Ресурсбук Търг.комплекси
  <<<   Регистрация    >>>   

Обекти от  България Разширено търсене   Добави обект      Покажи текущата карта    
Брой обекти в категорията: 21
      Избрани        Други ресурси:         Сайтове       Фирми       Стоки       Лица       Събития

Търг.комплекси 
Горно ниво 
 Обекти 
 Фирми 
 Лица 
Търговия на едро 
МОЛ 
Фантастико 

  Обекти фаворити от раздел Търг.комплекси  
    Camera-icon
Обекти в ред обратен на регистрацията По посещения Последно коментирани Покажи снимките на обектите   Покажи обектите върху картата
Моловете в София  На карта 

Индекс на моловете в София. След натискане на иконата с картата на България Smiley face символите на моловете се появяват върху картата на София. Символите са активни и след клик върху тях се появява профила на избрания мол.

Регистриран: 26/08/22 Посещения: 297 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Стоково тържище Родопи 95 АД  На карта 

„Родопи 95“ АД е едно от най-големите стокови тържища за търговия със свежи плодове, зеленчуци, цитруси и цветя в България. То е и голям логистичен център с над 250 търговски обекта, които се отдават под наем за осъществяване на търговия на едро. Намира се в пловдивското село Първенец – в най-плодородния район на страната. Удобното местоположение допринася за бързите логистични връзки – тържището е разположено на 10 км от Пловдив, на южния околовръстен път на града, който свързва автомагистрала „Тракия“ с Асеновград, Смолян и близките до тях населени места. Разстоянието до автомагистралата е 18 км. Непосредствено до тържището преминава и пътя към селата от община Родопи – Първенец, Храбрино и др. Тържището предоставя на своите наематели хладилни помещения за съхранение на храни при плюсови температури, а също и плодохранилище с над 20 търговски обекта, които се отдават под наем за осъществяване на търговска дейност на едро с храни и цветя. Дружеството допълва портфолиото си със ...

Регистриран: 06/09/23 Посещения: 229 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Delta Planet Mall. Варна  На карта 

С 46% са нараснали посетителите в Delta Planet Mall през първото тримесечие на 2023 г. През март 2023 г. Delta Planet Mall отбелязва своята четвърта годишнина с отлични резултати и инвестиция в зелена енергия. Търговският център отчита 46% по-голяма посещаемост през първото тримесечие на 2023 г. в сравнение със същия период на предходната 2022 г. Резултатите за януари бележат ръст от 56% в оборота спрямо същия период през изминалата година. Delta Planet Mall продължава да утвърждава позицията си на предпочитано място от жителите и гостите на града и понастоящем предлага разнообразие от над 130 търговски обекта. С мисъл към устойчивото развитие от началото на март търговският център въведе иновативна фотоволтаична соларна инсталация. Инвестицията от близо 1 млн. лева покрива изграждането на 1 029 соларни панела с обща мощност от 556 кВт. Средногодишно системата ще обезпечава между 7 и 9% от електрическото потребление на сградата. Върху площ от близо 40 хил. кв.м към момента De ...

Регистриран: 23/03/23 Посещения: 213 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Пълна промяна за Фантастико в Младост  На карта 

След мащабна реконструкция отвори врати супермаркет ФАНТАСТИКО в столичния кваратал "Младост" 4 на ул. "Александър Паскалев". Ремонтът продължи само 230 дни, а резултатът е впечатляващ. Напълно обновеният търговски обект вече е с по-голяма търговска зала и възможност за предлагане на още по-голям асортимент качествени продукти. Супермаркетът се простира върху над 3000кв. м. разпъната застроена площ, а инвестицията е за 15 000 000 лв. Строител на супермаркета е утвърдената строителна фирма "Бараж Груп", а дизайнът е дело на студио Cityscape.

Регистриран: 16/09/22 Посещения: 228 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

The Mall. София  На карта 

The Mall е един от най-посещаваните молове в София и сред най-мащабните търговски центрове в града и страната. Със своя уникален дизайн, архитектура и над 240 магазина, разположени на площ от над 62 000 кв.м., The Mall предлага на своите клиенти разнообразие от развлечения и незабравимо шопинг изживяване. Със своя неповторим микс от търговски обекти, от 2010 година насам The Mall обслужва и очарова своите клиенти, отговаря на всички съвременни търговски предизвикателства и изисквания по отношение на мода, услуги и хранене.

