Ресурсбук България. Данни за избрана фирма

 

Климатици - доставка, монтаж, сервиз

Индекс на сайтове и фирми за доставка, монтаж и сервиз на климатици.

Отоплителни системи, сградни и битови климатични инсталации, вентилационни инсталации, водопроводни инсталации, системи за сградно управление, системи за пожарогасене и пожароизвестяване.

Доставка и монтаж на пелетни котли, пелетни камини, слънчеви системи, климатици, термопомпи.

Климатични, вентилационни, отоплителни, хладилни, слънчево-колекторни и нестандартни термо инсталции. инструменти и контролни прибори.

Климатици на световните марки TOSHIBA DAIKIN GENERAL и MIDEA.

КЛИМАТИЦИ за охлаждане и отопление - МИДЕА, LG, Panasonic, Hitachi.

Хладилни и климатични инсталации и термопомпи, съдържащи над 3кг. флуорирани парникови газове. Вентилационни, климатични и отоплителни системи.

Климатици и климатични инсталации. Вентилационни системи.

Продажба на климатици и климатични системи Osaka, Panasonic, Mitsubishi и Daikin.

Климатици. Съвети и статии за климатици, как се избира климатик и интересни факти.

Други подобни ресурси
Стоки:    Елекро,Енерго,Топло
Сайтове: Елекро,Енерго,Топло


 
  Снимки от фирмата или реклама на "Електро,Енерго,Топло"
 
