Ресурсбук България. Данни за избран обект

Международен конгресен център Бургас

Международен конгресен център - Бургас за провеждане на бизнес срещи и организиране на събития от различен характер e изграден от Държавно предприятие "Пристанищна инфраструктура"

Aкостирали сте на пристанище Бургас в Зоната за обществен достъп, предназначена за културно-обществени дейности - какво по-хубаво от това да се възползвате от културните и бизнес мероприятията в една нова локация с ключово местоположение, на метри от брега, каквато е локацията на Международен конгресен център - Бургас. Атрактивното и комуникативно местоположение прави центъра желана точка за провеждане на събития от широк спектър - културни, социални, бизнес, развлекателни, а фактът, че е заобиколен от море, е перфектната добавена стойност.

Обширните открити площи около центъра през последните години се превърнаха в най-горещата сцена на фестивалния живот в страната и имат потенциал да реализират всевъзможни проекти. Как ви се струва концерт на пристанището, изложение на открито или шоурум под небето? Международен конгресен център - Бургас - една локация, много идеи!

Международен конгресен център - Бургас, разполага с три зали, създадени специално за успешната и комфортна реализация на всяка идея - от събития от камерен тип до мащабни конференции с над 500 гости. Двете просторни фоайета и терасите с панорамна гледка предлагат чудесни възможности за хибридни събития, кафе паузи, изложбени площи. Конгресният център разполага с широк спектър от технически компоненти и услуги, които ще обезпечат както традиционните, така и нестандартните изисквания. Разполага и с 4 кабини за симултанен превод, оборудвани за перфектното протичане на всяко международно събитие. Атрактивната сграда разполага с 250 паркоместа в открити и закрити площи, което елиминира проблема с паркирането.8000 Бургас, Морска гара
www.iccb.bg

Други подобни ресурси
Фирми:   Администрация
Лица:     Дизайн


 
  Снимки на обекта
 
 
Линкове към Международен конгресен център Бургас
 
W98945 Международен конгресен център Бургас Източник Dnevnik.bg
 
  Контакти
 
  Фирма - собственик  
  Лице за контакти:  
  Телефон   +359 888 926 234
  E-Mail  a.petkov@bgports.bg
 
  Адресни данни
 
  Област: Бургаска
  Община: Бургас
  Населено място: Бургас
  Адрес:
  Пощ.код/кутия: 8000 /
 
  Идентификация
 
  Тип на обекта: Офис. Бизнес център
  Качество: Бизнес център
  Статус: Туризъм
 
  
 
 
Google
 
 
 
 
НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 Бургас утвърждава статута си на предпочитана конферентна дестинация  
__ 1 __

25/12/21
15:34:55


Последните години са повече от динамични за Бургас, включително в посока развитие на устойчив конферентен туризъм. Условията за подобен тип мероприятия са все по-добри, а локациите се множат. Когато добавите целогодишно привлекателното море в уравнението, резултатът е мултиплицирана стойност за бизнеса. Компаниите получават качествена услуга с разширен профил, а градът - повече гости по тази линия. Това рефлектира пряко върху туризма, заетостта на хотелските бази и свързаните с тях обекти.

Традиционно популярен в бизнес средите и предпочитан за изнесени мероприятия е "Гранд хотел и СПА Приморец".

Единственият 5-звезден хотел в Бургас е разположен в самото начало на Морската градина, на крачка от плажа, морето и центъра. Предлага гъвкави опции за организация на различни по мащаб събития.

Маркетинг екипът има дългогодишен опит и реагира в много кратки срокове за провеждането на разнообразни мероприятия, включително такива, свързани с културата, изкуството, обучителни форуми и други. Налице е всичко необходимо за качественото протичане и успеха на едно събитие - от техническо обезпечение, през комфортното настаняване и организиране на коктейли, кафе паузи, обяди и вечери до налични на място условия за рекреация в СПА и уелнес център.

Екипът е изключително адаптивен и според спецификите на дадено събитие използва и открити пространства, включително в града, както и потенциала на други близки обекти.

Eлегантен бизнес и градски хотел "Марина",

който е с екстериор и интериор в много приятна морска стилистика. Разполага със собствена функционална зала за събития, както и с всички предимства на съседния "Приморец". Маркетинг екипите на двата обекта комбинират различните опции, за да предложат на всеки клиент оптималните за конкретното мероприятие условия.

Районът, в който са разположени двата хотела, е изключително атрактивен и се оформи като ядро на конферентния туризъм в Бургас.

Международен конгресен център.

Гостите на събитията в него имат на свое разположение добавената стойност на съседните "Приморец" и "Марина". Колорит и комфорт към локацията добавя "Магазия 1" - най-старият пристанищен склад, който днес приютява няколко ресторанта с разнообразна кухня и други обекти. Оттам отплават и корабчетата за един от най-атрактивните туристически обекти - остров Света Анастасия. Зоната тепърва ще доразгръща потенциала си и ще продължи да се разширява, като ще осигури връзка на морето с главната улица "Александровска".

България, Бургас 8000, "Ал. Батенберг" 2
+359 56 8 12345
info@hotelprimoretz.bg
www.hotelprimoretz.bg
 
  Задай въпрос, добави коментар >>> Отвори формата за текст    
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6    
 
  Брой посещения:  125       Гласували:  0     Оценка:  0.00                Последна редакция:   18/04/22