Ресурсбук България. Данни за избрана фирма

 

Изграждане на отоплителни инсталации

Индекс на сайтове и фирми за изграждане и ремонт на отоплителни инсталации. Отоплителни системи с водогрейни котли на нафта, ток, газ и твърдо гориво. Радиатори. Комбинирани бойлери и камини.

Пелетни камини • термопомпи • термосифонни, панелни, фотоволтаични слънчеви колектори.

Тръби от полибутен за отопление, охлаждане, геотермални тръбопроводи, соларни инсталации.

Компоненти за отоплителни и газови инсталации. Подово отопление.

Цялостно изграждане на отоплителни инсталации. Алуминиеви радиатори.

Отоплителни системи DEVIHEAT - основно или допълнително отопление.

Отоплителни системи, сградни и битови климатични инсталации.

Отоплителни инсталации и системи, соларни инсталации, направа на топлоизолации на къщи, вили и блокове, котли с твърдо гориво, котли на газ и ток, термопомпи.

Слънчеви и отоплителни инсталации. Соларни отоплителни системи, компоненти за отопление (слънчеви системи, вакуумно тръбни системи, плоски панели, термопомпи, подово отопление).

Инфрачервени отоплителни уреди, панели и системи.

Отоплителни инсталации(слънчеви колектори, термо помпи,котли на газ и нафта до 1500КW, твърдо гориво, камини, бойлери за БГВ).

Отоплителни инсталации, котелни, нафтови и бойлерни уредби.

Отоплителни системи с използване на Възобновяеми Енергийни Източници, използващи пряка или акумулирана слънчева енергия.

Слънчеви системи.

Други подобни ресурси
Стоки:    Елекро,Енерго,Топло
Сайтове: Елекро,Енерго,Топло


 
  Снимки от фирмата или реклама на "Електро,Енерго,Топло"
 
