Ресурсбук Търговски обекти и забележителности по категории
  <<<   Регистрация    >>>   

Обекти от Благоевградска България Разширено търсене   Добави обект      Покажи текущата карта    
Брой обекти в категорията: 136
      Избрани        Други ресурси:         Сайтове       Фирми       Стоки       Лица       Събития

Автокъщи, авточасти 
Бензиностанции 
Историческа забележителност 
Манастири 
Населени места 
Пощи 
Ресторанти. Заведения 
Спортни съоръжения 
Туристически обекти 
Хотели 
Аптеки 
Болници. Медицина 
Магазини - техника 
Маршрути 
Офис. Бизнес център 
Природна забележителност 
Склад 
Театър. Кино. Култура 
Търг.комплекси 
Цех. Ателие. Сервизи 
Банкомати 
Гари. Автогари 
Магазини за човека 
Мебелен магазин 
Паметник на културата 
Промишлен обект 
Спирки 
Транспорт. Инфраструктура 
Учебно заведение 
Църкви 

  Обекти фаворити от раздел Търговски обекти и забележителности по категории  
    Camera-icon
Обекти в ред обратен на регистрацията По посещения Последно коментирани Покажи снимките на обектите   Покажи обектите върху картата
Язовир Стойковци / Логодаж   На карта 
Язовир Стойковци се намира на 1км от село Логодаж. Той е най-големият водоем в Благоевградския регион. На него има добри условия за любителски риболов, воден туризъм и отдих. Във водите на язовир Стойковци може да се хванат толстолоб, шаран, бял амур, сом и други.
Регистриран: 17/09/22 Посещения: 61 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Заслон Тевно езеро   На карта 
На 2512 метра надморска височина, близо до Тевно езеро - Пирин - най-величествената планина в България, е сгушен и заслон Тевно езеро. Малка сграда, събираща 30 души. Някой беше казал, че място винаги ще се намери, важно е сърцето да е голямо. Каменната постройка е заобиколена от скали и зъбери. За да се изкачите до заслона, се изискват малко повече усилия. Но пък всяко красиво нещо си струва жертвата. Маршрутите са от Банско през хижа "Демяница" и веригата седловини Мозговишка порта, което отнема 7 часа, или по-краткият маршрут, за 3 часа - от хижа "Безбог", като до там може да се качите с лифта. Маршрутите са живописни през всеки сезон.
Регистриран: 15/09/22 Посещения: 73 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Хижа Безбог   На карта 
Разположена е на 2236 метра надморска височина край северната част на Безбожкото езеро в Северен Пирин и в подножието на връх Безбог. Гледката към езерото успокоява ума и обостря сетивата. До хижата освен с лифт може да се стигне и от хижа "Гоце Делчев". Хижа "Безбог" определено е едно от местата, които всеки един от нас трябва да посети поне веднъж в живота си, за да види пиринските върхове на залез слънце.
Регистриран: 15/09/22 Посещения: 64 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

ДИКЧАН. Държавно ловно стопанство   На карта 
Държавно ловно стопанство ДИКЧАН е разположено в долината на река Места в близост до язовир Доспат и се разпростира на територия от 20.000ха. Средната надморска височина на региона е около 1.100м. Горският фонд покрива 95% от цялата територия на „Дикчан”. Предоминиращи са иглолистните гори. Южното разположение на региона оказва добро влияние върху развитието на муфлоните. Всяка година тук могат да се отстрелят поне 3 муфлона, чиято дължина на трофеите е над 80см. Пополацията на благороден елен, елен лопатар, както и тази на дивата свиня също са много добри. В „Дикчан” годишно се отстрелват и по 10 – 12 глухара. Тук организираме и много добър лов на гонки. „ДИКЧАН” има два напълно нови ловни дома с 9 двойни стаи всяка. Всяка от стаите разполага със самостоятелен санитарен възел. Обслужването е на много добро ниво.
Регистриран: 12/09/22 Посещения: 92 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

