Ресурсбук България. Данни за избран обект

Бизнес център Славянска беседа

Административния център "Славянска беседа" е разположен на една от най-емблематичните софийски улици - "Раковски". СДградата е построена през 1935 г. в типичния за времето си модернизъм с предназначение да помещава хотел, театър и едноименното читалище. През 90-те години част от хотелските площи се отделят за административен център със самостоятелен вход откъм "Раковска". През 2020 г. "Си.Екс.О. Партнърс" се заема с нелеката задача да възвърне значимостта на сградата в идентичността на столицата. Подчертавайки културното й наследство, фирмата трансформира административния център във висок клас споделени бизнес пространства.

Доскоро пустеещият вход до денонощния магазин на "Раковска" е преобразен в елегантна рецепция, отражение на пулсиращия град навън. Още оттук се усеща и запазеният дух на сградата - новата мозайка е вдъхновена от оригиналния под, а просторното стълбище посреща с типичния парапет, сякаш излязъл от снимките от 30-те години на 20 век.

Тежката завеса, тоналността на мебелите, оригиналните афиши от постановки по стените и малките детайли напомнят, че не сме на случайно място, а на "Раковска" - българския "Бродуей" в сърцето на столицата. И тази театрална нотка умело се преплита с усещането за премиум бизнес атмосфера във всеки детайл от интериорния дизайн.

Новото офис пространство се разполага на 5 етажа.

Първият предлага обширно отворено пространство с капацитет до 55 души. За почитателите на coworking начинa на работа тук са на разположение широки бюра, eргономични столове, изобилие от дневна светлина, естествена растителност, комфортни зони за релакс и специални шумоизолирани помещения за уединение по време на телефони разговори и онлайн срещи. Пространството е съобразено и с всички нови изисквания и противоепидемични мерки, които да осигурят безопасно и спокойно завръщане към офис средата.

На следващите 3 етажа са разположени 33 индивидуални сервизирани офиса, чието търсене нарасна значително заради пандемията. Подходящи за екипи от 3 до 8 човека, елегантните пространства са модерно обзаведени и разполагат с високоскоростен интернет, високотехнологичен контрол на достъп и изобилие от естествена светлина. Всеки етаж има и напълно оборудвани споделени кухни с ароматно кафе и топли напитки, както и множество комфортни места за отдих и нетуъркинг.

"Антракт 127" предлага и 8 конферентни зали за срещи, презентации, обучения, както и екзекютив борд зала с впечатляващ дизайн и оборудване, подходящ за срещи на високо ниво. На последния етаж се разгръща пространство, подходящо за семинари, коктейли и събития от всеки тип. Широката тераса, разположена по дължината на "Раковска", спира дъха с пленителна гледка към вълнуващия град.

"Антракт 127" отваря врати този май с цел да предостави на деловите среди в София една уникална споделена офис среда от най-висок клас. Пространството съчетава функционалност, висока технологичност и стил, както и възможност за присъединяване към международна общност от професионалисти на високо ниво и за създаване на значими бизнес контакти. И всичко това е достъпно с гъвкави условия и краткосрочни наеми, съобразени с текущите нужди на бизнеса. А във времето на "новото нормално" гъвкавостта дефинира бъдещето на работното пространство.

Други подобни ресурси
Фирми:   Администрация
Лица:     Дизайн


 
  Снимки на обекта
 
 
Линкове към Бизнес център Славянска беседа
 
W90317 Бизнес център Славянска беседа Източник Dnevnik.bg
 
  Контакти
 
  Фирма - собственик  
  Лице за контакти:  
  Телефон  
  E-Mail  
 
  Адресни данни
 
  Област: София-град
  Община: София
  Населено място: София
  Адрес: ул. Георги Раковски
  Пощ.код/кутия: /
 
  Идентификация
 
  Тип на обекта: Офис. Бизнес център
  Качество: Бизнес център
  Статус:
 
  
 
 
Google
 
 
 
 
НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 
  Задай въпрос, добави коментар >>> Отвори формата за текст    
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6    
 
  Брой посещения:  260       Гласували:  0     Оценка:  0.00                Последна редакция:   18/04/22