Ресурсбук България. Данни за избрана фирма

 

Счетоводни услуги

Индекс на фирми, предоставящи счетоводни услуги. Данъчни консултации. Представителство пред НАП, НОИ, Агенция по вписванията. Професионални обучения. Одити.

Други подобни ресурси
Обекти:  Търг.комплекси
Събития: Услуги
Стоки:    Услуги
Сайтове: Услуги


 
  Снимки от фирмата или реклама на "Услуги"
 
 
  Линкове към Счетоводни услуги
 
  Кей Ди Кей Коректив ЕООД
Счетоводни услуги. Данъчни консултации. Представителство пред НАП, НОИ, Агенция по вписванията. Професионални обучения. Одити.
  Счетоводни услуги софия
Счетоводни услуги на достъпни цени за малки и средни фирми на територията на София и региона.
F3726 Свам-М-2000 ООД Счетоводни услуги София Виж  ~  
Свам-М-2000 ООД разполага с екип от специалисти с над 15 годишен стаж и предлага: - Вътрешна и международна логистика, спедиция и транспорт. Допълнително могат да бъдат организирани: 1. Комплексно счетоводно обслужване, в т.ч. водене на ДА, СМЦ, Труд и работна заплата, СД по ДДС, Уведомления и декларации за НОИ. 2. Изготвяне на данъчни декларации: а) за първоначална регистрация; б) за промяна на данни; в) годишни по ЗКПО и ЗОДФЛ, в т.ч. и патентни декларации. 3. Изготвяне на ГФО за НСИ и ДП. 4. Финансови, счетоводни и данъчни консултации. 5. Изготвяне на ...
  ТРИПЪЛ ЕС ГРУП - финанси и счетоводство
Фирма Трипъл Ес Груп е със сериозен опит в сферата на финансовите услуги и счетоводното обслужване. Политиката ни на работа с клиенти е изключително гъвкава, прилагаме индивидуален подход към всеки клиент. Счетоводните услуги, които предлагаме включват ТРЗ и личен състав, регистрация на нови фирми, данъчна защита, годишно счетоводно приключване, както и пълно счетоводно обслужване. Адрес: София 1172, ж.к. Дианабад, бл.5, вх.В, ап.43
F1137 ТМФ СЪРВИСИЗ ЕООД Счетоводни услуги София Виж  ~  
Счетоводни услуги
  Ангелов Одитинг ООД
Счетоводна къща Ангелов Одитинг предлага всякакъв вид счетоводно и данъчно обслужване, одитор, регистрация на фирми и други.
F839 ПОЗИТРОН - МИХАИЛ ПАВЛОВ ЕТ Счетоводни услуги София Виж  ~  
Счетоводни услуги
  Счетоводна фирма BSR
Счетоводна кантора BSR предлага пълно данъчно и счетоводно представителство. Счетоводната къща е профилирана в отраслите Туризъм, Транспорт, Информациони технологии и счетоводство на автокъщи. Освен това фирмата извършва и регистрация на фирми.
W6053 Акаунтинг Сървисис България Счетоводни услуги София Виж  ~  
Акаунтинг Сървисис България е фирма с дългогодишен опит и професионален подход към своите клиенти, предоставяща широк набор от счетоводни и бизнес услуги.
  Брейн Сторм Консулт - счетоводна и одиторска фирма
Брейн Сторм Консулт е софтуерна, счетоводна и одиторска фирма. Предлага пълен бизнес пакет, като се започне от данъчни, правни и финансови консултации, преминава се през мениджмънт, счетоводство, одит, анализ на риска и финансовото състояние, и се завършва с два софтуерни продукта: финансово счетоводен софтуер - ФСС МИРАЖ и система за управление на бизнеса - ERP KARTELL.
W3954 Счетоводна и Консултантска Компания Счетоводно обслужване София Виж  ~  
СКМ предлага счетоводно обслужване, обработка на работни заплати, ДДС и Интрастат декларации, одиторски услуги. Извършва абонаментно и годишно счетоводно обслужване на юридически и физически лица, български и чуждестранни. Предлагаме пълен набор от услуги в сферата на работната заплата, социалното и здравното осигуряване.
