Ресурсбук България. Данни за избран обект

УСБАЛО ''Проф. Б.Бойчев''

УСБАЛО „Проф. Б.Бойчев” ЕАД обхваща площ от 8640 кв.м. В нея се разполагат стационар, операционен блок, диагностично-консултативен блок и административно – техническа част. Стационарът включва 90 легла, разпределени по 30 в три ортопедични клиники. Всички стаи са с по две легла, снабдени са със самостоятелен санитарен възел, възможност за индивидуално ползване на ТV, интернет и постоянна връзка с персонала. На разположение на пациентите са и шест VIP стаи.

Операционният блок се състои 7 операционни зали, клиника анестезиология и интензивно лечение с 10 реанимационни легла и стерилизация. В него ежегодно оперативно лечение преминават около 3000 пациента с вродени и придобити заболявания на опорно – двигателния апарат.

Диагностично – консултативният блок обединява 4 отделения, 7 консултативни кабинета, манипулационна и регистратура. Тук се извършват различни изследвания (рентгенологични, лабораторни, хематологични и др.) и консултации, първични и контролни прегледи, обработка на рани и гипсови имобилизации. Медицинският екип на УСБАЛО „Проф. Б.Бойчев” ЕАД е представен от 42 лекари, 64 медицински сестри, 13 кинезитерапевти и лаборанти, както и 36 санитари.

Болницата е част от учебната база на Медицински Университет-София. В нея научно – преподавателска дейност осъществяват трима професори, четирима доценти и двадесет асистента по специалностите : ортопедия и травматология, анестезиология и интензивно лечение и физиотерапия и рехабилитация. Тук целогодишно се обучават специализанти, докторанти, студенти по медицина и ерготерапевти. УСБАЛО „Проф. Б.Бойчев” ЕАД е база за провеждане и на курсове за следдипломна квалифинация на лекари – специалисти.

Други подобни ресурси
Фирми:   Здравеопазване
Обекти:  Аптека
Сайтове: Здраве и медицина


 
  Снимки на обекта
 
 
  Линкове (връзки) към УСБАЛО ''Проф. Б.Бойчев''
 
W70015 УСБАЛО ''Проф. Б.Бойчев'' Здравеопазване Официален сайт Виж  ~  
P4647 Лекари в УСБАЛО ''Проф. Б.Бойчев'' Медицина Индекс Виж  ~  
O7169 Болници в София Болница Индекс Виж  ~  
 
  Контакти
 
  Фирма - собственик  
  Лице за контакти:  
  Телефон   (02) 81 81 500
  E-Mail  -
 
  Адресни данни
 
  Област: София-град
  Община: София
  Населено място: София
  Адрес: ул. Никола Петков 56
  Пощ.код/кутия: /
 
  Идентификация
 
  Тип на обекта: Болница
  Качество: Ортопедия
  Статус:
 
  
 
 
Google
 
 
НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
Дал мнение Оценка               Коментар Дата / час
 
  Добави коментар >>> Отвори формата за текст    
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6    
 
  Брой посещения:  149       Гласували:  0     Оценка:  0                Последна редакция:   21/08/17