 
  Линкове към Климатици - доставка, монтаж, сервиз
 
  Климатици Варна
Богато разнообразие на климатична и вентилационна техника в град Варна.Нашата фирма Ох Миро ООД успешно се занимава с продажба и монтиране на качествени климатици.
  ЕВИС ООД - климатични инсталации
Пълен инженеринг на климатични и вентилационни инсталации. Официален представител на Гея - Германия и Хитачи - Япония.
  Магазин на Клима Концепт
Климатици Mitsubishi са символ на надеждност, удобство и качество. Климатици Mitsubishi са сред най-търсените на пазара. Качествени и надеждни климатици Mitsubishi вие ще намерите в магазина на Клима Концепт
  Климатици и всичко за тях!
Продажба, доставка, монтаж, сервиз, гаранционно и извънгаранционно обслужване на климатична техника.
F3067 МИНИ ТОП 3 ООД Климатична техника София Виж  ~  
Официален вносител на климатичната техника на водещи фирми в областта: - MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES; - HUNDAI; - WINIA. Проектиране, доставка и монтаж. Гаранционен сервиз.
F2889 ЙОРК ИНТЕРНАЦИОНАЛ ЕООД Климатична техника София Виж  ~  
Проектиране, доставка, монтаж и сервиз на инсталации и оборудване в областта на климатичната, хладилната, вентилационната и отоплителна техника.
F1781 КЛИМАТЕХНИКА АД Климатична техника София Виж  ~  
Инженерингова дейност в областта на хладилната и климатичната техника - проектиране и доставка.
  КЛИМАТИЦИ ДАЙКИН ПАЗАРДЖИК
Димекс клима ЕООД е фирма за продажба, доставка, монтаж, сервиз, профилактика и поддръжка на климатична техника. Фирмата има издадени сертификати за правоспособност и работа с климатични системи. Предлагаме професионален монтаж който извършваме чисто с необходимите инструменти и качестово на дългогодишния ни опит.
W2447 КЛИМА-ЛОДЖИК Климатична техника Бургас Виж  ~  
W4284 HC Klima – климатици на разумни цени Климатични системи София Виж  ~  
F2175 ЕКОТЕРМАЛ - СТОЯН РАЙКОВ ЕТ Климатични системи Бургас Виж  ~  
ПРОИЗВЕЖДА: електрокотли с контакторно и електронно управление, слънчеви колектори, отоплителни тела за баня, бойлери, комбинирани котли. ИЗВЪРШВА: цялостно проектиране, доставка, монтаж и сервиз на отопление, вентилация, климатизация, слънчеви инсталации, ВиК, електрообзавеждане, метални конструкции, газови инсталации. Магазин Бургас ул.Фердинандова 96,тел.:056 841 522 Офис: София 1504, ул.Кракра 1, тел: 02 44 08 89, 46 80 66 факс:02 46 80 66
F2162 ДАМЯНОВ - МАРТИНОВ СД Климатични системи Бургас Виж  ~  
Проектиране, доставка и монтаж на климатични, вентилационни и отоплителни системи
  Ко Ин Ко - 63 ЕООД
Продажба на климатици и климатични системи Osaka, Panasonic, Mitsubishi и Daikin. Гаранционен и следгаранционен сервиз.
W4914 Висто Клима ЕООД Климатични инсталации Карлово Виж  ~  
  Климатици Бургас
Ние доставяме, монтираме, поддържаме, почистваме и ремонтираме климатици, както и климатични инсталации, в област Бургас. Това включва инсталиране и поддръжка в офиси, магазини, кабинети и чакални, аптеки, салони, производствени помещения, както и вътрешни помещения. Доставяме климатици, както и климатични инсталации произведени от лидерите в тази област Daikin, Mitsubishi Electric и Toshiba.
W2473 Клима Груп 2 Климатици и вентилация Бургас Виж  ~  
W1323 Киров Клима Климатици с гаранция София Виж  ~  
Климатици-продажба с гаранция-Доставка, монтаж, сервиз, профилактика и поддръжка.
W5245 Солар Клима ЕООД Климатици София Виж  ~  
Ние сме екип, който се старае да предлага качествени и максимално бързи услуги - монтаж на климатици до 12 часа. Важно е за нас клиентите ни да са доволни и да се работи според техните указания и персонални изисквания.
W3832 Климатици от PM GROUP BG Климатици София Виж  ~  
W3782 Петър Петров Климатици София Виж  ~  
W2184 I&D Клима Климатици София, Орландовци Виж  ~  
  Климатици Пазарджик
Климатици пазарджик, климатици, продажба на климатици,климатици в пазарджик, daikin, panasonic, fujitsu, fuji, osaka, general, sharp, nippon, mitsubishi, midea, lg, hitachi. Фирма ТЕХНОСТИЛ – гр. Пазарджик е създадена през 2005 г. и се е специализирала в продажбата на висококачествени модели и марки климатици на световни лидери в тази област на българския пазар. При нас ще намерите климатична техника от най-висок клас като DAIKIN, FUJI, FUJITSU, PANASONIC, TOSHIBA, HAIER, SAMSUNG, LG, MITSUBISHI, NIPPON, OSAKA, MIDEA, CHIGO – произведени в Япония, Тайланд, Южна Кореа и Китай, и много ...
  Климатици в пловдив
Климатици в пловдив, климатици, продажба на климатици,климатици пловдив, daikin, panasonic, fujitsu, fuji, osaka, general, sharp, nippon, mitsubishi, midea, lg, hitachi
F3685 ИН СИС ООД Климатици SANYO Добрич Виж  ~  
ИН СИС ООД извършва доставка, монтаж, гаранционна и следгаранционна поддръжка на климатици, марки SANYO, Electrolux, DeLonghi, Panasonic, Samsung, Midea и др. монтажът на фирмата се извършва с отлични материали, с професионална техника и от добре обучени специалисти. Фирмата предлага още телефонни централи Panasonic, ламиниран паркет Pergo и Kronotex, електрически панелни радиатори от Норвегия - ADAX.
  Климатична техника Daikin Варна
Климатици Daikin, Fujitsu, Mitsubishi, Midea, TCL, Protecno и др. Климатизация за дома, офиса, вилата. Гаранционен и следгаранционен сервиз за климатична техника. Оторизиран представител и сервиз на TCL -климатици. Перфектно качество на монтажните дейности. Професионален сервиз за Вашият климатик.
