Ресурсбук България. Данни за избран сайт

Интернет проучване за лекарства против рак

Наскоро един мой братовчед сподели, че след операция и химиотерапия вече не вярва на традиционните методи за лекуване на рак. Това ме амбицира и реших да потърся в Интернет какво друго се предлага за да се пребори с коварната болест. Ето какво намерих:

=== Недостиг в организма на витамин В17 ===

Съвсем наскоро стана известно на официалната наука, че ракът възниква по две причини:
Първата - реакция относно недостига в организма на витамин В17.
Втората - крайно отслабената имунна система на човека при дефицит на витамин В17.

А катализатор за възникване на раков тумор е гъбичката Кандида албиканс, живееща във всеки човешки организъм - причинител на кандидоза.

Следователно, за да се зарази един човек със злокачествен тумор, са достатъчни два фактора:
липса на витамин В17 и отслабнала имунна система, която не може да неутрализира действието на размножаването на гъбичката.

Витамин В17 се явява основен фактор при потискането на злокачествения тумор в организма.

Оказва се, че витамин В17 няма нито в доматите, нито в краставиците, нито в каквито и да са други растения от градината. Витамин В17, който убива рака се намира в плодовите костилки - най-много в кайсиевите. Съдържа се също в ядките на костилките на крушите, някои сортове ябълки, сливите, както и в горчивия бадем.

Затова редица продажни учени започнаха да пишат десетки статии за вредата от ядките в костилките на сливите и кайсиите. Уж във всички тези костилки имало много отровен цианид, който "отравял организма на човека, разрушавал черния му дроб и задстомашната му жлеза, както и кръвотворните органи".

И всичко това е разбираемо, защото ако един обикновен витамин може да лекува рака, то за миг ще се срути цялата машина на трупане на богатства от страданията и смъртта на хората. Фармацевтичните компании никога няма да проведат изследване с един прост продукт, който се продава във всеки магазин, защото не могат да патентоват природен продукт.

Но въпреки това на основата на проучвания и изследвания за свойствата на витамин В17, потвърдени в документи, била издадена книгата "Свят без рак" на Едуард Грифин и д-р Кребс.

Двамата лекари твърдят, че ежедневната употреба на 7-10 костилки от кайсии предпазва организма от коварното заболяване. Ако раковото заболяване се е появило, с употребата на витамин В17 намаляват размерите на туморите, не се образуват метастази и дори безнадеждно болни побеждават рака. В експерименти под микроскоп се вижда, че след вкарването на витамин В17 в организма раковите клетки се разрушават и загиват.

=== Лекарство против рак на Петър Димков направено от Бъзак ===

Историята се разказва от човек, на който са направени три неуспешни операции на тумор в мозъка последвани от лъчетерапия, която не помогнала. Той започнал да приема ръчно направено лекарство от бъзак по една чаена лъжичка сутрин на гладно и 4 години след последната операция нямал рецидив.

За да приложи това лечение го убедил друг човек, който е бил болен от рак на бъбреците. И неговата операция е била неуспешна. Имал разсейки и лекарите му давали от 3 до 4 месеца живот. След тежката диагноза той започнал да взема лекарството, минали 5 месеца и след ехография се оказало, че няма и помен от рака.

Начинът за приготвяне на лекарството е следното:

Билката се казва бъзак(не бъз!)[1] и представлява храст, който расте в пущинаци и около речните канали (в София го има в изобилие). Бере се плодът, който прилича на боровинка и е с почти същата големина. Расте в края на август и началото на септември. Плодчетата трябва да са добре узрели, за да имат лечебни свойства. Ако има някои зелени и такива, за които се съмнявате, че са неузрели, по-добре е да ги отстраните. Плодът трябва да е мекичък и тъмен, почти черен.

След като се набере, се измива и се слага в буркани, като се редува един ред бъзак, един ред захар и така докато се напълни до горе. Последният ред трябва да е захарен и да е по-дебел. Бурканите се покриват с марля, за да може да "дишат". След това се изнася на място, където има слънце, за да може да ферментира.

През последните няколко дни се бъркат с дървена лъжица, за да се разтвори хубаво захарта. След две седмици се прецежда през марля и се разпределя в по-малки бурканчета или шишета. Затворят се и се поставят на тъмно и студено място. Може да се направят 2, 3 или 4 буркана, но поне два са необходими, за да стигнат до другата година.