 
  Линкове към Изграждане на отоплителни инсталации
 
  Eкоенергия-Спасова ЕООД
Ние предлагаме правилното решение за вашия дом,офис,фирма и др. • извършва консултации за всички видове отопление и климатизация, газови и ел.инсталации на къщи, офиси, хотели • проектира и изгражда битови,индустриални газови и ел.инсталации • доставка и монтаж на битови и индустриални ел. уреди и арматура, извършва ремонтна дейност, гаранционен и извънгаранционен сервиз • доставка и монтаж на битови и индустриални газови уреди и арматура, извършва гаранционен и извънгаранционен сервиз • доставя висококалорични,нископепелни биобрикети и биопелети • доставка и монтаж на: камини, ...
  DE-VI AS Дания ЕООД
С повече от 50-год. опит,17 поделения в Европа,Австралия и Нова Зеландия и широка международна мрежа от партньори, DE-VI произвежда електрически, отоплителни, подови системи. През последната година ние развиваме дейност и в България чрез нашия партньор МАЛИНОВА ДОЛИНА ЕООД в София. В DE-VI ние непрекъснато усъвършенстваме нашите отоплителни системи, които отговарят на изискванията на бъдещето и осигуряват оптимален, икономичен и екологично чист комфорт. DEVIHEAT се инсталира като сновно или допълнително отопление. Основните продукти, които предлагаме, са: DEVIHEAT електрически ...
  БГ ТЕРМ ООД - за отоплителни системи
Внос и доставка на компоненти и съоръжения за: отоплителни системи, сградни и битови климатични инсталации, вентилационни инсталации, водопроводни инсталации, системи за сградно управление, системи за пожарогасене и пожароизвестяване.
  КОРАЛИ ЕТ-3-ПЛОВДИВ. Отоплителни системи
Продажба и изграждане на отоплителни системи с водогрейни котли на нафта,ток,газ и твърдо гориво. Радиатори. Комбинирани бойлери и камини.
  Отоплителни системи
ТИНОТЕХ ЕООД е българска инженерингова и производствена фирмa. Натрупаният опит в областта на проектирането, производството и въвеждането в експлоатация на отоплителни системи, съчетан със съвременните изисквания за отопление и климатизация, ни позиционира като проектант, доставчик, производител и внедрител на отоплителни системи с използване на Възобновяеми Енергийни Източници, използващи пряка или акумулирана слънчева енергия. ТИНОТЕХ ЕООД ползва услугите на опитни специалисти, партньори и доставчици, доказващи че в България може да се работи с високо качество и да се постигат ...
  Гаматерм
Дейности на компанията са и изграждането и на отоплителни инсталации и системи, ремонт на такива,доставка и монтаж на соларни инсталации, направа на топлоизолации на къщи, вили и блокове,изграждане на хидроизолации, монтаж и ремонт на котли с твърдо гориво,котли на газ и ток, монтаж на термопомпи, монтаж на радиатори, доставка и монтаж на електрически бойлери, сервиз на елетродомакински уреди на място
  Вакуумно тръбни колектори
Трифар ООД специализира във внос, проектиране и монтаж на слънчеви и отоплителни инсталации. Фирмата е професионалист в инсталацията на соларни отоплителни системи и предлага богата гама компоненти за водопровод и отопление (слънчеви системи, вакуумно тръбни системи, плоски панели, термопомпи, подово отопление). Стремим се да инсталираме висококачествени продукти на достъпни цени. Работим на територията на цялата страна, като за нас е важно клиентите ни да получат бързо и професионално обслужване.
  Отоплитени инсталации
Доставка и монтаж на отоплителни инсталации и елементи за тях като газови електрически и пиролизни котли, алуминиеви радиатори, тръби и фитинги, помпи.
  ТОШМИ-ЕЛЕКТРО ООД
Строителство на отоплителни и ел. инсталации.
  ПАЙП СИСТЕМ - отоплителни инсталации
Оторизиран сервиз на VIESSMANN Германия. Консултация, продажба, монтаж, сервиз, профилактика, гаранционно и след гаранционно обслужване по изграждане и изпълнение на отоплителни инсталации(слънчеви колектори, термо помпи,котли на газ и нафта до 1500КW, твърдо гориво, камини, бойлери за БГВ... )с продуктите на утвъдерните произжодители VIESSMANN; REHAU; WANDERS; PIAZZETTA; SUNSISTEM; Carrier и др.
  ЛАТС ЕТ - Отоплителни инсталации
Отоплителни инсталации, котелни, нафтови и бойлерни уредби - инженерингова дейност. Пловдив, бул.Тракия 50, тел.:032 44 81 33 Магазини София, ул.Цар Асен 33, тел.:02980 89 74 Варна, ул.Доктор Пюскюлиев 39, тел.:05223 45 32 Велико Търново, ул.Цар Калоян 2, тел.:0623 89 95 Русе, ул.Дондуков-Корсаков 22, тел.:08222 30 01
  ТЕРМО АВАНГАРД ЕООД
НИЕ извършваме пълен инженеринг по отношение на климатични, вентилационни, отоплителни, хладилни, слънчево-колекторни и нестандартни термо инсталции. НИЕ извиршваме пуск, настройка, поддръжка и ремонт на климатичните системи, монтаж на локални отоплителни инсталации, термо помпени инсталации,и нестандарни решения за отопление и охлаждане на помещения на вода и технологични процеси. Ние разполагаМЕ със съвременни инструменти и контролни прибори. На база създадената организация и действително извършваната работа ние можем да реагираме своевремонно за отстраняване на евентуално ...
