Ресурсбук Каталог на фирми по категории
  <<<   Регистрация    >>>   

Фирми от Русе България Разширено търсене  Добави фирма      Покажи текущата карта  
Брой фирми в категорията: 96
      Избрани        Други ресурси:         Сайтове       Обекти       Стоки       Лица       Събития
Авто,мото,вело 
Електро,Енерго,Топло 
Информационни технологии 
Мебели 
Облекла и обувки 
Производители 
Стоки за офиса 
Суровини и материали 
Туризъм 
Фирми на борсата 
Хоби,Свободно време 
Администрация 
Изкуство и култура 
Информация, Реклама 
Медицина и фармация 
Обучение / курсове 
Селско,Горско,Еко 
Стоки за човека 
Техника и оборудване 
Търговия 
Хартии и опаковки 
Храни и напитки 
Банки,Застраховане,Финанси 
Инвестиции. Посредници 
Машини и апарати 
Недвижими имоти 
Партии и организации 
Стоки за дома и бита 
Строителство 
Транспорт 
Услуги 
Химически продукти 

  Фирми фаворити от раздел Каталог на фирми по категории  
    Camera-icon
Фирми в ред обратен на регистрацията По посещения Последно коментирани Снимки на фирмите   Фирмите върху карта

Eвристика ЕООД   На карта 
Счетоводство на фирми и физически лица от Счетоводна къща Евристика - Русе. Дистанционно, онлайн счетоводно обслужване.
Регистриран: 28/12/22 Посещения: 47 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Хаси-Роси ЕООД   На карта 
ХАСИ-РОСИ ЕООД е фирма създадена през 2021г. и извършва дейност, като независима консултантска компания предлагаща услуги и консултации на нуждаещите се в различни области на ежедневието. Фирмата НЕ извършва дейност като кредитен посредник, кредитен брокер или застрахователен брокер . ХАСИ-РОСИ е базиран в интернет консултант, който помага за бърза връзка на потребителя с услуга или продукт предлаган на пазара в България онлайн. Порталът, интернет страницата webbroker.bg представлява прозорец с много различни видове услуги видими подробно и разбираемо на едно място. Както е видно при посещение на сайта предлагаме място за реклама на наши настоящи и бъдещи партньори във всички сфери на услугите. Порталът е създаден единствено и само с рекламна цел в помощ на потребителят да намери по лесно услугата или продукта от който има нужда или необходимост. Потребителят може да направи същото използвайки някоя интернет търсачка, като принципа е същият. Разликата е, че при нас може ...
Регистриран: 19/06/22 Посещения: 131 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

ХАСИ-РОСИ ЕООД   На карта 
„XasiRosi” е компания предлагаща услуги и консултации в различни области на ежедневието - плащане на битови сметки, застраховки и т.н. „XasiRosi” е компания предлагаща услуги и консултации в различни области При нас ще откриете богата гама мобилни устройства и аксесоари на конкурентни цени.
Регистриран: 03/05/22 Посещения: 154 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Еконт   На карта 
Еконт е българско предприятие за куриерски, логистични и платежни услуги, както и електронна търговия. Предприятието започва своята дейност през 1993 г. в Русе. Превозва пратки на индивидуални и бизнес клиенти и предлага услугите си в България, Гърция, Кипър и Румъния.

Регистриран: 08/11/21 Посещения: 169 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

ProMask   На карта 
ProМask предлага средства за лична защита против вируси и бактерии. В нашия онлайн магазин можете да поръчате предпазни маски за лице с филтър за многократно ползване, както и такива за еднократна употреба. Разгледайте и другите продукти, които предлагаме или се свържете с нас на 0885 901 425, ако имате нужда от консултация
Регистриран: 28/12/22 Посещения: 262 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

