Ресурсбук Каталог на фирми по категории
  <<<   Регистрация    >>>   

Фирми от Пловдив България Разширено търсене  Добави фирма      Покажи текущата карта  
Брой фирми в категорията: 327
      Избрани        Други ресурси:         Сайтове       Обекти       Стоки       Лица       Събития
Авто,мото,вело 
Електро,Енерго,Топло 
Информационни технологии 
Мебели 
Облекла и обувки 
Производители 
Стоки за офиса 
Суровини и материали 
Туризъм 
Фирми на борсата 
Хоби,Свободно време 
Администрация 
Изкуство и култура 
Информация, Реклама 
Медицина и фармация 
Обучение / курсове 
Селско,Горско,Еко 
Стоки за човека 
Техника и оборудване 
Търговия 
Хартии и опаковки 
Храни и напитки 
Банки,Застраховане,Финанси 
Инвестиции. Посредници 
Машини и апарати 
Недвижими имоти 
Партии и организации 
Стоки за дома и бита 
Строителство 
Транспорт 
Услуги 
Химически продукти 

  Фирми фаворити от раздел Каталог на фирми по категории  
    Camera-icon
Фирми в ред обратен на регистрацията По посещения Последно коментирани Снимки на фирмите   Фирмите върху карта

Exbliss. Стоки за дома  На карта 

В онлайн магазин Exbliss ще откриете голямо разнообразие от стоки за дома, домашни потреби и детски играчки. Оригинални лицензни продукти на световни марки. При нас е рай за хората, които нямат време

Регистриран: 21/07/23 Посещения: 201 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

НАВИ - Магазин за обувки (NAVVI)  На карта 

NAVVI е бранд за обувки, който има за цел да съчетае авангардната мода с ежедневния стил. Използвайки дългогодишния си опит като производствената фирма в областта на обувки за водещи италиански марки, през 2004г. фирмата създава свой бранд под името NAVVI. Оттогава модния стил и дизайн на NAVVI стигат до обществено признание и международен интерес. За да улови същността на удобството и лукса NAVVI създавава дамска и мъжка линия, предназначени да посрещнат различните нужди на съвременните дами и господа, изработени изцяло от висококачествена естествена кожа. Марката се утвърждава като луксозен бранд за обувки, който прави силно впечатление със своята креативност, новаторство и стил. На всеки един модел на бранда се отделя специално внимание до последния детайл. Всички материали са произведени и набавени от Италия. Ръчна изработка, качество и уникалност на изделието очертават идентичността на бранда.

ЕЛЕГАНТНИ МЪЖКИ ОБУВКИ

Регистриран: 30/06/23 Посещения: 258 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

ДинАкумулатори ЕООД  На карта 

Основана през 2020г. ДинАкумулато сме фокусирани върху продажбата на моторни масла, акумулатори, авточасти и други консумативи за автомобили. Нашият екип е с дългогодишен опит в бранша, и когато започваме работа имахме една единствена цел - да продаваме и ремонтираме акумулатори на достъпни цени. Автосферата е известна с високите клиентски цени, особено когато се работи с физически лица. За нас това е неразумно, и това за нас е неправилно спрямо клиента. Освен нов и качествен акумулатор на достъпна цена, във физическата си локация в град Пловдив, ул. Скопие 59, ние извършваме ремонти на всякакви видове електролитни, тягови, AGM, VRLA, сухи батерии. Даваме гаранция при направата на ремонт на всеки акумулатор. При нас ще намерите качествени акумулатори, както за леки автомобили, така и за кемпери, камион, бусове, мотоциклети и други превозни средства. Като допълнение към това ние имаме възможността да отливаме клеми, когато се е случило късо съединение. Когато възникне проблем ...

Регистриран: 09/03/23 Посещения: 118 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

BigArena.net - логистично обслужване  На карта 

BigArena Fulfillment е фирма за логистично обслужване, фулфилмънт и дигитален маркетинг, която работи с доказано качество на страхотна цена.

Регистриран: 07/10/23 Посещения: 129 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Кселериум ЕООД  На карта 

“Videoclip.bg” е уебсайт, собственост на Кселериум ЕООД, посредством който на ПОТРЕБИТЕЛИТЕ предоставят информационни услуги и ресурси.

