Ресурсбук България. Данни за избран обект

 

Стоково тържище Родопи 95 АД

„Родопи 95“ АД е едно от най-големите стокови тържища за търговия със свежи плодове, зеленчуци, цитруси и цветя в България. То е и голям логистичен център с над 250 търговски обекта, които се отдават под наем за осъществяване на търговия на едро. Намира се в пловдивското село Първенец – в най-плодородния район на страната.

Удобното местоположение допринася за бързите логистични връзки – тържището е разположено на 10 км от Пловдив, на южния околовръстен път на града, който свързва автомагистрала „Тракия“ с Асеновград, Смолян и близките до тях населени места. Разстоянието до автомагистралата е 18 км. Непосредствено до тържището преминава и пътя към селата от община Родопи – Първенец, Храбрино и др.

Тържището предоставя на своите наематели хладилни помещения за съхранение на храни при плюсови температури, а също и плодохранилище с над 20 търговски обекта, които се отдават под наем за осъществяване на търговска дейност на едро с храни и цветя. Дружеството допълва портфолиото си със собствен оранжериен комплекс, в който произвежда висококачествени зеленчуци с гарантиран произход и качество, а също и отдава производствени площи.

Дългогодишните традиции, опит и високият професионализъм правят тържището предпочитан партньор за водещи международни и български компании, за земеделски производители от страната и чужбина, а също и за редица научни институти, с които осъществява съвместна дейност.

Основната мисия на компанията е да създава условия, да насърчява и развива производството и пазара на българска земеделска продукция.

Други подобни ресурси
Фирми:   Търговия
Обекти:  Магазини за човека
Лица:     Дизайн


 
  Снимки на обекта
 
 
Линкове към Стоково тържище Родопи 95 АД
 
W111271 Актуални Цени на Плодове и Зеленчуци Бизнес и търговия Актуални Цени
 
  Контакти
 
  Фирма - собственик  
  Лице за контакти:  
  Телефон   032 69 00 79
  E-Mail  rodopi95_ad@abv.bg
 
  Адресни данни
 
  Област: Пловдивска
  Община: Родопи
  Населено място: Първенец
  Адрес:
  Пощ.код/кутия: /
 
  Идентификация
 
  Тип на обекта: Търг.комплекси
  Качество: Търговия на едро
  Статус: Търговец
 
  
 
 
Google
 
 
 
 
ДЕТАЙЛИ, НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 
  Задай въпрос, добави коментар >>> Отвори формата за текст    
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6    
 
  Брой посещения:  141       Гласували:  0     Оценка:  0.00                Последна редакция:   06/09/23