Ресурсбук България. Данни за избран сайт

Индекс на сайтовете за организации и администрация

Партии. Неправителствени организации.

Градове. Общини.

Съдебна власт. Нотариуси.

Детайли на свързаните страници

Други подобни ресурси
Фирми:   Администрация
Стоки:    Информация, култура


 
  Снимки от сайта или реклама на "Организации, администрация"
 
 
Линкове към Индекс на сайтовете за организации и администрация
 
  Сайта на град Ивайловград
Гласът на Ивайловград.
W1144 ГЕРБ Хасково Партии Хасковска Виж  ~  
W1553 Българска социалистическа партия. Бургас Партии s_kolarov@yahoo.com Виж  ~  
W3957 Дива България - Елхово Неправителствени организации Ямболска Виж  ~  
Осъществяваме регионални и национални проекти, свързани със спомагателна дейност в различни сфери на обществения, туристическия и екологичния живот, засягащи хора от всяка възрастова група, както и чуждестранни посетители на страната.
  Столична община
На www.sofia.bg ще откриете всичко, свързано с град София и дейността на Столична община. Можете да разгледате нашата галерия, да изпратите виртуална картичка от нашия красив град, да потърсите информацията, която ви интересува.
W919 село Петревене Градове Ловешка Виж  ~  
Представяне на село Петревене
  Българският националистически форум
Форум за българска история и политика
W639 СЛИВЕНСКА ТЪРГОВСКО-ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА Неправителствени организации Сливенска Виж  ~  
Добре дошли на страницата на Сливенска Търговско-Промишлена Палата. Целта ни е чрез нея да подобрим комуникацията с нашите членове, а също така и с представителите на бизнеса, фирми и организации от страната и чужбина. Тук ще намерите актуална информация за предоставяните от нас услуги, за предстоящи прояви и събития, организирани от Палата или съвместно с други институции или организации. Искрено се надяваме, че по този начин ще улесним и двупосочната връзка между нас по всички въпроси и проблеми от взаимен интерес.
W571 ВМРО Силата на българския дух Партии Пловдивска Виж  ~  
Място за истински българи!
W637 Съдебна палата - Сливен Съдебна власт Сливенска Виж  ~  
Съдебната власт защитава правата и законните интереси на гражданите, юридическите лица и държавата. Съдебната власт е независима. Тази независимост придава стабилност, ненакърнимост и справедливост на съдебните актове.
  Община Ивайловград
В последните години в Ивайловград започва да се изгражда местна икономика и да се развива селското стопанство и животновъдството. Строят се нови сгради, училища, читалища, който заемат своето място в духовния живот на общината. Изграждат се нови междуселищни пътища, който помагат и за развитието на промишлени предприятия и подобряват комуникацията.
  Орден на Рицарите Тамплиери от Йерусалим
1) Върховният Военен Орден на Храма на Йерусалим / Орден на Рицарите Тамплиери от Йерусалим / (ORDO SUPREMUS MILITARIS TEMPLI HIEROSOLYMITANI – O.S.M.T.H.), традиционен, християнски, всеселенски, космополитен, независим и неполитизиран международен орден, се ръководи от следните върховни актове: ~ Правилата, написани от Св. Бернар; ~ Хартата на предаването, създадена от 23-ия Велик Магистър Ф. Йоханес Лармениус на 13-ти февруари 1324 г. и подписана от следващите Велики Магистри; ~ Общия Устав, приет на Общия Капитул във Версай през 1705 г., Устава от 1947 г; ~ Магистериалните ...
W5692 КРИБ Неправителствени организации София Виж  ~  
Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България. КРИБ е Гласът на българския бизнес, който: - произвежда три-четвърти от БВП на България - дава работа на над 700 000 души - обединява над 10 500 компании, колективни и индивидуални членове - осигурява над три-четвърти от българския износ
  СДРУЖЕНИЕ ПАРТНЬОРИ-ДУПНИЦА
Този сайт бе създаден през март 2010 година като резултат от изпълнението на проект Да участвам в живота си, подкрепен с грант от Тръста за гражданско общество в Централна и Източна Европа. Идеята ни бе, че освен място, от което да получаваме информация, Интернет може да бъде място, в което да покажем какво можем, какво знаем, какво мислим по важни за нас въпроси....място, в което да присъстваме наистина пълнокръвно и лично всички млади. Защото, ако Интернет е начинът за общуване на бъдещето, то той е нашият начин да бъдем и чути.
W3804 Другата България Неправителствени организации 359887236504 Виж  ~  
W5236 Българска асансьорна асоциация Неправителствени организации elevator_safety@abv.bg Виж  ~  
