Ресурсбук България. Данни за избрана фирма

 

Строителство на сгради, къщи, обекти

Икдекс на фирмите, строители на сгради, къщи и обекти. Промишлено и гражданско строителство. Жилищно строителство, строително-ремонтни услуги.

Строителство. Арматурен и железарски цех, бетонов възел, варово стопанство, производство на бетонови изделия. Строителни материали: метали, ВиК.

Строителство от основите до покрива. Строителство до ''ключ'' на обществени, промишлени и жилищни обекти.

Изграждането на пълен продукт от грубия строеж до ключ,включително всички видове ремонтни дейности в съществуващи обекти. Комплексно строителство, ЖП строителство, изграждане на подкранови пътища, асфалтови и бетонови настилки, настилки от камък, плочи и паваж, вертикална планировка, изкопни и насипни дейности, транспорт, доставка на инертни материали, проектиране.

Извършва комплексно строителство. Изработва дървена дограма и мебели.

Железобетонови изделия и армировъчни заготовки.

Строителство, метални конструкции, халета, офиси и бизнессгради! Доставка и монтаж на топлоизолационни панели-немски, словенски, турски парапети, врати, нестандартни изделия от метал алуминиева и PVC дограма.

Метални конструкции, монтаж на стоманени конструкции, покривни и фасадни панели, промишлен машинен монтаж, монтаж на тръбопроводи от въглеродна стомана и неръждаеми тръбопроводи, производство, изграждане и монтаж на резервоари и силози, изграждане на промишлени газови инсталации и газификации, електрически инсталации до 20 kV. и електромонтажни дейности.

Строителство по монолитен способ на жилищни, промишлени и обществени сгради.

Помощно спомагателно производство-бетонови разтвори, асфалтови смеси, инертни материали, бетонови изделия, услугисъс строителна механизация.

Комплексно изграждане на банкови, административни и жилищни сгради, реконструкция и модернизация на хотели, търговски обекти и промишлено строителство.

Строителство и ремонт на обществени и жилищни сгради, административни и хотелски комплекси; подръжка, възстановяване и реконструкция на старинни сгради и паметници на културата; заготовка, монтаж, комплектация на армировка и заварени мрежи; железарски, дърводелски и тенекеджийски изделия; изработка на ел.табла.

Строителство и ремонт на сгради и съоръжения, доставка и изпълнение на топлоизолации, хидроизолации и готови изграждащи елементи за сгради.

Жилищно, здравно, административно и културно-битово строителство.

Сглобяеми къщи.

Еко къщи по онлайн каталог "НАТОПропъртис".

Други подобни ресурси
Стоки:    Строителство
Сайтове: Строителство


 
  Снимки от фирмата или реклама на "Строителство"
 
