Ресурсбук Каталог на фирми по категории
  <<<   Регистрация    >>>   

Фирми от Варненска България Разширено търсене  Добави фирма      Покажи текущата карта  
Брой фирми в категорията: 246
      Избрани        Други ресурси:         Сайтове       Обекти       Стоки       Лица       Събития
Авто,мото,вело 
Електро,Енерго,Топло 
Информационни технологии 
Мебели 
Облекла и обувки 
Производители 
Стоки за офиса 
Суровини и материали 
Туризъм 
Фирми на борсата 
Хоби,Свободно време 
Администрация 
Изкуство и култура 
Информация, Реклама 
Медицина и фармация 
Обучение / курсове 
Селско,Горско,Еко 
Стоки за човека 
Техника и оборудване 
Търговия 
Хартии и опаковки 
Храни и напитки 
Банки,Застраховане,Финанси 
Инвестиции. Посредници 
Машини и апарати 
Недвижими имоти 
Партии и организации 
Стоки за дома и бита 
Строителство 
Транспорт 
Услуги 
Химически продукти 

  Фирми фаворити от раздел Каталог на фирми по категории  
    Camera-icon
Фирми в ред обратен на регистрацията По посещения Последно коментирани Снимки на фирмите   Фирмите върху карта

Стефанова и Партньори   На карта 
Адвокатската кантора „Стефанова и Партньори“ във Варна предлага както адвокат, така и юрист. Ивайла Стефанова не само е добър адвокат, но и търговски медиатор, който решава въпроси във връзка с
Регистриран: 09/04/22 Посещения: 33 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Мухтаров ООД   На карта 
Основана преди повече от 25 години, компанията ни се е доказала като надежден партньор и верен избор в своята област. Основни направления в които работи дружеството е проектиране и изграждане на сгради - еднофамилни, многофамилни и промишелени, метални конструкции и халета. Покривни системи от ламарина и хидроизолация. Проектиране, изграждане и поддръжка на отоплителни и климатични инсталации за къщи, офис, промишлени сгради. Съчетаваме иновацията и традицията в един по добър продукт. гр. Варна, Промишлена зона Планова, 926
Регистриран: 06/02/22 Посещения: 105 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Елиста   На карта 
Elista е фотографско студио концентрирано единствено и само в следните четири сфери на фотографията - продуктова фотография, интериорна фотография, будоарна фотография, художествена фотография. Много фотографи предлагат голям спектър от фотозаснемане, но всеки кадър и събитие си имат своите моменти и е изключително важно те да бъдат уловени. Концентрирането в специфични сфери позволява максималното им изучаване и разбиране. Ако пък имате и нужда от графичен дизайнер за изработка на лого, фирмена идентичност или рекламни материали.
Регистриран: 12/01/22 Посещения: 49 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Никман Канал Сервиз   На карта 
Никман Канал Сервиз предлага високо качествени каналопочистващи услуги, видеодиагностика на канализационни системи и отпушване на канали и шахти във Варна, Добрич и Русе. Основната ни дейност е почистване и поддръжка на канализационни системи и съоръжения. Услугите ни се отличават с отлично качество, бързина и точност. Разполагаме с най-модерната техника и добре обучен екип. Нашите услуги включват: отпушване на канали, видеодиагностика, почистване на шахти, транспортиране на отпадъци, озеленяване, измиване на алеи и улици, измиване на строителна техника, водоноска, тв инспекция на канали, почистване на септични ями
Регистриран: 12/01/22 Посещения: 45 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Медико - Козметичен Център MedEstika   На карта 
Медико-козметичен център MedEstika гр. Варна предлага Alma Lasers лазерна епилация на всички зони за жени и мъже. В нашето студио можете да получите богата гама от процедури и терапии за лице и тяло - професионално почистване на лице, химичен пилинг, почистване на лице с ултразвук, колористика на вежди с къна BROWXENNA, ламиниране на мигли, карбокситерапия, кола маска LYCON, восъчна депилация (кола маска), мезотрапия, микронидлинг и др.
Регистриран: 02/11/21 Посещения: 77 Гласували: 1 Оценка: 6.00     Запомни в моя колекция  

