Ресурсбук България. Данни за избрана фирма

 

Почистване на домове и офиси

Индекс на сайтове и фирми за почистване на домове и офиси. Цялостно почистване и поддържане в домове, офиси, магазини, складови и промишлени помещения с професионална почистваща техника и препарати.

Почистване на офиси, административни и промишлени сгради, хотели, заведения и частни домове. Следремонтно и абонаментно почистване и стъклопочистване. Почистващи препарати, аксесоари и машини.

Почистване на твърди и меки подови настилки, измиване на прозорци и стъкла, пране на мека мебел.

Озеленяване и поддръжка на зелените площи.

Професионална почистваща техника, пароструйки, водоструйки, професионални почистващи машини, почистващи препарати.

Почистване на мека мебел и мокети, щори, витрини, прозорци, мебели, твърди настилки, запечатки и полиране

Почистване на стъкла, витрини, дограма. Изпиране на мека мебел, мокети, килими. Измиване на твърди настилки.

Почистване, ръчно и машинно на градската мрежа; извозване на отпадъци; Вътрешни превози, услуги с механизация и автотранспорт, услуги с поливомиячни автомобили. Снегопочистване. Участва в съвместни мероприятия за подобряване хигиената и чистотата на града за повишаване на екологичното възпитание на подрастващите и възрастните. Поддържа и освежава детските площадки, пейките в кварталите и парковете.

Производство на тоалетна хартия и препарати и машини за професионално почистване.

Други подобни ресурси
Обекти:  Търг.комплекси
Събития: Услуги
Стоки:    Услуги
Сайтове: Услуги


 
  Снимки от фирмата или реклама на "Услуги"
 
