Ресурсбук България. Данни за избран обект

Хотел Йегерхоф. Пловдив

Хотел Йегерхоф е хотел от висок клас, намиращ се в гр. Пловдив. Насочен е към гости, които ценят комфорта и първокачественото обслужване. Модерен облик отвън и впечатляващ дизайн отвътре.


Други подобни ресурси
Фирми:   Туризъм
Лица:     Външ.търговия


 
  Снимки на обекта
 
 
Линкове към Хотел Йегерхоф. Пловдив
 
W98596 Хотел Йегерхоф - още една причина да посетите Пловдив Източник Dnevnik.bg
 
  Контакти
 
  Фирма - собственик  
  Лице за контакти:  
  Телефон   032/347060
  E-Mail  hotel@jagerhof.bg
 
  Адресни данни
 
  Област: Пловдивска
  Община: Пловдив
  Населено място: Пловдив
  Адрес: ул. Съединение 2
  Пощ.код/кутия: /
 
  Идентификация
 
  Тип на обекта: Хотели
  Качество: Хотелите в Пловдив
  Статус: 5 звезди
 
  
 
 
Google
 
 
 
 
НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 Хотел Йегерхоф - още една причина да посетите Пловдив  
__ 1 __

09/12/21
20:56:31


Безброй са причините да посещавате Пловдив отново и отново, но от една година насам на местната карта ще откриете и допълнителна - новия символ на града - хотел Jägerhof ("Йегерхоф").

От висок клас

Новопостроен в един от най-динамично развиващите се райони на града, хотел Jägerhof е сред първенците от висок клас. Модерният силует на хотелската сграда се отличава с един акцентиран компонент - страничните фасади са под формата на 3D ромбове - асоциация с баварското знаме и с едноименната автентична баварска бирария в съседство, превърнала се в кулинарен градски шедьовър на баварски специалитети и живо пиво, произведено на място. Сградата е още по-впечатляваща в тъмната част на денонощието, интересно осветена и силно открояваща се.

Хотелът е естествено продължение на любовта към храната и е за ценители на първокачественото пътуване и почивка.

Стилният и елегантен архитектурен образ на сградата кореспондира и с атрактивния интериор. Това, което ще откриете в хотел Jägerhof, е истинска наслада за сетивата - обстановка, изградена с много внимание, естествени материали и дизайнерска намеса.

Дизайнът на хотела е изпипан дори в най-малкия детайл и е естетично издържан във всичките 60 помещения от висок клас и с последни технологични удобства - Стандартен тип стаи, Премиум клас и Апартаменти. Това, което създава запомнящо се усещане, е създаденият най-вече уют, комфорт, съчетаващи лукс и обслужване, за да се почувствате на мястото си, посещавайки хотела.

Впечатляващата атмосфера ще ви превземе още със стъпването в хотела, където на партерния етаж ще ви посрещнат хармонията и усмихнатият персонал от рецепция, лоби бар, ресторант и фитнес център.
 
  Задай въпрос, добави коментар >>> Отвори формата за текст    
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6    
 
  Брой посещения:  105       Гласували:  0     Оценка:  0.00                Последна редакция:   19/04/22