Ресурсбук България. Данни за избран обект

Търговски комплекс Фантастико. Перник

Най-мащабният търговско-развлекателен комплекс на ФАНТАСТИКО ГРУП в гр. Перник отвори врати тази сутрин. Търговският обект посрещна първите си клиенти десет месеца след старта на строителството. Комплексът на ул. "Юрий Гагарин" се простира върху 10 753 кв м разгъната застроена площ, а в изграждането му се включиха стотици професионалисти от различни области. Проектът е на стойност над 25 млн. лв., като инвестицията е направена изцяло със собствени средства на компанията. В търговския център са разкрити над 140 нови работни места. Само в супермаркета на веригата вече работят 106 души - всички от Перник и Радомир.

Клиентите на веригата ще имат достъп до около 45 000 вида стоки. ФАНТАСТИКО залага на качествени продукти от родни производители и световни брандове - свежи плодове и зеленчуци, риба и месо. За първи път в обект на веригата ще има специален стъклен MeatCorner, в който пред погледите на клиентите ще се подготвят за продажба различни меса и месни продукти. Компанията работи, както с големи утвърдени брандове, така и с малки семейни ферми, чиито продукти са разположени на специалния кът "От малките ферми за вас".

Кулинарният щанд предлага богат асортимент от приготвени на място ястия и салати. В пекарната на "Квас Квас" хлябът се замесва и изпича в супермаркета; сушито също е приготвено на място. ФАНТАСТИКО ще предложи богата зона за био храни и напитки, диетични и диабетични продукти; винарна с различни сортове младо и отлежало вино; кафетерия със сандвичи, фрешове, торти, печива и много други.

В комплекса има модерна боулинг зала от веригата MegaXtreme Bowling, която е част от портфолиото на ФАНТАСТИКО ГРУП. Жителите на гр. Перник ще открият още: зоомагазин "Нечовешки магазин - д-р Стефанов", парфюмерия Parfen, магазин за аксесоари за мобилни телефони Smart Station, аптека Subra, оптика Grand Optics, книжарница Orange Center, каса за битови сметки и парични преводи Easy Pay, застрахователен брокер SDI, химическо чистене MediaClean, пункт на Българския спортен тотализатор.

Районът пред търговския център е облагороден с богато озеленяване и пейки за отдих. За удобство на клиентите паркингът разполага със 157 паркоместа.

Строителството на комплекса е дело на "Бараж Груп", а дизайнът е на студио Cityscape. В изграждането на обекта са използвани качествени материали, гарантиращи максимална енергийна ефективност. Фасадата е изградена от релефни елементи, осветени с 500 прожектора. Над централния вход е разположена козирка, дълга 13 метра в едната си част. Под нея се намира голяма тераса с гледка към планината. Интериорният дизайн се отличава с характерните за супермаркетите на веригата окачени тавани, стъклени витрини и различни видове осветление. Компанията инвестира значителни средства в енергийно ефективно и щадящо природата хладилно оборудване. В супермаркета в Перник 100% от отпадъците от полиетилен, хартия и метал се събират разделно и се рециклират.

Други подобни ресурси
Фирми:   Търговия
Обекти:  Магазини за човека
Лица:     Дизайн


 
  Снимки на обекта
 
 
Линкове към Търговски комплекс Фантастико. Перник
 
W95647 Търговски комплекс Фантастико. Перник Източник Dir.bg
O7756 Фантастико Магазини за човека София-град Виж  ~  
 
  Контакти
 
  Фирма - собственик  
  Лице за контакти:  
  Телефон  
  E-Mail  
 
  Адресни данни
 
  Област: Пернишка
  Община: Перник
  Населено място: Перник
  Адрес: ул. Юрий Гагарин
  Пощ.код/кутия: /
 
  Идентификация
 
  Тип на обекта: Търг.комплекси
  Качество: Фантастико
  Статус: Търговец
 
  
 
 
Google
 
 
 
 
НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 
  Задай въпрос, добави коментар >>> Отвори формата за текст    
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6    
 
  Брой посещения:  167       Гласували:  0     Оценка:  0.00                Последна редакция:   11/07/22