  Счетоводна Къща Крестън Булмар
Булмар Колидж е учебен център, предлагащ допълнителна квалификация и стаж на студенти по Счетоводство.
F3861 Престиж Консулт 2003 ЕООД Счетоводно обслужване София Виж  ~  
Фирмата предлага цялостно счетоводно обслужване на фирми от различни сфери-търговия, строителство, туризъм, транспорт и т.н.
  Кийган Солюшънс ЕООД
Какво е интернет счетоводството? Интернет счетоводството е иновационна, изцяло уеб-базиранa услуга, даваща възможност за онлайн осчетоводяване и електронно архивиране на документи. Тя напълно заменя счетоводните услуги, които получавате в момента, но добавя и допълнителни улеснения и функционалности. Чрез нея Вие имате достъп до своите счетоводни документи и експертното мнение на наш специалист по всяко време и на разстояние не по-далеч от Вашия компютър. Интернет Счетоводството успява да повиши ефективността на всеки бизнес и да редуцира оперативните разходи. Интернет Счетоводният ...
W5266 Екип от правоспособни счетоводители Счетоводители София Виж  ~  
В съвременната бързоразвиваща се, постоянно променяща се бизнес среда, високо квалифицираният счетоводител, не би трябвало да е лукс, а следва да е абсолютна който ...
  ЕМПРЕСИ ЕООД - регистрация на фирма
Фирма ЕМПРЕСИ ЕООД е специализирана в областта услуги по регистрация на фирма. Ние сме екип от амбициозни специалисти, който предлага регистрация на фирми, комплексно правно и счетоводно обслужване, независимо в кое населено място се намирате. Нашите най-големи плюсове са, че работим на изключително конкуренти цени и имаме дългогодишен опит, натрупан с времето.
W4708 Счетоводител - Ася Каръкова Счетоводство София Виж  ~  
Ася Каръкова Счетоводство без грешки?
  БОН БАЛАНС ЕООД
Адрес за контакт: София, Цариградско шосе 7-ми километър БИЦ І ИЗОТ ет.6 стая 609 б Телефон: 971 83 85 91969 втр. 552 Мобилен: 0889584971 Е-майл: bonbalans.ltd@mbox.bol.bg Интернет сайт: www.bonbalans.bol.bg
  Акаунт Плюс ООД - счетоводни услуги
Счетоводна къща Акаунт Плюс Счетоводни услуги и данъчно-правни консултации. Счетоводни калкулатори, нормативна уредба, практика.
  АвеТакс ЕООД - счетоводно обслужване
АвеТакс ЕООД предлага пълно абонаментно счетоводно обслужване на малкия и среден бизнес. Работим коректно в пълна конфиденциалност. Част от предлаганите услуги включват осчетоводяване на фактури, изготвяне на ведомости за заплатите и фишове към тях, регистрации в редица държавни институции, както и допълнителни услуги като on-line банкиране, изготвяне на договори и друга документация. Можете да разгледате всички предлагани от нас услуги в сайта ни.
F3285 Счетоводна къща Дал Сиат Счетоводна къща София Виж  ~  
За нас СК Дал Сиат АД е правоприемник на традициите, на добрата практика и стила, които са се потвърдили в практиката на ДАЛ СИАТ ООД от 1990г. СК ДАЛ СИАТ е член на Съюз за Стопанска Инициатива, Българска търговско-промишлена палата, Софийска търговско-промишлена камара, съосновател на Асоциация На Счетоводните къщи в България - първата гражданска структура в бранша. Услуги Счетоводни и финансови услуги; данъчна защита; одит; планиране и анализ * Счетоводната услуга- специфична главно поради противоречивата позиция на нейните потребители, от една страна - съответния данъкоплатец, а ...
W248 Счетоводна кантора Тера - Варна Счетоводни услуги
Абонаментни счетоводни услуги, годишно приключване, ДДС, изготвяне ведомости за РЗ, печат на платежни, подаване на данни в НОИ. Данъчни декларации и данъчна защита