Коаттех ООД   На карта 
Фирма „Коаттех” е създадена през 1990 г. във Варна. Тя е с утвърдени традиции и над 25-годишен опит в областта на технологиите и техниката за повърхностни покрития – прахови полимерни покрития, метални покрития, флокиране, талкиране и др. „Коаттех” произвежда и предлага: – ръчни електростатични уреди модел CESS®; – комплекси за ръчно и автоматично боядисване – филтърен и циклонен тип – модел CEN®; – електрически и газови пещи и сушилни; – оборудване за повърхностна обработка преди боядисване, като ванно оборудване, тунели за струйна обработка, камери за абразивна обработка, апарати за обезмасляване на части и детайли; – ръчни и механизирани конвейри, оборудване за трансфер на детайли и изделия в технологични инсталации и линии; – апарати за електростатично талкиране на кабели модел apen®; – високопрецизни апарати за нанасяне на покрития във вид на ивица при производството на метални опаковки модел apen®-BAND; – пещи до 650оС с подов транспортьор за дек ...
Регистриран: 07/10/21 Посещения: 105 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Баш Майстора ООД   На карта 
Баш Майстора е един от утвърдените лидери в предлагането на висок клас кофражни системи, консумативи и решения в строителството. Основен приоритет в развитието на фирмата е предлагането на висококачествени продукти, отговарящи на европейските стандарти. Благодарение на своя 22-годишен опит, Баш Майстора започва сътрудничество в производството на висококачествено кофражно оборудване, което отговаря на високите изисквания и нужди за развитието и дейността на своите клиенти. През 2017 г. „Баш Майстора“ ООД се сдобива с нов склад за съхранение и продажба на кофражни елементи за строителство. На площ от 450 кв.м. са поместени всички необходими материали за грубо строителство – кофражен шперплат, кофражни греди, трислойни платна, фиксатори за арматура, водонабъбващи ленти, алуминиеви и стоманени скелета, както и много други материали. Екипът на фирмата включва над 30 служители, които ежегодно преминават през практически и търговски обучения с цел по-високо ниво на професионали ...
Регистриран: 18/06/21 Посещения: 176 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Diagenti.com   На карта 
Диадженти е компания, която продава професионално оборудване за салони за красота, фитнес зали и спа центрове на добри цени.
Регистриран: 26/04/21 Посещения: 121 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Девня Цимент   На карта 
Девня Цимент е най-големият производител на цимент и клинкер в страната. Заводът е открит през 1958 г., през 1998 става собственост на италианската Italcementi, придобита през 2016 г. от HeidelbergCement. Така германската група поема контрола над завода в Девня. Част от семейството на Хайделберг Цимент Груп в България са също и „Вулкан Цимент“ в Димитровград, 2 Терминала (в София и с.Дамяница, област Благоевград) и бетонов възел във Варна. В компанията работят около 230 души. Групата HeidelbergCement е представена в 50 страни и е сред най-големите производители на цимент и агрегати в света с над 55 хил. служители. Оборотът ѝ за 2019 г. е 18.9 млрд. евро.
Регистриран: 05/12/20 Посещения: 182 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

