Ресурсбук Каталог на фирми по категории
  <<<   Регистрация    >>>   

Фирми от София България Разширено търсене  Добави фирма      Покажи текущата карта  
Брой фирми в категорията: 2089
      Избрани        Други ресурси:         Сайтове       Обекти       Стоки       Лица       Събития
Авто,мото,вело 
Електро,Енерго,Топло 
Информационни технологии 
Мебели 
Облекла и обувки 
Производители 
Стоки за офиса 
Суровини и материали 
Туризъм 
Фирми на борсата 
Хоби,Свободно време 
Администрация 
Изкуство и култура 
Информация, Реклама 
Медицина и фармация 
Обучение / курсове 
Селско,Горско,Еко 
Стоки за човека 
Техника и оборудване 
Търговия 
Хартии и опаковки 
Храни и напитки 
Банки,Застраховане,Финанси 
Инвестиции. Посредници 
Машини и апарати 
Недвижими имоти 
Партии и организации 
Стоки за дома и бита 
Строителство 
Транспорт 
Услуги 
Химически продукти 

  Фирми фаворити от раздел Каталог на фирми по категории  
    Camera-icon
Фирми в ред обратен на регистрацията По посещения Последно коментирани Снимки на фирмите   Фирмите върху карта

Индекс на фирмите от БФБ   На карта 
Главен индекс на фирмите от Българска Фондова Борса. За всяка една от фирмите показва в реално време котировките й в Българска Фондова Борса през сайта infostock.bg Рзадели на фирмите от Българска Фондова Борса: ~ Холдингите на Българска фондова борса ~ Индустриални стоки и материали ~ Потребителски и бизнес услуги ~ Потребителски стоки ~ Инвестиционни дружества и договорни фондове ~ Строителство и инфраструктура ~ АДСИЦ фирми на Софийската борса ~ Финансови услуги ~ Здравеопазване ~ Комуникации ~ Туризъм.
Регистриран: 24/04/20 Посещения: 2522 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Елнова ЕАД   На карта 
Елнова е специализирана компания в енергийния сектор, създадена през 2019г., титуляр на лицензия за търговия с електроенергия и координатор на стандартна и комбинирана балансиращи групи. ‌Компанията ни развива търговска и консултантска дейност на българския и регионалния енергийни пазари и предлага богато портфолио от услуги за осигуряване на електроенергийното потребление и оптимизиране на енергийните разходи на клиентите си. ‌ Елнова е дъщерно дружество на Грийнтех инженеринг солюшънс АД, компания с дългогодишен и доказан опит в инженеринга, изграждането и оперативното управление на ВЕИ проекти в България и чужбина. В тясно партньорство с нашата компания майка и с компаниите в групата на Хелиос Пауър Груп АД, Елнова предлага дългосрочни икономически ефективни решения за цялостно задоволяване на енергийните нужди ‌на бизнес и индустриални потребители в страната. ‌ ‌Ние създаваме гъвкави решения, съобразени с индивидуалните потребности на всеки н ...
Регистриран: 05/08/22 Посещения: 11 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Служебно правителство Гълъб Донев   На карта 
Президентът насрочи парламентарни избори за 2 октомври 2022 г. и назначи служебно правителство. На основание чл. 99, ал. 5 от Конституцията на Република България президентът Румен Радев подписа указ за разпускане на 2 август 2022 г. на 47-ото Народно събрание, съобщиха от прессекретариата на президента. Държавният глава насрочва избори за Народно събрание на 2 октомври 2022 г. С друг свой указ президентът Румен Радев назначава служебно правителство от 2 август 2022 г. Държавният глава ще представи задачите и приоритетите на служебното правителство на церемония в Гербовата зала в президентската институция от 12:00 часа на 2 август.
Регистриран: 01/08/22 Посещения: 49 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Софийска вода   На карта 
„Софийска вода” обслужва територията на столицата на страната - икономически и административен център на България. Над 1,5 млн. души е населението, на което предоставяме услуги. Наша задача е да поддържаме, експлоатираме и развиваме ВиК системата на София съгласно най-добрите инженерни практики и с грижа за клиентите. Затова непрекъснато инвестираме в полза на града. Инвестираме в полза на града:
 • Висококачествена водоснабдителна услуга по стандартите на ЕС
 • Стабилно и сигурно водоснабдяване на София
 • Високо качество на питейната вода
 • Високоразвита водоснабдителна инфраструктура
 • Минимизиране на загубите на вода
 • Водоизточници Язовир Бели Искър Обем: 15 080 000 м3, осигурява около 20% от водопотреблението на града. Това е един от най-високопланинските язовири в Европа. Язовир Искър (експлоатира се от НЕК) Обем: 673 000 000 м3, осигурява около 80% от водопотреблението на гра ...