 
  Линкове към Почистване на домове и офиси
 
  Цялостно почистване - Кю Енд Клийн
Цялостно почистване и поддържане в домове, офиси, магазини, складови и промишлени помещения с професионална почистваща техника и препарати. Комплексни решения за всякакви подови и други настилки- паркет, теракот, камък, мокет и др. Шлайфане, кристализация, запечатка, полиране, циклене и др. Почистване и възстановяване на фасади. Пясъкоструене. Основно почистване на всякакви меки и твърди повърхности- вътрешни и външни, пране на килими, мокети и тапицерири. Дезинфекция. Ремонти и довършителни дейности, боядисване и др.
F3877 ЕТ Глобъл Клийн - Владимир Железаров Цялостно почистване София Виж  ~  
Цялостно почистване и поддържане на домове, офиси, магазини, промишлени помещения и др. от квалифициран персонал с професионална почистваща техника и препарати на атрактивни цени.
  Почистване Варна
Супер Клийн Варна -ООД , предлага качествено основно и абонаментно почистване и поддръжка за апартаменти, къщи, вили и други. Фирмата работи с професионални препарати и консумативи за почистване на водещи Немски и Италиански марки.
W5443 S-clean Професионално почистване Почистване на офиси София Виж  ~  
S-clean е фирма за професионално почистване на административни, бизнес и офис сгради, хотели, жилища, магазини, търговски и промишлени комплекси, мострени зали и други. Персоналът ни се състои от квалифицирани и отговорни специалисти, които гарантират за качественото изпълнение на поставените им задачи. Основна наша цел е да оправдаем очакванията на клиентите ни, съобразно нуждите и изискванията им .
F3737 КЛИЙНТЕКС® -Лена Дюкмеджиева ЕТ Почистване на офиси София Виж  ~  
АБОНАМЕНТНО КОМПЛЕКСНО ОБСЛУЖВАНЕ НА АДМИНИСТРАТИВНО-ПРОМИШЛЕНИ СГРАДИ БИЗНЕС ЦЕНТРОВЕ И ОФИСИ С: 1. ВЪОРЪЖЕНА, НЕВЪОРЪЖЕНА ОХРАНА И ПРОПУСКАТЕЛЕН РЕЖИМ В ОБЕКТИТЕ 2. ЕЖЕДНЕВНО МАШИННО ПОЧИСТВАНЕ И ПОДДЪРЖАНЕ ХИГИЕНАТА В РАБОТНИТЕ ПОМЕЩЕНИЯ 3. ПРОФЕСИОНАЛНИ ПРЕВОДИ ОТ/НА ВСИЧКИ ЕЗИЦИ.ЗАВЕРКИ И ЛЕГАЛИЗАЦИЯ НА ДОКУМЕНТИ 4. КЕТЪРИНГ 5. КОПИРНИ УСЛУГИ -ЛАМИНИРАНЕ И ПОДВЪРЗВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ 6. ОЦЕНКИ НА НЕДВИЖИМИ И ДВИЖИМИ ИМОТИ ОТ ЛИЦЕНЗИРАНИ ОЦЕНИТЕЛИ 7. АРАНЖИРАНЕ 8. ПОДДРЪЖКА НА ЕЛ.,ВиК ИНСТАЛАЦИИ.ВЪТРЕШНА ДЪРВОДЕЛСКА ПОДДРЪЖКА
  ЕООД КОМЕКС
Професионално почистване на административни сгради, офиси, заведения, производствени помещения. Миене на прозорци, пране на мокети, мебели и др. Почистване и излъскване на всякакъв вид настилки, запечатка.
F3876 ЕТ Бонус-Любомир Игнев Почистване на офиси София Виж  ~  
Фирма ''Бонус'' предлага професионално, комплексно почистване на административни сгради, офиси, хотели, домове и др. Пране на мокети, килими, гарнитури и др. Шлайфане, полиране, кристализиране и запечатка на всички видове каменни подови настилки /мрамор, гранит, мозайка/.
  CClean - Професионално почистване
Ние сме бързо развиваща се компания в сферата на професионалното почистване и поддържане на административни, офисни, жилищни, търговски и производствени сгради и прилежащите им площи.
W259 КОМЕКС - Професионално почистване Почистване на офиси София, Варна, Бургас Виж  ~  
Професионално почистване на административни сгради, офиси, заведения, производствени помещения. Миене на прозорци, пране на мокети, мебели и др. Почистване и излъскване на всякакъв вид настилки, запечатка.
  Престиж 2007 ООД - Почистване
Престиж 2007 ООД е специализирана в професионално, абонаментно почистване на домове, сгради, офиси, хотели, както и в продажбата на професионална почистваща техника, пароструйки, водоструйки, професионални почистващи машини, почистващи препарати и др.
  Агенция за чистота
Фирмата се занимава с професионално почистване на офиси, административни и промишлени сгради, хотели, заведения и частни домове. Извършваме също и следремонтно и абонаментно почистване и стъклопочистване. Предлагаме и широка гама от почистващи препарати, аксесоари и машини. Еколукс ЕООД Ул.Отец Паисий 1
F4178 ЕТФОН-Петър Димов Дом и офис София Виж  ~  
Високо качествено професионално почистване: офиси, жилища, магазини и други помещения. Абонаментни почиствания както и след ремонт. Почистване на мека мебел и мокети, щори, витрини, прозорци, мебели, твърди настилки, запечатки и полиране
W2458 ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ Дом и офис София Виж  ~  
СВЕЖА ЧИСТОТА – СОФИЯ ЕООД ПОЧИСТВАНЕ НА ДОМОВЕ И ОФИСИ НАЙ-ИЗГОДНИТЕ ЦЕНИ В СОФИЯ Комплексно почистване - 1.00лв до 2.40лв на м2 ПРЕДПАЗВАНЕ ОТ АЛЕРГИИ И АСМА - ПОЧИСТВАНЕ НА АКАРИ 02/4950748 0896616498 www.chistota.tk office@chistota.tk
F4974 fresh-shiny.com Дом и офис София Виж  ~  
Fresh & Shiny – качество,бързина и удоволствие Fresh & Shiny-бързо и качествено почистване на дома и офиса в София.Почистване на твърди и меки подови настилки,измиване на прозорци и стъкла,пране на мека мебел и много други услуги,свързани с чистотата и нейното поддържане.И всичко това-бързо и качествено.Насладете се на удоволствието от блясъка и свежестта!
W5507 Fresh & Shiny почистване Дом и офис София Виж  ~  
  Професионално почистване от Асенко
Професионално почистване на домове, офиси и сгради. Абонаментно почистване. Фирма Асенко е лидер с 19-годишен опит в професионалното почистване.
W530 ЕуроКлиър Дом и офис Пловдив Виж  ~  
F4606 ЕТ Виктор Топалски - ВИДАНТО Дом и офис Благоевград Виж  ~  
Професионално почистване на дом, офис, магазин. ЕТ Виктор Топалски - ВИДАНТО предлага професионално почистване на стъкла, витрини, дограма. Изпиране на мека мебел, мокети, килими. Измиване на твърди настилки (поддръжка или след ремонт).
F4644 ЕТ Зора- С. Атанасова Жилища и офиси Стара Загора Виж  ~  