 
  Линкове към Строителство на сгради, къщи, обекти
 
F817 МОНТАЖПРОЕКТ ООД Строителни услуги София
Монтажпроект ООД осъществява строително-инженерингови услуги за архитекти, предприемачи и собственици на сгради. Дейността ни включва голям спектър от проекти - проектиране на развлекателни центрове, офиси, жилищни и индустриални сгради, а също така и много промени и добавки на съществуващи постройки.
  Екозид - сгради с дървена конструкция
Нашата EКOлогична строителна система за изграждане на енергийно ефективни сгради с дървена конструкция съчетава естествени материали с новаторски конструкции. Това гарантира високо ниво на комфорт и енергийна ефективност. Благодарение на дишащите външни стени и изключително високите изолационни свойства, излишната влага в сградата може да бъде регулирана без загуба на топлинна енергия като по този начин се осигуряват оптимално здравословни климатични условия. Благодарение на интегрирания изолационен слой може да се постигне над 6% допълнителна площ в сравнение с класическото изграждане. ...
F2622 ДЕТЕКС Строителни предприемачи София Виж  ~  
Строително-предприемаческа фирма
  НИКМИ АД - строителство
НИКМИ АД е дружество с дългогодишен опит в строителството. Основано е през 1990 г.
F1274 ГУСВ Строителни услуги София Виж  ~  
Специализирани услуги в областта на строителство.
  KOGER & PARTNERS. Строителство
Строителство, дизайн, изпълнение
F2625 РУМЕН ВЪТКОВ Строителни предприемачи София Виж  ~  
Строително-предприемаческа фирма
  ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ
Вече повече от 45 години ние в ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ създаваме нови места, в които хората да живеят, работят, пазаруват, спортуват и почиват. Пътища, по които да се движат и съоръжения, които да подобряват живота им. От основаването си до днес компанията е реализирала проекти с обща застроена площ от над 23 млн. кв. м. Внушителен обем, зад който стои непрестанният ни стремеж за усъвършенстване, оптимизация на процесите и предоставяне на най-качествената услуга на нашите клиенти.
F2697 ЕВЕКС ТАЙЪР ООД Строителни материали Пловдив Виж  ~  
Строителни материали
  Аспекти плюс ООД . Строителна компания
Инвестиционно строителна група АСПЕКТИ е една от най-големите частни строителни компании в България с дългогодишен опит повече от петнадесет години. Завършили сме над 53 проекта в гр. София с над 431000 кв.м. застроена площ. Над 5375 клиента ни се довериха при избора на своя дом. Собственици на Инвестиционно строителна група Аспекти са Весела Барбукова и Димитър Барбуков. моб. 0899 000 080
F1006 ЕКСПРЕССТРОЙПРОЕКТ И-СИЕ СД Строителство Варна Виж  ~  
Строителна дейност - проектиране, строителство и строителен контрол.
  ИНЖСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Инжстройинженеринг ЕООД е една от водещите строителни компании с 47 годишен професионален опит и обществено признание, която развива своята дейност съобразно изискванията на строителната индустрия на територията на гр. Варна и страната.
F2028 КОМАРС СТРОЙИНВЕСТ ЕАД Проектиране и строителство Пловдив Виж  ~  
Строителство - проектиране и изграждане.
  ИН ДООРС - гаражни и ролетни врати
Доставка и монтаж на автоматични индустриални,сервизни,гаражни и ролетни врати, автоматични бариери, PVC завеси и врати от полиестер, претоварни рампи и изолиращи ръкави.
F3436 КОВЕГ ООД Строителство Харманли Виж  ~  
Строителство, собствени: арматурен и железарски цех, бетонов възел, варово стопанство, производство на бетонови изделия. Търговия със строителни материали: метали, ВиК и Ел. и др.
  ЖСП СТИЛ ООД. Строителство
Основна дейност на фирмата е строителство, строително-ремонтни и монтажни услуги.
F4946 Билдингс Строителство Кърджали Виж  ~  
БИЛДИНГС основно се занимава със строителна дейност, ремонтни и монтажни услуги. Носител на сертификат ISO 9001:2000 от 2007 г., член на Камарата на строителите в България. Отговорно и качествено изпълнение на всяка поръчка. За връзка с екипа: гр. Кърджали, ул. Георги Кондолов 5, 036/ 182291, 0878 104 375
  БУЛИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Фирма „БУЛИНЖЕНЕРИНГ” ЕООД разполага с мощности,материален и кадрови потенциал за поддържане и изграждане на нови проектни решения на Ваши обекти. Възможностите ни и компетентността ни са в изграждането на пълен продукт от грубия строеж до ключ,включително всички видове ремонтни дейности в съществуващи обекти. Комплексно строителство,ЖП строителство,изграждане на подкранови пътища,асфалтови и бетонови настилки,настилки от камък,плочи и паваж,вертикална планировка,изкопни и насипни дейности,транспорт,доставка на инертни материали,проектиране и др.
F319 КЮСТЕНДИЛСКИ СТРОИТЕЛ АД Строителство Кюстендил Виж  ~  
Жилищно и промишлено строителство.
  АС-СТРОЙИНЖЕНЕРИНГ ООД
Строителна фирма АС Стройинженеринг ООД е създадена през 1992 год. и е специализирана в пълен инженеринг в областта на капиталното строителство, проучване, проектиране, строителство на сгради и съоръжения и търговия с недвижими имоти.
F1750 СТРОИТЕЛ-КОСТЕНЕЦ ЕООД Строителство Костенец Виж  ~  
Сто процента общинско участие
  МОНТАЖ-ИНЖЕНЕРИНГ АД
Монтажинженеринг АД е с над 60-годишен професионален опит, лидер в областта на изработката и изграждането на промишлени съоръжения и инсталации. Дружеството е специализирано в следните направления: производство на метални конструкции, монтаж на стоманени конструкции, покривни и фасадни панели, промишлен машинен монтаж, монтаж на тръбопроводи от въглеродна стомана и неръждаеми тръбопроводи, производство, изграждане и монтаж на резервоари и силози, изграждане на промишлени газови инсталации и газификации, електрически инсталации до 20 kV. и електромонтажни дейности. Като наследник на ...
F4183 Стройремонт ЕООД Строителство Слънчево Виж  ~  
Строителство от основите до покрива
  МИНСТРОЙ ХОЛДИНГ АД
Минстрой осъществява проектиране, строителство, доставка и монтаж на оборудване, производство на нестандартни метални конструкции и съоръжения и пълен инженеринг на обекти “под ключ” в областта на промишленото и гражданско строителство, минната промишленост, инженерната инфраструктура и магистралните тръбопроводи. Факс: 02/9624250
F2623 ЕТ БИГ Строителни предприемачи София Виж  ~  
Строително-предприемаческа фирма
  СТРОИТЕЛНА ФИРМА АКРАБОВ ООД
Фирмата е основана през 1990 г. и е една от първите частни строително-предприемачески фирми в Пловдив. Специализирана е в строителството по монолитен способ на жилищни, промишлени и обществени сгради. „Акрабов“ ООД е носител на Златната мистрия 1995 г., има 8 номинации за Златна мистрия – 1997, 1998, 2000, 2001, 2002, 2003, 2005, 2006 г. Носител е на награда Златен молив за архитектура 2001 г., на Златен отвес 2004 г. на БСК за цялостен принос в строителството и награда Строителна традиция 2013 г. Собственикът на фирмата- Г-н Стефан Акрабов е основател на Гилдията на строителните ...
F367 ТРАНСКОМПЛЕКТ Строителство София Виж  ~  
Строителство.
  ХАЛАЧЕВ ЕООД - строителство
Основен предмет на дейност на дружеството е насочен в областта на инвестирането, строителството и реализацията на жилищни и административни сгради.
F2621 ДЕДАЛ Строителни предприемачи София Виж  ~  
Строително-предприемаческа фирма
  Р.С.ИНЖЕНЕРИНГ
Р.С. Инженеринг ЕООД е специализирана строителна компания с натрупан богат опит в проектирането, организацията и строителството на сгради, както и в съгласуването и узаконяването им на територията на Република България. Фирмата е основана през 1994 г. От същата година е член на Българската Строителна Камара и получава лиценз за цялостна дейност в строителството. тел./факс: (359 2) 854 83 15 тел.: (359 2) 854 83 16 (359 2) 854 83 17 е-мейл: office@rseng-bg.com; е-мейл: marketing@rseng-bg.com Facebook: R. S. Engineerign Ltd.
F1846 ИНЖСТРОЙ АД ПЛОВДИВ Строителство Пловдив Виж  ~  
Строителна дейност.
  ОРБИ ИНЖЕНЕРИНГ
Орби Инженеринг е строителна фирма създадена в София през 1991 година. Започнала почти като семейно начинание днес компанията има голям брой построени сгради зад гърба си и е активен участник на строителния пазар в столицата.
F1919 НИКОЛАЙ ГАЛЧЕВ ЕТ Комплексно строителство Благоевград Виж  ~  
Извършва комплексно строителство. Изработва дървена дограма и мебели.
F307 БРАТЯ ЛАМБОВИ ООД Комплексно строителство Пловдив Виж  ~  
Комплексно проектиране и строителство на промишлени и жилищни сгради до ключ.
F728 ГРАНИТ - ДОМОСТРОЕНЕ АД Комплексни обекти Добрич Виж  ~  