От така приготвеното лекарство се взема по 1 с.л. сутрин, обед и вечер на гладно, 20 минути преди хранене. При профилактика може само веднъж дневно – сутрин.

Бъзакът спокойно може да се взима и с лекарствата, които са ви предписани, така че го приемайте спокойно и без притеснения - той е полезен за имунната система и за още много други болести.

Що се отнася до пиенето, особено в началото, докато свикнете, е малко неприятно. Също така в началото трябва да има тоалетна наблизо, защото до около половин час след приемането може да получите разстройство.

Даниел Константинов, София

Уточнение за приготвянето, направено от жена изготвяла лекарството:

Правя го в 3-литрови буркани и след двете седмици ферментация, прецеждам сиропа и го прибирам в бутилки. По време на ферментацията покривам отвора на буркана с няколко слоя марля, а при прецеждането внимавам да няма останали зрънца, защото се получава повторна ферментация. Практически не се разваля, защото захарта е консервант.

=== Чай от глухарче ===

Това растение можем да видим навсякъде около нас.
То има много лечебни свойства и всичко, което трябва да направите е да го съберете от двора или околните планини.

Чаят от глухарче[3] действа на клетките на рака, влияейки им по такъв начин, че те се разпадат в срок от 48 часа. Нашите баби са правили сиропи от цветчета от глухарче, знаейки за неговата оздравителна сила, но със сигурност не са подозирали, че коренът на глухарчето може да помогне на болните от рак.

Учените са открили, че коренът на това растение работи "по-добре" от химиотерапията, защото "убива" напълно само клетките, които са заразени с рак.

В допълнение към това има и диуретични свойства, стимулира секрецията на жлъчката, чисти черния дроб, помага при алергии и намалява холестерола.

Той съдържа много важни витамини и минерали като витамин В6, тиамин, рибофлавин, витамин С, желязо, калций, калий, фолиева киселина и магнезий.

Съдържа до 535% от необходимата доза витамин К и около 110% от препоръчителната дневна доза витамин А.

Всичко това са факти, известни от години.

Проучване направено в Университета Уиндзор в Канада установи, че коренът на глухарче ефективно "убива" клетките, заразени с рак, без вредни ефекти върху другите клетки в организма.

Джон ди Карло, 72-годишен мъж, който лично е бил убеден в лечебните свойства на глухарчето, е бил подложен на интензивна и "агресивна" химиотерапия в борбата за своето здраве. Процесът на лечение бил тригодишен, преди лекарите да го изпратят у дома, за да прекара последните дни със своите близки.

Поради факта, че нямало ефект от химиотерапията и лекарите не предложили алтернативи за лечение на рака, Джон започнал да пие чай от корена на глухарче като последен опит за спасение.

Само след четири месеца, този човек е преживял ремисия на болестта.

Рецепта за чай от глухарче на Божо Колев от с.Крушовица.

Взима се корен от глухарче , трябва да се внимава, когато се изскубва,за да не се изкорени целия корен, за да се запазят лечебните сокове. На четири литра вода слагаме шепа корени, това се загрява до кипване, само около минута. След това се оставя да престои десетина минути и отварата е готова. Слага се една супена лъжица мед в него и се пие.

=== Рецепта на проф. Мермерски, доказал се в нетрадиционното лечение ===

Рецепта, която доказано лекува от ракови и туморни заболявания до хормонални проблеми, имунни сривове, гуша и какво ли още не.

Необходими продукти:

* 15 средно големи, но съвсем свежи с лъскава кора лимона
* 12 глави свеж чесън
* 1 кг чист мед
* 400 грама покълнали пшенични семена
* 400 гр. пресни орехови ядки.

Как да покълнат семената при домашни условия?

Вземете 400 гр. негрухана пшеница и я поставете в чист стъклен буркан.
Залейте я с вода около 10-12 часа. След това покрийте буркана с тензух.
Изцедете водата и промийте добре зърната.
След около едно денонощие ще се получат кълнове с големина 1-2 милиметра.

Смиламе чесновите скилидки заедно с ореховите ядки.
След това смиламе 5 лимона с кората и ги смесваме в емайлирана тенджера.
От останалите 10 лимона вземаме само сока и ги прибавяме към хомогенната смес.
Прибавяме меда и разбъркваме продължително.

Сипва се в буркани от по 1-2 литра. Съхранява се в хладилника.
След 3 дни може да се използва.

