Ресурсбук Ресторанти. Заведения
  <<<   Регистрация    >>>   

Обекти от  България Разширено търсене   Добави обект      Покажи текущата карта    
Брой обекти в категорията: 189
      Избрани        Други ресурси:         Сайтове       Фирми       Стоки       Лица       Събития

Ресторанти. Заведения 
Горно ниво 
 Обекти 
 Фирми 
 Лица 
Пицария 
Bar/Diner 
Винарна 
Бистро 
Интернационална кухня 
Сладкарница 
Хотел-ресторант 
Механа 
Бирария 
Морски дарове 
Ресторантите в София 
Ресторант 
Кафене 
Бързо хранене 
Таверна 

  Обекти фаворити от раздел Ресторанти. Заведения  
    Camera-icon
Обекти в ред обратен на регистрацията По посещения Последно коментирани Покажи снимките на обектите   Покажи обектите върху картата
Ресторантите в България  На карта 

Индекс на ресторантите в България. Вкусна храна, приятна обстановка и лятна градина. Разнообразно меню, включващо: ястия от пилешко, свинско, телешко, агнешко месо и дивеч; рибни ястия; морски деликатеси;безмесни ястия и богат асортимент от алкохолни напитки и подбрани вина. Китайски специалитети, традиционна и модерна китайска кухня. Поръчайте храна за в къщи.

Регистриран: 05/04/22 Посещения: 1694 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Ресторантите в София  На карта 

Индекс на ресторантите в София. Активни символи върху картите обозначават местоположението на ресторантите

Регистриран: 18/04/22 Посещения: 2145 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Сите българи заедно  На карта 

Тук ще намерите любимите ви традиционни български гозби, приготвени по оригинални български рецепти и поднесени в една изключително естествена и непринудена нашенска обстановка, предразполагаща към добър апетит и истинско българско веселие. При влизането в ресторанта вие ще видите на стената срещу вас копие на изключителната картина на Димитър Гюдженов, изобразяваща завета на хан Кубрат към неговите синове с легендарния сноп пръчки. Заветът, който днес можем да кажем, че символизира изцяло нашия девиз „Сите българи заедно”. До картината са поставени портретите на двама полузабравени велики български национални герои – прочутия Ангел Войвода и безстрашния капитан Георги Мамарчев.

Регистриран: 20/02/24 Посещения: 412 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Ракия Ракета Бар  На карта 

Намира се в парка "Заимов". Регионални ястия и коктейли в популярен модерен ресторант и бар с носталгичен интериор. Предлага се консумация на място. Консумация на място. Предлага храна за вкъщи.

Регистриран: 03/03/23 Посещения: 186 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Mediterraneo. Ресторант на ул.Оборище  На карта 

Класическа средиземноморска кухня, приготвена и поднесена в домашен стил и уютна обстановка, допълнена от гостоприемството и темперамента на Умберто Росети. Повече от 15 години вярваме, че творчеството да се създава хубава храна е много важна част от изкуството на живота и сме истински щастливи когато нашите ястия са в центъра на споделената емоция от една вечеря с приятели.

Регистриран: 22/02/23 Посещения: 480 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Космос. Ресторант на ул.Лавеле  На карта 

Създаваме и променяме. Вкусове, усещания, себе си. Вдъхновени от безграничния Космос, даваме нов прочит на българската традиционна кухня. Космос е ресторант в центъра на София и място с атмосфера. Там необятният Космос, вдъхновяващ с мистиката си, среща български кулинарни традиции, пазещи тайните и богатствата на произхода ни. Ресторантът предлага традиционна космическа кухня, приготвена със сърце, авторски коктейли с въображение и висококачествени вина със силен балкански дух. От март 2016 г. с капацитет от 100 места ресторант Космос събира своя екипаж за космическо пътешествие - разказ за необичайна среща на материи с текстури, на нови вкусове и аромати.

Регистриран: 22/02/23 Посещения: 129 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

101 Bar/Dinner  На карта 

При нас ще намерите разнообразие от вкусови наслади, топла атомосфера и професионално обслужване. Вече няколко години 101 Bar/Dinner радва посетителите си с креативно меню, сготвено с много страст и ентусиазъм от кухнята. За забързаното ежедневие предлагаме обедни менюта от понеделник до петък, а за тези от вас, които биха искали да превърнат празника в малко по-специално събитие, 101 Bar/Dinner сме винаги готови да посрещнем личните ви поводи, тиймбилдинг или корпоративни събития.

