Ресурсбук България. Данни за избрана фирма

 

Адвокати, Адвокатски кантори

Адвокати, адвокатски кантори - индекс на адвокати, кантори и сайтове от София и цялата страна.

Адвокатът е юрист, който е оправомощен от закона да предоставя правна помощ, съдействие, процесуално представителство и защита в полза на различни лица и организационни структури. Адвокатите представляват клиентите си в съда и при други спорни ситуации, както и осъществяват консултиране на различни сделки и казуси.

Адвокатите в България са организирани в адвокатски колегии. Адвокатската професия е свободна и независима, а адвокатските книжа, досиета, електронни документи, компютърна техника и други носители на информация са неприкосновени и не подлежат на преглеждане, копиране, проверка и изземване. Това гарантира неприкосновеността и сигурността на тайните на клиента от каквито и да били злоупотреби и посегателства от страна на трети лица.

Устни и писмени консултации, водене на дела пред всички съдебни инстанции. Административно право и данъчно право, търговско право, вещно право, облигационно право, трудово право, семейно право, наследствено право, медиация.

Адвокати с богат международен опит и владеене свободно поне един западен език. Гражданско, търговско, административно и наказателно право, решаването на съдебни и извънсъдебни спорове, оценка, изкупуване и реорганизация на търговски предприятия, цялостно правно обслужване на дейността на търговски дружества.

Он-лайн консултации. Примерни договори, жалби, молби, правни процедури.

Други подобни ресурси
Обекти:  Търг.комплекси
Събития: Услуги
Стоки:    Услуги
Сайтове: Услуги


 
  Снимки от фирмата или реклама на "Услуги"
 
 
  Линкове към Адвокати, Адвокатски кантори
 
W4224 “Дюлгерова и Пенкова” Правно обслужване София Виж  ~  
Стратегията на адвокатското дружество е да задоволи напълно изискванията на своите клиенти, предоставяйки им пълен обем правно обслужване. Екипът ни е висококвалифициран в областта на строителството и инфраструктурните проекти.
  АДВОКАТСКА КАНТОРА СТОЙЧЕВСКА
Адвокатска кантора СТОЙЧЕВСКА дава безплатни он-лайн консултации - посетете нашият уеб сайт там можете да изтеглите безплатно примерни договори, жалби, молби, правни процедури и др., подаване на он-лайн заявки за регистрация на фирми- с 10% по ниски цени
  Адвокатска кантора Токушев и съдружници
Адвокатско дружество Токушев и съдружници предоставя висококачествени правни съвети, като съчетава международния бизнес подход и професионалната етика, утвърдена от световните кантори.
W366 Адвокат Емил Матеев Представителство и консултации Варна Виж  ~  
  Адвокат Йордан Кебеджиев гр. Бургас
Адвокатска кантора Йордан Кебеджиев е утвърдено име на българския правен пазар повече от три десетилетия. Кантората предоставя квалифицирана правна помощ на български и чуждестранни физически и юридически лица в град Бургас и региона.
  Адвокатска кантора Узунов & Партнърс
Кантората на Адвокат Узунов работи в целия спектър на правото - от представителство пред съда и консултации до правно обслужване на юридически лица. Основен принцип на кантората ни е да прелагаме услуги на най-високо ниво и да помогнем на клиентите си да постигнат техните цели или да разрешат проблемите си.
W5107 Адвокат Лина Николова Консултации и дела София Виж  ~  
Адвокат Лина Николова Ви предлага устни и писмени консултации, водене на дела пред всички съдебни инстанции. Практикува в областта на административно право и данъчно право, търговско право, вещно право, облигационно право, трудово право, семейно право, наследствено право, медиация.
W5219 Корпоративно право !! Корпоративноправни услуги София Виж  ~  
W5218 Адвокатска кантора !! Медийно право София Виж  ~  
W4651 Адвокатски кантори в София Наказателно право София Виж  ~  
Адвокатска кантора в София. Правна помощ за граждани и фирми. Адвокатски услуги в областта на наказателното право, а също и в ...
  Alfa et omega - Адвокатска кантора
Адвокатска кантора в гр. Пловдив бул. 6-ти септември № 152 ет. 1, офис 106 тел.: +359 32 585130
  Alfa et omega
Адвокатска кантора в гр. Пловдив.
W969 Начало и край Услуги Пловдив Виж  ~  
Адвокатска кантора в град Пловдив.
W4050 Адвокати в Пловдив Правни услуги Пловдив Виж  ~  
Адвокатските ни кантори в София и Пловдив предлагат широк кръг от правни услуги – юридически консултации, корпоративно обслужване, участие в преговори, сделки и лицензионни процедури, изготвяне на договори и други документи, както и процесуално представителство и защита на местни и чуждестранни лица пред всички български съдилища и органи, предимно в София и Пловдив и районите, попадащи в юрисдикцията на Софийския и Пловдивския апелативен съд. Кантората разполага с екип от списъка на адвокатите в София и Пловдив и предлага на клиентите си квалифицирана юридическа помощ в различните ...
P1816 Пламен Кирилов Марков - адвокат Английски и турски Елхово Виж  ~  
Уважаваме клиентите си и правим всичко за да защитим интересите им. Адвокат свободно говорещ английски и турски език.
  Адвокати и адвокатски кантори
Намери адвокат, адвокатска кантора, нотариус или съдебен изпълнител. Търси юристи по ключови думи, вид право, местоположение, юридически опит и квалификация.
S1749 Адвокатска услуга Юридическа Дейност Виж  ~  
Адвокатът е юрист, който е оправомощен от закона да предоставя правна помощ, съдействие, процесуално представителство и защита в полза на различни лица и организационни структури. Адвокатите представляват клиентите си в съда и при други спорни ситуации, както и осъществяват консултиране на различни сделки и казуси. Адвокатите в България са организирани в адвокатски колегии. Адвокатската професия е свободна и независима, а адвокатските книжа, досиета, електронни документи, компютърна техника и други носители на информация са неприкосновени и не подлежат на преглеждане, копиране, проверка и ...
W71277 Право и правни услуги Кантори Раздел Виж  ~  
W71278 Правни услуги Сайтове Раздел Виж  ~  
  Lex.bg - Българският правен портал
Право, закони, правен портал, юридически справочник, държавен вестник, нормативни актове, правни семинари, законодателство, работа за юристи, новини, форум.
 
  Контакти
 
  Лице за контакти:  
  Телефон   -
  E-Mail  -
  WEB Site  //hib.multimedia.bg/hib_web.dll/SitPort?Map=1&Cat=17
 
  Адресни данни
 
  Област: София-град
  Община:
  Населено място:
  Адрес:
  Пощ.код/кутия: /
 
  Идентификация
 
  Тип на фирмата: Услуги
  Подтип на фирмата: Юридически услуги
  Булстат:  
 
Стоки и услуги доставяни от фирмата
Код Име на стоката Производител Мярка Количество Цена Детайли
430 Адвокати, Адвокатски кантори Адвокати, Адвокатски кантори Час 1 80 Виж : 1026
 
  
 
ДЕТАЙЛИ, НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 
  Задай въпрос, добави коментар >>>   Отвори формата за текст  
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6      
 
  Брой посещения:  2774       Гласували:  0     Оценка:  0.00                Последна редакция:   09/04/22

Google