  ГАРАНТ КОМЕРС ООД. Отоплителна техника
Технологичен лидер на българския пазар на отоплителна техника. ЕКОТЕРМ 2000 - съвършената отоплителна система: - авангардна технология; - икономия на средства от 2 до 4 пъти; - ефективна и естетично издържана.
  Инфрачервено отопление Redwell България
Инфрачервени отоплителни уреди, панели и системи с пет години гаранция от Redwell България. Основно предимство на инфрачервените отоплителни системи Redwell е, че спестяват огромни количества енергия. Допълнителни и също толкова важни предимства са лесното и гъвкавo инсталиране, дългият експлоатационен срок без нужда от поддръжка, и добрият дизайн. Проектирани да надхвърлят днешните строги икономически и природни нужди, всички отоплителни уреди Redwell се характеризират с най-високо качество, изключителна гъвкавост и многофункционалност, както и пет години гаранция. За повече ...
  Thermaflex - МЕКОМ
Flexalen – първата цялостно сертифицирана система с гъвкави, предварително изолирани тръби от полибутен за отопление, охлаждане, геотермални тръбопроводи, соларни инсталации и други ВЕИ приложения. Thermaflex – техническа, тръбна и листова изолация с UV защита. Системи за реконструкция на отоплителна и БГВ сградна инсталация от вертикална в хоризонтална.
  Профил ООД - тръби и тръбни системи
Търговия с тръби и тръбни системи, фасонни части, компоненти за инсталации и оборудване за водопроводни, газопроводни, канализационни, телекомуникационни мрежи, отоплителни и санитарни инсталации; помпи и помпени системи; машини и оборудване за заваряване на пластмасови изделия; водопроводна арматура; пречиствателни станции.
  ПЛАМКОМ ООД - отоплителни инсталации
Внос и износ на компоненти за локално парно и водни отоплителни инсталации, в т.ч. радиатори, лири за баня, слънчеви колектори, тръбни системи, фитинги, затворени разширителни съдове, арматура, изолационни материали и др. Изграждане не отоплителни, слънчеви и ВиК инсталации. Адрес: Бургас, к-с Славейков, бл 124 /срещу завод Хемус/.
  Начев ЕООД - стоки за отопление
НАЧЕВ ЕООД е на българския пазар за стоки за отоплението, проектиране и монтаж на слънчеви инсталации, газови инсталации, битови инсталации и други от 1990 г. Предоставя продукция на SUNSISTEM, TERMOLUX, KALDO. Лицензиран дилър на помпи Wilo, тръби и арматура Herz. Търгува с газови котли Unical, котли на пелети или дървесен чипс, котли на твърдо гориво, избор от камини с водна риза, серия панелни радиатори Корадо, арматура за отоплението, слънчеви колектори, климатици, електрически бойлери. Съдейства с обучен екип при монтажа и планирането на отоплителните системи. За запитвания и ...
  Прометей газ ООД
Проектиране и изграждане на газови и отоплителни инсталации! Продажба и монтаж на газови котли MOTAN и TERMOMAX, панелни радиатори, фитинги, тръби.
  ТЕРМОКОМФОРТ ООД
Отоплителни и водопроводни инсталации.Автоматика и управление.Слънчеви системи и енергия от биомаса.Автоматизиране на процеси и съоръжения.
  ЮЛСТРЕЙД ЕООД
Внос: Алуминиеви Радиатори Италия,тръби с алуминиева вложка внос Италия FRTL PEX AL PEX , фитинги, колектори, колекторни кутии, термостатни вентили, сферична арматура, помпи Вило за топла и студена вода сондажни помпи, потопяеми и дренажни помпи, хидрофорни съоражения /цялата гама помпи Вило на склад/,помпи EMU-Германия. Цялостно изграждане на отоплителни инсталации със собствена монтажна група.
  ТИНОТЕХ ЕООД - термопомпи
ТИНОТЕХ ЕООД е българска инженерингова и производствена фирмa. Единствен български производител на термопомпи слънце/въздух-вода. Опитът ни е в областта на проектирането, производството и въвеждането в експлоатация на отоплителни системи. Внедряване на отоплителни системи с използване на Възобновяеми Енергийни Източници, използващи пряка или акумулирана слънчева енергия. ТИНОТЕХ ЕООД ползва услугите на опитни специалисти, партньори и доставчици, доказващи че в България може да се работи с високо качество и да се постигат стандартите на технологично развитите страни. Фирмата е основана ...
  Каси Аутомейшън
Видеонаблюдение, пожароизвестяване и различни сградни системи предлага КАСИ АУТОМЕЙШЪН. КИП и А системи, отоплителни системи. Офис: Варна, ул. Козлодуй 52, тел. 052 737303, http://www.kasi-bg.eu/.
  Климатици и отопление Чернев Клима
Фирма „Чернев клима“ е лидер в изграждането на вентилационни системи в североизточна България. Високотехнологичната ни производствена база за изработване на въздуховоди и въздухоразпределителни елементини дава необходимата гъвкавост в търсенето на най-подходящите за Вас решения. Складовите ни площи във Варна и Силистра ни позволяват ефективно да разпределяме своите стокови запаси, суровини, и готова продукция. „Чернев клима“ е член на „Камарата на строителите в България” и е сертифицирана по ISO:9001 и OHSAS:18001, както и за извършване на монтаж, сервиз и поддръжка на хладилни и ...
  АКВАРОР ООД - ВиК системи