СБАЛ по онкология Благоевград   На карта 
Специализирана болница за активно лечение по онкология „Свети Мина” ЕООД град Благоевград Основната задача, която си е поставил екипът на болницата по онкология е: - повишаване на качеството на предоставяната в лечебното заведение медицинска помощ; - условията и средствата, с които се извършват и оказват здравните услуги; - дейностите, чрез които се осъществява медицинската помощ. За постигането й Ръководството системно наблюдава, анализира и провежда мерки за позитивно развитие на процесите в следните ключови направления: 1. Осъществяване на съвременна качествена диагностика за ранно откриване на раковите заболявания /солидни тумори/. 2. Прилагане на съвременни технологии за болнично лечение. 3. Предоставяне на качествени битови условия, общи и специфични сестрински грижи за пациентите по време на болничното им лечение. 4. Постигане на устойчиво развитие на инфраструктурата, апаратната и инструментална екипировка, човешките и финансови ресурси.
Регистриран: 25/06/22 Посещения: 84 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

СПА Комплекс Катарино   На карта 
СПА Комплекс Катарино се намира в района на Разлог и само на 15 минути от пистите на Банско. Граничещ с живописна иглолистна гора, далеч от градски шум и суматоха, този комплекс е истински рай по всяко време на годината. Изключителният си дизайн СПА Комплекс Катарино дължи на известната българска дизайнерка Мария Стоева, която съчетава качествени естествени материали, въздействието на светлината и важността на пространството по неповторим и изискан начин. Тук ще се насладите на кулинарни изкушения, отлично обслужване и СПА център от най-виско ниво. На разположение на гостите са няколко вътрешни и външни басейна с минерална вода (34С), термална зона с различни сауни, лакониум, униклана панорамна парна баня и релакс зона с големи вертикални прозорци, които правят контакта с природата още по-пълноценен. СПА Комплекс Катарино разработва собствени програми за отслабване и укрепване на общото здраве, както и професионални козметични процедури с продукти от най-висока клас. Ако ...
Регистриран: 11/05/22 Посещения: 145 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