  Регистриран: 29/07/22 Посещения: 16 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

  Омбудсман   На карта 
  Омбудсманът е независимо длъжностно лице, на което са възложени функции да контролира спазването на законните права и интереси на гражданите от страна на органите на изпълнителната власт и длъжностните лица на фирми и институции. Обект на внимание най-вече са хора или групи от хора, които не са силни в обществото или са в уязвима ситуация и трудно биха могли да се защитават сами (напр. деца, пациенти, жертви на насилие). Омбудсманът изпълнява функциите си, като приема и разглежда жалби и сигнали за нарушения на права и свободи на гражданите и прави проверки по тях.
  Регистриран: 05/07/22 Посещения: 54 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

  Payhawk (Пейхок)   На карта 
  Payhawk е технологична компания, предоставяща решения в сферата на финансовите услуги, специализирана в предлагането на платежни инструменти от ново поколение, софтуер за автоматизирано управление на разходи и счетоводство, както за малкия и среден бизнес, така и за големи международни компании. Основана през 2018 година, Payhawk е една от най-бързо развиващите се Fintech компании в региона.
  Регистриран: 22/06/22 Посещения: 40 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

  Платинум ВД ЕООД   На карта 
  Creative Beauty е търговската марка на нашия онлайн магазин за кратко CBO
  Регистриран: 22/06/22 Посещения: 33 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

  Тандем-В   На карта 
  От самото си създаване, компанията е утвърдена като производител на висококачествени продукти от свинско и телешко месо. Предприятието е съобразено и построено в съответствие с всички санитарно-хигиенни изисквания на европейското и национално законодателство за производство на безопасни месни продукти. Оборудвано е с модерни машини, които гарантират висока производителност, безопасност за продуктите, и хората, които работят с тях.
  Регистриран: 08/06/22 Посещения: 74 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

  Мишок-Килър   На карта 
  Семейна фирма за борба с вредители, унищожаване на хлебарки и кърлежи Извършваме услуги по Дезинфекция(обработка срещу вируси), Дезинсекция(борба с инсекти като хлебарки, кърлежи, оси и др.) и Дератизация(борба с плъхове, мишки и др.)
  Регистриран: 28/05/22 Посещения: 61 Гласували: 1 Оценка: 6.00     Запомни в моя колекция  

  БЕХ. Български енергиен холдинг   На карта 
  „Български енергиен холдинг“ ЕАД (БЕХ) е държавен холдинг със седалище в София, България. То е изцяло държавна собственост и концентрира основната част от държавните активи в енергетиката. С обем на продажбите около 5102 млн. лв. през 2008 година, това е втората по големина по този показател българска компания и 53-та в Централна Европа. В холдинга работят около 21 000 служители. Дружествата в състава на Българския енергиен холдинг са: - АЕЦ Козлодуй - Булгаргаз - Булгартрансгаз - Електроенергиен системен оператор - Мини Марица изток - Национална електрическа компания (НЕК) - ТЕЦ Марица Изток 2 Освен това към 2018 година БЕХ има 50% участие в „Ай Си Джи Би“, „Южен поток България“ и „Трансболкан Електрик Пауър Трейдинг“, както и миноритарни дялове в „КонтурГлобал Марица Изток 3“ (27%), „КонтурГлобал Оперейшънс България“ (27%), „ЗАД Енергия“ (48%), „ПОД Алианц България“ (34%) и „Хидроенергийна компания Горна Арда“ (24%).
  Регистриран: 24/05/22 Посещения: 64 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

  БНТ. Българска национална телевизия   На карта 
  Българската национална телевизия (БНТ) е държавна обществена телевизия, открита официално на 26 декември 1959 г. в резултат от осемгодишна разработка и изпитания на екип от учени от Машинно-електротехническия институт в София. БНТ осъществява своята дейност по силата на Закон за радиото и телевизията, обнародван в бр. 138 от 1998 г. на „Държавен вестник“. БНТ е юридическо лице със седалище град София. Тя е национален обществен телевизионен и далекосъобщителен оператор. БНТ излъчва няколко програми – „БНТ 1“ – основният национален и обществен канал, акцентиращ върху новини, публицистика, развлекателни програми и документалистика. Насочен е към широката аудитория. „БНТ 2“ – културно-образователен канал и единна национална мрежа на петте регионални телевизионни центрове – София, Пловдив, Благоевград, Варна и Русе. „БНТ 3“ – спортно-развлекателен канал, който акцентира върху български и международни спортни събития, независимо от степента им на популярност. „БНТ 4“ – политематичен к ...
  Регистриран: 17/05/22 Посещения: 77 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

