Ресурсбук България. Данни за избрана фирма

Общини в Ловешка област

Индекс на общините в Ловешка област. Официални сайтове на общините Ловеч, Троян, Тетевен, Ябланица, Луковит, Угърчин, Летница, Априлци.

Карта на Ловешка област област.

Други подобни ресурси
Събития: Политическо събитие
Стоки:    Услуги
Сайтове: Организации, администрация


 
  Снимки от фирмата или реклама на "Администрация"
 
 
Линкове към Общини в Ловешка област
 
  Официален сайт на Община Ловеч
  Официален сайт на Община Троян
  Официален сайт на Община Тетевен
  Официален сайт на Община Ябланица
  Официален сайт на Община Луковит
  Официален сайт на Община Угърчин
  Официален сайт на Община Летница
  Официален сайт на Община Априлци
  Административни услуги на общините
Услуги свързани с общинска собственост • Удостоверение за наличие на реституционни претенции за имоти • Удостоверение относно собствеността и статута на имоти • Предоставяне на копия от документи по искане на физически и юридически лица • Удостоверения относно данни за апартаменти и гаражи • Изкупуване право на собственост от физ.и юр.лица на земя с учр.право на строеж • Прекратяване на съсобственост върху недвижим имот • Продажба на жилищни имоти • Учредяване право на надстрояване и/или пристрояване • Учредяване право на строеж • Настаняване на ...
  Ловеч. Резултати от местни избори 2019
Ловеч. Резултати от местни избори 2019 Община Ловеч - Балотаж между: ➤ Корнелия Добрева Маринова ___ ПП ГЕРБ ___ 48.45% (28.82% - I тур) ➤ Радина Минкова Банкова _________ БСП _______ 46.45% (26.30% - I тур) Априлци ➤ Тихомир Михайлов Кукенски ___ ГЕРБ ___ 58.47% Летница ➤ Красимир Веселинов Джонев ___ ИК ___57.53% Луковит ➤ Иван Димитров Грънчаров _____ ГЕРБ ___ 58.58% Троян ➤ Донка Иванова Михайлова ______ БСП ___ 54.55% Угърчин ➤ ...
 
  Контакти
 
  Лице за контакти:  
  Телефон   -
  E-Mail  -
  WEB Site  //hib.multimedia.bg/hib_web.dll/SitPort?Map=1&Cat=37
 
  Адресни данни
 
  Област: Ловешка
  Община: Ловеч
  Населено място: Ловеч
  Адрес:
  Пощ.код/кутия: /
 
  Идентификация
 
  Тип на фирмата: Администрация
  Подтип на фирмата: Общини
  Булстат:  
 
Стоки и услуги доставяни от фирмата

Код Име на стоката Производител Мярка Количество Цена Детайли
Виж
 
  
 
НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 КПКОНПИ влезе на проверка в Община Луковит  
__ 1 __

14/01/22
21:57:15


Служители на КПКОНПИ - дирекция "Противодействие на корупцията", започнаха проверка в Община Луковит по постъпила информация за неправомерни действия от лица, заемащи висши публични длъжности. Изискват се документи и се снемат обяснения от длъжностни лица в общинската администрация.

Проверяват се обществени поръчки с възложител Община Луковит за ремонт и рехабилитация на пътната мрежа в периода 2020 - 2021 г. на обща стойност над 9 млн. лв. Предмет на проверка са данни за свързаност на фирмите, спечелили обществените поръчки, с лице, заемащо висша публична длъжност в общината.

Проверява се също строителство и фиктивно функциониране на къща за гости в с. Дъбен, чието изграждане е финансирано с европейски средства от Държавен фонд "Земеделие". Проверка е била извършвана в предходни периоди от страна на ДФЗ. Понастоящем се изискват документи, по данни за това, че дружества, участвали в изграждането на къщата, са спечелили обществени поръчки с възложител Община Луковит.

Проверява се и санирането на жилищни сгради на територията на града, както и санирането на Спортна зала в гр. Луковит със средства по Националната програма за енергийна ефективност. Според постъпилата информация, изпълнителят на санирането има свързаност с роднини на лице, заемащо висша публична длъжност.

Обект на проверката са и продажби на земеделски земи от общинския поземлен фонд, извършени на занижени цени, а купувачите са свързани с лице, заемащо висша публична длъжност.
 
  Задай въпрос, добави коментар >>>   Отвори формата за текст  
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6      
 
  Брой посещения:  1351       Гласували:  0     Оценка:  0.00                Последна редакция:   08/04/22

Google