Безопасността на асансьорите може да се гарантира чрез въвеждане на европейски стандарти за асансьорен сервиз и строг контрол върху работата на асансьорните техници. Такива са главните цели на Българската асансьорна асоциация, които се осъществяват успоредно с борба за излизане на бранша от сивия сектор и инициативи за създаване на фондове за ремонт и модернизация на опасни и остарели асансьори. На сайта на асоциацията можете да подадете сигнал за нередовен асансьор, както и да попълните в анкетната ни карта данни отнасящи се до безопасността и поддръжката на асансьора Ви, като примерно ...
  Община Лозница
Община Лозница е в рамките на област Разград. Територията й е 249 483 дка. и обединява 16 отделни селища. В областта традиционно се развива читалищната дейност. Районът има възможности за развитие на земеделие и горско стопанство. В административната сграда се предлагат услуги по гражданско състояние, заявки и регистрации за всички стопански дейности, дубликати на документи, заверки, събират се данъци и такси. Адрес: 7290 Лозница, област Разград, ул. Васил Левски 6, 08475 25 51, www.loznitsa.bg.
W9369 Общините в България по области Общини - Виж  ~  
Индекс на общините в България по области. Общини в София-град, Благоевградска област, Бургаска област, Великотърновска област, Варненска област, Видинска област, Врачанска област, Габровска област, Добричка област, Кюстендилска област, Кърджалийска област, Ловешка област, Монтанска област, Плевенска област, Пловдивска област, Пазарджишка област, Пернишка област, Русенска област, Разградска област, Сливенска област, Силистренска област, Смолянска област, Софийска област, Старозагорска област, Търговишка област, Хасковска област, Шуменска област.
W4306 ДСБ - Велико Търново Партии ivan_stefanov@ymail.com Виж  ~  
W67422 Арбитражен съд - Велико Търново Общини Велико Търново Виж  ~  
Арбитражен съд при 'Сдружение за съдебна реформа, извънсъдебно решаване на спорове, медиация и арбитраж'. Съставът на арбитражният съд – трима или един арбитър, се конституира на база договорното съглашение между две страни, и възникнал спор, който е да бъде разрешен с помощта на арбитражен съд в арбитражно производство, при спазване на нормативната уредба за това в Република България, приложимите международни актове и вътрешните устройствени правила на Арбитражния съд.
  Община Гулянци
Община Гулянци е една от общините в Област Плевен, заемащи част от Северна България. Площта й е 458 km² с население от 12 336 човека в 12 прилежащи села. Основен поминък е зърнопроизводството – обработка и отглеждане на пшеница. Има изграден вятърно-енергиен парк. Районът е екологично чист. Има красив археологически резерват – Улпия Ескус. Администрацията на общината е с адрес: гр. Гулянци, oбл. Плевен, ул. В. Левски 32, тел.: 06561/ 2171, http://www.gulyantsi.net.
W68129 Съдебната власт Съдебна власт 02-9311-572 Виж  ~  
Държавната власт в Република България се поделя между законодателна (парламент), изпълнителна (правителство) и съдебна власт. Съдебната власт е система от съдилища, които налагат справедливост в името на държавата и осигуряват механизъм за решаване на спорове. Съдебната власт е независима от другите 2 власти - законодателна и изпълнителна, тя не създава закони, но ги интерпретира и прилага към отделните случаи. Съдебна власт включва три различни дейности: предварително разследване, прокурорски надзор, правосъдие. Органите на съдебната власт са съдилищата, прокуратурата и следствените ...
  Нотариуси
Нотариуси - индекс на нотариуси и сайтове от София и цялата страна.
 
  Линк към сайта  <<<Натисни тук >>>
 
  Фирма  >>>>>
  Обект  >>>>>
  Лице за контакти:  
  Телефон  
  E-Mail  vasmet@abv.bg
 
  Адресни данни
 
  Област:
  Населено място:
  Адрес:
  Пощ.код/кутия: /
 
  Идентификация
 
  Раздел: Организации, администрация  >>>
  Категория:  >>>
  Група:
  
 
 
НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 Посетители на 77087  
__ 1 __

10/11/20
20:53:27
114.119.137.128 09/11/20 18:26:50 Място >>>
130.204.95.245 10/11/20 20:53:20 Място >>>
130.204.95.245 10/11/20 20:53:20 Място >>>
130.204.95.245 10/11/20 20:53:20 Място >>>
130.204.95.245 10/11/20 20:53:27 Място >>>
130.204.95.245 10/11/20 20:53:27 Място >>>
130.204.95.245 10/11/20 20:53:27 Място >>>
 
  Задай въпрос, добави коментар >>> Отвори формата за текст    
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6    
 
  Брой посещения:  275       Гласували:  0     Оценка:  0.00                Последна редакция:   15/10/19

Google