Ресурсбук Каталог на фирми по категории
  <<<   Регистрация    >>>   

Фирми от Бургас България Разширено търсене  Добави фирма      Покажи текущата карта  
Брой фирми в категорията: 95
      Избрани        Други ресурси:         Сайтове       Обекти       Стоки       Лица       Събития
Авто,мото,вело 
Електро,Енерго,Топло 
Информационни технологии 
Мебели 
Облекла и обувки 
Производители 
Стоки за офиса 
Суровини и материали 
Туризъм 
Фирми на борсата 
Хоби,Свободно време 
Администрация 
Изкуство и култура 
Информация, Реклама 
Медицина и фармация 
Обучение / курсове 
Селско,Горско,Еко 
Стоки за човека 
Техника и оборудване 
Търговия 
Хартии и опаковки 
Храни и напитки 
Банки,Застраховане,Финанси 
Инвестиции. Посредници 
Машини и апарати 
Недвижими имоти 
Партии и организации 
Стоки за дома и бита 
Строителство 
Транспорт 
Услуги 
Химически продукти 

  Фирми фаворити от раздел Каталог на фирми по категории  
    Camera-icon
Фирми в ред обратен на регистрацията По посещения Последно коментирани Снимки на фирмите   Фирмите върху карта

Πoлитpoн Интepнeшънъл EOOД  На карта 

Πoлитpoн Интepнeшънъл EOOД e внocитeл и изĸлючитeлeн пpeдcтaвитeл зa Бългapия нa Aмepиĸaнcĸитe Moтopни Macлa и Дoбaвĸи РОLYТRОN. B Oнлaйн Maгaзин РОLYТRОN пpeдлaгaмe: - Πoлycинтeтични Moтopни Macлa РОLYТRОN ЅАЕ 10W30, РОLYТRОN ЅАЕ 10W40 и РОLYТRОN ЅАЕ 15W40 - Cинтeтични Moтopни Macлa РОLYТRОN ЅАЕ 0W30, РОLYТRОN ЅАЕ 0W40, РОLYТRОN ЅАЕ 5W30, РОLYТRОN ЅАЕ 5W40, РОLYТRОN ЅАЕ 10W30, РОLYТRОN ЅАЕ 10W40, РОLYТRОN Rасіng Тесh ЅАЕ 10W60, РОLYТRОN ЅАЕ 15W40 - Cинтeтичнo мoтoциĸлeтнo мacлo РОLYТRОN Rасіng Тесh 4Т ЅАЕ 10W40 - Tpaнcмиcиoнни мacлa РОLYТRОN 75W80, РОLYТRОN 75W90, РОLYТRОN АТF Dехrоn ІІІ Н - Дoбaвĸa зa Macлo РОLYТRОN МТС - Дoбaвĸa зa Бeнзин и Дизeл РОLYТRОN GDFС - Πpoниĸвaщa Cмaзĸa Cпpeй РОLYТRОN РL - Литиeвa Гpec РОLYТRОN ЕР-2 Texнoлoгичнo нaй-нaпpeднaлитe Cмaзoчни Πpoдyĸти, нayчeн пpoбив в миĸpo-cмaзoчнaтa тexнoлoгия. Eлиминиpaт 95% изнocвaнeтo нa двигaтeля и oбopyдвaнeтo, дpacтичнo нaмaлявaт paзxo ...

Регистриран: 19/11/23 Посещения: 55 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

СМ Травел ООД  На карта 

Туристическа агенция ТравелОн БГ помага в цялостната организацията на хора, които се затрудняват сами да организират своите мечтани почивки и екскурзии извън България. Ние организираме всичко по-бързо, по-евтино и то без грешки, които може да ви струват скъпо при самостоятелна покупка на самолетен билет, резервация в хотел, наемане на кола, застраховка и т.н. Моля посетете нашия сайт и се обадете на посочения телефон за безплатна консултация, ще се радваме да ви помогнем. Ето и нашия сайт.

Регистриран: 08/11/23 Посещения: 27 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Emart.bg - крафт материали и мъниста  На карта 

Ем Арт е онлайн бутик за висококачествени мартеници, хоби и крафт материали и мъниста, които се предлагат на страхотни цени.