Регистриран: 22/06/22 Посещения: 310 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Ресторант Аора  На карта 

Победителят от втория сезон на Master Chef – шеф Севда Димитрова отвори вратите на ресторант „ahora“ за Вас. Името на ресторантът означава „сега“ (от испански) с идеята, че в ресторант „Аора“ създаваме спомени заедно тук и сега. Храната презентира авторска кухня, като менюто е изцяло създадено от шеф Севда Димитрова. Философията на Аора Могат да съществуват различни мотиви, човек да реши да отвори ресторант. Но за хора, отдадени на творчеството и ценители да хубавата храна, приятните изживявания и перфекционизма – това е начин на живот, чрез който имаш възможността всеки ден да изразяваш себе си – своите идеи, мисли, желания и мечти. Това е и ресторанта за нас. Ние живеем /почти буквално/ в него и той живее чрез нас. Затова и често казваме – концепцията на ресторанта – това сме ние. И както всеки човек се развива, и той се развива с нас. Затова и се надяваме с всеки изминал ден, да сме все по-добри. С “конкуренцията“, както много хора я наричат – не се сравняваме. Има мяс ...

Регистриран: 27/06/22 Посещения: 486 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Ресторанти в ж.к. Дружба, София  На карта 

Индекс на ресторантите в ж.к. Дружба. След натискане на иконата с картата на България Smiley face, символите на ресторантите се появяват върху картата на ж.к. Дружба. Символите са активни и след клик върху тях се появява профила на избрания ресторант.

Регистриран: 01/05/22 Посещения: 778 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Индекс на ресторантите в ж.к. Овча купел  На карта 

След натискане на иконата с картата на България Smiley face, символите на ресторантите се появяват върху картата на ж.к. Овча купел. Символите са активни и след клик върху тях се появява профила на избрания ресторант.

Регистриран: 01/05/22 Посещения: 800 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Ресторанти в ж.к. Младост, София  На карта 

Индекс на ресторантите в ж.к. Младост. След натискане на иконата с картата на България Smiley face, символите на ресторантите се появяват върху картата на ж.к. Младост. Символите са активни и след клик върху тях се появява профила на избрания ресторант.

Регистриран: 01/05/22 Посещения: 905 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Ресторанти в ж.к. Красно Село, София  На карта 

Индекс на ресторантите в ж.к. Красно Село. След натискане на иконата с картата на България Smiley face, символите на ресторантите се появяват върху картата на ж.к. Красно Село. Символите са активни и след клик върху тях се появява профила на избрания ресторант.

Регистриран: 01/05/22 Посещения: 1026 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Ресторанти в ж.к. Дианабад, София  На карта 

Индекс на ресторантите в ж.к. Дианабад. След натискане на иконата с картата на България Smiley face, символите на ресторантите се появяват върху картата на ж.к. Дианабад. Символите са активни и след клик върху тях се появява профила на избрания ресторант.

Регистриран: 01/05/22 Посещения: 815 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Ресторанти в ж.к. Банишора, София  На карта 

Индекс на ресторантите в ж.к. Банишора. След натискане на иконата с картата на България Smiley face, символите на ресторантите се появяват върху картата на ж.к. Банишора. Символите са активни и след клик върху тях се появява профила на избрания ресторант.

Регистриран: 07/09/23 Посещения: 1117 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Ресторанти в кв. Изток, София  На карта 

Индекс на ресторантите в кв. Изток. След натискане на иконата с картата на България Smiley face, символите на ресторантите се появяват върху картата на кв. Изток. Символите са активни и след клик върху тях се появява профила на избрания ресторант.

Регистриран: 01/05/22 Посещения: 988 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Ресторанти в Симеоново и Драгалевци  На карта 

Индекс на ресторантите в Симеоново и Драгалевци. След натискане на иконата с картата на България Smiley face, символите на ресторантите се появяват върху картата на Симеоново и Драгалевци. Символите са активни и след клик върху тях се появява профила на избрания ресторант.

Регистриран: 01/05/22 Посещения: 1246 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Ресторанти в Подуяне ...  На карта 

Индекс на ресторантите в Подуяне и северозападна София. След натискане на иконата с картата на България Smiley face, символите на ресторантите се появяват върху картата на Подуяне. Символите са активни и след клик върху тях се появява профила на избрания ресторант.