Рецептата гарантира здраве и дълголетие.

Има два варианта на прием на рецептата:
Първият - 30 минути преди закуска, обяд, вечеря и преди лягане по 1-2 с.л.
Вторият - При сериозни заболявания - ракови - рецептата се приема на всеки 2 часа по 1-2 с.л.

=== Джинджифил ===

Джинджифилът[2] има високо съдържание на калий, на манган и минерали.
Съдържа смоли, полизахариди, флавоноиди и етеричното масло зингиберон, на което се дължи лютивият му вкус.

Освен като подправка, джинджифиловото коренище се използва и за лечение на много болести. Коренището е известно като средство против рак.

Направени са изпитания на лечебните свойства на динджифила с мишки, при които се оказало, че растението кара раковите клетки да се самоунищожават като се самоизяждат.

Като естествен антиоксидант, джинджифилът предотвратява развитието на предраковите тумори. Особено силен ефект има при рак на яйчниците и като профилактика на рак на дебелото черво. Помага и за облекчаване на страничните неразположения при пациенти на химиотерапия.

При онкоболни два по-големи корена джинджифил се обелват и настъргват на редне.
Смесват се с 0,5 кг пчелен мед. Може да се добави сок от 2 лимона и 30 гр. куркума на прах.
Сместа се консумира 3-4 пъти дневно по лъжичка.
Лечението продължава два месеца.

==== Чудодейна смес лимон и сода бикарбонат бори всички видове рак ====

Съществува чудодейна смес, която бори всички видове рак. Става въпрос за лимон и сода бикарбонат.

Лимонът топи всички видове рак. Оказва се, че чудодейният плод е десет хиляди пъти по-силен от химиотерапията и притежава невероятната способност да убива раковите клетки.

За да изгоните коварния рак надалеч от вас или пък да го стопите, ако вече сте се превърнали в негова жертва е необходимо да пиете ежедневно лимонов сок с лъжичка сода бикарбонат.

Всичко, което трябва да направите е да смесите две супени лъжици лимонов сок с половин супена лъжица сода за хляб!

Сместа трябва да се приема чиста, без добавяне на захар или различни видове подсладители.

Освен всичко друго, чудодейната смес, която лекува всички видове рак не предизвиква дискомфорта, който се усеща след химиотерапия.

Хората, доверили се на тази чудодейна смес в борбата с рака уверяват, че им е помогнала. Ако пък вие сте от скептиците, които си казват, че подобно нещо няма как да им помогне, то поне можете да сте сигурни, че няма да ви навреди.


==== Д-р Гупта казва, че никой не трябва да умира от рак, освен от небрежност; ====

(1) Първата стъпка е да се спре приема на захар, без захар в тялото ви, раковите клетки ще умрат от естествена смърт.

(2) Втората стъпка е да се смеси цял лимонов плод с чаша гореща вода и да го изпиете.Така всеки ден за около 1-3 месеца. Първото нещо преди храната да е това и ракът ще изчезне, изследванията от Мерилендския колеж по медицина казват, че е 1000 пъти по-добре от химиотерапията.

(3) Третата стъпка е да се пият 3 лъжички органично кокосово масло, сутрин и през нощта и ракът трябва да изчезне.

Можете да изберете всяка от двете терапии след като избягвате захарта.

==== 42-днeвнa диeтa нa лeгeндapния aвcтpийcки лeкap Pyдoлф Бpeyc ====

Рудолф Бройс измислил диета на хранене от 42 дни, като диетата се състои от сокове. Ракът се храни само от твърди храни и за това, 42 дни трябва да сте само на сок и чай.

По време на лечението, може да загубите от пет до петнадесет килограма, но пациентът се чувства добре. Човекът провел този курс твърди, че никога не е бил толкова работоспособен, както по времето на лечението.

Рецепта:
55% червен корен цвекло, 300 мл
20% моркови, 100 мл
20% корен от целина, 100 мл
3% суров картоф, от 10 до 30 мл, опция
2% от черна ряпа, от 10 до 30 мл

След като направите сока, трябва да го прецедите с цетка или тензух, защото все още са останали власинки от зеленчуците. Те се усвояват лошо, а и биха биха подхранвали раковия тумор.

Добре е да пиете сока няколко дни пред да започнете лечението, за да привикнете. За нормалният живот е необходимо да пиете от 1/8 до 1/4 литра на ден, но можете да достигнете доза от 1/2 литра.