Регистриран: 07/10/23 Посещения: 146 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

EvoLife Media - вдъхновяващи истории  На карта 

В EvoLife.bg ще намерите вдъхновяващи истории, мъдрости, притчи, цитати и съвети от интересни личности, за да допринесем за развитието стила на живот. Много хора се чувстват в капан от живота, който водят и искат, но не могат да променят курса. Те се чувстват разочаровани, самотни, обезкуражени, непълноценни или просто отегчени. Познати ли са ви някой от тези чувства? На мен със сигурност. Създадох EvoLife.bg , не защото имам отговорите на всички тези въпроси, а да споделя моята история с надеждата, че тя ще помогне и на други хора. Кратката версия на тази история е, че знам какво е да си нещастен и да плаваш през живота без конкретна цел и посока… Моят призив дойде през 2012г., когато получих новината, че ще ставам баща. Тази новина беше като катализатор за мен да започна процес на промяна за себе си и за това какъв искам да бъда, каква всъщност е моята Мисия в живота. ...

Регистриран: 10/10/23 Посещения: 611 Гласували: 18 Оценка: 6.00       Запомни в моя колекция  

Джия България  На карта 

Djia.bg е фирма за висококачествени плочки, фаянс и обзавеждане за баня на доказани италиански производители, които се предлагат на невероятни цени.

Регистриран: 10/10/23 Посещения: 634 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

ЕТ Нина-66. Aнглийски език за деца  На карта 

Aнглийски език за деца, ученици и възрастни, малки групи -обучение срещу ваучери по програмата”Ваучери за заети лица”на АЗ-три нива на обучение-300 учебни часа(50% съфинансиране от страна на курсиста). Програмата е за хора със средно образование без ограничение на възрастта или за хора навършили 55 години с висше образование! -групово и индивидуално обучение,подготовка за матура -сертификатни курсове-FCE,CAE,CPE/обучение-TOEFL,IELTS -фирмено(корпоративно)обучение за фирми и компании -достъпни такси и разсрочено плащане Английски език за възрастни организира обучение по английски език за възрастни - нива от Elementary до Advanced(A1-C1). Обучението се провежда в удобно за курсистите време като може да се избира между дневна,вечерна или съботно-неделна форма на обучение и продължава 3 месеца. Общ хорариум за всяко ниво-100 учебни часа.

Регистриран: 10/10/23 Посещения: 584 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Марти Мар - бързооборотни стоки  На карта 

„МАРТИ МАР” ЕООД се гордее, че е една от най-добрите дистрибуторски фирми за бързооборотни стоки (безалкохолни и алкохолни напитки, минерални води, хранителни продукти, консумативи), защото доставя качествена продукция в максимално бързи срокове. Дейността на фирмата е насочена към: магазини, супермаркети, ресторанти, барове, хотели, детски центрове и градини, кетъринг фирми. Обслужва търговски обекти, но също така е на разположение да снабдява частни празненства, балове, сватби, партита. Екипът на „Марти Мар” е обучен да поставя на приоритетно място крайния клиент и работи усилено, за да поддържа лидерското място в своята пазарна ниша. Мениджмънтът на фирмата се стреми да стимулира своя персонал, за да постига изключителни резултати.

Регистриран: 10/10/23 Посещения: 650 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Onfire.bg - Изгодни почивки  На карта 

Изгодни почивки за теб и цялото семейство. Разнообразие от дестинации в Гърция, на планина и море

Регистриран: 28/12/18 Посещения: 612 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Соло - маркови обувки  На карта 

Обичате стилните маркови обувки, но смятате, че не можете да си позволите подобен разкош? В интернет пространството има едно място, в което вашата мечта се превръща в реалност. Соло е електронен магазин, в който са представени най-актуалните в момента мъжки и дамски обувки, наред с чудесни детски модели на водещи европейски и световни марки. Тук ще попаднете на изобилие от стилни чанти и спортни раници, чиито цени със сигурност ще ви очароват.