Регистриран: 01/05/22 Посещения: 854 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Ресторант River Side  На карта 

В полите на Витоша, само на няколко километра от центъра на София, BBQ Ресторант River Side очаква своите гости, предразполагайки ги да изживеят приятни и незабравими моменти с кулинарни наслади в приказна атмосфера. Разположен в непосредствена близост до ромоляща рекичка, ресторантът разполага с прекрасна градина, детска площадка, които се сливат с величествената природа на планина Витоша. Специалитетите на барбекю са запазена марка на River Side, както и живата бира, която се прави на място. Тя е HBH – живо пиво. Произвежда се в микропивоварна по немска рецепта, изцяло с немски продукти. Заведението разполага с: • Кухня – Barbeque; • Собсвена пивоварна, производство на HBH (жива бира) по оригинална немска технология; • Паркиране - Parking Lot; • Услуги - резервации, добро място за групи, добро място за деца - детски кът, градина.

Регистриран: 27/06/22 Посещения: 1013 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Ресторанти в кв.Лозенец. София  На карта 

Индекс на ресторантите в Лозенец и южна София. След натискане на иконата с картата на България Smiley face, символите на ресторантите се появяват върху картата на Лозенец. Символите са активни и след клик върху тях се появява профила на избрания ресторант.

Регистриран: 01/05/22 Посещения: 2115 Гласували: 2 Оценка: 5.50       Запомни в моя колекция  

Ресторанти в центъра на София  На карта 

Индекс на ресторантите в центъра на София. След натискане на иконата с картата на България Smiley face, символите на ресторантите се появяват върху картата на центъра на София. Символите са активни и след клик върху тях се появява профила на избрания ресторант.

Регистриран: 20/04/23 Посещения: 2710 Гласували: 2 Оценка: 5.50       Запомни в моя колекция  

Ресторант-пицария Роялс  На карта 

Безплатна доставка до дома и офиса за 11 квартала в гр. София. Пици, салати, топли предястия, основни ястия, риба, ризото, спагети и др. Всеки ден разнообразно обедно меню. Високо качество и невероятен вкус на достъпни цени. Професионално обслужване!

Регистриран: 14/06/19 Посещения: 1453 Гласували: 24 Оценка: 5.47       Запомни в моя колекция  

Ресторант Тринадесетте стъпала  На карта 

Рицарски ресторант в центъра на София с оригинална кухня от Васил Агопов. Ресторанта е разпределен четири етажа и е подходящ за всякакви поводи. Ястията се приготвят с екологично чисти продукти от манастира Благовещение в с. Копиловци. Вкусна пъстърва, узрели плодове, свежи зеленчуци и мляко. Места 170 вътре и 120 вън Цени 10 - 20 на човек

Регистриран: 27/06/22 Посещения: 2174 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Мазе Клуб, София  На карта 

MAZE е клубът, в който слизаш, за да се издигнеш. В центъра на София вече има пространство за независимата култура. Влез под кожата на града, за да усетиш пулса му с най-креативните български (и световни) музиканти, артистични събития и срещи. MAZE е мястото под повърхността, което ще създадем заедно. В MAZE ще имате възможността да чуете любимите си групи и DJ на живо и също така да откриете много ново и качествено изкуство. Музика на живо от най-разнообразни жанрове - джаз, реге, ска, етно, рок и всевъзможни други музикални стилове. С капацитет от 300 човека клуб Maze е подходящ за организиране на всякакъв вид мероприятия - рождени дни, частни партита, фирмени партита и т.н.

Регистриран: 14/06/19 Посещения: 1718 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Ресторант Табиет, София  На карта 

За нас едно заведение е преди всичко атмосфера - не е само кухня, не е само дизайн, не е само обслужване. Важни са също ароматът, звуците, комплексното съчетание и за да се убедите в това може да посетите ресторант „ТАБИЕТ ” намиращ се в кв.Лозенец. В него имате реалната възможност да намерите уют и спокойствие сред шума на големия град. Той е класически ресторант с две звезди и собствен стил, еднакво привлекателен, както за по - капризните, така и за по - непретенциозните си клиенти. Съчетанието от уникален стилно избран интериор, меки и топли цветове, допълнени с усмивки и емоция, идентична и специфична кухня, поднесена с професионален подход благодарение, на който нашите клиенти получават търсеното разнообразие. Достъпно и комфортно, лично и уникално място за всеки един наш гост! Менюто ни включва автентична балканска кухня, разнообразни интернационални блюда, авторски рецепти, допълнени с азиатски, италиански и индийски ястия в ежедневните ни разнообразни обедни менюта.