F4983 Счетоводна къща Актив Глобал ООД Счетоводна къща София Виж  ~  
Счетоводна къща Актив Глобал ООД предоставя счетоводни услуги на фирми от различни отрасли - търговия, реклама, ресторантьорство, консултации, производство. Екипът е изграден от експерти с богат опит в областта на фирменото счетоводство.
  ПОЛИКОНСУЛТ ЕООД
Мобилен: 0888/81 01 21; 098/455 700
W4261 Счетоводна къща Арника Счетоводна къща София Виж  ~  
  Надин 64 ЕООД. Счетоводна кантора
Счетоводна кантора Надин 64 ЕООД е основана в град Пловдив през 1995 година, с собственик Надя Гюзелева, Фирмата предлага качествени счетоводни услуги.
W5604 Счетоводна къща Актив Глобал ООД Счетоводна къща София Виж  ~  
Счетоводна къща Актив Глобал ООД предоставя счетоводни услуги за нуждите на фирми с разнообразна дейност: външна и вътрешна търговия, реклама, производство, ресторантьорство, консултантски и посреднически услуги. Счетоводната къща предлага на клиентите си всички дейности по първично счетоводство, изготвяне и подаване на периодични данъчни декларации и дневници, представителство и защита при проверки и ревизии, водене на ТРЗ дейности и други. Счетоводните услуги се изпълняват от екип от професионалисти със значителен опит в областта на фирменото счетоводство.
  Счетоводна кантора МИКРОФИНАНС
Счетоводна къща МИКРОФИНАНС предлага висококачествени счетоводни и финансови услуги на конкурентни цени - абонаментно счетоводство, ТРЗ, годишно приключване, данъчни и осигурителни консултации, регистрации на фирми, представителство и защита пред органите на НАП, НОИ, НСИ и др. Адрес: ул. „11-ти август” 10 Телефон: 0898 900 631
W5340 Galipso Счетоводна кантора София Виж  ~  
  „Счетоводни услуги Русе” ЕООД
„Счетоводни услуги Русе” ЕООД има за предмет на дейност счетоводни услуги и счетоводно обслужване, данъчни и трудово-осигурителни консултации, като с тяхна помощ се осигуряват необходими условия за стабилни, възходящи и дългосрочни бизнес резултати на клиентите. Качество, бързина, цени които са взаимоизгодни, както и добри гаранции Ви осигуряват още спокойни мигове в бизнеса.
W3143 Мила консулт счетоводство и одит Счетоводство и одит София Виж  ~  
  СКОДИ ЕООД - счетоводно обслужване
„СКОДИ” ЕООД предлага пълно абонаментно счетоводно обслужване на фирми, включващо всички аспекти от дейността на една организация съгласно българското национално счетоводно законодателство. Извършва одит на ГФО изготвени съгласно НСФОМСП и МСФО.
F3271 Морена Консулт Счетоводство и одит София Виж  ~  
Счетоводство, одит, консултации
  Счетоводна къща Ни & Ка
Вярваме, че за развитието и управлението на успешен бизнес, е необходима навременна счетоводна информация и адекватни счетоводни решения! Счетоводната кантора стартира своята дейност през 1995 г. с фирма МНД Фамилия ЕООД, която през 2009 г. се преименува на Ни & Ka Експерт Груп ЕООД. За своето присъствие на пазара от близо 20 години, компанията се е утвърдила като сериозен и надежден партньор на фирми от различни области на търговията, индустрията и сферата на услугите. Високото ниво на професионализъм и опит на екипа, заедно с ефективни, качествени и своевременно предоставяни ...
W5071 Счетоводни услуги Онлайн счетоводство София Виж  ~  
Трябва ли ви онлайн счетоводство? Интересуват ли ви точните цени на счетоводни услуги? Имайте предвид, че те невинаги се обуславят от качеството на услугата. Град: София Адрес: ж.к. Илинден, бл. 71, вх. А Телефон: 02/ 920 56 88; 0887 859 007