Строителство на комплексни обекти. Търговия с недвижими имоти и материали за строителството. Производство на железобетонови изделия и армировъчни заготовки.
F3644 ВХВ ООД Офиси и бизнессгради Георги Батуров Виж  ~  
Строителство, метални конструкции, халета, офиси и бизнессгради! Доставка и монтаж на топлоизолационни панели-немски, словенски, турски парапети, врати, нестандартни изделия от метал; алуминиева и PVC дограма.
F1310 ЗАВОДСКИ СТРОЕЖИ АД Търговски обекти Пазарджик Виж  ~  
Строителство на търговски обекти
F963 ИВАН ЧЕРТОЯНОВ ЕТ Промишлено строителство Стара Загора Виж  ~  
Промишлено строителство.
F1483 АКВАМАТ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД ПиГ Строителство Пловдив Виж  ~  
Основната дейност на „Аквамат Инженеринг” ЕООД е насочена към mромишлено и гражданско строителство
F1930 КВАЛИФИКАЦИЯ КОНСУЛТ ООД ПиГ Строителство Благоевград Виж  ~  
Промишлено и гражданско строителство; ремонт на жилища Адрес: Ив.Михайлов 49
F1754 СТРОЙПРОДУКТ ЕООД Жилищни и обществени сгради Плевен Виж  ~  
Жилищни и обществени сгради
F1538 ЕОС ООД Жилищно строителство Шумен Виж  ~  
Жилищно строителство, строително-ремонтни услуги.
F1602 СТРОЙИНВЕСТ - БУРГАС СД Жилищно строителство Бургас Виж  ~  
Жилищно строителство.
F1738 НИКСИМ ООД Жилищно строителство София Виж  ~  
Жилищно строителство.
F962 НЮАНС - ПЕЙЧО ИВАНОВ ЕТ Строителство и превози Стара Загора Виж  ~  
Строителни,монтажни и ремонтни работи,автомобилни превози и търговска дейност.
F896 ИНТЕРСТРОЙ-МК ИНЖЕНЕРИНГ Строителство до ключ София Виж  ~  
Проучване, проектиране, строителство до ''ключ'' на обществени, промишлени и жилищни обекти.
F1861 БЛАГОУСТРОЙСТВЕНИ СТРОЕЖИ Строежи Сливен Виж  ~  
F1862 БЛАГОУСТРОЙСТВЕНИ СТРОЕЖИ Строителство Бургас Виж  ~  
Общинска фирма „Благоустройствени строежи” ЕООД – Бургас е правоприемник на създаденото през 60-те години СП ”Благоустройство и комунално стопанство”, обслужващо Бургаски регион. Фирма „Благоустройствени строежи” ЕООД – Бургас е създадена през 1995г., със 100% Общинско участие след обединяване на СР ”Градско благоустрояване” и „Паркстрой”. Дълги години е в изпълнявала обекти по благоустрояване, асфалтиране на улици и площадки в град Бургас и съседни селища, изграждане на детски площадки, озеленяване и поддържане в „Приморски парк” и основаване на „Флора”-Бургас.
F1860 БЛАГОУСТРОЙСТВЕНИ СТРОЕЖИ Инертни материали Благоевград Виж  ~  
Помощно спомагателно производство-бетонови разтвори,асфалтови смеси, инертни материали, бетонови изделия, услуги със строителна механизация. Изграждане на инфраструктура по населени места, строителство на водоеми, пътища, офиси, банки, ремонтни работи.
F1863 БЛАГОУСТРОЙСТВЕНИ СТРОЕЖИ Строителство Перник Виж  ~  
Строителство на жилищни сгради. Строителни услуги
F1931 ИРИС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ООД Комплексно строителство София Виж  ~  
Комплексно изграждане на банкови, административни и жилищни сгради, реконструкция и модернизация на хотели, търговски обекти и промишлено строителство.
F1813 ДОМОСТРОЕНЕ АД Строителни услуги Пловдив Виж  ~  
Проектиране, изграждане на промишлени, административни, жилищни сгради, строителни услуги.
F1325 ПЛОВДИВСТРОЙРЕСУРС АД Строителство Пловдив Виж  ~  
Предмет на дейност на фирмата е строителство и ремонт на обществени и жилищни сгради, административни и хотелски комплекси; подръжка, възстановяване и реконструкция на старинни сгради и паметници на културата; заготовка, монтаж, комплектация на армировка и заварени мрежи; железарски, дърводелски и тенекеджийски изделия; изработка на ел,табла, търговия с бои и строителни материали, услуги за строителството и съпътстващите го дейности, стоково тържище за строителни материали, складови бази, собствен бетонов и варов възел; полигон за производство на бетонови изделия.
F3423 Строител 94 ООД Комплексно строителство Русе Виж  ~  
Дружеството е специализирано в комплексното строителство на сгради и съоръжения с жилищно, търговско, културно битово и производствено предназначение. Изпълнява проекти по реконструкция, саниране, сеизмично укрепвание и ремонтно възстановителни работи на съществуващ сграден фонд, обекти от инфраструктурата. Инвестиционна дейност в областта на сградостроителството. Геодезически проучвания и проектиране. Нови технологии и системи в строителния бранш.