  Инбет Онлайн ЕООД   На карта 
  Букмейкър Inbet.com предлага вълнуващи оферти и промоции за залагания онлайн на спортни събития от различно естество.
  Регистриран: 16/05/22 Посещения: 56 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

  Агенция по безопасност на храните (БАБХ)   На карта 
  Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ) е единен орган за контрол на безопасността и качеството на храните в Република България, създаден през 2011 г. Основната ѝ функция е да контролира спазването на националните и европейски изисквания за контрол в областта на: - безопасността и качеството на храните, хранителните добавки и напитките; - ветеринарната медицина и хуманното отношение към животните; - растителната защита и торовете; - фитосанитарния контрол; - контрола на фуражите; - граничния контрол на суровини и продукти от растителен, и животински произход - и други. Адрес: София, бул. "Пенчо Славейков" 15А
  Регистриран: 15/05/22 Посещения: 61 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

  Автомагистрали Хемус АД   На карта 
  „Автомагистрали Хемус“АД е пътностроително дружество специализирано в проучване, проектиране и изграждане на съоръжения, концентрирани в областта на пътното, железопътното, мостовото и тунелното строителство в страната и чужбина. Спектърът от услуги на дружеството включва и добив на инертни и строителни материали, производство и търговия със строителни материали, конструкции и изделия. „Автомагистрали Хемус АД осъществява още консултантска и инженерингова дейност. С повече от 50 години опит в значими и сложни проекти, като приемник на Държавно стопанство „Пътни строежи“, дружеството е реализирало редица специфични и общественозначими обекти в сферата на пътната инфраструктура. Дружеството разполага със собствени асфалтови бази, два бетонови възела, шест трошачно-сортировъчни инсталации, топкова мелница за производство на минерално брашно (обикновено и активирано), инсталация за битумна емулсия, тежка механизация за извършване на земни, пътни и асфалтови работи и бази за извърш ...
  Регистриран: 14/05/22 Посещения: 61 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

  ТЕРЕМ – ХОЛДИНГ ЕАД   На карта 
  Ние сме държавна компания на Министерство на отбраната, специализирана в извършването на ремонт, модернизация и логистична поддръжка на авиационна техника, кораби и плавателни средства, автобронетанкова техника, стрелково, артилерийско, ракетно въоръжение и боеприпаси, радиолокационни средства и комуникационна техника.
  Регистриран: 12/05/22 Посещения: 77 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

  СЕМ. Съвет за електронни медии   На карта 
  Съвет за електронни медии(СЕМ), е независим специализиран орган, който регулира радио- и телевизионната дейност в Република България, като регистрира или издава лицензии за осъществяването на такава дейност и упражнява надзор върху дейността на радио- и телевизионните оператори, излъчващи програми на територията на страната. Официално Съветът за електронни медии (СЕМ) избира генералните директори на обществените медии. Членовете на СЕМ се избират от парламента (трима) и назначават от президента (двама), което също засилва възможностите за политически сметки и намеси.
  Регистриран: 14/05/22 Посещения: 944 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

  МВР. Министерство на вътрешните работи   На карта 
  Министерство на вътрешните работи (МВР) Изграждането на полицейската институция в България започва след приемането на Търновската конституция /16.04.1879 г./ С Указ № 1 от 5 юли 1879 г. на княз Александър I се създава Министерство на вътрешните работи /дела/ в състава на първото българско правителство. Първи български министър на вътрешните работи е Тодор Бурмов. Основните сфери на дейност на министерството са: вътрешни работи и администрация; народно здраве; ветеринарно дело; управление на пощите и телеграфите. Полицейските функции се осъществяват от административно-полицейско отделение при МВР и свързаните с него институции. В началото на ведомството са възложени и неприсъщи за него задачи: ветеринарното дело, което отпада през 1893; управлението на пощите, което свършва през 1882 г.; а през 1885 г. то се освобождава и от обществените дела.
  Регистриран: 30/04/22 Посещения: 920 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