  Ассо - счетоводни системи
Разработка на интегрирани счетоводни системи с версии в производството, строителството, търговията, здравеопазването и бюджета. Оперативно счетоводно обслужване, годишно приключване, курсове, консултации и абонаментно поддържане.
W5382 Контего - Вашият счетоводител! Профи счетоводство София Виж  ~  
  ЕкспертНТ - счетоводна програма
Професионален програмен продукт, обхващащ всички области на счетоводната дейност. Индивидуален сметкоплан. Въвеждане, търсене, преглед и изменение на счетоводни записи. Амортизационни планове, данъчен и счетоводен амортизационнен план. Инвентарна книга. Оборотни ведомости, баланс, отчет на приходите и разходите, отчет на паричните потоци. Аналитични справки по подсметки и партиди. Валутни справки. Преоценка на валута. Дневници на покупките и продажбите, ДДС справка декларация, ДДС дискета. Едновременна работа в различни периоди. Архивиране и възстановяване.
F5373 Счетоводна къща Посредник Счетоводни услуги София Виж  ~  
Счетоводни услуги.
F5372 ДРАВАР 2000 ЕТ Счетоводни услуги София Виж  ~  
София, жк Овча купел 1, бл. 611, Партер
F5371 ДИА ОФИС ООД Счетоводни услуги София Виж  ~  
Мобилен: 088/856-32-16, 088/933-99-44
F5370 E&G AccounT/ Е&Г Акаунт Счетоводни услуги София Виж  ~  
Мобилен: 098770991
F5369 Бизнес и счетоводни консултации Счетоводни услуги София, Янков Виж  ~  
Инвестиционно планиране Консултации по инвестиционно планиране Консултации при сключване на договори с доставчици и клиенти, застраховки, кредити и др.сделки Изготвяне на бизнес планове. Данъчни консултации и планиране Планиране на осигурителни и данъчни задължения Планиране и анализ на паричните потоци свързани с търговската дейност на фирмата, разходи за данъци, погасителни вноски по кредити Административни услуги за бизнеса Извършване на регистрация по ЗДДС Регистрация в Комисия за защита на личните данни Регистрация в Национален осигурителен институт Ползване на данъчен ...
F5368 СК Счетобаланс ЕАД Счетоводни услуги София Виж  ~  
F5367 Счетоводно-одиторска къща Счетоводни услуги София Виж  ~  
Проверка и заверка на Годишни счетоводни отчети на предприятия, комплексни счетоводни услуги, управление на човешките ресурси, данъчни консултации, бизнес планиране и управление.
F5366 АМ Аспект ООД Счетоводни услуги София Виж  ~  
F5365 Сървис Консулт ЕООД Счетоводни услуги София Виж  ~  
F5364 Божидар Първанов Счетоводни услуги София Виж  ~  
Актюер
  CKM Счетоводна и консултантска компания
Счетоводни услуги
F5359 ЕН АЙ СИ - Н. Асенова ЕТ Счетоводни услуги София Виж  ~  
Фирмата е специализирана в следните направления: - бизнес планиране за кредитни линии по международни и български програми; - разработване и защита на кредитна документация; - безипотечно предекспортно финансиране - изработка на документация и защита; - счетоводен и финансов анализ; - счетоводни услуги - включително сдружения с идеална цел; - индивидуално счетоводно обучение. София Адрес: бул. Ал.Стамболийски № 125, ет. 2 телефон: 02/ 23 29 53; 087 58 62 74
F5358 ДИМАНТ КОНСУЛТ ООД Счетоводни услуги София Виж  ~  
Счетоводни услуги, консултации, абонаментно счетоводство, данъчна защита, одиторски заверки - съдебни и данъчни регистрации и пререгистрации на фирми. София Адрес: ул. Крум Попов № 32 , ет.1 телефон: 02/66 95 24; 65 33 77; 088 656 978; 088 406 977
F5357 Владимир Христов ЕТ Счетоводни услуги София Виж  ~  