СПА Ризорт Св. Иван Рилски   На карта 
СПА Ризорт Св. Иван Рилски е отличен с наградата на БХРА (Българска хотелска и ресторантьорска асоциация) за Най-добър 4* Планински СПА Хотел в България за 2021. СПА Ризорт Св. Иван Рилски е разположен в най-добрия ски курорт на Балканите – Банско. Хотелът предлага близо 200 просторни и елегантни помещения разпределени в няколко сгради в типичен алпийски стил и впечатляващ интериор от дърво и камък. СПА центърът покрива площ от над 1000 кв.м. и разполага със сауна, парна баня, хамам и богато меню от СПА процедури. Минералната вода в басейните е захранвана от сондажа при местност „Орешето“ до село Елешица и има доказани лечебни и профилактични свойства при заболявания на дихателната, храносмилателната и отделителната системи, както и при проблеми на опорно-двигателния апарат и кожата. Тук ще намерите и уникална панорамна сауна, която отвежда погледа към красивите пирински гледки, докато се грижите за здравето и външния си вид.
Регистриран: 11/05/22 Посещения: 134 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Градски парк Свети Врач   На карта 
Паркът "Св. Врач" е паметник на градинско-парковото изкуство, обявен през 1991 г. Той е един от най-големите по площ паркове в България след Борисовата градина в София и варненската Морска градина. В него има няколко частни имота, в които през 2016 г. бе направен опит за строителство. То бе блокирано със заповед на общината, която впоследствие бе защитена и в множество съдебни дела. Независимо от статута на парка като паметник обаче опитите в него да се строи продължават вече повече от 30 години. Още от началото на 90-те в териториите, които граничат непосредствено с парка, са били одобрявани частични подробни устройствени планове за отделни частни имоти, като в тях е било предвидено строителството на жилищни сгради, хотели и съпътстваща инфраструктура.
Регистриран: 28/03/22 Посещения: 109 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Зеленчукова борса. Кърналово   На карта 
Зеленчукова борса. Кърналово
Регистриран: 09/02/22 Посещения: 129 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Белица. Парк за мечки   На карта 
Паркът за реадаптация на танцуващи мечки е разположен в югозападния дял на Рила, в местността Андрианов чарк на около 12 km от град Белица. Обхваща площ от 120 000 m2 на надморска височина между 1200 и 1345 m. Паркът е създаден със средства на фондациите „Четири лапи“ и „Бриджит Бардо“ и Община Белица. В изграждането му участват експерти, изучаващи поведението и навиците на кафявата мечка. В него има гъсти гори и хълмове за разходка и уединение, поляни и специално изградени слънчеви места за почивка. Изградени са и различни по размер и форма езера за къпане и бърлоги за сън. Открит е на 17 ноември 2000 г. Първите мечки, които са настанени в парка са Марияна, Стефан и Калинка. През 2001 г. е доведена и мечката Станка, която е в тежко състояние. На 11 юни 2001 г. са настанени и мъжките мечки Гошо и Боби. В парка живеят всички 25 регистрирани танцуващи мечки в България, както и 3 от Сърбия. През 2017 г. е доведена и мечката Рику от Албания.
Регистриран: 01/11/21 Посещения: 238 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Рибново   На карта 
Рѝбново е село в Югозападна България. То се намира в община Гърмен, област Благоевград. Село Рибново се намира в планински район. Населението на Рибново се състои само от помаци(3085 души от 15 юни 2020 г). Рибново е може би едно от малкото села в България, където ежегодно се строят десетки къщи. Село Рибново е с най-голямо население в община Гърмен, въпреки че преносно казано е откъснато от света, заедно с Осиково. То е на 21 км от Гърмен и на 30 от Гоце Делчев. В селото са открити находища на антимон.
Регистриран: 01/05/22 Посещения: 445 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Бъндеришки езера   На карта 
Бъндеришки езера се нарича голяма езерна група в Централен Северен Пирин, разположена в Бъндеришкия циркус и даваща началото на река Бъндерица. Имат ледников произход и са разположени върху гранитна основа. Обща площ – 126,7 дка. Температурата на водата през юли е 10 – 12 °C. Тя е слабо минерализирана с натриеви и хлорни йони. Езерата са общо 16, като от тях само пет имат свои имена. Край тях минават пътеките от хижа Вихрен към хижа Демяница, към заслон Тевно езеро и към хижа Синаница.
Регистриран: 01/05/22 Посещения: 317 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Тунел Железница   На карта 