Регистриран: 26/08/22 Посещения: 274 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Парк Център София  На карта 

Парк Център София е първият модерен търговски център в София, открит на 12 май 2006 г. Намира се точно срещу хотел Хемус, на ъгъла на булевардите „Черни Връх“ и „Арсеналски“, в район „Триадица“. Комплексът е с обща разгърната площ от 44 000 кв. метра, в него има над 100 магазина, както и няколко ресторанта за бързо хранене, включително суши бар, Макдоналдс и KFC. На територията на Парк Център София има и магазин на Техномаркет, Билла и Reserved. В Парк Център София се намира киноцентърът Cinegrand, разполагащ с 1320 места в 6 зали.

Регистриран: 26/08/22 Посещения: 274 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Sky City Mall  На карта 

Sky City Mall е търговски център, намиращ се в източната част на София, в район „Слатина“. Той се намира на ул. „Коста Лулчев“ №52, до бившия завод „Електроника“. Търговската площ на Sky City е 30 000 квадратни метра. В него има над 120 магазина, боулинг зала на 2 нива, кафе-сладкарница, ресторант, заведение за бързо хранене както и магазини на търговски вериги.

Регистриран: 26/08/22 Посещения: 273 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

София Аутлет Център  На карта 

София Аутлет Център е търговски център в София, България, открит през пролетта на 2010 година. Молът е разположен в обособен търговски район в близост до много търговски центрове и магазини. София Аутлет Център се намира в близост до търговските центрове Интер Експо Център, Дъ Мол, Метро Кеш & Кери, Техномаркет и Бизнес център Капитал Форт и обслужва също така новопостроения жилищен район Цариградски комплекс. На 25 април 2012 г. в непосредствена близост до София Аутлет Център е открита метростанция „Интер Експо Център - Цариградско шосе“, първоначално наречена само „Цариградско шосе“ (до 14 юни 2012 г., когато е преименувана).

Регистриран: 26/08/22 Посещения: 240 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Paradise Center  На карта 

От своето официално откриване на 28 март 2013 г. Paradise Center маркира лайфстайл центъра на България, като най-атрактивното място за търговия и развлечения, с впечатляваща архитектура и интериорен дизайн. От 1 януари 2018г., Paradise Center стана част от семейството на NEPI Rockcastle. Разгърнатата площ на търговския център възлиза на над 208 000 хил. кв.м., а брутната отдаваема площ на над 80 000 кв.м. Подземният паркинг е на 2 нива с два входа, като предоставя близо 2000 паркоместа. Местоположение Paradise Center е най-добре позиционираният проект от гледна точка на комуникации и достъпност в София. Търговският център е изграден на три главни транспортни артерии – бул. “Черни Връх“, ул. „Хенрих Ибсен” и бул.“Тодор Каблешков“. Достъпът е изключително лесен както с автомобил, така и с надземен или подземен градски транспорт. Удължаването на метролиния М2 с метростанция “Витоша“ с директен вход-изход към ниво -1 в търговския център. Paradise Center е с изкл ...

Регистриран: 26/08/22 Посещения: 250 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Мега Мол (София)  На карта 

Мега Мол (София) е мол в София. Търговският център има отдаваема площ от 24 000 m2. Местоположението на обекта е на бул. „Царица Йоана“ близо до метростанция „Западен парк“. Мега Мол е първият търговски център в западната част на София. Разположен в жилищен комплекс „Люлин“. Търговският център предлага голямо разнообразие от магазини, ресторанти и кафетерии. Посетителите на търговския център имат възможността да избират измежду стоки на международни и български търговски марки.

Регистриран: 19/09/22 Посещения: 241 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

София Ринг Мол  На карта 

София Ринг Мол е мол в София открит на 6 ноември 2014 г. Търговският център ще има отдаваема площ от 69 000 m2. Наематели са Лидъл, Мебелна къща Явор, Мосю Бриколаж, Техномаркет, Public, Синегранд на 10 киноекрана, Ню Лук (850 м2). Местоположението на обекта е между „Околовръстен път (София)“ и лифтена станция „Симеоново“.

Регистриран: 26/08/22 Посещения: 294 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Сердика Център  На карта 

„Сердика Център“ е един от най-големите търговски центрове в България, открит през пролетта на 2010 г. Разположен е на бул. „Ситняково“ между улиците „Каймакчалан“ и „Оборище“, в район „Оборище“. Има повече от 210 магазина, м/у които представителни магазини на луксозни модни марки от висок клас, които са представени единствено в този мол в София. „Сердика Център“ има различни кафенета и ресторанти, както и супермаркет на веригата „Билла“. Молът не разполага с кинозали.