Най-младият регистриран одитор в Република България. Одитинг, Счетоводни услуги, Данъчни консултации. София Адрес: ул. Николай Павлович № 2 телефон: 02/ 65 11 64; 088 537 564
F5356 Счетоводна къща Гревилея ООД Счетоводни услуги София Виж  ~  
Ние Ви предлагаме: Текущи финансово - счетоводни услуги и консултации * Своевременно и качествено обработване на счетоводната документация * Разработване на счетоводна политика и изготвяне на индивидуален сметкоплан на предприятието * Изготвяне на Годишен счетоводен отчет * Изготвяне на Консолидиран счетоводен отчет * Данъчни консултации * Данъчна защита * Данъчно планиране * Финансово планиране на дейността * Финансово - счетоводен анализ * Цялостна консултация при кандидатстване за кредит * Изготвяне и защита на бизнес проекти пред финансови институции и фондове ...
F5355 Алва Консулт ЕТ Счетоводни услуги София Виж  ~  
Счетоводни услуги; Дневници по ДДС; Социално осигуряване; Консултации; Счетоводни услуги; Абонаментно обслужване 100,00 лв. (двустранно счетоводство на фирми регистрирани по ДДС); Абонаментно обслужване 80,00 лв. (двустранно счетоводство на фирми не регистрирани по ДДС); Абонаментно обслужване 40,00 лв. (едностранно счетоводство на фирми регистрирани по ДДС). Еднократно обслужване 92,00 лв. (двустранно счетоводство за м.) Еднократно обслужване 46,00 лв. (двустранно счетоводство за м.) Абонаментно обслужване на дневници по ДДС 0,10 лв. (на запис); Абонаментно обслужване на данни за Соц. ...
F5354 Стоянов и Стоянов ООД Счетоводни услуги София Виж  ~  
Стоянов и Стоянов ООД предлага счетоводни услуги, данъчни консултации, правни услуги, лицензирани услуги за здравословни и безопасни условия на труд. телефон: 02/ 930 50 50; 930 50 55
F5352 ЛИНА_СЕВДАЛИНА ТОДОРОВА ЕТ Счетоводни услуги София Виж  ~  
Недвижими имоти, покупко-продажби, наеми в София и страната. Счетоводни Услуги, Данъчни консултации. 02/ 65 38 44; 088 865 717
F5348 Счетоводна къща Мидора АД Счетоводни услуги София Виж  ~  
Счетоводни услуги, данъчни консултации, данъчна защита, банкови кредити, международно финансиране.
F5347 ЛАНСКИ ЕООД Счетоводни услуги София Виж  ~  
Счетоводство, счетоводни услуги oфис: София, жк. Люлин 7,бул. Добринова скала № 42, офис 50 тел. : 02/ 925 24 00; mobile : 0888/ 999 332; 048/ 99 79 71; 0889/ 20 55 99 0887/ 999 332 офис: София, Модерно предградие, бл. 9, вх. В, ап. 51 тел. : 02/ 927 84 42 факс: 02/ 927 84 42 e-mail: office@lansky.tv офис: гр. Пловдив - 4000 ул. Петко Д. Петков № 34 тел. : 032/ 63 97 48 GSM: 0889/ 90 40 14 офис: гр. Велико Търново - 5000 ул. Седми юли No 21 тел;факс : 062/ 62 52 91 GSM: 0889/ 77 50 41; 0877/ 26 07 63
F5346 А-я за счет.обслужване Топ Брейн Счетоводни услуги София Виж  ~  
Агенция за счетоводно обслужване Топ Брейн НП| счетоводство| счетоводни консултации| счетоводни услуги| регистрация фирми|,Асо топ брейн, Aso top brain, счетоводство, счетоводни услуги, финанси, асо, топ, брейн, анализ, бизнес план. регистрация ет, регистрация ЕООД, регистрация ООД, пререгистрация, патент, пенсии, здравно осигуряване, данъчна защита, данъчна ревизия, данъчни консултации, консултации за пенсиониране, трудов договор, абонаментно обслужване, годишно приключване.
F5345 Т енд Т - Татяна Велкова ЕТ Счетоводни услуги София Виж  ~  
Бърза регистрация на ЕТ, ООД, ЕООД, промени, прекратяване, печати, счетоводни услуги, срок 7 дни, бърза услуга 3 дни. Всички видове застраховки към различни компании - автокаско, ГО, имущество, медицински за чужбина, удостоверения и др., съдействие при щети.