  КАРГОТЕК БЪЛГАРИЯ ЕООД   На карта 
  Предоставяне на административни, счетоводни, ИТ, консултантски услуги и дейности свързани с управлението на човешките ресурси, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона (след получаване на съответните лицензи или разрешения, когато такива се изискват по закон) Служители : 352 служители към 2019 г.
  Регистриран: 19/04/22 Посещения: 50 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

  Класик паркет   На карта 
  Професионални паркетни услуги на достъпни цени. Редене, циклене, фугиране и лакиране на паркет и дюшеме. Монтаж на первази и преходни лайсни. Доставка на паркет.
  Регистриран: 16/04/22 Посещения: 70 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

  Етем Гестамп   На карта 
  Гръцкия производител на алуминиеви архитектурни системи "Етем България", част от групата Viohalco, и испанския производител на метални автомобилни компоненти "Гестамп Груп" сключиха споразумение за разкриване на съвместно предприятие в България за производство на продукти за автомобилната индустрия, с фокус върху екструдирането и обработката на алуминиеви профили за нея. "Етем Груп" е създадена в Гърция и е вече с над 50-годишен опит в проектирането и производството на разнообразни алуминиеви изделия - профили и компоненти, за автомобилната индустрия. Тя е първата компания, която изцяло е интегрирала процеса на проектиране и производство на архитектурни системи и алуминиеви профили за промишлени приложения в Гърция и e водеща в Югоизточна Европа. Групата има производствени мощности в много европейски страни, като заводът й в София е открит през 1999 г. Испанската "Гестамп Груп", с присъствие в над 23 страни, е водещ международен холдинг за проектиране, ...
  Регистриран: 16/04/22 Посещения: 114 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

  Ведра Дентал   На карта 
  “Ведра Дентал” е денонощна стоматологична клиника намираща се в град София, ж.к. Банишора, ул. Охрид 21. Разполагаме с нужното оборудване за частично или цялостно лечение и изграждане от всякакъв тип. Някои от услугите, които предлагаме са в областите на венци и зъбен камък, кариесология, ендодонтия, неподвижна и подвижна протетика и други. Разполагаме с екип, който ще бъде способен да се грижи за вас във всяка една от следните сфери - кариесология и ендодонтия, ортодонтия, имплантология, пародонтология, орална, лицево челюстна хирургия и физиотерапия. Същият този екип ще работи и върху Вашата зъбна естетика, която включва избелване на зъби, бондинг, фасети, керамика, червена естетика и други. Като допълнение към тези услуги, ние прилагаме и така наречената холистика, която представлява наука за взаимодействието на частите в тялото - по какъв начин всяка част се отразява на цялостния организъм и как самият организъм се отразява на всяка една част.
  Регистриран: 06/04/22 Посещения: 94 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

  Software AG България   На карта 
  Software AG стартира в България през 2006 г. с идеята за т.нар. near shore развоен център. Първоначалният план за компанията беше за около 40 души. След успешния старт на SAP две години по-рано доста фирми от т.нар. DACH регион решиха, че България е добро място за разрастване. През годините ние се доказахме като добро място за инвестиция в ИТ сектора и към момента сме 280 души. Прескочихме доста първоначалните планове и офисът вече не е само развоен център. В момента по-голямата част от хората продължават да са в R&D, но имаме още глобален маркетинг, ИТ операции и облачни услуги. Растежът ни през последните 12 години беше плавен, но значителен. Смятам дори, че ако имаше повече хора с техническо образование и интереси в IT сферата в България, нямаше да сме 280 души, а дори 400.
  Регистриран: 24/03/22 Посещения: 90 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

  Giga.bg   На карта 
  Стоки за дома, за здраве и красота, за хоби и развлечение, за двора и градината – онлайн магазин Giga.bg ще ви спечели с богатия си асортимент. От тук можете да купите подарък, както и полезен аксесоар за колата, за лаптопа или за домашния си любимец. Всеки ден страхотни оферти и максимално удовлетворение от направените покупки.
  Регистриран: 27/06/22 Посещения: 68 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

  Мебели по поръчка Casa Baleno   На карта 
  Мебели Casa Baleno са не просто различни – те отговарят на най-високите ви изисквания за качество и естетика. Във фирмения уебсайт на компанията ще намерите огромен избор от готови решения за обзавеждане на кухня, хол, спалня, баня и предверие. Компанията изработва също мебели по индивидуален проект с изключително внимание към детайла и творчески подход.
  Регистриран: 23/03/22 Посещения: 63 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