Акварор – Бояджиев и синове ООД е регистрирано на 01.10.1992 год. с предмет на дейност: вътрешна и външна търговска дейност, лизинг и инженеринг, представителство и агентство на чуждестранни фирми, инсталации от POLO-POLYMUTAN водомерни системи и др. От 1992 г. Акварор ООД е генерален представител за България на фирма Poloplast GmbH, от 1995 г. на фирма Sensus Metering Systems GmbH. Основната търговска и инженерингова дейност на Акварор ООД обхваща: Проучване, проектиране, доставка и монтаж на POLO-POLYMUTAN-водопроводни, канализационни, отоплителни и поливни системи за нуждите на ...
  ХИДРОСТАР ЕООД
1.Продажба, монтаж и поддръжка на слънчеви системи 2. Продажба и сервиз за гаранционно и извънгаранционно поддържане на всички видове помпи и помпени системи 3. Доставка и изграждане на магистрални и битови водопроводни системи от полиетилен и полипропилен. Фирмата разполога със заварячна машина за полиетилен с размери до Ф250mm и специалисти със сертификат за заваряне. 4. Локални отоплителни системи-продажба и монтаж
  ДАМЯНОВ - МАРТИНОВ СД
Проектиране, доставка и монтаж на климатични, вентилационни и отоплителни системи
  КЛИМА ТЕРМ 09 ООД
Фирмата предлага климатици на световните марки TOSHIBA DAIKIN GENERAL и MIDEA. Изгражда и проектира климатични вентилациони и отоплителни инсталаци извършва ремонт и обслужване на всички видове климатици ремонтира парни и вентилациони инсталаци.
  Оптикоелектрон
КЛИМАТЕТ Производство, проектиране, изграждане и инженеринг на: • сушилни камери за всички видове дървесина (дървен материал, реди, талпи, детайли) /монолитни или от алуминиева металоконструкция/ с пълна автоматизация на сушилния процес • стерилизиращи камери за евро палети - камери за термична обработка на дървен материал • производство на водогрейни и парни котли на твърдо гориво с мощност до 1 000 kW • отоплителни инсталации, отопление на производствени халета • радиатори, калорифери • осеви вентилатори с диаметър до 2500мм., предназначени за работа в сушилни и стерилизиращи ...
  Климатет ЕТ
ЕТ Климатет - инж. Кацарски проектира, изгражда и ремонтира камерни и тунелни сушилни за всякакъв вид дървесина. КЛИМАТЕТ изработва: Водогрейни парни стоманени котли на ниско налягане за твърдо и течно гориво с мощност от 10 до 700kW, предназначени за отопление на апартаменти, жилищни сгради, производствени помещения, сушилни камери за дървесина и оранжерии КЛИМАТЕТ изработва: Радиатори от гладки и оребрени тръби с размери по задание на клиента. Осеви вентилатори с диаметър до 2000 mm, предназначени за работа в сушилни камери за дървесина. КЛИМАТЕТ ремонтира: Котелни и ...
  ТЕРМОТЕХНИКС ЕООД - котли и радиатори
Термотехникс ЕООД е регионален търговски представител на Рувекс АД, единствен вносител за България на водогрейни котли DE DIETRICH и италиански алуминиеви радиатори GLOBAL. Предлага цялостно изграждане на локални отоплителни инсталации, включващо проектиране, доставка, монтаж и сервизно обслужване.
  ЕКО КЛИМА ЕАД
Проучване, проектиране, конструиране, производство, преустройство и сервиз на инсталации, на течно и газово гориво.
  АР БИ ЕМ България - отоплителни и газови
RBM Bulgaria-RBM Italy – лидер в производството на компоненти за отоплителни и газови инсталации. Нашата продуктова гама включва над 20000 позиции. Марката RBM е символ на качество за кранове, термовентили, полиетиленови тръби за ОВиК и ВиК, за всички видове отоплителни компоненти и подово отопление
  ГИМЕКСПОРТ АД - Подова, стенна керамика
Официален представител за България на фирмите: EGE SERAMIK: Подова, стенна керамика, гранитогрес, Санитарен фаянс MARKEM: Водозащитни и предпазни покрития, Декоративни вътрешни и външни мазилки B T M: Проектиране, доставка и апликация на хидроизолации, модифицирани с термопластичен материал тип АРР и SBS, Топло- и пароизолационни системи POPLAN THERMAFLEX: Гъвкави звуко- и термоизолации за климатични, хладилни и отоплителни изолационни системи, ВиК инсталации Магазини: София Търговски комплекс Гимекс-околовръстно шосе (разклон за Герман)
  Елекро,Енерго,Топло
  Електро,Енерго,Топло
  Топло. Отоплителни инсталации
    Манипулации с линковете
 
  Контакти
 
  Лице за контакти:  
  Телефон   -
  E-Mail  -
  WEB Site  //hib.multimedia.bg/hib_web.dll/SitPort?Map=1&Cat=2
 
  Адресни данни
 
  Област:
  Община:
  Населено място:
  Адрес:
  Пощ.код/кутия: /
 
  Идентификация
 
  Тип на фирмата: Електро,Енерго,Топло
  Подтип на фирмата: Отопление
  Булстат:  
 
Стоки и услуги доставяни от фирмата
Код Име на стоката Производител Мярка Количество Цена Детайли
427 Изграждане на отоплителни инсталации Изграждане на отоплителни инсталации Брой 1 5000 Виж : 1108
 
  
 
ДЕТАЙЛИ, НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 
  Задай въпрос, добави коментар >>>   Отвори формата за текст  
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6      
 
  Брой посещения:  3708       Гласували:  2     Оценка:  5.50                Последна редакция:   10/04/22

Google