Ресурсбук България. Данни за избрана фирма

 

Винопроизводители

Индекс на винопроизводителите в България. Винарски изби. Качествени вина и ракии от червени и бели сортове грозде. Масови вина, сортови вина, резерви и специални селекционни вина.

Изби за отлежаване на напитките и модерни дегустационни за организирани туристически посещения. Винени сортове като шардоне, мускат отонел, червен мискет, мавруд, рубин, каберне совиньон и мерло.

Висококачествени вина се произвеждат от Совиньон Блан, Шардоне, Мускат Отонел и Траминер, a червените са направени от Каберне Cовиньон, Мавруд и Мерло.

Вина трапезни наливни; гроздова ракия; дестилати; вина стабилизирани бутилирани; високоалкохолни напитки: уиски, гроздова ракия, бренди, водка, напитки.

Широка мелнишка лоза, мелник 55, руен, каберне совиньон и мерло.

Внос и дообработка на коркови тапи.

Други подобни ресурси
Лица:     Химия
Стоки:    Храни и напитки
Сайтове: Храни и напитки


 
  Снимки от фирмата или реклама на "Храни и напитки"
 
 
Линкове към Винопроизводители
 
F730 ВИНПРОМ - СОФИЯ ЕАД Храни и напитки София Виж  ~  
Стабилизиране и бутилиране на вино, ракии и производство на високо алкохолни напитки. Експорт на водки, вина и високо алкохолни напитки.
F266 Домейн Бойар АД Храни и напитки София Виж  ~  
F1046 Винарска къща Рачев и син Храни и напитки София Виж  ~  
Винарска къща ''Рачев и син'' е може би най-малкият производител на вино в България. Годишното им производство варира между три и пет хиляди бутилки. Създадена е през 2000 г., след като семейство Рачеви купуват 40 дка лозя в с. Хърсово, близо до Мелник, засадени със сортовете широка мелнишка лоза, мелник 55, руен, каберне совиньон и мерло.
  ВИНПРОМ КАРНОБАТ
Винпром Карнобат е водещ български производител на вина и ракии с над 50-годишна история. Разположен в район с многовековни традиции в областта на лозарството и винарството, днес винзаводът е един от най-модерните в страната. През 2003 г. с помощта на европейската програма САПАРД са изградени нови мощности за преработка на грозде, производство и бутилиране на вино и ракия. Оборудвани са специални изби за отлежаване на напитките и модерни дегустационни за организирани туристически посещения. През последните години Винпром Карнобат реализира мащабна инвестиционна програма за създаване на ...
  Винпром Черноморско злато-Поморие
Фирмата разполага със складова база намираща се на бул. Ботевградско шосе №247, където се подържа богат асортимент от над 4000 артикула висококачествени български и вносни напитки. Коректността, изключително богатото портфолио и добре изградената дистрибуторска мрежа правят С и Д Комерсиал ООД предпочитан и надежден партньор за Вашия бизнес
F4746 Тракийска винарска изба Памидово Храни и напитки София Виж  ~  
Производство и търговия с червени вина - Каберне совиньон, Мерло, Мавруд и дестилати, бутикови серии.
F501 ВИНПРОМ - СЕРВИЗ ПОРТУГАЛИЯ - КОРК АД Коркови тапи София Виж  ~  
Внос и дообработка на коркови тапи.
F430 ВИНИМПЕКС ЕАД Износ на вино София Виж  ~  
Износ на вино и спиртни напитки произведени от завод ''Менада'' - Ст. Загора, винарска къща ''Сакар'' - Любимец и експортен агент за други винопроизводители.
F4022 ЛОВИКО Храни и напитки Сухиндол Виж  ~  