  Уреди с транспортни дефекти Мега Техно   На карта 
  Мега Техно е мястото, откъдето можете да оборудвате дома си с последно поколение битова техника на изключително ниска цена. Компанията е вносител на уреди с транспортни дефекти, произведени специално за страните от Западна Европа. Покупки, направени през сайта на компанията, носещ същото име, се ползват с допълнителни 5% отстъпка.
  Регистриран: 23/03/22 Посещения: 66 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

  Нестле България   На карта 
  Производство, закупуване, продажба, внос, износ и осъществяване на дистрибуция на хранителни продукти, включващи диетични храни и безалкохолни напитки, сладкарски, шоколадови изделия и бисквити, здравни и бебешки тоалетни продукти, храни за животни и тоалетни продукти за животни.
  Регистриран: 06/03/22 Посещения: 92 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

  А1 България   На карта 
  А1 е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България, който свързва хора, бизнеси и устройства, за да помогне на клиентите да се възползват от дигиталните технологии. Компанията предоставя мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет, интерактивна, цифрова и сателитна телевизия, четири собствени спортни канала с марката MAX Sport, платежни услуги, ICT, cloud и IoT бизнес решения на над 4,8 милиона клиенти. През 2021 г. A1 България отчита приходи от 574,1 млн. евро, а сравнимата EBITDA e 218,3 млн. евро. Ние имаме дълга история на технологичен пионер в страната от осъществяването на първия разговор по GSM и изпращането на първия SMS до старта на първата 5G мрежа, която осигурява гигабитови скорости на клиентите. Днес близо 3 600 служителя и модерна телекомуникационна и ICT инфраструктура осигуряват достъп до дигитални технологии за потребителите и бизнеса, свързвайки хора, неща и локации. А1 разполага със собствена оптична мрежа от над 21 0 ...
  Регистриран: 09/04/22 Посещения: 75 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

  Експат Асет Мениджмънт   На карта 
  Експат Капитал, със своето лицензирано управляващо дружество Експат Асет Мениджмънт, е лидер в доверителното управление на инвестиционни спестовни сметки у нас. Нашата изключителна международна свързаност и достъп до глобалните пазари ни дава възможност да предоставяме услуга по персонализирано управление на личните спестявания, уникална за България по обхват и качество. Нашият екип от професионалисти с опит и образование от държави в Северна Америка, Европа и Азия управлява индивидуални портфейли на физически и юридически лица от над 35 държави, три договорни фонда с фокус върху световните пазари, семейство от борсово търгувани фондове върху индекси на акции от ЦИЕ, фонд за инвестиции в произведения на изкуството, както и фонд, следващ цената на златото. Експат Капитал е член на Американската тъгровска камара и на Българския форум на бизнес лидерите, а Експат Асет Мениджмънт е член на Българската асоциация на управляващите дружества.
  Регистриран: 09/04/22 Посещения: 74 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

  ЖОРЕ Рекрут   На карта 
  Агенция за подбор на персонал Адрес на офиса: София, ул. "Хаджи Мано Стоянов" 28
  Регистриран: 12/04/22 Посещения: 73 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

  Народно събрание. 47-мо   На карта 
  Депутати от 47-мо Народно събрание Продължаваме промяната - 67 д. Коалицията ГЕРБ-СДС -59 д. ДПС - 34 д. БСП - 26 д. Има такъв народ - 25 д. Демократична България -16 д. Възраждане - 13 д.
  Регистриран: 08/04/22 Посещения: 93 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

  Медицински Център Дерма Акт   На карта 
  Derma-аct е водеща клиника в България и предлага огромно разнообразие от дерматологични процедури, много от които няма да намерите на друго място в страната. Екипът от дерматолози в клиника Derma-Act си е поставил амбициозната цел да промени изцяло представите за тази сфера, да даде по-широк достъп до качествени дерматологични услуги и да изгради навици за правилна грижа за кожата
  Регистриран: 18/02/22 Посещения: 65 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

   Уточняващо търсене по име (1), по дума от описанието (2) или на индекс Запазване на маркираните фирми в колекция на текущия потребител
   
   (1)    (2)  
   
   
  Навигация Снимки Карта Добави фирма
  Брой намерени фирми: 2089 Брой страници: 70 Текуща страница: 1     Сайтове     Обекти     Стоки     Лица     Събития
   Google реклами
   
   Google търсене

  Google