Ресурсбук България. Данни за избрана фирма

 

Изграждане и ремонт на ел.инсталации

Индекс на сайтове и фирми за изграждане и ремонт на ел.инсталации. Изграждаме електроинсталации, домофонни системи, системи за видео наблюдение, улан мрежи, градинско осветление, системи за защита.

Монтаж на електроинсталации - 220, 380 W, кабели, касетки, табла НН, пожароизвестяване, контрол на достъп.

Поддържане на домакинските електроуреди и електроинсталация; електротехника и радиоелектроника, видео и hi-fi техника.

Кабели, проводници, електроарпаратура, електроинсталационни и изолационни материали, осветление, кабелни скари.

Електроинсталации, домофонни и звънчеви инсталации, стълбищно осветление.

Ел.табла, осветителни тела, мълниезащита и заземителни инсталации, парково и фасадно осветление, домофонни и звънчеви инсталации, структурно окабеляване за слаботокови инсталации, електролаборатория.

Изграждане на трафопостове, ел. табла и съоръжения СрН и НН; изграждане на външни и вътрешни ел.инсталации на обществени и промишлени обекти; изграждане на слаботокови, заземителни и гръмозащитни инсталации.

Изграждане и ремонт на ел.инсталации, ел.мрежи ниско напрежение, всички видове трафопостове, кабелни линии ниско и средно напрежение, електропроводи 20кV, 110кV, 220кV.

Изграждане и ремонт на електроинсталации. Електромонтажни услуги. Структурно окабеляване. Поддръжка. Подмяна на ел.табла.

Производство на електротехническо оборудване, електронни инсталационни изделия, автоматични прекъсвачи, електромонтажни изделия.

Други подобни ресурси
Стоки:    Елекро,Енерго,Топло
Сайтове: Елекро,Енерго,Топло


 
  Снимки от фирмата или реклама на "Електро,Енерго,Топло"
 