F4783 Беар ЕООД Климатици и хладилници Пловдив Виж  ~  
Предлагаме услуги, свързани с монтажа, ремонта и сервизното обслужване на климатици в Пловдив, както и продажба на климатици и климатична техника. Предлагаме също и уплътнители за хладилници и хладилна техника.
W5921 Термопомпи въздух-вода!! Климатици и термопомпи Пловдив Виж  ~  
Магазин за климатици и термопомпи климаонлайн предлага голямо разнообрази от климатични системи и термопомпени инсталации на ниски цени с доставка и монтаж!
F2883 ИВЛАКО Отопление и климатизция София Виж  ~  
Отопление, вентилация, климатизация - продукти и инсталации.
  Професионални климатични решения
ПРОКЛИМА СЪЛЮШЪН ЕООД предлага: - Изграждане на инсталации за отопление, охлаждане и климатизация. - SONDEX A/S разглобяеми и неразглобяеми пластинчати топлообменници, пластини, уплътнения и резервни части. - NATURAL Heat pump systems – термопомпени системи за дома: Термопомпен бойлер и Система от климатик и термопомпен бойлер в едно. - Термопомпени системи – въздух/вода, вода/вода, земя/вода. - AISIN TOYOTA – газови термопомпи. - DAIKIN – инсталации на директно изпарение, климатични инсталации. - Изграждане на VRV инсталации. - GENERAL – Климатици и Климатични ...
  БГ ТЕРМ ООД - за отоплителни системи
Внос и доставка на компоненти и съоръжения за: отоплителни системи, сградни и битови климатични инсталации, вентилационни инсталации, водопроводни инсталации, системи за сградно управление, системи за пожарогасене и пожароизвестяване.
  КЛИМАТИЦИ
КЛИМАТИЦИ за охлаждане и отопление - МИДЕА, LG, Panasonic, Hitachi. Монтаж, демонтаж и сервиз от ОТОРИЗИРАН МОНТАЖЕН ЦЕНТЪР. ТЕЛЕФОННИ ЦЕНТРАЛИ ПАНАСОНИК. ПРОДАЖБА, МОНТАЖ, ПРОГРАМИРАНЕ и НАСТРОЙКА. Структурно окабеляване Продажба на факс апарати и консумативи за тях
  Пелетни котли
Доставка и монтаж на пелетни котли, пелетни камини, слънчеви системи, климатици, термопомпи и др.
W3814 ТЕРМО АВАНГАРД ЕООД Термо инсталции София Виж  ~  
НИЕ извършваме пълен инженеринг по отношение на климатични, вентилационни, отоплителни, хладилни, слънчево-колекторни и нестандартни термо инсталции. НИЕ извиршваме пуск, настройка, поддръжка и ремонт на климатичните системи, монтаж на локални отоплителни инсталации, термо помпени инсталации,и нестандарни решения за отопление и охлаждане на помещения на вода и технологични процеси. Ние разполагаМЕ със съвременни инструменти и контролни прибори. На база създадената организация и действително извършваната работа ние можем да реагираме своевремонно за отстраняване на евентуално ...
F4945 Начев ЕООД Слънчеви инсталации Велико Търново Виж  ~  
НАЧЕВ ЕООД е на българския пазар за стоки за отоплението, проектиране и монтаж на слънчеви инсталации, газови инсталации, битови инсталации и други от 1990 г. Предоставя продукция на SUNSISTEM, TERMOLUX, KALDO. Лицензиран дилър на помпи Wilo, тръби и арматура Herz. Търгува с газови котли Unical, котли на пелети или дървесен чипс, котли на твърдо гориво, избор от камини с водна риза, серия панелни радиатори Корадо, арматура за отоплението, слънчеви колектори, климатици, електрически бойлери. Съдейства с обучен екип при монтажа и планирането на отоплителните системи. За запитвания и ...
W6071 Климатици и отопление Чернев Клима Вентилационни системи Варна Виж  ~  
Фирма „Чернев клима“ е лидер в изграждането на вентилационни системи в североизточна България. Високотехнологичната ни производствена база за изработване на въздуховоди и въздухоразпределителни елементини дава необходимата гъвкавост в търсенето на най-подходящите за Вас решения. Складовите ни площи във Варна и Силистра ни позволяват ефективно да разпределяме своите стокови запаси, суровини, и готова продукция. „Чернев клима“ е член на „Камарата на строителите в България” и е сертифицирана по ISO:9001 и OHSAS:18001, както и за извършване на монтаж, сервиз и поддръжка на хладилни и ...
F3681 Небел Сервиз ЕООД Ремонт и доставка София Виж  ~  
Небел Сервиз ЕООД е специализирана в областта на ремонтите на домакински електроуреди, доставка, монтаж и сервиз на климатична техника. Работи в София и близката околност.
W3624 КЛИМА ТЕРМ 09 ООД Световни марки София Виж  ~  
Фирмата предлага климатици на световните марки TOSHIBA DAIKIN GENERAL и MIDEA. Изгражда и проектира климатични вентилациони и отоплителни инсталаци извършва ремонт и обслужване на всички видове климатици ремонтира парни и вентилациони инсталаци.
W4890 Факти за инверторните климатици Статии за климатици Инфо блог Виж  ~  
  Климатици - доставка, монтаж, сервиз
Индекс на сайтове и фирми за доставка, монтаж и сервиз на климатици. Отоплителни системи, сградни и битови климатични инсталации, вентилационни инсталации, водопроводни инсталации, системи за сградно управление, системи за пожарогасене и пожароизвестяване. Доставка и монтаж на пелетни котли, пелетни камини, слънчеви системи, климатици, термопомпи. Климатични, вентилационни, отоплителни, хладилни, слънчево-колекторни и нестандартни термо инсталции. инструменти и контролни прибори. Климатици на световните марки TOSHIBA DAIKIN GENERAL и MIDEA. КЛИМАТИЦИ за охлаждане и отопление ...
W71180 Елекро,Енерго,Топло Сайтове Раздел Виж  ~  
W71181 Електро,Енерго,Топло Фирми Раздел Виж  ~  
W71382 Топло. Климатици Сайтове Раздел Виж  ~  
W71393 Стоки за дома и бита. Климатици Сайтове Раздел Виж  ~  
 