Регистриран: 11/10/23 Посещения: 452 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Onyxman - мъжка мода  На карта 

Ако държите да изглеждате винаги на висота, независимо дали спортувате, забавлявате се с приятели или ви предстои важна среща, то мястото, от което пазарувате своите дрехи е от огромно значение. Електронен магазин за мъжка мода Onyxman е сред магазините, в които всяка покупка е повод за задоволство. Тук се предлагат най-актуалните решения в мъжката мода под формата на качествено марково облекло. Открийте подходящите дрехи, аксесоари и обувки, без да мислите за цените – тук те са невероятно изгодни.

Регистриран: 11/10/23 Посещения: 649 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Бляк сии брокерс ЕООД  На карта 

Член на Асоциация на застрахователните брокери в България

Регистриран: 26/03/18 Посещения: 297 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Imago Boutique  На карта 

Imago Fashion - моден онлайн бутик създаден за жени, които обичат мода и търсят свой уникален стил. Ние предлагаме дамски облекла за свободни духове и романтици. Да погледнем в нашия сайт. Сигурни сме, че ще ви харесва нашата колекция на парти рокли, ежедневни рокли, бикини, връхни облекла, сладки блузи и панталони, цветове, принтове и много друго! Клиентка на Imago Fashion е модерна, и всички наши красиви дамски облекла са внимателно подбрани, за да покажат нейната женственост и увереност. Така че защо да изберете Imago Fashion пред други модни бутици? На първо място, ние имаме безплатна експресна доставка за всяка поръчка над 50 BGN направена в България. На второ място, ние сме ангажирани да имаме нови свежи стилове за всяка седмица. Imago Fashion се гордее да осигурява високо качествени облекла онлайн за всеки ден на едно момиче.

Регистриран: 15/03/17 Посещения: 1181 Гласували: 2 Оценка: 2.00       Запомни в моя колекция  

Пчеларска ферма Кошерът  На карта 

Ние сме наследствени пчелари, които от 30 години се занимават професионално с този занаят. Постоянно се стремим да усъвършенстваме и модернизираме нашето стопанство, като грижата за пчелите и тяхното благоденствие е винаги на първо място. Разполагаме с над 300 пчелни семейства пръснати на 8 пчелина, намиращи се в горите на Странджа планина и Еркесията. Това ни позволява да вадим различни видове екологично чист мед, а също така и прашец, клей и пчелно млечице. За нас качеството е на първо място, затова и всички наши продукти са изследвани в оторизирани лаборатории и притежават сертификат за качество. В "Кошерът" ще намерите голямо разнообразие от пчелни продукти, голяма част от които няма никъде другаде в Бургас. Предлагаме различни видове пчелен мед, като всяка година се стремим да увеличим това разнообразие. В магазина ще намерите още перга, пчелен прашец, пчелно млечице, прополис (пчелен клей), пчелен восък, восъчни свещи, медени питки, восъчни пластири, разнообраз ...

Регистриран: 13/06/19 Посещения: 1119 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

ЛИК ООД - професионално почистване  На карта 

Фирма ЛИК ООД извършва професионално почистване на жилищни и бизнес сгради на територията на цялата Бургаска област.

Регистриран: 12/10/23 Посещения: 1092 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Черноморски Холдинг АД  На карта 

Предмет на дейност на фирмата: Придобиване, управление, оценка и продажба на участия в български и чуждестранни дружества, придобиване, оценка и продажба на патенти, отстъпване на лицензии за използване на патенти на дружества, в които холдинговото дружество участва; финансиране на дружества, в които холдинговото дружество участва. Борсов код: 5L3 / NEFTHL Пазар: Алтернативен пазар (BaSE) ISIN: BG1100069985 Сектор: Холдинги БУЛСТАТ: 102192707 Общ брой акции 2 289 147 Номинал на 1 акция 4.00

Регистриран: 15/04/22 Посещения: 1714 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Трансстрой-Бургас АД  На карта 

