Ресурсбук България. Данни за избрана фирма

 

Фирми за ВиК услуги

Индекс на фирми предлагащи ВИК услуги. Аварийни ВиК услуги - отстраняване на течове, отпушване на канали Водопропроводни и канализационни услуги.

Отпушване на канали, отводняване на септични ями и ремонт на вътрешни и външни ВиК инсталации. Разполагаме с модерна и съвременна техника за отпушване на канали, почистване на септични ями и ремонтни дейности.

Машинно и ръчно отпушване на канали, мивки, тоалетни чинии, сифони, главни канализации. Ремонт на стари ВиК системи. Изграждане на нови ВиК системи. Цялостно решение за вашите ВиК нужди.

Аварийни ВиК услуги - отстраняване на течове, отпушване на канали Водопропроводни и канализационни услуги.

ВиК услуги.


Други подобни ресурси
Обекти:  Търг.комплекси
Събития: Услуги
Стоки:    Услуги
Сайтове: Услуги


 
  Снимки от фирмата или реклама на "Услуги"
 
 
  Линкове към Фирми за ВиК услуги
 
W3460 ВиК и ОВ Инсталации ВиК Услуги София Виж  ~  
  Отпушване канали ВиК ремонти
ДИДИ 2000 работи в сферата на ВиК услугите вече 13-та година. Разполага с екип от специалисти с дългогодишен опит в областта. Основната дейност на фирмата е отпушване на канали, отводняване на септични ями и ремонт на вътрешни и външни ВиК инсталации. Разполагаме с модерна и съвременна техника за отпушване на канали, почистване на септични ями и ремонтни дейности.
F4091 ЕТДе Марко-Димитър Димитров ВиК Услуги София Виж  ~  
Аварийни ВиК специалисти и работници се справят със следните проблеми в вашият апартамент,офис,жилищен блок или друга сграда: машинно и ръчно отпушване на канали, мивки, тоалетни чинии, сифони, главни канализации. Ремонт на стари ВиК системи. Изграждане на нови ВиК системи. Цялостно решение за вашите ВиК нужди.
F3565 Евелин 93 Еоод ВиК Услуги Русе Виж  ~  
Фирмата е специализирана за изпълнение на ВиК услуги
W3508 ЕТ Деос ВиК и ОВ Аварийни ВиК услуги София Виж  ~  
При нас може да заявите: Аварийни ВиК услуги - отстраняване на течове, отпушване на канали Водопропроводни и канализационни услуги на достъпни цени и високо качество Къртачни услуги, включително почистване и извозване на отпадъците с бус 1.5т
F5260 МАРБУЛ БГ ЕООД Строително-ремонтна дейност София Виж  ~  
Къртене; Кърти чисти извозва (комплексна услуга); Извозване на строителни отпадъци; Услуги с минибагер (хидрочук); ВиК услуги; Отпушване на канали; Изкопи; Рязане на асфалт; Строителна механизация; Разрушаване на сгради (събаряне на сгради); Доставка на строителни материали; Почистване на мазета и тавани.
  Меджик Интериор ЕООД
Фирма Меджик Интериор ЕООД се занимава с проектиране и дизайн на вътрешен интериор. Строителство и ремонти до ключ. Нестандартни изпълнения, декоративни мазилки. Гипсокартон, окачени тавани, окачени системи, фаянс, теракот, ВиК и ел. инсталации. Интериорни врати, поликарбонатни перголи, покриви и конструкции. Изработка на мебели по поръчка. Фирмата предлага цялостни решения за Вашият дом или офис. Качеството на работа е на високо ниво. За нас важното е клиента да е доволен от новият си дом или офис. Телефони за връзка: 0899103284, 0888589199 Facebook профил на фирмата:
F3812 Прохайм ЕООД Строително-ремонтна дейност Добрич Виж  ~  
Фирма за строително-ремонтни услуги, електрообзавеждане, окабеляване, монтаж аудио-видео домофонни уредби, алармени инсталации, ВиК, сухо строителство, боядисване-фасадно, интериорно, мазилка, фаянс, термоизолация. Монтаж и обзавеждане - санитарни помещения, кухня.
F3737 КЛИЙНТЕКС-Лена Дюкмеджиева Абонаментно обслужване София Виж  ~  
АБОНАМЕНТНО КОМПЛЕКСНО ОБСЛУЖВАНЕ НА АДМИНИСТРАТИВНО-ПРОМИШЛЕНИ СГРАДИ БИЗНЕС ЦЕНТРОВЕ И ОФИСИ С: 1. ВЪОРЪЖЕНА, НЕВЪОРЪЖЕНА ОХРАНА И ПРОПУСКАТЕЛЕН РЕЖИМ В ОБЕКТИТЕ 2. ЕЖЕДНЕВНО МАШИННО ПОЧИСТВАНЕ И ПОДДЪРЖАНЕ ХИГИЕНАТА В РАБОТНИТЕ ПОМЕЩЕНИЯ 3. ПРОФЕСИОНАЛНИ ПРЕВОДИ ОТ/НА ВСИЧКИ ЕЗИЦИ.ЗАВЕРКИ И ЛЕГАЛИЗАЦИЯ НА ДОКУМЕНТИ 4. КЕТЪРИНГ 5. КОПИРНИ УСЛУГИ -ЛАМИНИРАНЕ И ПОДВЪРЗВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ 6. ОЦЕНКИ НА НЕДВИЖИМИ И ДВИЖИМИ ИМОТИ ОТ ЛИЦЕНЗИРАНИ ОЦЕНИТЕЛИ 7. АРАНЖИРАНЕ 8. ПОДДРЪЖКА НА ЕЛ.,ВиК ИНСТАЛАЦИИ.ВЪТРЕШНА ДЪРВОДЕЛСКА ПОДДРЪЖКА
F3480 Еко Аква Консулт ООД Обработка на води Пазарджик Виж  ~  
Пречистване на отпадъчни води. Консултации и технологична помощ при въвеждане в експлоатация /наладка/ и реконструкции на пречиствателни станции с биологично пречистване на отпадъчни води. Оптимизира работата на съществуващи пречиствателни станции с биологично пречистване на отпадните води. Обучение на персонала на пречиствателната станция.
W4496 ЕТ Ечооги - Отпушване на канали Канали София Виж  ~  
F4219 ПЛАМКОМ ООД Локални инсталации Бургас Виж  ~  
Внос и износ на компоненти за локално парно и водни отоплителни инсталации, в т.ч. радиатори, лири за баня, слънчеви колектори, тръбни системи, фитинги, затворени разширителни съдове, арматура, изолационни материали и др. Изграждане не отоплителни, слънчеви и ВиК инсталации. Адрес: Бургас, к-с Славейков, бл 124 /срещу завод Хемус/.
F4518 КАФИ-ИНЖЕНЕРИНГ ООД Метални конструкции Силистра Виж  ~  
F313 ИНФРАСТРОЙМОНТАЖ ЕООД Електро,Енерго,Топло Ямбол Виж  ~  
Комуникации, вътрешни и външни ел. инсталации, ВиК. Отоплителни, изолационни, вентилационни и СМР в строителството, топлопроводи и водопроводи.
F4120 ''stivi moto'' eood Водоструйки vilian vitanov Виж  ~  
prodavam reciklirani parostruiki i vodostruiki 'kerher'. garancia, servis, rezervni chasti.ceni bez konkurencia tel 0888324124
W70625 ВИК Услуги Сайтове Раздел Виж  ~  
F5782 ВиК, газ, електросистеми Строителство Индекс Виж  ~  
Индекс на фирмите, занимаващи се със стрителство на ВИК, газ и електро системи. ВиК услуги. Водопровод и отопление. Водни помпи. Хидромелиорации. Поливни системи. Пластмасови тръби. Каменинови тръби. Тръби и фитинги. Плувни басейни. Съоражения за фонтани. Газопроводно строителство. Електромеханизми. Електроинсталаци.
 