F5342 Счетоводна къща ООД Счетоводни услуги София Виж  ~  
''Счетоводна къща'' ЕООД е регистрирана от Съюза на счетоводителите в България. Основни дейности: Издава списание Български счетоводител, Балансов годишник и специализирана учебна литература, организира счетоводни семинари в страната и чужбина и курсове за следдипломна квалификация. Извършва пълно счетоводно обслужване на фирми и бюджетни организации по чл. 50 от ЗСч, както и на медицинските лица, работещи като лечебни заведения. Изготвя междинни и годишни счетоводни отчети; еднократни счетоводни услуги; одитиране по чл. 52 от ЗСч чрез дипломирани експерт-счетоводители, членове на ССБ; ...
F1247 ПРИМА ИНТЕЛЕКТ ЕООД Счетоводни услуги София Виж  ~  
Счетоводна къща
F837 СУЛТАНА БЪЛГАРЕНСКА ЕТ Счетоводни услуги София Виж  ~  
Регистриран одитор
F4605 ИМПУЛС-К-2002 ООД Счетоводна кантора Варна Виж  ~  
Счетоводна кантора ИМПУЛС Ви предлага абонаментни и счетоводни услуги, данъчни, трудово-правни и осигурителни консултации, изготвяне на бизнес планове, финансови анализи и консултации, регистрация по ЗДДС и други. Счетоводна кантора ИМПУЛС Ви осигурява професионално, модерно и качествено счетоводно обслужване при спазване на следните принципи: прецизно счетоводство коректност и конфиденциалност индивидуално отношение дългосрочно партньорство сигурност в бизнеса Офисът на фирмата се намира на удобно място с възможност за паркиране. В близост до нас са Национална агенция по ...
W9471 Счетоводна кантора Ариел СВ 2012 Счетоводна кантора Варна Виж  ~  
F4834 СК Радилекс Счетоводна кантора Варна Виж  ~  
Счетоводна Кантора Радилекс - Варна, Финансово - счетоводни услуги и консултации. Предлагаме пълно и комплексно счетоводно обслужване на малки и средни фирми със седалище в община Варна. Професионализмът, опитът, както и личното отношение към всеки ни помагат да Ви бъдем максимално полезни. Съвременните методи на комуникация с институциите, както и работата със специализиран финансово-счетоводен софтуер ни спестяват ценно време, а както всички знаем Времето е пари. Ние сме тук за да запазим вашите пари! Предлагаме Ви диференцирана ценова политика. Без твърди месечни абонаментни ...
  Счетоводна кантора Тера
Абонаментни счетоводни услуги, годишно приключване, ДДС, изготвяне ведомости за РЗ, печат на платежни документи, декларации за НОИ. Данъчни декларации и данъчна защита.
F5379 СЧЕТОВОДНА КЪЩА КОРЕКТ ООД Счетоводни услуги Варна Виж  ~  
Счетоводни услуги.
F5377 Крон ООД Счетоводни услуги Варна Виж  ~  
Мобилен: 088/8265958
F5375 МИГ АКАУНТ ООД Счетоводни услуги Варна Виж  ~  
Нашият екип, извършва вече 12 години, комплексно счетоводно обслужване и различни административни услуги на малки и средни предприятия, в различни икономически области във Варна и региона. Дейността ни е съобразена с актуалните изискванията на нормативната база и с всички изисквания произтичащи от развиването на вашия бизнес. Предизвикателство е за нас, да подходим индивидуално към всеки клиент, да бъдем гъвкави и да предложим обслужване, което да подпомага вземането на управленски решения. Можем да бъдем ваши партньори, независимо дали се нуждаете от цялостно абонаментно счетоводно ...
F5374 ЕВРОАКАУНТ ЕООД Счетоводни услуги Варна Виж  ~  
Мобилен: 0878842264
  Счетоводна кантора Тера - Варна ЕООД