Предмет на дейност на фирмата: Строителство, реконструкция, модернизация, основен и текущ ремонт на ж.п. линии; строителство и ремонт на контактни мрежи в железопътния и градски транспорт; изграждане на всички видове строителни обекти на безопасността на движението и екологията; изграждане на комуникационни обекти; строителство и ремонт на автомобилни пътища и техните инженерни съоръжения; изграждане и модернизиране на летища, пристанища. Борсов код: 3TU / TRANB Пазар: Алтернативен пазар (BaSE) ISIN: BG11TRBUAT16 Сектор: Строителство и инфраструктура БУЛСТАТ: 102003626 Принадлежност към индекс: - Общ брой акции 87 714 Номинал на 1 акция 1.00 Адрес: ул. Успенска 8

Регистриран: 15/04/22 Посещения: 476 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Слънчев Бряг Холдинг АД  На карта 

Предмет на дейност на фирмата: Придобиване, управление, оценка и продажба на участия в български и чуждестранни дружества, придобиване, управление и продажба на облигации, придобиване, оценка и продажба на патенти, отстъпване на лицензии за използване на патенти на дружества, в които холдинговото дружество участва. Борсов код: 6SV / HSLB Пазар: Алтернативен пазар (BaSE) ISIN: BG1100060984 Сектор: Холдинги БУЛСТАТ: 102184240 Принадлежност към индекс: - Общ брой акции 386 538 Номинал на 1 акция 1.00

Регистриран: 15/04/22 Посещения: 539 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

ЗСК-Лозово АД. Строителни конструкции  На карта 

Предмет на дейност на фирмата: Производство, транспорт и монтаж на строителни конструкции и изделия; строителна и търговска дейност. Борсов код: 3ZO / LOZOV Пазар: Алтернативен пазар (BaSE) ISIN: BG11ZSBUAT17 Сектор: Индустриални стоки и материали БУЛСТАТ: 812116757 Общ брой акции 91 168 Номинал на 1 акция 1.00 Адрес: Северна промишлена зона

Регистриран: 16/10/23 Посещения: 616 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Крест - ленти и пасти за избелване  На карта 

Онлайн магазин за ленти и пасти за избелване. Лентите Crest са фини и покрити с гел за избелване, направени в съотвестствие с особеностите на зъбите. Резултатът от лентите се определя от много фактори. Първите резултати се появяват след няколко дни.

Регистриран: 04/11/23 Посещения: 979 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Правен поглед  На карта 

Praven-Pogled.eu е сайт, който служи за образоване на българските млади юристи. Всички те могат да открият най-полезната информация в сайта. Ние, създателите, се надяваме www.praben-pogled.eu да е много полезен на посетители и студенти по право.

Регистриран: 09/04/22 Посещения: 657 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Евро Консулт Петков  На карта 

Евро Консулт Петков ЕООД е българска консултантска компания, която е готова да помогне на нашите клиенти при подготовка, кандидатстване, отчитане и управление на проекти финансирани с европейски средства. Благодарение на нашия силно мотивиран и всеотдаен екип от професионалисти, ние сме способни да предложим бързи, достъпни и сигурни услуги, които да помогнат на нашите клиенти при подготовка, кандидатстване и управление на европейски проекти. Нашата мисия - подпомагане на българските граждани в осъществяване на техните идеи чрез предоставяне на консултантски услуги базирани на отговорност, професионализъм, морал и почтеност. Нашата визия - доверен и сигурен партньор на българските физически и юридически лица при реализиране на проекти. Нашите принципи - в работата си, безусловно и неотклонно , се ръководим от принципи и ценности като отговорност, професионализъм, морал и почтеност.

Регистриран: 14/04/22 Посещения: 661 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Евро Консулт Петков ЕООД  На карта 

Евро Консулт Петков ЕООД има удоволствието да Ви предложи онлайн курсове, бизнес семинари и консултантски услуги при кандидатстване, управление и отчитане на проекти по оперативни програми. Екипът ни от професионалисти ще Ви помогне максимално бързо и лесно да се ориентирате как да изберете правилната програма и мярка при кандидатстване по европейските програми.