СИ Груп Инвест България   На карта 
Производство на висококачествени дървени въглища за барбекю. 100% дъб.
Регистриран: 30/10/20 Посещения: 181 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Баш Майстора ЕООД   На карта 
Баш Майстора - магазинът, където можете да откриете винтоверти, бормашини, строителна, заваръчна и градинска техника от световноизвестни производители и на добри цени.
Регистриран: 09/07/20 Посещения: 258 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Адвокатска кантора Давидкова и Китанова   На карта 
Адвокатска кантора "Давидкова и Китанова" предоставя юридически услуги, правни консултации и процесуално представителство в сферите на вещното право, облигационното право, наследственото право, трудовото право, семейното право и др. За да се осигурим максимално високо качество на предлаганите услуги, провеждаме редовни работни срещи с всеки клиент, за да предоставим максимално съдействие и да Ви информиране за движението по Вашите дела и за етапа на работа по всеки отделен казус.
Регистриран: 09/04/22 Посещения: 322 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Action Coach   На карта 
Action Coach предлага курсове по маркетинг, мениджмънт и бизнес коучинг вече и в България. Ако желаете да научите повече за нас, датите на които ще се проведат нашите курсове и какво точно представляват - може да посетите нашата интернет страница или да ни потърсите на посоченият за целта телефонен номер.
Регистриран: 12/04/22 Посещения: 330 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Интернет реклама Варна ЕООД   На карта 
Предлагани услуги от интернет реклама варна, за повишаване на качеството, популярността и посещаемостта на вашия фирмен сайт.
Регистриран: 17/11/19 Посещения: 320 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Play On Varna   На карта 
PLAY ON E: Център за младежи и девойки; Място с „ескейп рум“ игри; Зона за празнуване на детски и тийнейджърски рождени дни във Варна с повече от една възможност за парти; Сборен пункт за приятели, които искат да играят бордови игри или да редят пъзели; Терен за провеждане на тематични изяви, разговори, беседи; Сцена за таланти. PLAY ON е начин да избягаш умно от скуката. Възползвай се и ти!
Регистриран: 16/04/22 Посещения: 313 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Киров Скрап | Пункт за Вторични Суровини   На карта 
Киров Скрап е пункт за вторични суровини на адрес ул. "Асен Разцветников“ 26, Владиславово, Варна. Занимаваме се с изкупуване на метали - черни и цветни, изкупуване на хартия, стъкло и пластмаса. Обадете ни се днес на тел: 0894652292
Регистриран: 10/09/19 Посещения: 378 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Адвокатска кантора Мирослава Кръстева   На карта 
Адвокат Мирослава Кръстева работи в сферата на гражданското право, търговско, вещно и облигационно право, данъчно и финансово право, сделки с недвижим имоти, търговското и корпоративното право.
Регистриран: 09/04/22 Посещения: 390 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

ПКП 2018 ЕООД   На карта 
Онлайн магазин за продажба на водни помпи - хидрофори, бибо, сондажни помпи, помпи за мръсна, чиста или смесена вода и т.н.
Регистриран: 10/04/22 Посещения: 382 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

VoyageLTD   На карта 
VoyageLTD е туристическа агенция за незабравими почивки в световноизвестни места, които се предлагат на изключителни цени.
Регистриран: 25/06/19 Посещения: 390 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Далекс 18 ООД   На карта 
Акtivеbg магазин е фокусиран върху здравословния и активен начин на живот. Предлагаме богата гама от здравословни хранителни добавки.В магазина на Акtivеbg ще намерите, както продукти на световно известни марки, доказали се на световния пазар, така и иновативни разработки на български производители.
Регистриран: 11/06/19 Посещения: 322 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

СОД- Варна АД   На карта 
Професионална фирма със седалище гр. Варна осигуряваща широк спектър от професионални охранителни услуги, монтиране на системи за видеонаблюдение и контрол на достъпа. "СОД- Варна Ад" дългогодишна компания, развиваща се в охранителната дейност. Компанията притежава огромен ресурс за поддръжка и контрол на техника и професионални екипи свързани с осигуряването на сигурността на вашето имущество и семейство. Ако искате да инсталирате качествена система за видеонаблюдение или контрол за достъп в дома или някой от обектите ви, ако искате да си осигурите лична придружаваща охрана или да транспортирате нещо скъпо за вас. "СОД- Варна АД" разполага абсолютно квалифициран, обучен екип от експерти, техници и тренирани професионалисти които ще осигурят 24 часово спокойствие на вас и семейството ви. За повече информация посетете ни на нашия сайт.
Регистриран: 26/06/19 Посещения: 491 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Вторични суровини Варна Киров Скрап   На карта 
Търсите пункт за изкупуване на метали във Варна? Киров Скрап се занимава с изкупуване на метали - черни и цветни, изкупуване на хартия, стъкло и пластмаса. Ние сме пункт за вторични суровини във Варна, който работи всеки ден за ваше удобство. Изкупуваме метали и други вторични суровини както на място в нашия пункт, така и от ваш адрес! Осигуряваме транспорт и работници за извозването. Предлагаме също и почистване на мазета и тавани във Варна на конкуренти цени и с доказано качество и бързина. Обадете ни се днес!
Регистриран: 13/06/19 Посещения: 423 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Белами Стор - Магазин за детски играчки   На карта 
Заповядайте в нашият онлайн магазин за детски играчки “Белами Стор”. Ние разполагаме с голям асортимент от екосъобразни и висококачествени детски дървени играчки. Нашите продукти са изработени от естествени материали отговарящи на строги стандарти за безопасност. Високото качество на дървесината гарантира и безпрецедентната здравина и издръжливост на играчките, те са твърди и трудно могат да бъдат повредени.
Регистриран: 20/12/18 Посещения: 556 Гласували: 7 Оценка: 2.00     Запомни в моя колекция  