Тунел Железница се строи от фирма "GP Group", като е предвидено 2 километра тръби да свържат северната с южната част, които трябва да се срещнат по средата. Вече(юни 2020 г.) са прокопани общо 800 метра от двете страни на тунела, като по-бърз е напредъкът от южната страна. Работи се 24 часа на три смени. В тунела ще бъдат изградени автомобилни преходи, които ще се използват само при аварийни ситуации. Наред с това съоръжението ще разполага и с пешеходни преходи. Освен това вътре ще има автомобилна връзка, която ще се използва само от Спешна помощ и пожарната. Очаква се тунелът да бъде завършен през пролетта на следващата година, а през март 2022 година трябва да бъде приключено и строителството на целия ЛОТ 3.1 от Благоевград до Крупник. Изпълнител на проекта е "Джи Пи Груп" като част от обединението ДЗЗД "АМ Струма тунел 2018", в което влизат още "Глобал кънстръкшън" ООД и "Виа план" ЕООД. Стойността на тунела е 185 млн. лв. Пътните участъци преди и след него се изгра ...
Регистриран: 18/04/22 Посещения: 343 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Хотелите в Огняново   На карта 
Индекс на хотелите в Огняново. Оферти за почивки и нощувки в хотелите на Огняново.
Регистриран: 18/04/22 Посещения: 665 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Хотелите в Сандански   На карта 
Индекс на хотелите в Сандански.
Регистриран: 18/04/22 Посещения: 579 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Хотел Огняново СПА   На карта 
Хотел Огняново СПА Ви осигурява прекрасни моменти за отдих и релакс! Луксозният интериор и отлично оборудвания СПА център са гаранция за една незабравима спа почивка в един от най - известните балнеоложките центрове в България! Мекият климат, чистият планински въздух и живописните гледки, съчетани с лековитите минерални извори правят Огняново чудесно място за балнеоложки и селски туризъм!
Регистриран: 19/04/22 Посещения: 660 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Алексова къща, Огняново   На карта 
Огняново се намира на 10 км. от гр. Гоце Делчев и на 40км. от гр. Банско. Селото е с надморска височина 450м. Сгушено в богато озеленена хълмиста местност, то обхваща части от долината на река Места и от западните склонове на Дъбрашкия дял на Родопите.
Регистриран: 19/04/22 Посещения: 774 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Хотел Бохема, Огняново   На карта 
СПА почивка с лечебната сила на минералната вода. Откраднете няколко дни и си подарете релакс в Хотел Бохема, с. Огняново, до Гоце Делчев. Хотелът е изключително уютен, храната - неописуемо вкусна, а СПА центърът е с минерална вода и ТРИ горещи минерални басейна.
Регистриран: 19/04/22 Посещения: 557 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Хотел Ивелия, Дъбница   На карта 
Насладете се на дискретен лукс, ниво на обслужване, СПА и уелнес в подножието на Родопите! СПА Комплекс “Ивелия ” е по - добрият избор за Вашата почивка или Вашият празник. Намира се на 10 км от с. Огняново, обл. Гоце Делчев в село Дъбница. Комплексът разполага с хотелска част, ресторант и СПА център Отдайте се на заслужен СПА релакс сред природа, уют и спокойствие, а любезните домакини ще се погрижат престоя Ви да бъде незабравим.
Регистриран: 19/04/22 Посещения: 802 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Хотел Шарков, Огняново   На карта 
Почивка в китното селце Огняново, област Благоевград. Разтоварете ежедневните грижи и проблеми и забравете за всекидневния стрес! Елате ни на гости и останете колкото поискате. Докато сте при нас любезният ни персонал ще откликне на всяко ваше желание и ще ви насочи към всички интересни и красиви места, които трябва да посетите!
Регистриран: 19/04/22 Посещения: 405 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Хотел Елеганс СПА, Огняново   На карта 
В подножието на Западни Родопи в непосредствена близост до р. Канина, на 10 км. от град Гоце Делчев се намира новият модерен хотел ЕLEGANCE SPA. Сградата е на три етажа - хотелска част, ресторант, лоби бар и СПА център. Непосредствено до хотела има езеро, подходящо за спортен риболов и водни колела. В близост са разположени редица селища, характеризиращи се със стара българска архитектура: Ковачевица, Лещен, Долен, Делчево, Тешево, Илинден.
Регистриран: 19/04/22 Посещения: 431 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Хотел Спа Оазис, Огняново   На карта 