Абонаментни счетоводни услуги. Годишно приключване, консултации. Изготвяне на дневници по ДДС, обработка ведомости за РЗ и печат на платежни документи. Изготвяне на всички видове декларации и тяхното подаване. Данъчна защита. Застраховки и пенсионно осигуряване.
F1491 СЧЕТОВОДНО БЮРО - НИКОЛАЙ ГРУЕВ Счетоводна къща Пловдив Виж  ~  
СЧЕТОВОДНО БЮРО – НИКОЛАЙ ГРУЕВ предлага на своите клиенти богата гама от счетоводни услуги.
  Глобал Консулт България ООД
Нашата родина като държава с увеличаващ се пазар, сравнително ниски данъци и примамливи сектори за развиване на бизнес, е много приветлива за инвестиции. В сайта ще разпознаете информация, която ще ви послужи ако сте решили да осъществявате дейност в тази страна. Имайки предвид традициите на местните хора и разпознавайки добре законите на Република България, ние ще ви осигурим точна информация. Предоставяме разнообразни сортове услуги - откриване на търговски представителства, регистрация на фирма, счетоводни услуги и други.
F5378 Счетоводна кантора Счетоводни услуги Пловдив Виж  ~  
Мобилен: 098 45 75 60; 098 75 22 62
F5453 Global Consult Bulgaria Счетоводни услуги Пловдив Виж  ~  
Фирмата осигурява услуги по регистрация на фирма, счетоводни услуги и консултации, годишно счетоводно приключване и други консултантски качествени услуги. Глобал Консулт е с ненадминат опит на пазара на административните услуги. Global Consult има за водеща цел да преоткрие най-доброто важно решение за Вашите лични и корпоративни финанси. Заедно с нашата фима ще откриете доверен партньор. За още актуална информация посетете уебсайта www.kantora.eu .
F5361 Счетоводна кантора Счетоводни услуги Пловдив Виж  ~  
Счетоводна кантора ''Ениа'' Тел./факс: 032/ 65 30 07 E-mail: enia_sk@abv.bg Пловдив ул. Райко Даскалов 53, етаж 3, офис 5 и 6
  Счетоводна къща Гебона гр. Русе
Счетоводна къща Гебона, гр. Русе извършва пълно счетоводно обслужване, счетоводни услуги, данъчни консултации, трудови договори и осигуровки. Годишно счетоводно приключване. Регистрация на фирми.
F3761 ЕТ Сима Юлзари Счетоводна кантора Русе Виж  ~  
Счетоводна къща, абонаментно счетоводно обслужване,консултации
W1096 Експертно Счетоводна Кантора САНИ Счетоводни услуги Бургас Виж  ~  
Счетоводство, регистриране на фирма, откриване на фирма, закриване на фирма, двустранно счетоводство, обучение, счетоводни услуги, счетоводни консултации, правни консултации, съдебно-счетоводни експертизи, одитиране.
F5353 Счетоводна къща СТАРС ООД Счетоводни услуги Бургас Виж  ~  
к-с Лазур, бл. 16, вх. Б, ет. 10 056/ 2 08 70; 088 776 447 Водеща фирма в бранша. Извършва регистрация на фирми, абонаментно счетоводно обслужване, данъчни консултации и всички други счетоводни услуги.
F5351 Евелина Хаджиева Счетоводни услуги Благоевград Виж  ~  
Счетоводни услуги и консултации, абонаментно счетоводно обслужване на юридически и физически лица
F984 Счетоводна къща Експерт Консулт Счетоводни услуги Благоевград Виж  ~  
Счетоводни услуги
F3697 ВИКОМ ЕООД Счетоводни услуги Велико Търново Виж  ~  
Счетоводни и консултантски услуги. Лицензирани оценки на недвижими имоти, машини и съоръжения. Представителство и агентство
  Савина ЕООД - счетоводно обслужване
Счетоводни услуги
F3820 СЧЕТОВОДНА АГЕНЦИЯ КРОС ДЗЗД Счетоводно обслужване Търговище Виж  ~  
ПЪЛНО СЧЕТОВОДНО ОБСЛУЖВАНЕ, ДДС, НОИ СЧЕТОВОДНИ И ДАНЪЧНИ КОНСУЛТАЦИИ ГОДИШНО ПРИКЛЮЧВАНЕ РЕГИСТРАЦИЯ НА ФИРМИ КОМПЮТЪРЕН НАБОР И ПЕЧАТ
