на експертно ниво: ~ Продажба на лаптопи втора ръка, ~ Продажба на компютри втора ръка, ~ Сервиз на компютри и лаптопи, ~ Изгражадне на сайтове, ~ Зареждане на тонер касети, ~ Официален дистрибутор на фирма Микроинвест

Регистриран: 09/04/22 Посещения: 1097 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Хотел и басейн до София Парадайс  На карта 

Хотелски комплекс Парадайс е разположен в Елин Пелин, близо до София и е страхотно място за почивка. Освен хотелска част, комплексът разполага и с добра храна в ресторанта, външен плувен басейн и други услуги. Разполагаме със стаи копия на известни хотелски стаи като в американския Лас Вегас. Парадайс е страхотно място за релакс, опитайте и Вие!

Регистриран: 15/10/22 Посещения: 1003 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

ИТ СЪЛЮШЪНС ГРУП  На карта 

IT МЕНИДЖМЪНТ И ПОДДРЪЖКА - Професионална IT поддръжка за бизнеса - IT Мениджмънт и корпоративни решения - Сървърни системи и облачни структури - Уебдизайн - Структурно окабеляване - VOIP телефония и PBX централи

Регистриран: 10/07/19 Посещения: 515 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Товарен транспорт в София  На карта 

Извозване на боклуци, стари мебели, балатуми и мокети в София. Изхвърляне на битови отпадъци от мазета, тавани, апартаменти и гаражи. Почистване на дворове, бараки и извозване на боклуци до депо.

Регистриран: 14/04/22 Посещения: 1285 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

U-BG Новини  На карта 

Актуални новини и информация в реално време.

Регистриран: 03/03/15 Посещения: 1026 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Счетоводна къща Ни & Ка  На карта 

Вярваме, че за развитието и управлението на успешен бизнес, е необходима навременна счетоводна информация и адекватни счетоводни решения! Счетоводната кантора стартира своята дейност през 1995 г. с фирма "МНД Фамилия" ЕООД, която през 2009 г. се преименува на "Ни & Ka Експерт Груп" ЕООД. За своето присъствие на пазара от близо 20 години, компанията се е утвърдила като сериозен и надежден партньор на фирми от различни области на търговията, индустрията и сферата на услугите. Високото ниво на професионализъм и опит на екипа, заедно с ефективни, качествени и своевременно предоставяни финансово - счетоводни услуги и консултации нареждат счетоводната кантора "Ни & Ka Експерт Груп" ЕООД сред водещите в града и общината. Много клиенти ни се довериха и сега са спокойни относно счетоводно - данъчното обслужване на техния бизнес! Доверете ни се и Вие, свържете се с нас!

Регистриран: 09/04/22 Посещения: 1740 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Общини в Софийска област  На карта 

Индекс на общините в Софийска област. Официални сайтове на общините Ботевград, Самоков, Ихтиман, Костенец, Долна баня, Елин Пелин, Горна Малина, Пирдоп, Златица, Етрополе, Правец, Своге, Годеч, Драгоман, Сливница, Костинброд. Карта на Софийска област

Регистриран: 08/04/22 Посещения: 3042 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  


 Запазване на маркираните фирми в колекция на текущия потребител
 
 
 
 Уточняващо търсене по име (1), по дума от описанието (2) или на индекс
 
 (1)    (2)  
 
Навигация Снимки Карта Добави фирма
Брой намерени фирми: 66 Брой страници: 3 Текуща страница: 1     Сайтове     Обекти     Стоки     Лица     Събития
 Google реклами
 
 Google търсене

Google