Регистриран: 26/08/22 Посещения: 269 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Мол София  На карта 

Мол ъф София е търговски център в София, намира се на ъгъла на бул. „Александър Стамболийски“ и ул. „Опълченска“, район „Възраждане“. В същата сграда, над търговския център, е офис комплексът Sofia Tower. Паркингът разполага с над 700 места, разположени на няколко нива под сградата. По-големите наематели са Супермаркети Билла, Макдоналдс и KFC, книжарница Сиела Първоначалният съсобственик на сградата Cinema City International има 12 киноекрана (вкл. и IMAX). Откриване: 9 юни 2006 г. Отдаваема площ: 24 000 m² търговски площи и 10 400 m² офиси.

Регистриран: 26/08/22 Посещения: 272 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

ЦУМ - София  На карта 

ЦУМ София - Полезно, Новини, Подаръци, Козметика, Техника, Бижута, GSM, Кафенета, Дрехи, Обувки, Злато, Диаманти, Парфюмерия, Кехлибар, Перли, Сребро, Скъпоценни, Kамъни, Часовници, Чанти, Спортни, Стоки, Книги, Аксесоари, Мода, Бутикови стоки, Аксесоари, Стоки за дома, Обзавеждане, Сезонни намаления. ЦУМ - София >>>

Регистриран: 22/03/22 Посещения: 253 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Зеленчукова борса. Кърналово  На карта 

Зеленчукова борса. Кърналово

Регистриран: 09/02/22 Посещения: 483 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Търговски комплекс Фантастико. Перник  На карта 

Най-мащабният търговско-развлекателен комплекс на ФАНТАСТИКО ГРУП в гр. Перник отвори врати тази сутрин. Търговският обект посрещна първите си клиенти десет месеца след старта на строителството. Комплексът на ул. "Юрий Гагарин" се простира върху 10 753 кв м разгъната застроена площ, а в изграждането му се включиха стотици професионалисти от различни области. Проектът е на стойност над 25 млн. лв., като инвестицията е направена изцяло със собствени средства на компанията. В търговския център са разкрити над 140 нови работни места. Само в супермаркета на веригата вече работят 106 души - всички от Перник и Радомир. Клиентите на веригата ще имат достъп до около 45 000 вида стоки. ФАНТАСТИКО залага на качествени продукти от родни производители и световни брандове - свежи плодове и зеленчуци, риба и месо. За първи път в обект на веригата ще има специален стъклен MeatCorner, в който пред погледите на клиентите ще се подготвят за продажба различни меса и месни продукти. Компанията работи, ...

Регистриран: 11/07/22 Посещения: 384 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

България Мол  На карта 

Bulgaria Mall е търговски център в София, България, официално открит на 1 декември 2012 г. Разположен е в пресечната точка на булевардите „България“ и „Тодор Каблешков“. Bulgaria Mall е в близост до центъра на града (10 минути път с кола) и до Околовръстния път (2 минути с кола) и едни от най-богатите жилищни квартали на София. Търговският център включва четири подземни (паркинг и хипермаркет) и четири надземни нива. Паркингът е с 1100 места. Офисната част, която се състои от офис висока кула и офис сграда, надвишава 25 000 m2 отдаваема площ.

Регистриран: 14/08/23 Посещения: 443 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Новата борса Бургас  На карта 

ПП „НОВАТА БОРСА”- гр. Бургас. Борсата е първата лицензира стокова борса в град Бургас, в която земеделски производители и търговци търгуват с плодове и зеленчуци целогодишно. На сайта на борсата можете да намерите актуални цени на плодове и зеленчуци предлагани в “Новата Борса” гр.Бургас. Цените се актуализират всеки ден.

Регистриран: 10/04/21 Посещения: 2397 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Маг.Всичко за дома;  На карта 

Железария. Ел.материали. ВиК. Инструменти. Строителни материали

Регистриран: 01/05/22 Посещения: 938 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Търговски център БАНИШОРА  На карта 

Хранителни стоки. Стоки за бита

Регистриран: 11/07/19 Посещения: 1042 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  

Зеленчукова борса. Търговище  На карта 

Зеленчукова борса в Търговия Основана 2000 г. Дистрибуция на едро с пресни плодове и зеленчуци, плодови и зеленчукови консерви, олио, маслини, пакетирани стоки, мелничарски продукти и макаронени изделия,млечни и месни продукти,варива,натурални сокове и други хранителни продукти. Транспортни услуги от 1 до 20 тона. Съхранение в хладилни камери.

Регистриран: 01/05/22 Посещения: 1642 Гласували:  Оценка: 0.00       Запомни в моя колекция  


 Запазване на маркираните фирми в колекция на текущия потребител
 
 

 Уточняващо търсене по дума от описанието или търсене на индекс
 
 

  Снимки Карта Добави обект
Брой намерени обекти: 21 Брой страници: 1 Текуща страница: 1     Сайтове     Фирми     Стоки     Лица     Събития
Google търсене

Google   
Google реклами