Регистриран: 28/07/22 Посещения: 332 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Texamax - килими и черги  На карта 

Голямо разнообразие от килими и черги в нашия онлайн магазин. Дългокосмести шаги килими, мокетени пътеки, модерни килими и много други за всеки вкус. Евтини килими с високо качество от Тексамакс.

Регистриран: 09/10/23 Посещения: 241 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Давитоз ООД - образователен център  На карта 

Дивидоз е сертифициран образователен център, където ще Ви помогнем да повишите или започете Вашите знания по над 10 чужди езика или да получите курсове за над 50 различни професии. Ние сме сертифициранi с международен лиценз от International Education Society за да могат курсовете ни да бъдат признавание както у нас, така и в чужбина. Също така нашият център е носител на Оксфордски академичен съюз за интернационалната награда Европейско качество. Професионалните ни курсове покриват над 50 професии за да можете да разширите Вашия мироглед над дадената сфера или да започнете изучаването ѝ Някои от сферите за които предлагаме курсове са металообработване, охрана, помощник-възпитател, строителство и техника. Езиковите ни обучения включват над 10 езика. Като допълнение към това нашите преподаватели и превеждат за Вас личните Ви или фирмени документи, а всеки един от четирите ни офиса предлагат бързина и точност в легализирането на официални документи от и за чужбина!

Регистриран: 09/10/23 Посещения: 239 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Биттел. Техника и мебели  На карта 

Биттел е водеща българска компания създадена през 2000 -та година в град Пловдив, с основна дейност внос, дистрибуция и продажба на техника и мебели. Продуктовата гама включва климатични, соларни и домофонни системи, мебели за дома и офиса, видеонаблюдение, телекомуникационно и smart home оборудване. Компанията е представител и вносител на някои от най-престижните и световноизвестни марки като Daikin, Toshiba, Panasonic, Gigaset, Alcatel, Farfisa, а също създател и собственик на търговски марки Nippon и мебели Carmen. Днес Биттел разполага с изложбени зали и търговски офиси в София, Пловдив и Варна, а през годините се превърна в предпочитан и надежден партньор на редица български компании. Нашата мисия е да помогнем на партньорите ни да се развиват и да подобрим ежедневието на хората, като им предлагаме само висококачествени продукти от доказани производители, допълнени от коректно отношение и професионално обслужване. За да постигнем това, разчитаме на нашето най-голямо бог ...

Регистриран: 09/10/23 Посещения: 261 Гласували: 1 Оценка: 6.00       Запомни в моя колекция  

Klimatici.bg - климатици, бойлери  На карта 

Klimatici.bg е Интернет портал за оригинални климатици, бойлери и конвектори, които се предлагат на ексклузивни цени.

Регистриран: 09/10/23 Посещения: 241 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Frotcom България. Проследяване  На карта 

Нашата цел е да Ви помогнем да управлявате автомобилния си парк. Frotcom България е представител за България на системата за интелигентно проследяване на превозни средства и управление на автопарка - Frotcom. Нашата цел е да бъдем в помощ на компаниите да управляват своите автопаркове по лесен и ефективен начин, което води до видимо повишаване на производителността, печалбата и качеството на услугата. Нашата компания предлага пълен пакет от телематични услуги, включващи монтаж, обучение и поддръжка на всички видове автопаркове - автомобили, микробуси и камиони. Ако имате някакви въпроси, свързани с продуктите и услугите на Frotcom в България, не се колебайте да се свържете с нас.

Регистриран: 09/10/23 Посещения: 265 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

eclima.bg - климатици и бойлери  На карта 

Klimatici BG е електронен магазин за висококачествени климатици и бойлери, които се предлагат на невероятни цени.

Регистриран: 09/10/23 Посещения: 262 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Тони Фил ООД - хигиена за дома  На карта 

Фирма Тони Фил е компания с утвърден 10 - годишен опит, правоприемник на добре познати на българския пазар фирми, имаща за цел да запознае клиентите ни с новостите и добрите практики в хигиената за дома. Тони Фил ООД се занимава с производство, разпространение и търговия на торбички за прахосмукачки и вати за аспиратор, аксесоари и накрайници за прахосмукачки, препарати и принадлежности за почистване. Чрез производството на торбичките за прахосмукачки и серията от препарати VACBAG, ние постигаме цялостно решение в почистването за всяко домакинство. Компанията ни е първата в страната, която произвежда торбички за прахосмукачки от специална микрофилтърна синтетична материя или нетъкан текстил. Дългогодишният опит на създаделите на компанията, позволи да създадем изцяло нов продукт, който обедини повечето от предлаганите досега хиляди хартиени торбички в 9 модела /от UB1 до UB9/.

