Ресурсбук България. Данни за избран сайт

 

Tik Tok - световна глупост или остров на съкровища

Защо Tik Tok е най-бързо растящата социална мрежа?

Тик Ток е най-бързо развиващата се социална мрежа в света с над 1 милиард активни потребители на месец. Създаденото от китайска компания приложение е най-сваляното за 2021 година.

Какво обаче е Tik Tok? Ограничена мрежа с глупаво съдържание за младежи или безкраен извор на ценна видео информация?

При стартиране на приложението може да се изненадате колко популярни са профанните клипчета с възмутително долнопробно съдържание. Но, ако успеете да използвате по предназначение търсачката в приложението, бихте могли да откриете остроумни хора, ценна и любопитна информация, атракции и гледни точки от най-неочакваните места по света. Съдържание, което в други канали просто липсва.

В този епизод на подкаста на Dir.bg "Trendy" можете да чуете дискусия по темата за най-популярната световна социална мрежа в момента.

Основен събеседник е Данислава Делчева, журналист, културен мениджър и основател на Рефлектор - креативно студио, което създава социални проекти чрез средствата на изкуството и науката. Според нея не можем да говорим универсално за Тик Ток.

"Всеки има различна улица. И много зависи от самия човек - доколко се оставя на произвола на съдбата или пък търси активно. Всеки може да контролира много лесно алгоритъма на Tik Tok", казва Данислава. И обръща внимание и на възможността за глобален диалог в Тик Ток - нещо, което другите социални мрежи не предлагат, защото са ограничени до личните кръгове на отделните хора.

В търсачката на Тик Ток, човек може да търси видеа по темите, които го вълнуват и да следва други хора, които харесва. Тик Ток НЕ толерира определени групи от хора или т.нар. инфлуенсъри, а насърчава качественото съдържание, което всеки един човек може да сподели със света. Успехът на Тик Ток е именно в това - възможността на всеки от нас да намери палитра от неограничени възможности за общуване, информиране, забавление, личностно развитие и себеизразяване.

Други подобни ресурси
Фирми:   Информация, Реклама
Лица:     Образование
Стоки:    Комуникации
Сайтове: Интернет пазар


 
  Снимки от сайта или реклама на "Интернет ресурси"
 
 
  Линкове към Tik Tok - световна глупост или остров на съкровища
 
W101841 Tik Tok - световна глупост или остров на съкровищата Източник Dir.bg
  Манипулации с линковете
 
  Линк към сайта  <<<Натисни тук >>>
 
  Фирма  >>>>>
  Обект  >>>>>
  Лице за контакти:  
  Телефон  
  E-Mail  
 
  Адресни данни
 
  Област:
  Населено място:
  Адрес:
  Пощ.код/кутия: /
 
  Идентификация
 
  Раздел: Интернет ресурси  >>>
  Категория: Социални мрежи  >>>
  Група:
  
 
 
ДЕТАЙЛИ, НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 
  Задай въпрос, добави коментар >>> Отвори формата за текст    
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6    
 
  Брой посещения:  555       Гласували:  0     Оценка:  0.00                Последна редакция:   12/05/22

Google