ЛОВИКО СУХИНДОЛ е пряк приемник на най-старата лозаро-винарска кооперация в България, основана през 1909 година. Понастоящем нашата компания е един от най-значимите фактори в българското винарство. Годишното ни производство надвишава 5 милиона литра, като около 50% от продукцията е предназначена за износ в десетки държави по целия свят. Винарна ЛОВИКО СУХИНДОЛ се намира в северния лозарски район на България и се числи към регион Дунавска равнина. Специализирана е в производството на качествени вина и ракии от червени и бели сортове грозде. Виненият асортимент е много широк и покрива ...
  Винекс Славянци АД
Винекс Славянци е сред най-авторитетните винопроизводители в България. В исторически план корените на дружеството минават под различна организационна форма и стигат до далечната 1898 г. От своето основаване до днес предприятието се занимава с производство на вино и ракия в района на Сунгурларската долина, част от Южен лозаро-винарски регион. Успехът се дължи на съчетаването на традиции и модерни технологии.
  ЛВК Винпром АД Търговище
ЛВК-Винпром Търговище произвежда бели и червени вина с гарантиран произход, шампанско, подсилени вина и спиртни напитки. Винарната има четири бутилиращи линии с капацитет 16 000 бутилки на час. Ние сме способни да преработим 20 000 тона годишно. Нашите висококачествени вина се произвеждат от Совиньон Блан, Шардоне, Мускат Отонел и Траминер, a червените са направени от Каберне Cовиньон и Мерло.
F731 ВИНЗАВОД - АСЕНОВГРАД ЕАД Храни и напитки Асеновград Виж  ~  
Изкупуване на грозде и плодове за промишлена преработка. Производство на вина, ракии, др напитки и продукти на вин. промишленост, бутилиране, транспорт и търговия в страната и чужбина. Вина трапезни наливни; гроздова ракия; дестилати; вина стабилизирани бутилирани за вътр. пазар и износ; високоалкохолни напитки: уиски, гроздова ракия, бренди, водка, напитки.
F502 ВИНПРОМ - ШУМЕН ЕООД Производители Шумен Виж  ~  
Производство на вино и спиртни напитки.
F3249 МЕНАДА АД Вино, оцет Стара Загора Виж  ~  
Преработка на грозде, производство и търговия с вина и високоалкохолни напитки, винен оцет и др. Винарски изби в с. Оряховица и Стара Загора за отлежали вина с деклариран географски произход. Експорт за Великобритания, Бенелюкс, Норвегия, Финландия, САЩ, Канада, Русия, Германия и др.
F3416 Шато руко АД Винарска изба Ямбол Виж  ~  
Винарска изба Шато Руко, с. Хаджидимитрово
W70759 Храни и напитки Фирми Раздел Виж  ~  
W70760 Храни и напитки Сайтове Раздел Виж  ~  
W70761 Храни и напитки Стоки и услуги Раздел Виж  ~  
  Индекс храни и напитки
Главен индекс фирмите, произвеждащи и/или доставящи храни и напитки. Хляб и хлебни изделия. Хранителни стоки. Машини за хранителната промишленост. Плодове, зелечуци, консерви и туршии. Сладкарски и захарни изделия. Алкохолни и тютюневи изделия. Безалкохолни напитки. Пчелен мед. Бира.
 
  Контакти
 
  Лице за контакти:  
  Телефон   -
  E-Mail  -
  WEB Site  //hib.multimedia.bg/hib_web.dll/SitPort?Map=1&Cat=13
 
  Адресни данни
 
  Област: Пловдивска
  Община: Пловдив
  Населено място: Пловдив
  Адрес:
  Пощ.код/кутия: /
 
  Идентификация
 
  Тип на фирмата: Храни и напитки
  Подтип на фирмата:
  Булстат:  
 
Стоки и услуги доставяни от фирмата
Код Име на стоката Производител Мярка Количество Цена Детайли
387 Вино Винопроизводители Литър 1 10 Виж : 1274
 
  
 
НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 
  Задай въпрос, добави коментар >>>   Отвори формата за текст  
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6      
 
  Брой посещения:  1422       Гласували:  0     Оценка:  0.00                Последна редакция:   17/07/17

Google