Регистриран: 09/10/23 Посещения: 265 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Димитър Маджаров - компания за храни  На карта 

Стартирали като търговска и дистрибуторска компания за храни, няколко години след това се преориентират и започват да произвеждат любимите на всички българи месни и млечни деликатеси. За тези три десетилетия, компанията постига големи успехи и доказва на своите клиенти, че поставя качеството и добрия вкус пред всичко останало. По тази причина, въвеждат редица стандарти и системи за контрол - в края на 2005 г. е въведен стандарт GMP (добри производствени практики), а през 2006 г. е утвърдена системата НАССР за контрол на критичните точки в производството. 2008-а е годината, в която компанията внедрява система за управление на качеството по международния стандарт ISO 9001:2008, а от 2011 г. "Димитър Маджаров" притежава сертификат IFS - International Food Standard. Всичко това се случва, за да може от компанията да гарантират най-високите стандарти в производството на своите продукти. От самото начало на производствената дейност, компанията се доверява само на проверени мандри и ...

Регистриран: 09/10/23 Посещения: 340 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

ТЕХ КОНСУЛТ ЕООД - машини, материали  На карта 

консултантски услуги за машини, материали и консумативи за реклама

Регистриран: 09/10/23 Посещения: 270 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Модерна Зона  На карта 

Висококачествените спортни обувки на страхотни цени. Голямо разнообразие от мъжки спортни обувки, дамски маратонки, детски кецове, зимни боти и ботуши.

Регистриран: 23/04/21 Посещения: 257 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Панорама Парк  На карта 

„Панорама Парк Запад 2“ предплага апартаменти ново строителство в град Пловдив. Затвореният жилищен комплекс разполага с луксозни апартаменти реализирани с висококачествени енергийно ефективни материали. Локацията на жилищният комплекс е подбрана специално, за да съчетае спокойствието на природата с ежедневните нужди от градските удобства. Изберете Вашето жилище в тази част на града, за която всеки я определя като „белите дробове на града“. На метри от Гребната база и Парк „Отдих и култура“!

Регистриран: 27/01/21 Посещения: 329 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Стоян Петров - психолог  На карта 

Кабинет за психологическо консултиране

Регистриран: 09/04/22 Посещения: 307 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Арбул 8. UPS и дизел генератори  На карта 

Ние предлагаме пълната гама от непрекъсваеми токозахранващи устройства /UPS/ и дизел генератори. Разполагаме със специализиран сервиз, състоящ се от екип специалисти с дългогодишен опит в приложението на аварийни и непрекъсваеми токозахранващи устройства.

Регистриран: 10/10/23 Посещения: 324 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Паладиум  На карта 

От злато или сребро, с кристали Swarovski или с Циркони – няма значение какви бижута харесвате, защото в онлайн магазин Паладиум ще намерите точно накитът, който търсите. Фирменият уебсайт на марката ви улеснява в покупката на изящен подарък. Накити с отлично качество на достъпна цена, придружени от сертификат за качество и произход ви очаква 24/7.

Регистриран: 10/12/20 Посещения: 317 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Риболовен магазин Рибарчето  На карта 

От онлайн магазин Рибарчето можете да закупите нова въдица или друг вид риболовно оборудване. Това е мястото, където винаги ще откликнат с желание на вашето търсене и ще ви предложат идеалните за вашите нужди и бюджет риболовни принадлежности. Фирмата е вносител на продуктите на марката DELPHIN за България, а това ви гарантира много изгодна цена.

Регистриран: 10/12/20 Посещения: 404 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Алби стайл ЕООД - плетени играчки  На карта 

Он-лайн магазин за ръчно плетени играчки и аксесоари. Кухненски аксесоари и помощници. Декорации за дома. Красиви и оригинални подаръци.

Регистриран: 10/10/23 Посещения: 225 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

2r-bg.com - осветителни тела  На карта 

2Р България е онлайн магазин за висококачествени осветителни тела и LED крушки, които се предлагат на достъпни цени.