  Контакти
 
  Лице за контакти:  
  Телефон   -
  E-Mail  -
  WEB Site  //hib.multimedia.bg/hib_web.dll/SitPort?Map=1&Cat=2
 
  Адресни данни
 
  Област: София-град
  Община:
  Населено място:
  Адрес:
  Пощ.код/кутия: /
 
  Идентификация
 
  Тип на фирмата: Електро,Енерго,Топло
  Подтип на фирмата: Климатици
  Булстат:  
 
Стоки и услуги доставяни от фирмата

Код Име на стоката Производител Мярка Количество Цена Детайли
Виж
 
  
 
ДЕТАЙЛИ, НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 Запознайте се с новият климатик Daikin Emura    
__ 1 __

25/06/22
14:31:41


Третото поколение климатици Daikin Emura може да се похвали с луксозен нов дизайн, директно насочен към хората. Daikin Emura 3 бе удостоен с тазгодишните награди Reddot Product Design Award и iF Design Award 2022 - две от най-престижните награди за дизайн в световен мащаб, които награждават забележителна продуктова иновация.

"Стенният климатик винаги има визуално въздействие. Вярвам, че може да бъде и дизайнерски израз", разкрива Хироясу Косуге, дизайнерът зад чисто новия Daikin Emura, произведен в Европа. Мисията да създаде запомняща се визия тече във всеки компонент на Daikin Emura от трето поколение, предоставяйки нов дизайн и на трите компонента - вътрешно тяло, външно тяло и дистанционно управление.

Умен и красив дизайн

Докато дизайнът е в основата на новият Daikin Emura, климатикът също предлага разнообразие от функции, за да отговори на нуждите на съвременните потребители:

Пречистване на въздуха:

Доброто качество на въздуха на закрито в домовете ни стана от първостепенно значение през последните години. Поради тази причина дизайнерите на новият Daikin Emura включиха и фирмената технология Daikin Flash Streamer, която улавя вредни вещества от въздуха, като вируси, алергени и миризми, и след това ги разгражда до безопасни атоми и водни молекули. Също така те добавиха и титаниев дезодориращ филтър, сребърен алергенен филтър и стандартен въздушен филтър.

Интелигентно управление:

Потребители на новата Daikin Emura могат управляват климатика си направо от телефона си или чрез своите интелигентни домашни асистенти (като Google assistant или Amazon Alexa) чрез приложението Onecta на Daikin. Това им позволява да настройват програми за своето устройство, да управляват температурата и режима на работа и достъп до отчети за консумацията на енергия.

Усъвършенстван въздушен поток:

Функции като ефекта на Коанда използват специално проектираните клапи, за да осигурят максимален обхват на въздушния поток дори в по-големи помещения. Работейки заедно с ефекта на Коанда, е интелигентният термален сензор, който сканира помещението за присъствие и температура на въздуха и сигнализира на устройството или да насочи въздушния поток далеч от обитателите, или към зони с неравномерна температура.

Екологично съобразен

Daikin Emura е проектиран да работи през всеки сезон и да осигурява целогодишен комфорт със сезонна ефективност до A+++ за отопление и охлаждане, което води до по-малко въздействие върху околната среда и по-ниски сметки за енергия. Новият климатик работи с хладилен агент R-32, известен в индустрията с по-ниския си потенциал за глобално затопляне (GWP).
 
  Задай въпрос, добави коментар >>>   Отвори формата за текст  
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6      
 
  Брой посещения:  3803       Гласували:  0     Оценка:  0.00                Последна редакция:   10/04/22

Google