  Контакти
 
  Лице за контакти:  
  Телефон   -
  E-Mail  -
  WEB Site  //hib.multimedia.bg/hib_web.dll/SitPort?Map=1&Cat=17
 
  Адресни данни
 
  Област: София-град
  Община: Триадица
  Населено място:
  Адрес:
  Пощ.код/кутия: /
 
  Идентификация
 
  Тип на фирмата: Услуги
  Подтип на фирмата: ВиК Услуги
  Булстат:  
 
Стоки и услуги доставяни от фирмата
Код Име на стоката Производител Мярка Количество Цена Детайли
422 ВиК Услуги Фирми за ВиК услуги Точка 1 50 Виж : 607
 
  
 
ДЕТАЙЛИ, НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 Фирма за ВиК услуги в София ще реши проблема    
__ 1 __

03/08/22
22:32:35


Какви услуги предоставят професионалистите от ВиК услуги София? ВиК проблемите в една сграда могат да се окажат изключително трудни за отстраняване и да изискват специализирано оборудване. В такива случаи е необходима помощта на професионална канализационна аварийна служба, която, като част от предоставяните услуги, може да се справи с всякакъв ремонт на канализационни тръби и много други елементи, част от обширната хидравлична система в съоръжението.

Почистване на канализация

Дефектите, показващи неправилно функциониране на канализационната система в сградата, могат да бъдат опасни и да възпрепятстват използването на съоръжението. В повечето случаи проблемът е запушване, което пречи на тоалетната или на целия канализационен щранг да работи правилно. В такава ситуация е необходимо да се потърсят професионални ВиК услуги в София. Професионалистите от ВиК услуги София са в състояние да отпушват и почистват инсталации или канализационни мрежи по различни методи. Например, ако преценят, че най-добрият вариант е методът под налягане, те ще изберат правилния тип дюза, използвана за този вид работа, благодарение на която проблемът, свързан със запушване и неправилно функциониране, ще бъде бързо отстранен. Тази изключително ефективна форма за отпушване на канали се използва много често.

Модерни решения

При проблем със запушванията на тръбите може да използва и други съвременни решения. Един от методите е използването на електрически устройства - състои се в поставяне на подсилени пружини в канализационните тръби, които след това се завъртат от машината със съответната мощност. Като част от този процес, запушването се фрезова и цялата канализационна тръба се почиства прецизно. Важно е да знаете, че услугите, предоставяни от аварийната служба за канализация, включват и специализирана проверка на инсталациите. Благодарение на това е възможно текущо да се контролират отделните елементи на системата и тяхната ефективност, като е необходимо използването на съвременни камери, които осигуряват възможност за наблюдение на канализационните тръби отвътре.

Водопроводните и канализационни системи, както всяка друга система, могат да дефектират, дори и когато се обслужват редовно. Смяна на налягането на водата в тръбите, липса на вода, чужди предмети в тръбите или износване или повреда на някой от елементите на инсталацията са проблеми, с които се сблъскваме ежедневно.

Професионалистите ВиК услуги София са на ваше разположение при:

 • Монтаж на водопроводни и канализационни системи

 • Монтаж на хидравличната система

 • Монтаж на санитарни инсталации

 • Канализационни услуги

 • Отпушване на канализационната система

 • Почистване на канализацията
 •  
    Задай въпрос, добави коментар >>>   Отвори формата за текст  
   
  Избери оценка:   2 3 4 5 6      
   
    Брой посещения:  2252       Гласували:  2     Оценка:  5.50                Последна редакция:   10/04/22

  Google