Ресурсбук България. Данни за избрана фирма

 

Доставчици на персонални компютри

Доставка, инсталация и обслужване на компютърна, периферна и комуникационна техника, информационна сигурност, наблюдение на околната среда, корпоративни системи за цифров подпис, системи за структурно окабеляване, проектиране и изграждане на изчислителни центрове, разработка на отделни модули и цялостни автоматизирани системи за информация и управление, интегрирани решения.

Асемблиране, продажба, гаранционно и следгаранционо обслужване на настолни и преносими компютри, сървърни системи, периферия, мултимедия и други.

Компютърна техника за изграждане на съвременни, гъвкави и функционални системи за нуждите на различни видове клиенти. Видеонаблюдение - предлагаме всички видове услуги съпътстващи изграждането на системи за видеонаблюдение - изготвяне на проект, доставка на оборудване, изграждане, обучение за работа със системата, гаранционна и следгаранционна поддръжка.

Продажба и сервиз на компютри и принтери. Локални мрежи, периферия, офис техника, сервиз.

Дистрибуция, техническа поддръжка и сервиз на компютърни системи, офис оборудване , принтери, софтуер и консумативи.

Онлайн магазин за компютърна техника, компоненти и периферия. Цветни принтери, лазерни принтери, мастиленоструйни принтери, както и консумативи за принтери.

Лаптопи, аудио и видео техника, презентационно оборудване и настолни компютри.


 
  Снимки от фирмата или реклама на "Информационни технологии"
 
 
  Линкове към Доставчици на персонални компютри
 
F4714 ОВЪР Ай Пи ООД / OVER IP Ltd. Компютри.Електроника София, Младост 1 Виж  ~  
Продажба на компютри и компютърни аксесоари - ОВЪР АйПи ООД предлага пълна гама компютърна техника за изграждане на съвременни, гъвкави и функционални системи за нуждите на различни видове клиенти. Видеонаблюдение - предлагаме всички видове услуги съпътстващи изграждането на системи за видеонаблюдение - изготвяне на проект, доставка на оборудване, изграждане, обучение за работа със системата, гаранционна и следгаранционна поддръжка.
F4135 Елвен ООД Компютри.Електроника Мездра Виж  ~  
Ние сме отговора на Вашите компютърни проблеми. Асемблиране, продажба, гаранционно и следгаранционо обслужване на настолни и преносими компютри, сървърни системи, периферия, мултимедия и други. Записването в нашия Бизнес каталог ще изведе на предни позиции Вас и Вашата фирма.
F3418 Митиел ООД Компютри.Електроника София Виж  ~  
Компютри, локални мрежи, периферия, офис техника, сервиз
F3356 ЕТ Дими-Софт Компютри.Електроника
Продажба и сервиз на компютри и принтери. Фирмата е създадена през 1994г. и е строго профилирана в тази дейност Първата изцяло частна фирма в областа на продажбата на компютри. За повече информация моля позвънете ни.
F3199 МД ЕКСПОРТ ИМПОРТ СИСТЕМ Програмни продукти София Виж  ~  
Фирмата е частна, основана през 1992 г., занимаваща се с дистрибуция, техническа поддръжка и сервиз на компютърни системи, офис оборудване , принтери, софтуер и консумативи. Директен вносител и квалифициран партньор на Fujitsu Siemens Computers; Сертифициран партньор на Compaq; Дилър на Lexmark; Партньор на Gericom преносими компютри; Дилър на TrippLite.
  Jivi Computers
Компютри
F357 ППС ЕЛСИС ООД Програмни продукти София Виж  ~  
ЕЛСИС ООД е фирма, развиваща своята дейност в областта на информационните технологии и по-специално в доставката, инсталацията и обслужването на компютърна, периферна и комуникационна техника, информационна сигурност, наблюдение на околната среда, корпоративни системи за цифров подпис, системи за структурно окабеляване, проектиране и изграждане на изчислителни центрове, разработка на отделни модули и цялостни автоматизирани системи за информация и управление, интегрирани решения. сервиз: ул.Добър Юнак 20
  notebook.bg - Лаптопи, смартфони, таблети
От създаването на Notebook.bg през далечната 2001г., екипът ни постоянно работи за подобряване на обслужването, улесняването на клиентите ни и гарантиране на тяхното спокойствие. Затова създадохме нашата „Програма 7”. В нея Ви представяме 7 от многото ни силни страни, които улесняват избора Ви в морето от сайтове. 7 дни за ремонт 7 дни гаранция за най-ниска цена 7 дни срок за връщане 7 дни 24 часова телефонна поддръжка 7 часа за доставка 7 начина на плащане 7 лв застраховка
  Computer Store
computer-store.bg e онлайн магазин за компютърна техника, компоненти и периферия. Предлагаме всички видове – цветни принтери, лазерни принтери, мастиленоструйни принтери, както и консумативи за принтери. При нас ще откриете и голям избор лаптопи, аудио и видео техника, презентационно оборудване и настолни компютри. Разполага с голям екип от утвърдени специалисти които са на разположение за въпроси, запитвания и поръчки по телефон, имейл или онлайн чат.
O690 office-MAX GROUP 1 ltd. Магазин - техника Асеновград Виж  ~  
Компютри. компоненти, сервиз.
F6031 Компютри, електроника, ел.апарати Компютри.Електроника Главен индекс Виж  ~  
Главен индекс на фирмите, произвеждащи и/или доставящи компютри, електроника и електронни апарати.
W70740 Интернет пазар. Електроника Сайтове Раздел Виж  ~  
W70742 Компютри.Електроника Сайтове Раздел Виж  ~  
W70741 Компютри.Електроника Фирми Раздел Виж  ~  
W70743 Компютри.Електроника Стоки и услуги Раздел Виж  ~  
W70744 Електроника Специалисти Раздел Виж  ~  
W70752 Таблети Сайтове Раздел Виж  ~  
W70753 Лаптопи Сайтове Раздел Виж  ~  
    Манипулации с линковете
 
  Контакти
 
  Лице за контакти:  
  Телефон   -
  E-Mail  -
  WEB Site  
 
  Адресни данни
 
  Област:
  Община:
  Населено място:
  Адрес:
  Пощ.код/кутия: /
 
  Идентификация
 
  Тип на фирмата: Информационни технологии
  Подтип на фирмата: Компютри
  Булстат:  
 
Стоки и услуги доставяни от фирмата
Код Име на стоката Производител Мярка Количество Цена Детайли
2044 Компютри Доставчици на персонални компютри Брой 1 0 Виж : 1765
391 Персонален компютър Доставчици на персонални компютри Брой 1 1000 Виж : 911
392 Преносим компютър Доставчици на персонални компютри Брой 1 1500 Виж : 728
 
  
 
ДЕТАЙЛИ, НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 
  Задай въпрос, добави коментар >>>   Отвори формата за текст  
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6      
 
  Брой посещения:  2415       Гласували:  2     Оценка:  5.50                Последна редакция:   09/04/22

Google