Регистриран: 09/04/22 Посещения: 1086 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Счетоводна къща СТАРС ООД  На карта 

к-с Лазур, бл. 16, вх. Б, ет. 10 056/ 2 08 70; 088 776 447 Водеща фирма в бранша. Извършва регистрация на фирми, абонаментно счетоводно обслужване, данъчни консултации и всички други счетоводни услуги.

Регистриран: 09/04/22 Посещения: 883 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Общини в Бургаска област  На карта 

Индекс на общините в Бургаска област. Официални сайтове на общините Бургас, Камено, Средец, Карнобат, Сунгурларе, Айтос, Руен, Поморие, Несебър, Созопол, Царево, Малко Търново. Карта на Бургаска област област.

Регистриран: 08/04/22 Посещения: 2481 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Лукойл България ЕООД  На карта 

Лидер в дистрибуцията на български горива, полимери и нефтохимикали с европейско качество. В своите над 220 бензиностанции, веригата "ЛУКОЙЛ" предлага висококачествени продукти, отлично обслужване и комфорт. Контакти "Лукойл България" ЕООД бул. "Тодор Александров" 42 1303 София, България Централа: /+359 2/91 74 100 Факс: /+359 2/962 22 28 Пресслужба: /+359 2/ 91 74 316

Регистриран: 14/01/23 Посещения: 1380 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

АТАН ООД - мъжко,дамско и детско плетиво  На карта 

Атан ООД е специализирано в производството на мъжко, дамско и детско плетиво. Продуктовата гама е доста разнообразна - пуловери, жилетки, поло, блузони, шалове, шапки и т.н.

Регистриран: 07/11/23 Посещения: 1144 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Нимекс Турс  На карта 

Агенция Нимекс турс организира незабравими туристически пътувания до известни и не толкова популярни дестинации в България. Разполагаме с богато многообразие от услуги - пътувания по черноморието, планинските курорти, семейни и индивидуални ваканции, Бизнес туризъм и посещения на СПА – центрове. Организираме круизи, самолетни и автобусни програми до Океания, Южна Америка, Близкия Изток, Африка, Европа и други континенти. Качество, отлични цени и уникални емоции Ви гарантира нашата фирма.

Регистриран: 14/04/22 Посещения: 749 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Български Авто Съюз ООД  На карта 

Уебсайт autounion бг оферираме и на най-добри цени курсове за шофьори в цяла България.

Регистриран: 12/04/22 Посещения: 1451 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Агенция Гея - Стефка Димитрова  На карта 

ГЕЯ - СТЕФКА ДИМИТРОВА е траурно бюро в гр. Бургас. Пълно организиране на погребения – кремация, подсигурен транспорт в страната, репатрация. Озеленяване на гробното място. Изработка и слагане на паметни плочи. Провеждане на помени. Търсете ни по всяко време: Бургас, Гробищен парк, вход откъм бензиностанция Петрол, Тел: 056 861 427, 0887 013511, 0895 777833.

Регистриран: 09/04/22 Посещения: 779 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Тишина Р. Черкезова - Погребални услуги  На карта 

Погребални услуги по всяко време на денонощието извършва агенция "Тишина - Р. Черкезова". Ние ще се погрижим за подготовката на погребение или помен на Ваш близък. Покриваме всички дейности свързани с траурния ритуал – поръчка на паметник, дървена рамка, почистване на гроба, транспорт в страната и извън нея. Нашите специалисти ще отговорят на въпросите Ви и ще са до Вас в този труден момент. Адрес: гр. Бургас, Централен вход – Гробищен парк, 056/ 88 32 24, 0889 21 58 91, 0897 68 71 05. www.agenciatishina.com

Регистриран: 08/11/23 Посещения: 429 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  


 Запазване на маркираните фирми в колекция на текущия потребител
 
 
 
 Уточняващо търсене по име (1), по дума от описанието (2) или на индекс
 
 (1)    (2)  
 
Навигация Снимки Карта Добави фирма
Брой намерени фирми: 95 Брой страници: 4 Текуща страница: 1     Сайтове     Обекти     Стоки     Лица     Събития
 Google реклами
 
 Google търсене

Google