Не гълтайте веднага сместа, а я задръжте в устата.
Освен това, можете да пиете, от време на време, сок от кисело зеле, тъй като е много полезен.

Картофите не са задължителни с изключение при рак на черния дроб, където те играят важна роля. Ако в състава на сока не фигурира картофът, Бройс съветва между приемите да се пие настойка от картофени кори.

Много е важно да се използват и специланите настойки от билки, способстващи възстановяването на обмяната на веществата. Курсът завършва със специален чай за бъбреци, заедно с настойки от градински чай и здравец. Бройс препоръчва и настойка от невен, известен много отдавна, като средство против рак.

Тази терапия може да се направи с домашно приготвени сокове.

Не пийте повече от половин литър на ден от този коктейл с цвекло, моркови, целина, корени, черни репички и картофи.

Освен тези сокове може да се приема сок от една ябълка, лимонов сок с вода, и сок от кисело зеле, но малко. Преди да започнете лечението опитайте с 1/4 литър сок на ден с нормалното хранене. Приемайте този сок с лъжица, за да не се поглъща веднага, за да може да се стимулира отделянето на слюнка.

Начинът на проведете лението е следният:

- Рано сутрин бавно изпийте половин чаша хладък чай за бъбреци.
- След половин час една до две чашки топла настойка от градински чай с жълт кантарион, маточина и мента.
- След още 30-60 минути, изпийте на малки глъдки сок, като не го гълтате веднага, а го дръжте малко в устата си! -
- След 15-30 минути-отново глъдки зеленчуков сок.

Пийте само тогава, когато имате желание.

В първата половина от деня отпийте 10-15 глъдки.
В промеждутъка между приема на сок отново настойка от градински чай,
като вече го пиете хладък и колкото поискате.

Не употребявайте захар!


Други подобни ресурси
Фирми:   Медицина и фармация
Стоки:    Здраве и медицина


 
  Снимки от сайта или реклама на "Здраве и медицина"
 
 
Линкове към Интернет проучване за лекарства против рак
 
W36136 Ракът – хроничен дефицит от витамин В17 Здравеопазване Распер Виж  ~  
W36137 Билка ме спаси от смъртоносен рак Здравеопазване Гласувам за България Виж  ~  
W36138 Рецепта на проф. Мермерски Здравеопазване Гласувам за България Виж  ~  
W36139 Раковите клетки се разпадат с чай от глухарче Здравеопазване diana.bg Виж  ~  
W36140 Чудодейна смес бори всички видове рак Здравеопазване doctorbg.net Виж  ~  
S2060 Лъжици Прибори Стоки Виж  ~  
S2015 Кайсии Плодове Стоки Виж  ~  
S2127 Пшеница Зърнени Стоки Виж  ~  
S2137 Семена Посадъчен материал Стоки Виж  ~  
S2188 Ябълки Плодове Стоки Виж  ~  
S1880 Болести Проблеми Лечение Виж  ~  
S1900 Бъбреци Органи Обекти Виж  ~  
S1955 Глухарче Билки Стоки Виж  ~  
S1970 Джинджифил Билки Стоки Виж  ~  
W35407 Здраве и здравословен начин на живот Здравословен живот Индекс Виж  ~  
W71303 Здравеопазване. Лекарства Сайтове Раздел Виж  ~  
F5931 Медицински изделия, лекарствени средства Здравеопазване Индекс Виж  ~  
F5936 Търговия с лекарства/медицински продукти Здравеопазване Индекс Виж  ~  
 
  Линк към сайта  <<<Натисни тук >>>
 
  Фирма  >>>>>
  Обект  >>>>>
  Лице за контакти:  Васил Методиев
  Телефон  02-9311-572
  E-Mail  vasmet@abv.bg
 
  Адресни данни
 
  Област:
  Населено място:
  Адрес:
  Пощ.код/кутия: /
 
  Идентификация
 
  Раздел: Здраве и медицина  >>>
  Категория: Симптоми и лечение  >>>
  Група:
  
НОВИНИ И КОМЕНТАРИ
 
  Задай въпрос, добави коментар >>> Отвори формата за текст    
 
Избери оценка:   2 3 4 5 6    
 
  Брой посещения:  963       Гласували:  1     Оценка:  6.00                Последна редакция:   25/07/15

Google