 
  Линкове към Изграждане и ремонт на ел.инсталации
 
  КАБЕЛКОМЕРС ООД
КАБЕЛКОМЕРС предлага кабели, проводници, електроарпаратура, електроинсталационни и изолационни материали, осветление, кабелни скари, канали от утвърдени производители.
  „Арни Брадърс” ООД
Фирма Арни Брадърс,предлага изгрждане на електроинсталации в жилищни и бизнес сгради. Фирмата е доказала своята коректност и компететност в сферата на строителството. Качеството на проектите извършени от Арни Брадърс се гарантира от БДС и европейските стандарти.
F1134 ТОШМИ-ЕЛЕКТРО ООД София
Строителство на отоплителни и ел. инсталации.
  РЕМ ГРУП 1 ЕООД - електроинсталации
Проектиране, доставка, монтаж на електроинсталации - 220, 380 W, кабели, касетки, табла НН, пожароизвестяване, контрол на достъп. Скрепителен монтаж, пистолен HILTY, изрязване на канали в бетон, мазилки. Вентилационни системи и монтаж телефон & факс: (02) 9631713
F313 ИНФРАСТРОЙМОНТАЖ ЕООД Електро,Енерго,Топло Ямбол
Комуникации, вътрешни и външни ел. инсталации, ВиК. Отоплителни, изолационни, вентилационни и СМР в строителството, топлопроводи и водопроводи.
F4382 БД СТРОЙ Електроинсталации София
Изграждаме електро-инсталации, домофонни системи, системи за видео наблюдение, улан мрежи, градинско осветление, системи за защита. 0886 509 283; 0895 476 319
  Електро услуги
Електро инсталации - предлагаме: електро инсталации, домофонни и звънчеви инсталации, стълбищно осветление, предлагаме гаранция, работи на разумни цени, работим денонощно!
  Електро услуги - Алфа-Бг ЕООД
Изграждане и поддръжка на електроинсталации, ел. табла, осветителни тела, мълниезащита и заземителни инсталации, парково и фасадно осветление, домофонни и звънчеви инсталации, структурно окабеляване за слаботокови инсталации, електролаборатория
F4401 СЛАВСТРОЙ-ИНЖЕНЕРИНГ ООД Електроинсталации Перник Виж  ~  
Изграждане и ремонт на ел.инсталации, ел.мрежи ниско напрежение, всички видове трафопостове, кабелни линии ниско и средно напрежение, електропроводи 20кV, 110кV, 220кV. Услуги с транспорт и механизация. 0898620585
F4267 D&M Електроинсталации Монтана Виж  ~  
Изграждане и ремонт на електроинсталации. Електромонтажни услуги. Структурно окабеляване. Поддръжка. Подмяна на ел.табла и др.
  ЕЛПРОМ-ЕЛИН АД
Производство и търговия на ел.инсталационни материали. Факс: 21 38
F936 ЕЛПРОМ - НАЙДЕН КИРОВ АД Ел.оборудване Русе Виж  ~  
Производство на електротехническо оборудване, електронни инсталационни изделия, автоматични прекъсвачи, електромонтажни изделия.
F4482 ЕВРОГИГ 73 ООД Трафопостове Пловдив Виж  ~  
Фирмата е развила дейността си в цялостно изграждане на трафопостове, ел. табла и съоръжения СрН и НН; пълен електроинженеринг и изграждане на външни и вътрешни ел. инсталации, на обществени и промишлени обекти; изграждане на слаботокови, заземителни и гръмозащитни инсталации. Организацията има на разположение материално-техническа база за изпълнение на поръчки по изграждане на нови и на съществуващи електросъоръжения.
  ТехноКом Ко - техника и оборудване
ТехноКом Ко ООД е българска търговска компания с предмет на дейност продажба на елементи за автоматизация, инженеринг, изработване на пневматични и електрически табла, консултации. ТехноКом Ко поддържа складови наличности в областта на пневматиката, електротехниката, индустриалната арматура и аксесоари за тях. Компаниите, с които работим произвеждат елементите си изключително с компоненти и материали на доставчици от европейския съюз, с доказано качество, след провеждането на 100 %-ов тест за експлоатация, и са фирми сертифицирани по стандарта ISO 9001. Нашият екип е готов да ...
  Меджик Интериор ЕООД
Фирма Меджик Интериор ЕООД се занимава с проектиране и дизайн на вътрешен интериор. Строителство и ремонти до ключ. Нестандартни изпълнения, декоративни мазилки. Гипсокартон, окачени тавани, окачени системи, фаянс, теракот, ВиК и ел. инсталации. Интериорни врати, поликарбонатни перголи, покриви и конструкции. Изработка на мебели по поръчка. Фирмата предлага цялостни решения за Вашият дом или офис. Качеството на работа е на високо ниво. За нас важното е клиента да е доволен от новият си дом или офис. Телефони за връзка: 0899103284, 0888589199 Facebook профил на фирмата:
  НАПРАВИ САМ - СПИСАНИЕ
Издателска дейност. Публикува идеи, проекти и технологии: - за строителство и ремонти; - за нови материали и инструменти; - за дърводелство и вътрешно обзавеждане; - ремонт и поддържане на автомобила; - поддържане на домакинските електроуреди и електроинсталация; - електротехника и радиоелектроника, видео и hi-fi техника; - фермерство и градинарство.
W71181 Електро,Енерго,Топло Фирми Раздел Виж  ~  
W71180 Елекро,Енерго,Топло Сайтове Раздел Виж  ~  
W71384 Електроинсталации Сайтове Раздел Виж  ~  
 
  Контакти
 
  Лице за контакти:  
  Телефон   -
  E-Mail  -
  WEB Site  //hib.multimedia.bg/hib_web.dll/SitPort?Map=1&Cat=2
 
  Адресни данни
 
  Област: София-град
  Община:
  Населено място:
  Адрес:
  Пощ.код/кутия: /
 
  Идентификация
 
  Тип на фирмата: Електро,Енерго,Топло
  Подтип на фирмата: Ел.инсталации
  Булстат:  
 
Стоки и услуги доставяни от фирмата
Код Име на стоката Производител Мярка Количество Цена Детайли
2031 Касетки Изграждане и ремонт на ел.инсталации Брой 1 0 Виж : 819
426 Изграждане и ремонт на ел.инсталации Изграждане и ремонт на ел.инсталации Точка 1 50 Виж : 808
 
  
 
ДЕТАЙЛИ, НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 
  Задай въпрос, добави коментар >>>   Отвори формата за текст  
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6      
 
  Брой посещения:  2594       Гласували:  2     Оценка:  5.50                Последна редакция:   10/04/22

Google