F2830 АЛЕКСА-АЛЕКСАНДЪР КИРИМОВ Строителство Хасково Виж  ~  
alexa@mbox.digsys.bg Строителство и ремонт на сгради и съоръжения, доставка и изпълнение на топлоизолации, хидроизолации и готови изграждащи елементи за сгради
F1557 СТРОЙМОНТАЖ 96 ООД Строителство Айтос Виж  ~  
Строителство на сгради, ниско и високо строителство, довършителни и ремонтни работи. Факс: 0558/22071
F2414 ЖИЛСТРОЙ ЕООД Строителство Шумен Виж  ~  
Жилстрой ЕООД - Строителство, продажба и отдаване под наем на луксозни апартаменти, офиси, магазини и заведения в Шумен.
F3243 Бетон ЕООД Строителство Перник Виж  ~  
Жилищно, здравно, административно и културно-битово строителство.
F4930 Елпида Стил ООД Строителство Петрич Виж  ~  
ЕЛПИДА СТИЛ ООД е дружество, което се занимава основно със строителство на промишлени и жилищни сгради в гр. Петрич. Проектира, планира и строи до ключ. Извършва ремонтна и монтажна работа, търгува със строителни материали, довършителни работи, почистване с професионална техника на обществени сгради и домове. За да получите повече информация, заповядайте в офиса или се обадете на телефоните: гр. Петрич, ул. Дончо Лазаров 5, 074/ 561 600; 0879 00 37 71, elpidastil.business.bg
F582 БАЛКАНСТРОЙ АД Строителство Разлог Виж  ~  
Дружеството е сред българските строителни фирми, които успешно покриват професионалното портфолио в бранша -жилищно, обществено, индустриално и инфраструктурно строителство. Офис - София 1606 София ул. Доспат 2 тел.: +359 2 805 11 00 факс: +359 2 805 11 01 e-mail: office@balkanstroy.com
F1622 НОВОТЕХ - 95 ООД Сгради до ключ Варна Виж  ~  
Строителство на нови жилищни сгради от основи до ключ. Адрес: ул.Сирма войвода 2
  МАКС МАТИРИАЛС ООД
Строителни материали Контакти Fax: 052/660600
F1550 ЕООД ПОЛИССТРОЙ Сгради до ключ Ямбол Виж  ~  
Строителство до ключ.
  ИНКОМС ЕСТ МИЛИН КАМЪК АД
Производство на сглобяеми къщи в съответствие с актуалните световни стандарти за енергоспестяващо строителство с естествен архитектурен облик,комфорт и уют.
F767 БГ ХАУС - ИЛИЯ ИЛИЕВ ЕТ Сглобяеми къщи Брацигово Виж  ~  
Производство на дограма,дървени изделия, дървени сглобяеми къщи мебели и други изделия
F1650 АЛБЕНА ГТ Сглобяеми къщи Генерал-Тошево Виж  ~  
Производство на дограма-стъклопакет дървени сглобяеми къщи, изделия от дървесина.
  КОРКОВА КЪЩА - ЕКОСТРОЙ'94 ООД
Внос, търговия и монтаж на всички видове коркови изделия - подови настилки, стенни облицовки, изолационни акустични решения, мазилки с корков гранулат и др. Производство на аксесоари от корк. Поддръжка и сервиз на закупени и монтирани от фирмата коркови изделия.
  Нато Пропъртис ЕООД. Еко къщи
Ние правим продажба на еко къщи при онлайн каталог който се казва НАТОПропъртис на най-ниска цена за България и град София.
F2027 КОЛЬО ФИЧЕТО ЕООД Недвижими имоти Дряново Виж  ~  
Строителство на недвижими имоти.
  Главен индекс на строителните фирми
Главен индекс на строителните фирми. Строителен мениджмънт и предприемачество. Архитектура и строително проектиране. Строителство на сгради, къщи, обекти. Строителни дейности. Строителни и инертни материали. Строителна и охранителна техника. Дограма, прозорци и фасади. Врати, бариери, ролетки, огради. Метални конструкции, изделия от метал. Настилки и паркет. Подове,покриви,тавани. Керамика, фаянс и теракота. Отопление, климатизация, вентилация. Топло и хидроизолации. Саниране. ВиК, газ, електросистеми. Строителство. Пътища, мостове, пътни съоръжения.
 
  Контакти
 
  Лице за контакти:  
  Телефон   -
  E-Mail  -
  WEB Site  //hib.multimedia.bg/hib_web.dll/SitPort?Map=1&Cat=7
 
  Адресни данни
 
  Област:
  Община:
  Населено място:
  Адрес:
  Пощ.код/кутия: /
 
  Идентификация
 
  Тип на фирмата: Строителство
  Подтип на фирмата: Сгради. Къщи. Обекти
  Булстат:  
 
Стоки и услуги доставяни от фирмата

Код Име на стоката Производител Мярка Количество Цена Детайли
Виж
 
  
 
ДЕТАЙЛИ, НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 
  Задай въпрос, добави коментар >>>   Отвори формата за текст  
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6      
 
  Брой посещения:  3666       Гласували:  0     Оценка:  0.00                Последна редакция:   25/04/22

Google