Ресурсбук Каталог на фирми по категории
  <<<   Регистрация    >>>   

Фирми от Плевен България Разширено търсене  Добави фирма      Покажи текущата карта  
Брой фирми в категорията: 39
      Избрани        Други ресурси:         Сайтове       Обекти       Стоки       Лица       Събития
Авто,мото,вело 
Електро,Енерго,Топло 
Информационни технологии 
Мебели 
Облекла и обувки 
Производители 
Стоки за офиса 
Суровини и материали 
Туризъм 
Фирми на борсата 
Хоби,Свободно време 
Администрация 
Изкуство и култура 
Информация, Реклама 
Медицина и фармация 
Обучение / курсове 
Селско,Горско,Еко 
Стоки за човека 
Техника и оборудване 
Търговия 
Хартии и опаковки 
Храни и напитки 
Банки,Застраховане,Финанси 
Инвестиции. Посредници 
Машини и апарати 
Недвижими имоти 
Партии и организации 
Стоки за дома и бита 
Строителство 
Транспорт 
Услуги 
Химически продукти 

  Фирми фаворити от раздел Каталог на фирми по категории  
    Camera-icon
Фирми в ред обратен на регистрацията По посещения Последно коментирани Снимки на фирмите   Фирмите върху карта

Zoom-Clean.eu   На карта 
Зум Клийн е фирма за автовишки под наем и почистване на домове, щори, мрамор и гранитогрес в София, която работи с качествени препарати и техника на ниска цена.
Регистриран: 09/04/22 Посещения: 189 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Crazy Kids   На карта 
Мода, Дизайн и Качество - това са нещата, които предлагаме на щастливите родители, които се доверяват на нашият прецизен избор и умения при предлагането на Бебешки, Детски дрехи и обувки, а също така и дрехи и обувки за млади Дами и Господа до 16 години.
Регистриран: 12/06/19 Посещения: 350 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Биг Брокер   На карта 
Член на Асоциация на застрахователните брокери в България
Регистриран: 26/03/18 Посещения: 392 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Владекс ООД   На карта 
Фирма Владекс ООД град Плевен е създадена през 1998 година, с предмет на дейност търговия на едро и дребно с компоненти за водопроводни и отоплителни инсталации, оборудване за бани, камини и печки. Основни принципи на фирма “Владекс”ООД са коректността, взаимното уважение и лоялността към клиентите и доставчиците. Дълготрайни търговски отношения поддържа със следните партньори: -„Прити-95”ООД – Лясковец – камини и печки; - „Корадо”АД – Стражица – стоманени панелни радиатори; - „Елдоминвест”ООД – Варна – бойлери, готварски печки, слънчеви колектори; - „Теси”ООД – Шумен – бойлери, конвектори, слънчеви колектори ; - „Елдом-микс”АД – Провадия – проточни бойлери, електрически скари. Във връзка с продажбата на камини , печки и котли, фирмата изгражда отоплителни инсталации, съобразени с желанията на клиента за постигане на необходимия интериор, уют и топлинен комфорт. Има реализирани множество такива, предназначени за еднофамилни къщи и малки търговски обекти. Банкова см ...
Регистриран: 11/06/19 Посещения: 813 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

ХЕЛПЪР-БГ ЕООД   На карта 
ХЕЛПЪР-БГ ЕООД е фирма специализирана в електронната търговия. Нашата цел е да Ви предложим най-качествената и евтина стока от чужбина. Наши партньори са EasyPay, Еконт и УниКредит Булбанк, с чиято помощ поръчката и финансовите транзакции се осъществяват много лесно и сигурно. Интересите на клиентите са наш приоритет, затова ще Ви предоставим информацията, която Ви е необходима, за да Ви помогнем в избора на нужния продукт. Сайтовете, от които можете да изберете продукт и да ни ИЗПРАТИТЕ линк са: www.amazon.co.uk www.sportsdirect.com www.aliexpress.com www.minideal.net www.mandmdirect.com www.everything5pounds.com www.tesco.com www.clothingattesco.com www.ebay.co.uk
Регистриран: 07/01/20 Посещения: 570 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Стар Медия ЕООД   На карта 
Фирма Стар Медия ЕООД с адрес на управление гр.Плевен, ул. Коста Х.Пакев 7 е специализирана в продажбата на маркови часовници. Всички продукти, които се предлагат в нашия магазин, се доставят от официалните представители на съответната марка и са с гарантиран произход и придружени с две годишна международна търговска гаранция, предоставена от производителя.
Регистриран: 13/04/22 Посещения: 580 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Мизия-96 АД   На карта 
Предмет на дейност на фирмата: Производство и търговия на шивашки изделия. Борсов код: 5MF / MIZA Пазар: Алтернативен пазар (BaSE) ISIN: BG11MIPLBT18 Сектор: Потребителски стоки БУЛСТАТ: 114057215 Принадлежност към индекс: - Общ брой акции 70 229 Номинал на 1 акция 1.00 Адрес: ул. Българска авиация № 7
Регистриран: 10/07/19 Посещения: 332 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

