Ресурсбук България. Данни за избрана стока/услуга

Пожарогасители

Пожарогасителят е активно устройство, което се използва за гасене или ограничаване на малки пожари, най-често в аварийни ситуации.

Обикновено пожарогасителят е под формата на червена цилиндрична бутилка, съдържаща агент под налягане, който може да бъде освободен, за гасене на огъня.

Съществуват различни видове пожарогасители, предназначени за гасенето на различни горими материали. Можем да ги делим на возими инсталации или преносими пожарогасители, на автоматични или механични пожарогасители, но всички те най-често са разделени на три групи:

- Водни и водопенни пожарогасители — те са проектирани да гасят твърди горящи и тлеещи материали. При използването на специални добавки към водата, могат да се използват за гасене и на течни запалими вещества.

- С въглероден диоксид — тези пожарогасители гасят пожари възникнали в електрически съоръжения и инсталации.

- Πpaxoви пожарогасители — използват се като основно средство за гасене на твърди горящи и тлеещи вещества, горящи течности и горящи газове.

Други подобни ресурси
Фирми:   Стоки за офиса
Обекти:  Мебелен магазин
Сайтове: Стоки за офиса


 
  Снимки на стоката / услугата или реклама на Стоки за офиса
 
 
  Ценови данни
 
  Мярка:   Брой
  Количество:   1
  Ориентировъчна цена: 0
 
  Контакти
 
  Фирма - доставчик  Пожарна техника ООД
  Лице за контакти:  
  Телефон  
  E-Mail  
 
  Класификация
 
  Група на стоката: Стоки за офиса  >>>
  Подгрупа:   >>>
  Тип:
 
Конкретни артикули от стоката Пожарогасители
Код Име на стоката Мярка Кол. Цена Купи >>>
 
Линкове към Пожарогасители
 
F2837 СЕЙ ХАЙ 11 ЕТ Техника и оборудване Варна Виж  ~  
sayauto@usa.net Официален представител и вносител на продукция, включваща: противопожарни автомобили, автоподемници, пожарни стълби, аварийно спасителни автомобили, пожарогасители производство на АО ПОЖТЕХНИКА - Русия.
  СОЛТИ ЕООД
Внос-износ, производство, търговия и монтаж и сервиз на противопожарна техника. Пълен инженеринг в областта на обемно-аерозолно гасене, пожароизвестяване. Противопожарна защита на дървени и текстилни материали Пожарогасители, кофпомпи, струйници. Брави-антипаник. Спринклерни и дренчерни системи Взривозащитени вентилатори Гасене с FM200 Пожароизвестяване, проектиране и изграждане. Абонаментна поддръжка на пожарогасителни и пожароизвестителни инсталации.
  Гибко-9
Продажби и сервиз на всички видове пожарогасители. Проектиране, изграждане и поддръжка на пожароизвестителни инсталации и СОТ. Съставяне на планове за евакуация, документации за пожарна и аварийна безопасност. Противопожарна техника, лични предпазни средства и указателни знаци.
W477 Пожарогасители - Гибко-9 Машини и съоръжения Сайт Виж  ~  
Продажби и сервиз на всички видове пожарогасители. Проектиране, изграждане и поддръжка на пожароизвестителни инсталации и СОТ. Съставяне на планове за евакуация, документации за пожарна и аварийна безопасност. Противопожарна техника, лични предпазни средства и указателни знаци.
  Пожарогасители
Проектиране, производство и техническо сервизно обслужване на пожарогасители, пожарогасително и пожароизвестително оборудване и системи за морски и индустриални цели, доставка на технически газове и противопожарна техника
F5512 Пожарна техника ООД Услуги Хасково Виж  ~  
Фирма Пожарна техника ООД предлага обслужване и поддръжка на пожарогасители, пожарни врати, проверка и ремонт на пожарогасители, сервиз за пожарогасители, газово пожарогасене, зареждане на пожарогасители и др.
W559 пожароизвестяване, СОТ, пожарогасители Услуги Сайт Виж  ~  
Проектиране, изграждане и поддръжка на пожароизвестителни инсталации и СОТ. Продажба и сервиз на пожарогасители и противопожарна техника.
  Фламтех ЕООД
Фирма Фламтех ЕООД извършва търговия с пожарно оборудване. Предлагаме пожарогасители, пожарогасителни инсталации - газови с NAF S 125 и NAF S 227, пенни, прахови, спринклерни и друго оборудване.Извършваме също така и сервиз на пожарогасителите. Услугите ни включват обследване на обект,изготвяне на досие и евакуационни схеми, както и консултации.Фламтех ЕООД е лидер на българския пазар в предлагането на съвременни газови пожарогасителни сиситеми с чисти агенти NAF S 125 и NAF S 227, които не нарушават озоновия слой и са основен заместител на забранения за използване Халон 1301.http://www ...
  Пожарогасители от Пожарна Техника ООД
Пожарогасители- сервиз, проверка, поддръжка, обслужване и ремонт на пожарогасители от лидерът в бранша- Пожарна техника ООД! Ако имате нужда от ремонт на пожарогасители, сервиз на пожарогасители, обслужване и проверка на пожарогасители- ние сме насреща!
 
  
 
 
НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 
  Задай въпрос, добави коментар >>> Отвори формата за текст    
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6    
 
  Брой посещения:  659       Гласували:  0     Оценка:  0.00                Последна редакция:   27/04/17
 
Google