FASHIONSKO BG LTD   На карта 
Магазин за дамски дрехи онлайн с характер – Фешънско.бг. Тук сме за да създадем едно невероятно Фешънско настроение с едни красиви и завладяващи дамски дрехи и мъжки дрехи с характер. Дрехи, селектирани изключително внимателно за създаването на зашеметяваща визия от глава до пети. Меки и приятни на допир с прекрасни кройки гъделичкащи някои сетива.
Регистриран: 12/06/19 Посещения: 506 Гласували: 5 Оценка: 6.00     Запомни в моя колекция  

Easy-ins   На карта 
Застраховането никога не е било по-лесно. Изи-инс предлага бърз и лесен начин за застраховане чрез своята онлайн платформа. Сключете гражданска отговорност, автокаско или медицинска застраховка днес, а ние ще ви я изпратим до избран от Вас адрес.
Регистриран: 13/06/19 Посещения: 217 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Застрахователни брокери във Варна   На карта 
Застрахователни брокери във Варна и областта членове на Асоциация на застрахователните брокери в България.
Регистриран: 15/04/22 Посещения: 409 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Одесос Консулт БГ ООД   На карта 
Член на Асоциация на застрахователните брокери в България
Регистриран: 04/01/20 Посещения: 227 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

ЗП Либра ООД   На карта 
Член на Асоциация на застрахователните брокери в България Адрес: ул. Народен юмрук № 3
Регистриран: 06/07/19 Посещения: 353 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Mебелна къща Марина   На карта 
Мебелна къща Марина е магазин за мебели предлагащ всичко за Вашият дом и офис,както и мебели от масив и цялостни интериорни решения! Стандартни мебели, както и всичко по поръчка и размер на клиента. Предлагани услуги от Мебелна къща Марина: ~ Кухни и мебели по размер на клиента ~ Проект ~ Монтаж ~ Транспорт ~ Мебели от масивно дърво ~ Матраци ~ Мека мебел ~ Портманта ~ Детски стаи ~ Офис мебели
Регистриран: 09/11/17 Посещения: 801 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Естилно - мъжки и дамски парфюми   На карта 
Достъп до маркови мъжки и дамски парфюми вече имат потребителите от цялата страна. Онлайн магазин Естилно е любимото място на стилните хора, които харесват продуктите на най-големите модни дизайнери. Ако брандът е важна част от вашия стил, този магазин бързо ще се превърне и във ваше любимо място. Богат избор от продукти, ниски цени и отлично качество – Естилно ви дава всичко това.
Регистриран: 04/01/20 Посещения: 509 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

 Уточняващо търсене по име (1), по дума от описанието (2) или на индекс Запазване на маркираните фирми в колекция на текущия потребител
 
 (1)    (2)  
 
 
Навигация Снимки Карта Добави фирма
Брой намерени фирми: 246 Брой страници: 9 Текуща страница: 1     Сайтове     Обекти     Стоки     Лица     Събития
 Google реклами
 
 Google търсене

Google