FitnesHrani.com   На карта 
FitnesHrani.com е виртуален портал за висококачествени спортни стоки, протеини и хранителни добавки на световноизвестни брандове, които се предлагат на ексклузивни цени.
Регистриран: 09/10/19 Посещения: 439 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Застрахователни брокери-Северна България   На карта 
Застрахователни брокери в Северна България членове на Асоциация на застрахователните брокери в България.
Регистриран: 15/04/22 Посещения: 507 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Калони ООД   На карта 
Калони е счетоводна къща от Русе. 1 Хан Кубрат пл. РКС сграда 4-ти етаж, 4-ти офис
Регистриран: 09/04/22 Посещения: 770 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Щайнер Електроник ЕООД   На карта 
Щайнер Електроник ЕООД е признат партньор в производството на печатни платки и монтаж на електронни компоненти. Като сертифициран производител, нашата мисия е да се ангажираме с успеха на нашите клиенти.
Регистриран: 09/04/22 Посещения: 915 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Фазан АД   На карта 
Предмет на дейност на фирмата: Производство и търговия в страната и в чужбина на чорапи и други плетени изделия. Борсов код: 4F5 / FAZAN Пазар: Алтернативен пазар (BaSE) ISIN: BG11FARUAT13 Сектор: Потребителски стоки БУЛСТАТ: 827182916 Общ брой акции 641 826 Номинал на 1 акция 1.00
Регистриран: 13/06/19 Посещения: 951 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Спарки АД   На карта 
Предмет на дейност на фирмата: Производство и търговия на земеделски, транспортни, пътно-строителни и други машини и съоръжения, лизингова дейност и отдаване под наем. Борсов код: SPV / SPARKY Пазар: Алтернативен пазар (BaSE) ISIN: BG1100091070 Сектор: Потребителски стоки БУЛСТАТ: 117010838 Принадлежност към индекс: - Общ брой акции 12 000 000 Номинал на 1 акция
Регистриран: 10/01/20 Посещения: 413 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Параходство българско речно плаване АД   На карта 
Предмет на дейност на фирмата: Търговско корабоплаване по река, море и свързаните с тях вътрешни водни пътища, превоз на товари по воден път и в комбиниран транспорт, превоз на пътници и багаж, наемане и отдаване на кораби, буксировка и тласкане на плавателни средства и товари, корабно снабдяване, извършване на речни и морски услуги и други помощни търговски и технически дейности, кораборемонт. Борсов код: 5BR / BRP Пазар: Сегмент акции Standard ISIN: BG1100100038 Сектор: Бизнес услуги БУЛСТАТ: 827183719 Принадлежност към индекс: - Общ брой акции 35 708 674 Номинал на 1 акция 1.00
Регистриран: 15/04/22 Посещения: 496 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Фитнес Храни ЕООД   На карта 
Фитнес Храни е най-информативният онлайн магазин за спортни артикули, витамини и хранителни добавки в България. Освен всичко нужно на един активно спортуващ човек, тук ще откриете и богата информация на тема спорт, здраве, хранене и здраве.
Регистриран: 16/04/22 Посещения: 941 Гласували: 2 Оценка: 5.50     Запомни в моя колекция  

Детски дрехи   На карта 
Детски магазин Вълшебство е онлайн магазин за детски дрехи, детски обувки и играчки
Регистриран: 20/10/14 Посещения: 770 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Общини в Русенска област   На карта 
Индекс на общините в Русенска област. Официални сайтове на общините Русе, Сливо поле, Ново село, Ветово, Иваново, Две Могили, Борово, Бяла, Ценово. Карта на Русенска област област.
Регистриран: 08/04/22 Посещения: 1891 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

„Шанс – 99”   На карта 
Транспорт на пътници и транспортни услуги в района на Русе осъществява ШАНС – 99. Нови автобуси извършват междуселищен и градски превоз. Офис: ул. Николаевска 73, телефон: 082824437.
Регистриран: 14/04/22 Посещения: 1329 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

АРЧШПБ   На карта 
Сдружение с нестопанска цел Асоциация на развъдчиците на Черношарената порода в България (АРЧШПБ) със седалище град Русе извършва развъдно-подобрителна работа с крави и млади разплодни животни от Черношарената порода. Дейността на АРЧШПБ обхваща територията на страната, с представителства в 12 града – Русе, Разград, Силистра, Попово, Варна, Добрич, Велико Търново, Враца, Пазарджик, София, Стара Загора и Ямбол. Създаване и поддържане на развъдна книга на Черношарената порода; разработване и прилагане на селекционна програма с цел повишаване на генетичния потенциал на Черношарената порода; изготвяне и организиране изпълнението на индивидуални и групови случни планове, съобразно селекционната програма; Разработване на национални, регионални и индивидуални инвестиционни проекти в областта на животновъдството; Разработване на становища по проекти на закони и други нормативни актове, които имат отношение към развитието на животновъ ...
Регистриран: 13/04/22 Посещения: 2018 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

NRJ Soft   На карта 
NRJ Soft e фирма занимаваща се с монтаж и подръжка на видеонаблюдение от 2006г. Компанията разполага с централен офис в Русе и клонове в градовете Хасково, Плевен и София. Наши основни клиенти са едни от най-известните бизнесив България. Други услуги които предлагаме са системи за автоматизация в производството и контрол на достъпа и работното време. Нашата грижа към детайлите ни правят предпочитан партньор за нашите клиенти.
Регистриран: 09/04/22 Посещения: 998 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