Регистриран: 27/06/22 Посещения: 1844 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Ресторант Монтесито, гр.София  На карта 

Небезизвестното, емблематично заведение на София, ресторант “Горублянско ханче”, се преобрази в стилен и изискан ресторант с уникална визия, под името “Montecito”. За романтичната атмосфера на салона, допринасят класическите решения в обзавеждането с елементи в стил Луи XIV, величествените кристални полилеи и съчетанието на цветовете в екрю и тюркоазено синьо в комбинация със златно. Салонът на ресторанта оставя гостите си с впечатление, че се намират в малък дворец. Ресторантът разполага с 300 места, разположени така, че гостите имат поглед от всяко кътче към централната част, дансинга и най-впечатляващата част от ресторанта – отварящият се покрив над него. Градината ще ви очарова със зелени и уединени кътчета, с капацитет 150 места . Главният ни готвач ще Ви предложи вкусни ястия от българската и интернационалната кухня. Ще Ви изненадва всеки месец със специални предложения от различни краища на света. Ресторант “Montecito” е част от голям хотелски комплекс “Montecito”. Гос ...

Регистриран: 27/06/22 Посещения: 1171 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Ресторант Казабланка  На карта 

Ресторант “Казабланка” е разположен в източната част на град Перник на 22 км /15 минути/ от София. Ако пътувате по пътя София – Кулата, София – Кюстендил не пропускайте да посетите този стилен и изискан ресторант. За гостите на ресторанта е осигурен безплатен паркинг. Ресторант-градина Казабланка е създаден през 1990 година от Ваня и Георги Маркови. В ресторанта работят 20 души – готвачи, сервитьори, бармани, всички със съответното образование за заеманата длъжност. Сайт на ресторант "Казабланка"

Регистриран: 27/06/22 Посещения: 2037 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

The One restorant  На карта 

Имаме удоволствието и честта, да ви поканим да посетите The One ресторант в Драгалевци. Ресторантът е елегантен, с дискретен лукс и отлична кухня съобразена с нашите географски ширини. The One ресторант разполага с придверен (15 места) и основен салон (30 места) обзаведени с камък желязо и дърво и разкошни, удобни кожени столове, разположени около стабилни и елегантни маси.

Регистриран: 27/06/22 Посещения: 1340 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Италиански ресторант The Papa At City  На карта 

Италианският ни ресторант The Papa At City се намира в град София, жк. Изток, на първият етаж в бизнес сграда Palace - на близо 30 метра от Парк Хотел Москва. Ресторанта ни ви предлага богат асортимент от добри, избрани и автентични италиански рецепти, съчетани с традициите на Италия и съвременния подход на кулинарното изкуство. Ако търсите най-доброто място за фирменото си или лично парти с италианска кухня и грижа към детайлите и за всеки специален повод, вече го намерихте! ул. Академик Методи Попов 24A, Сити Палас Sofia, Bulgaria

Регистриран: 27/06/22 Посещения: 1596 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Механа Брезите  На карта 

Обедно меню Пилешко филе с ориз-гъбена чорба-десерт -5,60лв. Свински кълцани кюфтета 3бр с гарнитура -5,00лв. Курбан чорба -2,00лв. Боб чорба-1,80лв. Боб с наденица-3,20лв. Шкембе чорба-2,00лв. Свинско по манастирски -4,50лв.

Регистриран: 27/06/22 Посещения: 1551 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Ресторант Драгалевци  На карта 

Вкусът на най-доброто качество си има име - Ресторант „Драгалевци” Не е нужно да отскачате до съседна Сърбия, за да се насладите на истинската сръбска вешалица ... Не е нужно да тичате и към южния ни комшия – Гърция, за да хапнете отново от онези хрупкави тиквички или пък дзадзики... Не трябва да бързате след работа и към кухнята, защото в полите на Витоша, далеч от суетата, суматохата и шума ви очаква Вашето място за: уютна и романтична вечеря с любимия човек вашия семеен празник спонтанно събиране с приятели просто... на кръчма!

Регистриран: 27/06/22 Посещения: 1176 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  


 Запазване на маркираните фирми в колекция на текущия потребител
 
 

 Уточняващо търсене по дума от описанието или търсене на индекс
 
 

  Снимки Карта Добави обект
Брой намерени обекти: 189 Брой страници: 7 Текуща страница: 1     Сайтове     Фирми     Стоки     Лица     Събития
Google търсене

Google   
Google реклами