Професионално почистване на жилищни и бизнес помещения, сгради и др. Абонаментно и еднократно. Пране на мека мебел, килими, мокети и др. Предлагаме Ви качество на достъпни цени. Работим за Вас седем дни в седмицата, двадесет и четири часа в денонощието. Ние ще се радваме, ако можем да Ви бъдем полезни с допълнителна информация или консултация. За нас работата е удоволствие!
  БОРИВАН ООД - професионално почистване
Специализирана фирма за професионално почистване БОРИВАН доказано качество, изгодни цени-офиси, жилища, сгради-основно, абонаментно, след ремонт и строителство. Фирмата разполага с високо качествено оборудване сертифицирани препарати одобрени от МЗ.
  Професионално почистване Sauber
„Заубер” ООД – водеща фирма за професионално почистване, която знае истинското значение на думата професионализъм и е специализирана в почистване и поддръжка на хигиена. Тя е лидер сред специализирани фирми за професионално почистване. Това познание дължим на дългогодишния си опит в този бранш, който трупаме вече повече от 15 години. Ето защо умеем да вършим своята работа по начин, който винаги е в услуга на клиента, независимо малък или голям, както и да предлагаме най-добрия и качествен резултат, свързан с почистването. Фирмата е сертифицирана със система за управление на качеството ...
W4801 Абонаментно Почистване - Vhodove.bg Етажна собственост София Виж  ~  
Vhodove.bg e сайт за специализирани професионални услуги свързани с управлението и поддръжката на етажната собственост - ремонтни дейности, абонаментно или еднократно почистване и професионален домоуправител.
  Грийн Клийн Сити
Нашата цел е да направим жилищните сгради и пространствата около тях едни по-приятни места за живеене като правилно ги управляваме и поддържаме. Услугите който предлагаме са: почистване и поддръжка, озеленяване и поддръжка на зелените площи, имуществено застраховане и други услуги за вашата сграда http://greencleancity.com/?page_id=7
  Измиване на прозорци от Рефлекс М.
Почистваща фирма в София за еднократно и абонаментно почистване - Рефлекс М разполага с добре обучен и опитен екип и използва професионални почистващи продукти, които отговарят на всички изисквания на съвременните хигиенни и екологични норми. мобилен: + 359 877 533 703 телефон: + 359 2 850 55 88 е-mail: office@reflex-m.com
F451 ЖАНИНА Д - ССМ ЕООД Почистваща техника София Виж  ~  
Внос на професионална почистваща техника, препарати и консумативи. Професионална почистваща дейност.
F3838 NASBO Ltd. Почистваща техника София Виж  ~  
Търговска фирма специализирана в областта на продажбите и сервиз на професионална почистваща техника, препарати за професионално почистване и дезинфекция, хигиенни и камериерски колички, за ръчно професионално почистване. Хартиени хигиенни консумативи. Фирма НАСБО ООД предлага на своите клиенти консултации за организирането на комплексно почистване, поддържане и хигиена на хотели, болници, административни и производствени сгради.
F4626 НИКС 89 ЕООД Машинно почистване Горна Оряховица Виж  ~  
Фирма НИКС 89 ЕООД - Професионално Машинно Почистване. Жилища, Офиси и др. Изпира и Подсушава Машинно по Домовете мокети, килими, дивани, матраци, столове и др. След Изпиране същите остават полу сухи ( леко влажни ) Изсъхват от 2 до 3 часа. Почиства стъкла, дограма, мебели, паркет, теракот, бани, WC, мухал и дезинфекция. Абонаментно Почистване на Жилищни входове. Почиства след Ремонт Жилища и Офиси. Фирмата извършва Безплатен Оглед и изготвя индивидуална Оферта за Абонаментно и Основно Почистване. За Велико Търново, Горна Оряховица и Околностите. По Договаряне работим в Събота и ...
W4354 Блу Мондиал ООД Препарати и машини Кюстендил Виж  ~  
F5040 снежирос оод Къртене и чистене София Виж  ~  
* Къртене на бетон, панел, ЕПК * Къртене на тухли, камъни, зидария, YTONG газобетонни блокчета * Къртене на всички видове мозайка, мазилка, замазка, фаянс, теракота, плочки * Събаряне на сгради, стари къщи, постройки, гаражи, бараки, огради, комини * Рязане на всякакви метални конструкции, винкели, арматура, тръби, желязо * Пробиване на дупки в стени, подове, тавани * Демонтаж на дограма и остъклени балкони * Демонтаж на врати - обикновени и блиндирани * Демонтаж на бойлери, котлета, тръбни инсталации * Почистване на тавани, мазета и офиси * Извозване със собствен транспорт на ...
  БИОСТРОЙ ЕООД
Озеленяване на фирми, учреждения, търговски обекти и по заявка на частни лица. Занимава се с почистване, ръчно и машинно на градската мрежа; извозване на отпадъци; Вътрешни превози, услуги с механизация и автотранспорт, услуги с поливомиячни автомобили. Снегопочистване. Участва в съвместни мероприятия за подобряване хигиената и чистотата на града за повишаване на екологичното възпитание на подрастващите и възрастните. Поддържа и освежава детските площадки, пейките в кварталите и парковете.
  Пепеляшка - професионално почистване
Онлайн каталога ни pepeliashka.com предлагат перфектни и на ниска цена услугите за почистване в град София.
W71194 Почистване Фирми Раздел Виж  ~  
W71195 Услуги. Почистване Сайтове Раздел Виж  ~  
 
  Контакти
 
  Лице за контакти:  
  Телефон   -
  E-Mail  -
  WEB Site  //hib.multimedia.bg/hib_web.dll/SitPort?Map=1&Cat=17
 
  Адресни данни
 
  Област: София-град
  Община:
  Населено място:
  Адрес:
  Пощ.код/кутия: /
 
  Идентификация
 
  Тип на фирмата: Услуги
  Подтип на фирмата: Почистване
  Булстат:  
 
Стоки и услуги доставяни от фирмата
Код Име на стоката Производител Мярка Количество Цена Детайли
421 Почистване на домове и офиси Почистване на домове и офиси Брой 1 250 Виж : 582
 
  
 
ДЕТАЙЛИ, НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 
  Задай въпрос, добави коментар >>>   Отвори формата за текст  
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6      
 
  Брой посещения:  3310       Гласували:  2     Оценка:  5.50                Последна редакция:   09/04/22

Google