СЕТ ПиСиБи Технолоджи ООД   На карта 
Създадена през 1969 г. като доставчик на военна техника, за почти 40 години от своята дейност СЕТ ПиСиБи Технолоджи ООД, Русе успя да се утвърди като един от големите производители на печатни платки в Европа. Компанията произвежда печатни платки, еднослойни, двуслойни и multilayer, гъвкави и високочестотни платки, High Tg платки, IMS технологии.
Регистриран: 09/04/22 Посещения: 964 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

ТЕРМОТЕХНИКС ЕООД   На карта 
Термотехникс ЕООД е регионален търговски представител на Рувекс АД, единствен вносител за България на водогрейни котли DE DIETRICH и италиански алуминиеви радиатори GLOBAL. Предлага цялостно изграждане на локални отоплителни инсталации, включващо проектиране, доставка, монтаж и сервизно обслужване.
Регистриран: 12/04/22 Посещения: 850 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Б А С-Русе ЕООД   На карта 
произвежда детайли по задание на клиента
Регистриран: 02/02/20 Посещения: 858 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Деница Стар ЕООД   На карта 
Електронен On line магазин и склад на едро за луксозно австрийско, италианско, немско и българско мъжко и дамско бельо. Големи отстъпки за търговци на едро.
Регистриран: 02/02/20 Посещения: 616 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

ЕТ Грация-Елегант   На карта 
Производство на висококачествена дамска конфекция:блузи, поли, панталони и др.
Регистриран: 10/04/22 Посещения: 740 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

BRANCO-METAL   На карта 
Фирмата предлага производство на лентови транспортьори по зададена от клиента дължина и ширина.
Регистриран: 13/09/16 Посещения: 878 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

андрей лалов ет   На карта 
топло изолации по алпийски способ и скеле.
Регистриран: 14/04/22 Посещения: 348 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Евронова ООД   На карта 
Евроновa е създадена през 2000 г. в гр. Русе. Интериорен салон Евронова е разположен в търговски комплекс "Дунав", който се намира на централния градски площад срещу община Русе. В няколко магазина тематично са изложени разнообразни модели мебели и интериорни решения за баня - класически, модерни и дизайнерски. Наши партньори са известни български, италиански, немски и др. производители. Дейността на фирмата е търговия с мебели, обзавеждане на бани, аксесоари, декорация и осветление за дома. В помощ на нашите клиенти екипът ни съставен от дизайнери и консултанти предлагащи идеи, съвети и 3D интериорно проектиране. Евронова е с над 10 годишен опит в търговията с мебели и подови настилки, това ни дава основание да държим на качеството и доброто обслужване.
Регистриран: 15/10/22 Посещения: 916 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

ЕТ Сима Юлзари - Сима - Невена Юлзари   На карта 
Счетоводна къща, абонаментно счетоводно обслужване,консултации
Регистриран: 24/06/05 Посещения: 480 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

БЕТА96 ООД РУСЕ   На карта 
Офис техника, мебели, консумативи. Производство на формуляри.
Регистриран: 14/04/22 Посещения: 384 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

СЕТ АД   На карта 
Създадена през 1969г. като доставчик на военна техника, за почти 40год. от своята дейност СЕТ АД, Русе успя да се утвърди като един от големите производители на печатни платки в Европа. С повече от 1 милион лева инвестиции през последната година, повишаване на капацитета с над 20 % и 350 служители в Русе се произвежда електроника за високите технологии. Над 3000 кг немонтирани, както и монтирани платки напускат всяка седмица завода и се отправят към близо 500 клиента от България и Западна Европа. В сертифицираното по ISO 9001:2000 и UL производство се държи на високото качество. Потвърждение за това са и многобройните доволни клиенти от автомобилната индустрия. 100 % електрически тест по най-нова технология може да се извърши и при най-сложните процесорни платки. Нови безоловни технологии като безоловен HAL, хим. Sn, хим. Ni/Au са практика от години. На разположение на клиентите са и отлично владеещи немски и английски език координатори връзки с клиенти.
Регистриран: 09/04/22 Посещения: 340 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Евелин 93 Еоод   На карта 
Фирмата е специализирана за изпълнение на ВиК услуги
Регистриран: 13/04/22 Посещения: 807 Гласували: 1 Оценка: 2.00     Запомни в моя колекция  

 Уточняващо търсене по име (1), по дума от описанието (2) или на индекс Запазване на маркираните фирми в колекция на текущия потребител
 
 (1)    (2)  
 
 
Навигация Снимки Карта Добави фирма
Брой намерени фирми: 96 Брой страници: 4 Текуща страница: 1     Сайтове     Обекти     Стоки     Лица     Събития
 Google реклами
 
 Google търсене

Google