Регистриран: 10/10/23 Посещения: 357 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Palms bet BG  На карта 

Онлайн Спортни залози и Казино игри от Palms bet с начален бонус 100% до 200 лв. Участвайте за големите награди на най- предпочитания букмейкър от ТОП 5т Палмс бет за България. Залагайте на спортни събития, известни личности, участвайте във виртуалните спортове и печелете големи награди от Palms bet Казино.

Регистриран: 16/04/22 Посещения: 480 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Статекс ООД - висококачествена прежда  На карта 

Pleta.bg предлага висококачествена прежда от български и световни производители онлайн. Официален вносител за България с безкомпромисно качество.За допълнителна информация може да се свържете с диструбуторите ни или оторизираните ни магазини от страната, които предоставят нашата стока.

Регистриран: 10/10/23 Посещения: 347 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Evropa Konsult - подбор на персонал  На карта 

Европа Консулт е агенция за подбор на персонал, която предлага решения по набиране и селекция на служители в широк спектър от бизнес сектори и професии. Екипът ни се стреми да осигури най-добрите резултати

Регистриран: 10/10/23 Посещения: 266 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Т.М. Бизнес Интернешънъл ИМП-ЕКСП ЕООД  На карта 

Вносител и дистрибутор на детски маркови обувки от Италия. Високо качество. Италиански стил. Модерни, цветни, елегантни, за всеки вкус и стил. Номера от 18 до 40. Невероятни цени и големи намаления. Известни модни марки като Naturino, Falcotto, Melania, Gioseppo, Armani, Lelli Kelly, Tommy Hilfiger, Converse и мн.други. Детски маркови обувки от Италия

Регистриран: 07/02/20 Посещения: 515 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Електро-ОМ 2014 ЕООД  На карта 

Електро и Строителни услуги Пловдив. Ел. услуги, ел. инсталации, Строителни услуги за Вас и Вашият бизнес.Електроинстлации от 220V до 20kV. Правилният избор за изграждане на ел. инсталация

Регистриран: 03/09/22 Посещения: 520 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

ФОР ЛИФТ ЕООД - вишки под наем  На карта 

Вишки под наем в Пловдив. Ножечни, артикулиращи и телескопични с работни височини - 8м, 10м, 12м, 16м

Регистриран: 10/10/23 Посещения: 370 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

ФОР ЛИФТ ЕООД - вишки под наем  На карта 

Отдаване на вишки под наем - ножечни, атрикулиращи и телескопични от 8 м до 16 м работна височина

Регистриран: 10/10/23 Посещения: 397 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

УЕБСПЕЙС ЕООД - GPS навигация  На карта 

Интернет магазин bgauto.eu е специализиран в продажбата на GPS навигация за автомобили, таблети с навигация, навигация за камиони и аксесоари, мултимедии за автомобили. В bgauto ще откриете голям избор на модели на доказано най-ниски цени. Пазарувайте онлайн и се сдобийте с качествена навигация или мултимедия с подробни карти. Следете нашите промоционални цени и разпродажби и се възползвайте от ниските цени. Всички наши продукти се изпращат до 24 часа с опция „преглед и тест”. Фирмата предлага и навигационните системи HESPERUS. HESPERUS е марка с дългогодишни традиции на азиатския пазар. Името й е свързано с производството на висококачествени навигационни системи на достъпни цени. Благодарение на фирма УЕБСПЕЙС ЕООД марката стъпва на българския и европейския пазар. Българските потребители първи ще имат тази възможност да се докоснат до високотехнологичните и качествени продукти. В превод Hesperus означава Вечерница. Това е най-ярката звезда на небосклона. От най-древни ...

Регистриран: 10/10/23 Посещения: 952 Гласували: 1 Оценка: 6.00       Запомни в моя колекция  


 Запазване на маркираните фирми в колекция на текущия потребител
 
 
 
 Уточняващо търсене по име (1), по дума от описанието (2) или на индекс
 
 (1)    (2)  
 
Навигация Снимки Карта Добави фирма
Брой намерени фирми: 327 Брой страници: 11 Текуща страница: 1     Сайтове     Обекти     Стоки     Лица     Събития
 Google реклами
 
 Google търсене

Google