РПК Наркооп Плевен   На карта 
Електронен магазин Наркооп Плевен. В него можете да откриете мебели, пособия за уценици,прибори за хранене,аксесоари за дома, спални комплекти, бельо и халати, и полезни неща за Вашия дом.
Регистриран: 12/06/19 Посещения: 876 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Вега АД   На карта 
Предмет на дейност на фирмата: Производство на обувки и кожено-галантерийни изделия. Борсов код: 4V8 / VEGA Пазар: Алтернативен пазар (BaSE) ISIN: BG11VEPLAT12 Сектор: Потребителски стоки БУЛСТАТ: 114075672 Общ брой акции 12 298 Номинал на 1 акция 4.10 Адрес: ул. "Вит" №1
Регистриран: 10/07/19 Посещения: 310 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Вапцаров АД   На карта 
Предмет на дейност на фирмата: Участие в други дружества или в тяхното управление, придобиване, управление, оценка и продажба на участия в български и чуждестранни дружества, придобиване, управление и продажба на облигации, придобиване, оценка и продажба на патентни и търговски марки, отстъпване на лицензни и търговски марки за използване на патенти и тьрговски марки на дружества, в които холдинговото дружество участва, финансиране на дружества, в които холдинговото дружество участва. Борсов код: 4V4 / VAP Пазар: Алтернативен пазар (BaSE) ISIN: BG11VAPLAT16 Сектор: Холдинги БУЛСТАТ: 824105277 Общ брой акции 500 000 Номинал на 1 акция 1.00 Адрес: ул. Гривишко шосе 6
Регистриран: 15/04/22 Посещения: 221 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

ММН Електрик   На карта 
ММН Електрик извършва проектиране и изграждане на системи за електроуправление на машини и съоръжения: проектни решения, принципни схеми, програмно обезпечаване, изграждане на инсталация, пуск и настройка, експлоатационна документация, изграждане на силови инсталации.
Регистриран: 19/01/20 Посещения: 767 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Вълковстрой Инженеринг ООД   На карта 
Вълковстрой Инженеринг ООД е една от най-качествените в търговията на строителни материали и такива от дърво в Плевен и района. Ние предлагаме най-многообразни строителни услуги, като сред тях са саниране на сгради, поставяне на хидроизолация, ремонт на покриви, строежи на груб етап, вътрешни ремонти. Във фирмата ще намерите качествена работна ръка, а най-използваните строителни материали са едни от най-добрите на пазара. Доверете се на специалистите с богат опит!
Регистриран: 13/04/22 Посещения: 542 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Цветето ЕООД   На карта 
Онлайн магазин за всякакви цветя с най-богато разнообразие. Опознайте видовете градински и стайни цветя при нас. хубавите и на най-достъпна цена за всички населени места.
Регистриран: 16/04/22 Посещения: 797 Гласували: 2 Оценка: 5.50     Запомни в моя колекция  

Общини в Плевенска област   На карта 
Индекс на общините в Плевенска област. Официални сайтове на общините Плевен, Долни Дъбник, Червен бряг, Искър, Долна Митрополия, Пордим, Гулянци, Никопол, Белене, Левски. Карта на Плевенска област област.
Регистриран: 08/04/22 Посещения: 1585 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Модус Ресурс ООД   На карта 
Модус Ресурс е лицензирана агенция по управление на човешки ресурси. Създадена, за да помага на своите клиенти за постигането на една от най-важните цели на всяка организация - професионално управление на най-важния ресурс на една компания – човешкия. „Модус Ресурс” ООД е млада, но динамично развиваща се организация, в чиято основа лежи принципа, заложен в думите на великия сириец от Антиохия - Сир, а именно „Доброто мнение на хората е по-надежно от парите”.
Регистриран: 14/04/22 Посещения: 429 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Лесоламинат-груп ЕООД   На карта 
Предлага ламинирани ПДЧ, фасониран дървен материал, фазери, дунапрени, кухненски термоплотове, материали за производството на интериорни врати с безплатна доставка за регионите на Плевен, Свищов и Сандански.
Регистриран: 14/04/22 Посещения: 382 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