Хотел Спа Оазис се намира в село Огняново, близо до архитектурните резервати – Ковачевица Лещен, Долен и Делчево, на 40 минути от град Банско и само на 1 час и 30 минути от плажовете на Бяло море. В околностите има множество природни и културно исторически забележителности: Никополис ад Нестум – с. Гърмен, Крепостта Судинград до с. Мусомище, Водопадът на р. Туфча над с. Брезница, Тракийското светилище в с. Долно Дряново и други, Многовековни чинари.
Регистриран: 19/04/22 Посещения: 280 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Хотелски комплекс Черния Кос   На карта 
Разположен в живописния курорт Огняново, хотел Черния кос предлага всичко необходимо за една перфектна СПА ваканция! В местността има 24 термоминерални извора със средна температура на водата 39° - 40° С.
Регистриран: 19/04/22 Посещения: 248 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Хотел Петрелийски, Огняново   На карта 
Хотел Петрелийски се намира в село Огняново, известно с минералната си вода с доказани лечебни свойства. Хотелът разполага с 3 басейна с минерална вода и модерен Спа център. Тук ще намерите много възможности за релакс и развлечения, а районът предлага интересни туристически обекти за посещение.
Регистриран: 19/04/22 Посещения: 376 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Спа-хотел Мантар, Марикостиново   На карта 
Спа-хотел Мантар се намира в село Марикостиново, на 16 км. от Сандански и 101 км. от Банско. В него ще имате възможността да се отдадете на заслужена почивка и активно лечение, за което допринасят и лечебните свойства на минералната вода и кал в региона.
Регистриран: 19/04/22 Посещения: 338 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Хотел Медите Резорт & СПА, Сандански   На карта 
Медите Резорт СПА Хотел**** e построен на мястото на бившата ботаническа градина в най-южната и слънчева част на България – гр. Сандански. Комплексът разкрива прекрасна панорамна гледка към града и Пирин планина. Медите Резорт СПА Хотел е награден със златен приз през 2005 година за най-добър СПА хотел в България. Каним ви даn се насладите на истински СПА релакс с минерална вода и да се почувствате напълно отпочинали и удовлетворени в изцяло обновения СПА ЦЕНТЪР!
Регистриран: 19/04/22 Посещения: 641 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Хотел Панорама, Сандански   На карта 
Хотел Панорама е разположен в парка на град Сандански и предлага невероятна гледка към града и планината. Града е разположен в полите на Пирин, на 224 м. надморска височина и край устието на р.Санданска Бистрица. Известен е с уникалния си климат и лековити минерални извори.
Регистриран: 19/04/22 Посещения: 391 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Хотел Анели, Сандански   На карта 
Хотел Анели, Сандански е разположен на изключително комуникативно място - в идеалния център на града. Уютът, който предлага хотела в съчетание с чистия въздух и атмосферата в града, са предпоставка за една идеална почивка далеч от шума на големия град.
Регистриран: 19/04/22 Посещения: 303 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Хотел Свети Никола, Сандански   На карта 
В подножието на Пирин планина, в идеалния център на град Сандански е разположен СПА хотел Свети Никола. Той е напълно реновиран и предлага максимално удобство и уют на своите гости. СПА центърът на хотел Свети Никола се захранва с хипертермална минерална вода - 75°С. Водата се препоръчва за лечение при заболявания на опорно-двигателния апарат, респираторни заболявания, заболявания на периферната нервна система.
Регистриран: 19/04/22 Посещения: 421 Гласували:  Оценка: 0.00     Запомни в моя колекция  

Реденка Холидей Клуб   На карта 
Реденка Холидей Клуб предлага се намира на 7 км. от Банско. Тук ще намерите всичко необходимо за една перфектна почивка сред прохладата на планината. Реденка холидей клуб разполага с модерен СПА център където може да се насладите на разнообразни услуги. На разположение на гостите са външен и вътрешен басейн. В комплекса има възможности за различни видове спорт: тенис на корт, тенис на маса, футболно игрище и други. За най-малките посетители е осигурен детски кът и площадка за игри на открито. Подарете си почивката която заслужавате!
Регистриран: 02/02/18 Посещения: 220 Гласували: 2 Оценка: 5.50     Запомни в моя колекция  

Уточняващо търсене по дума от описанието или търсене на индекс Запазване на маркираните фирми в колекция на текущия потребител
 
 

Навигация Снимки Карта Добави обект
Брой намерени обекти: 136 Брой страници: 5 Текуща страница: 1     Сайтове     Фирми     Стоки     Лица     Събития
Google търсене

Google   
Google реклами