F5381 Римеса Одит ЕООД Счетоводни услуги Разград Виж  ~  
Мобилен: 0888622420
F5380 Т и Т КОНСУЛТ ЕТ Счетоводни услуги Кърджали Виж  ~  
Мобилен: 0888/803931 и 0888/676283
F284 АЛМА ООД Счетоводни услуги Шумен Виж  ~  
Счетоводни услуги
F5349 ВИБ КОНСУЛТ ЕТ Счетоводни услуги Видин Виж  ~  
Счетоводни услуги. Поддръжка на програмни продукти. Трудово-правни консултации.
F1101 ЕТ ФОЛИНА Счетоводни услуги Сливен Виж  ~  
Финансови и счетоводни услуги.
F5360 Финанс консулт ЕТ Счетоводни услуги Димитровград Виж  ~  
Фирмата е основана през 1998г. с основна дейност счетоводни услуги и консултации и митнически услуги и посредничество. От 2000г. се занимава и с търговия и upgrade на компютри. Димитровград Адрес: ул. Иван Вазов №18, ап. 7 телефон: 0391/ 6 35 04; 087 595 552 e-mail: f.konsult@mail.bg
  Accounting Services UK
Счетоводство, счетоводни услуги и преключване, счетоводител Лондон, Англия. ДДС регистрации, изготвяне на данъчни декларации.
W3200 ОДИТОРСКА КОМПАНИЯ „ФСК ОДИТ” Бизнес и търговия Добрич Виж  ~  
Предметът на дейност на дружеството включва независим финансов одит на финансови отчети на предприятия по реда на Закона за независимия финансов одит, консултантска дейност, счетоводни услуги и други бизнес услуги. Възложители са дружества от сектор индустрия, строителство, търговия, туризъм, селско стопанство, бюджетни предприятия, включително общини, юридически лица с нестопанска цел и други неправителствени организации. „ФСК ОДИТ” ООД генерира над половината от своите приходи от одиторски и консултантски услуги в областта на корпоративните финанси, търговското и данъчното ...
  Счетоводни услуги - Индекс
Индекс на сайтовете, предлагащи счетоводни услуги. Данъчни консултации. Представителство пред НАП, НОИ, Агенция по вписванията. Професионални обучения. Одити. Индивидуален сметкоплан. Текущо осчетоводяване на входящите и изходящите първични документи. Обработка и следене на стоковите наличности – Складово стопанство. Обработка на банкови извлечения. Заприхождаване и отписване на закупени и продадени ДМА и ДНМА. Изготвяне счетоводен и данъчен амортизационен план. Начисляване на амортизациите. Следене на оборота за регистрация по ЗДДС. Счетоводно обслужване, обработка на работни заплати ...
W70855 Счетоводни кантори Сайтове Раздел Виж  ~  
W70856 Счетоводни услуги Сайтове Раздел Виж  ~  
W70860 Счетоводни услуги Сайтове Подраздел Виж  ~  
W70859 Счетоводни фирми Фирми Раздел Виж  ~  
W70861 Счететоводители Специалисти Раздел Виж  ~  
W70857 Счетоводна информация Сайтове Раздел Виж  ~  
W70858 Счетоводен софтуер Сайтове Раздел Виж  ~  
 
  Контакти
 
  Лице за контакти:  
  Телефон   -
  E-Mail  -
  WEB Site  //hib.multimedia.bg/hib_web.dll/SitPort?Map=1&Cat=17
 
  Адресни данни
 
  Област: София-град
  Община: София
  Населено място: София
  Адрес: ул. Хар. Карастоянов 40В
  Пощ.код/кутия: /
 
  Идентификация
 
  Тип на фирмата: Услуги
  Подтип на фирмата: Счетоводни услуги
  Булстат:  
 
Стоки и услуги доставяни от фирмата
Код Име на стоката Производител Мярка Количество Цена Детайли
437 Счетоводни услуги Счетоводни услуги Брой 1 240 Виж : 868
 
  
 
ДЕТАЙЛИ, НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 
  Задай въпрос, добави коментар >>>   Отвори формата за текст  
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6      
 
  Брой посещения:  6393       Гласували:  2     Оценка:  5.50                Последна редакция:   09/04/22

Google