Ресурсбук България. Данни за избрана фирма

 

Нестандартно оборудване

Производство на инструментална екипировка и нестандартно технологично оборудване.Изработка на детайли и възли от метали и пластмаси. Производство на зъбни колела, редуктори, възли, метални конструкции. Изработка на детайли от метали и пластмаси – зъбонарязване, струговане, фрезоване, шлайфане, заваряване. Рециклиране или частичен ремонт на червячни и планетарни редуктори и задвижващи механизми. Комплексно обслужване при рециклиране на дефектирали възли и агрегати.

Измервателно оборудване за емисии, непрекъснат мониторинг на емисии, газоанализатори, анализатор на димни газове, автоматични системи, системи за управление на производствени процеси, промишлена арматура, помпи, компресорни системи

Машини и съоръжения за хранително-вкусовата, парфюмерийната, козметичната и фармацевтична промишленост, нестандартно оборудване от неръждаеми материали и арматура.

Хидравлични гилотини и абкантперси - линии и нестандартно оборудване.

Нестандартно оборудване, инструментална екипировка и стоки за бита; нестандартно оборудване в леката промишленост и услуги, лицензни производства.

Инженерни пластмаси, вторични пластмаси, полимери, мастербачи, нестандартни детайли, уплътнители, хидравлични цилиндри, пневматични цилиндри, поликарбонат, полиетилен, PVC, полипропилен, полистирол, инженеринг, изработка.

Ремонт на битова техника, хладилни инсталации, метални изделия, нестандартно оборудване и търговия.

Корабно оборудване. Корабно техническо снабдяване.

Перално оборудвне. Перални машини, центрофуги за бельо, машини за изсушаване на бельо, машини сушилни гладачни, резервни части за всички видове машини.

Гаражно оборудване /двуколонни подемници, стендове за монтаж на гуми, колесари за катастрофирали автомобили и др./, диагностична апаратура, метрологично осигуряване по БДС на измервателна техника за автосервизно обслужване, резервни части за автомобили, масла и гуми.

Изграждане и оборудване на бензиностанции. Оборудване за измиване на автомобили.

Други подобни ресурси
Стоки:    Компютри. Софтуер


 
  Снимки от фирмата или реклама на "Техника и оборудване"
 
 
Линкове към Нестандартно оборудване
 
  ИНКОМС ИНСТРУМЕНТИ И МЕХАНИКА АД
Производство на инструментална екипировка и нестандартно технологично оборудване.
  ИЛ МЕТ ЕООД - детайли и възли
ИЛ МЕТ ЕООД – Изработка на детайли и възли от метали и пластмаси Производство на зъбни колела, редуктори, възли, метални конструкции. Изработка на детайли от метали и пластмаси – зъбонарязване, струговане, фрезоване, шлайфане, заваряване и др. Пълно рециклиране или частичен ремонт на червячни и планетарни редуктори и задвижващи механизми. Предлагаме комплексно обслужване при рециклиране на дефектирали възли и агрегати.
  MULTITOOL - Измервателно оборудване
MULTITOOL CZ , гр. Оломоуц - Чехия е инженерингова фирма, специализирана в разработване, доставка и монтаж на: Измервателно оборудване за емисии, непрекъснат мониторинг на емисии, газоанализатори, анализатор на димни газове, автоматични системи, системи за управление на производствени процеси, промишлена арматура, помпи, компресорни системи
  Елегант комерс ООД. Машини и съоръжения
Фирма Елегант Комерс ООД е специализирана в областта на изработване, ремонтно-възстановителна и монтажна дейност на машини и съоръжения за хранително-вкусовата, парфюмерийната, козметичната и фармацевтична промишленост, нестандартно оборудване от неръждаеми материали и арматура, консултантска дейност.
  В-63-Д ЕООД. Нестандартно оборудване
Производство на хидравлични гилотини и абкантперси - линии и нестандартно оборудване.
  ПОЛИМИКС ООД - пластмаси
Инженерни пластмаси, вторични пластмаси, полимери, мастербачи, нестандартни детайли, уплътнители, хидравлични цилиндри, пневматични цилиндри, поликарбонат, полиетилен, пвц, pvc, полипропилен, полистирол, инженеринг, изработка.
  ПРИЕНО ООД - нестандартно оборудване
Производство на нестандартно оборудване, инструментална екипировка и стоки за бита; нестандартно оборудване в леката промишленост и услуги, лицензни производства.
  ЕРМАНГ ООД. Оборудване на бензиностанции
Изграждане и оборудване на бензиностанции. ЕРМАНГ ООД официален дистрибутор за територията на Република България на завод ISTOBAL-Испания,профилиран в дизайна, производството и дистрибуцията на оборудване за измиване на автомобили. ЕРМАНГ е търговска компания и развиваните от дружеството дейности са насочени и обхващат главно сектора на петролният бизнес свързан с доставка, инсталация и техническо обслужване на оборудване за бензиностанции .
  ПК БИТОВА ТЕХНИКА
Ремонт на сложна битова техника, хладилни инсталации, метални изделия, нестандартно оборудване и търговия.
  Мартехком ЕООД - Корабно оборудване
Корабно оборудване.
  ВАЛИМОРСК ООД
КОРАБНО ТЕХНИЧЕСКО СНАБДЯВАНЕ
  ПЕРАЛНО ОБОРУДВАНЕ АД
Производство на машини и оборудване с комунално-битово предназначение. Производство на перално оборудване Проектантска, научноизследователска и внедрителска дейност, търговия в страната и чужбина. Перални машини, центрофуги за бельо, машини за изсушаване на бельо, машини сушилни гладачни, резервни части за всички видове машини.
  БУЛАВТО-ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Производство на гаражно оборудване /двуколонни подемници, стендове за монтаж на гуми, колесари за катастрофирали автомобили и др./, ремонт на диагностична апаратура, метрологично осигуряване по БДС на измервателна техника за автосервизно обслужване, внос, продажби и сервизно обслужване на гаражно оборудване, резервни части за автомобили, масла и гуми.
 
  Контакти
 
  Лице за контакти:  
  Телефон   -
  E-Mail  -
  WEB Site  
 
  Адресни данни
 
  Област:
  Община:
  Населено място:
  Адрес:
  Пощ.код/кутия: /
 
  Идентификация
 
  Тип на фирмата: Техника и оборудване
  Подтип на фирмата: Нестандартно оборудване
  Булстат:  
 
Стоки и услуги доставяни от фирмата

Код Име на стоката Производител Мярка Количество Цена Детайли
Виж
 
  
 
ДЕТАЙЛИ, НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 
  Задай въпрос, добави коментар >>>   Отвори формата за текст  
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6      
 
  Брой посещения:  1248       Гласували:  0     Оценка:  0.00                Последна редакция:   11/04/22

Google