ЕКОТЕХ   На карта 
Фирмата е производител на машини за производство на пластмасови опаковки по безотпадна технология. Произвеждаме също и пластмасови чашки за еднократна употреба с различни размери. Възможно производство на пластмасови чаши /опаковки/ по проект на клиента.
Регистриран: 12/04/22 Посещения: 585 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

НССИС   На карта 
Национално Студентско Сдружение за Интеграция и Сътрудничество е неполитическа, неправителствена организация специализирана в посредничеството на български студенти и млади специалисти за участието им в международни студентски бригади и стажове в Европа, САЩ, Австралия, Нова Зеландия и Южна Африка.
Регистриран: 12/04/22 Посещения: 696 Гласували: 2 Оценка: 5.50     Запомни в моя колекция  

ЕМА ООД   На карта 
Доставка на вестникарска, офсетова, принтерна, етикетни и копирна хартия, внос от Русия, Финландия и Словакия. Предлага санитарно-хигиенни хартии (тоалетна хартия, салфетки, носни кърпички, пликове, натронова хартия, опаковки). Притежава цех за форматиране на хартия. Разполага със складови наличности в София, Плевен, Варна, Бургас, Горна Оряховица, Русе, Враца и Хасково.
Регистриран: 02/05/22 Посещения: 882 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

ТРАНС ЕТ   На карта 
Опаковки и опаковъчна техника.
Регистриран: 12/04/22 Посещения: 423 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

ОФ СВЕЖЕСТ   На карта 
Химическо чистене и пране.
Регистриран: 09/04/22 Посещения: 474 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

SKIN SECRETS   На карта 
Дерматакозметичен салон SKIN SECRETS предлага последните достижения на естетичната медицина в комфортна обстановка с идеална локация в град Плевен. Единствено при нас ще получите истинска фотоепилация и фотоподмладяване- с IPL PULSAR. Предлагаме процедури за грижа за кожата на изплащане при цена над 200 лева.
Регистриран: 13/04/22 Посещения: 617 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

КАМЕНИНА ЕАД   На карта 
Производство на огнеупорни и киселинноупорни изделия. Камениниви тръби, киселиноустойчиви изделия, огнеупорен и каменинов шамот, топло, звуко и хидроизолационни изделия, реализацията им и външнотърговска дейност. Каменинови тръби, специални части, киселинноустойчиви материали, изолационни пана, смола и др.
Регистриран: 13/04/22 Посещения: 352 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

КАРАБУЛЕВ ООД   На карта 
Производство на функционално детско-юношеско обзавеждане, офис мебели и кухни. Производство на дървена дограма за стъклопакет и вътрешни врати.
Регистриран: 13/04/22 Посещения: 582 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

ЧИСТОТА ЕООД   На карта 
Лятно и зимно почистване и поддържане на населени места и пътища, комунални и транспортни услуги.
Регистриран: 24/05/17 Посещения: 310 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

СОРТОВИ СЕМЕНА АД   На карта 
Производство на семена и посадъчен материал.
Регистриран: 10/04/22 Посещения: 442 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

КОМПЛЕКТСТРОЙ ЕООД   На карта 
Комплексно строителство и ремонт на всички видове производствени и жилищни сгради.
Регистриран: 09/04/22 Посещения: 540 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ ЕАД   На карта 
НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ ЕАД поддържа и експлоатира държавния хидромелиоративен фонд за улавяне, съхранение, разпределение и реализация на вода за напояване на земеделски култури, като с част от стопанисваните съоръжения доставя вода за промишлени нужди в т.ч. условно чисти води за ВиК оператори. факс: 064/822128
Регистриран: 10/04/22 Посещения: 509 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

ДЪРЖАВНО ГОРСКО СТОПАНСТВО ПЛЕВЕН   На карта 

Регистриран: 13/04/22 Посещения: 477 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

СТРОЙПРОДУКТ ЕООД   На карта 
Жилищни и обществени сгради
Регистриран: 09/04/22 Посещения: 320 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

 Уточняващо търсене по име (1), по дума от описанието (2) или на индекс Запазване на маркираните фирми в колекция на текущия потребител
 
 (1)    (2)  
 
 
Навигация Снимки Карта Добави фирма
Брой намерени фирми: 39 Брой страници: 2 Текуща страница: 1     Сайтове     Обекти     Стоки     Лица     Събития
 Google реклами
 
 Google търсене

Google